Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wszystko zależy od sprzętu i sprawnej ręki lekarza ... Tak nie może być że wczoraj był pęcherzyk zoltkowy ,a dziś nie ma ... Napewno był tylko on go nie zobaczył ... Bo pęcherzyk zoltkowy sobie nie wyfrunął ,a takie pęcherzyki się nie wchłaniają nawet gdyby coś ... Ja sprawę widzę jednoznacznie ... Pęcherzyk jest tylko ten go nie zauważył poprostu ...
Justi77 lubi tę wiadomość
II cykl starań... Zielony
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/23f1430ca63a.jpg
fasolin nie wiem ile mm jest pecherzyk ciazowy z cialkiem zółtym wiek 6 tc..nawet pulsowal za tydzien na serduszko ..plamienia nie wiadomo skąd...w macicy i szyjce czysto...zakaz seksu przemeczania..
z nerwow schudlam dwa kiloEnii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Justi77 wrote:Widzisz Simon :)to czekamy , Aria ,kiedy masz USG? Karolinams moja 11 latka wręcz powiedziała, że nie będzie miała dzieci bo widzi ile to roboty i w ogóle to po co mieć dzieci...Też nic nie mówimy, dopiero jak będzie zaawansowana ciąża.
simon86 wrote:Hej! Karolina a Ty kiedy masz wizytę?! Aria ściskam mocno! wierzę że wszystko będzie dobrze!!!!
u mnie temp poszybowała w górę, M wczoraj zbałamucony, teraz tylko czekanie.... Gin umówił mnie na wizytę na początku lipca żeby zobaczyć "piękną ciąże" - optymista
Trzymam kciuki za wasze i potem piękną ciąże na wizycie
Aria, zgadzam się z Majzu wszystko będzie dobrze zobaczysz. -
na stronie zapodaj.net wybierasz opcje na forum ladujesz zdjecie a potem kopiujesz akurat link ktory jest na forum i wklejam tutaj tylko jeden to jest zwykly link a drugi to wlasnie gotowe zdjecie na forum
Justi77 lubi tę wiadomość
-
karolinams wrote:Basik no to nieźle kg ci poleciały ... dobrze, że wszystko jest prawidłowo, możesz troszke odsapnąć, teraz na kiedy masz wizytę?
-
Basik83 wrote:Karolina w koncu zmienilam suwaczek na prawidłowy zobacz juz nie ma duzej roznicy miedzy nami heheh
-
nick nieaktualnyBasik83 wrote:na stronie zapodaj.net wybierasz opcje na forum ladujesz zdjecie a potem kopiujesz akurat link ktory jest na forum i wklejam tutaj tylko jeden to jest zwykly link a drugi to wlasnie gotowe zdjecie na forum
Basik dziękuję Kochana!
Basik83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny