X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o trzeciego/czwartego malucha
Odpowiedz

Starania o trzeciego/czwartego malucha

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2017, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamabyć, jak jesteś z Warszawy lub okolic lub masz możliwość podjechania mogę dać Ci namiary na jednego z naljepszych neurologów dziecięcych, zajmował się moją najstarszą córką.

• Majzu Ekspertka

Wysłany: 14 czerwca 2017, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko zależy od sprzętu i sprawnej ręki lekarza ... Tak nie może być że wczoraj był pęcherzyk zoltkowy ,a dziś nie ma ... Napewno był tylko on go nie zobaczył ... Bo pęcherzyk zoltkowy sobie nie wyfrunął ,a takie pęcherzyki się nie wchłaniają nawet gdyby coś ... Ja sprawę widzę jednoznacznie ... Pęcherzyk jest tylko ten go nie zauważył poprostu ...

Justi77 lubi tę wiadomość

II cykl starań... Zielony :)
    xnw4ugpjwghcrvs8.png
  • Basik83 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2017, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/23f1430ca63a.jpg

fasolin nie wiem ile mm jest pecherzyk ciazowy z cialkiem zółtym wiek 6 tc..nawet pulsowal za tydzien na serduszko ..plamienia nie wiadomo skąd...w macicy i szyjce czysto...zakaz seksu przemeczania..

z nerwow schudlam dwa kilo

Enii lubi tę wiadomość

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2017, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majzu, dokładnie też się podpisuję pod tym co napisałaś. Skoro wczoraj Aria widziałaś to i dzisiaj jest.
    Basik, uważaj na siebie, pęcherzyk piękny :) :) :)

ps. jak wstawiacie zdjęcia tutaj???

• karolinams Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2017, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justi77 wrote:
    Widzisz Simon :)to czekamy :), Aria ,kiedy masz USG? Karolinams moja 11 latka wręcz powiedziała, że nie będzie miała dzieci bo widzi ile to roboty i w ogóle to po co mieć dzieci...Też nic nie mówimy, dopiero jak będzie zaawansowana ciąża.
    ja do zaawansowanej ciąży czekać nie będę, dla mnie zaawansowana ciąża to 20 tydzień :) . Planuję ok 10 tc ich wtajemniczyć.
    simon86 wrote:
    Hej! Karolina a Ty kiedy masz wizytę?! Aria ściskam mocno! wierzę że wszystko będzie dobrze!!!!
    u mnie temp poszybowała w górę, M wczoraj zbałamucony, teraz tylko czekanie.... Gin umówił mnie na wizytę na początku lipca żeby zobaczyć "piękną ciąże" - optymista :-)
    mam wizytę 26 czerwca.
    Trzymam kciuki za wasze <3 i potem piękną ciąże na wizycie :)

Aria, zgadzam się z Majzu wszystko będzie dobrze zobaczysz.

7u229n73melmp7nq.png

ojxezbmh697s0anz.png

Syn 13 lat,
    Syn 9 lat
  • Basik83 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2017, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na stronie zapodaj.net wybierasz opcje na forum ladujesz zdjecie a potem kopiujesz akurat link ktory jest na forum i wklejam tutaj :) tylko jeden to jest zwykly link a drugi to wlasnie gotowe zdjecie na forum :)

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • karolinams Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2017, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik no to nieźle kg ci poleciały ... dobrze, że wszystko jest prawidłowo, możesz troszke odsapnąć, teraz na kiedy masz wizytę?

7u229n73melmp7nq.png

ojxezbmh697s0anz.png

Syn 13 lat,
    Syn 9 lat
  • Basik83 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2017, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina w koncu zmienilam suwaczek na prawidłowy :D zobacz juz nie ma duzej roznicy miedzy nami heheh

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • Basik83 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2017, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolinams wrote:
    Basik no to nieźle kg ci poleciały ... dobrze, że wszystko jest prawidłowo, możesz troszke odsapnąć, teraz na kiedy masz wizytę?
    wiesz co kazal za tydzien ale ze nie bylo juz terminow u niego bede musiala isc prywatnie ..a do niego za 3 tyg..

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • karolinams Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2017, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik83 wrote:
    Karolina w koncu zmienilam suwaczek na prawidłowy :D zobacz juz nie ma duzej roznicy miedzy nami heheh
    ha ha faktycznie, dla Ciebie lepiej nie będziesz się stresować że ciąża starsza a mniejsze parametry, zobaczymy czy mój suwak się pokryje po pierwszej wizycie USG , chociaż patrząc , że niby owulke miałyśmy w odstępie 2 dni więc zbliżony termin mamy na bank :)

7u229n73melmp7nq.png

ojxezbmh697s0anz.png

Syn 13 lat,
    Syn 9 lat
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2017, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik83 wrote:
    na stronie zapodaj.net wybierasz opcje na forum ladujesz zdjecie a potem kopiujesz akurat link ktory jest na forum i wklejam tutaj :) tylko jeden to jest zwykly link a drugi to wlasnie gotowe zdjecie na forum :)

Basik dziękuję Kochana!

Basik83 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2017, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm, Dziewczyny, czy jak zbliżał się Wam termin @ to pobolewał Was brzuch, mnie pobolewa sporawo ,kłuje mnie, zażyłam dupka.

• Basik83 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2017, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie pobolewalo caly czas ale troche inaczej niz na @ podbnie ale bardziej tępo..i o mniejszym nasileniu..

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2017, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teoretycznie @ powinna być za 2 dni, jak poleżę jest lepiej, chyba bez no-spy się nie obejdzie, w poprzedniej ciąży to chyba wagonami spożyłam no-spę.

• karolinams Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2017, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie pobolewało tak jak Basie bardziej tempo i delikatniej. Justi głowa do góry wszystko będzie dobrze :)

7u229n73melmp7nq.png

ojxezbmh697s0anz.png

Syn 13 lat,
    Syn 9 lat
  • Mamabyc3 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2017, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justi ja z Pomorza jestem... A brzuch jak na @ potrafi jeszcze mnie pobolewac :)

• ana79 Ekspertka

Wysłany: 14 czerwca 2017, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Just będzie dobrze odpoczywaj i w raziepotrzeby bierz nosie, nie zaszkodzi

• Hilary Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2017, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też do tej pory czasem boli jak na @ ale tak leciutko macica się rozciąga i dlatego

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • Enii Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2017, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W drugiej to mocno przez dwa cykle tzn czekałam na nie i byłam pewna ze @ przyjdzie..

💗5 💗
    km5shdge5oahi2o2.png
  • ana79 Ekspertka

Wysłany: 15 czerwca 2017, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hilary- kiedy masz następne usg? bo już będzie widać czy synuś czy córcia.

‹‹ 198 199 200 201 202 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ