Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kurde do wczoraj miałam przeczucie ze to ten cykl że udało się na bank dzisiaj już nie tempka dość mocno spadła i czuje się bardziej na @ niż na ciążę. W pon progesteron 11 w środę 15 ciekawe jaki dzisiaj był jutro odbiorę to się dowiem. Ze środy beta negatywna ale na to staram się nie patrzeć bo gdyby coś to za wcześnie jeszcze było.
-
Ana79 heh no właśnie mamy konflikt z imieniem i nie wiem w końcu na co się zdecydujemy mi się Witek podoba ale mężowi średnio i to jest zdrobienie a pełne imię już nie jest aż takie fajne.
Dla dziewczynki byłoby łatwiej bo Waleria albo Wiola
Paulina właśnie póki nie ma @ to jest nadzieja a jak nie to nie trzeba się załamywać tylko kolejny cykl będzie wasz !P_aulinaaa29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane moje , póki co moje modlitwy zostały wysluchane i jest okruszek 5 mm , ładne ciałko zółte i powolutku bije mu serduszko. Doktor niczego nie przesądza, ale modlę się, żeby przetrwał.
Justi77, Enii lubią tę wiadomość
-
Właśnie Wojtek odpada bo tak miał na imię kolega męża który niedawno zabił się na motorze i tak jakoś dziwnie...
A nawet nie widziałem że jest takie imię jak Wit. Myślałam że to zdrobnienie od Witolda albo Wincentego (ale mąż się śmieje że Wincenty za późno wyjęty:p)