Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Enii wrote:Dokładnie. To tak jak mojemu szwagrowie dokuczali ze córki nie umual zrobić. Odpowiedzial ze nikt przynajmniej nie bedze (..cenzura
Miałam znajomego, który w odwrotnej sytuacji twierdził że lepiej mieć w domu (cenzura) niż złodzieja . Ale to gość z dość specyficznym poczuciem humoru .
A tak na serio - co za różnica? Zdrowe, żywe, śliczne, dokazujące. Jeśli dziewuszka to prewencyjnie posłać na lekcje kravmagi i spokojnie patrzeć jak dorasta . Jak chłopak to nauczyć po sobie sprzątać i oddać w dobre ręce synowej .Enii, Justi77, karolinams lubią tę wiadomość
Pluj - 2012
Truj - 2013
Zbój - 2015 -
Hehehe, ja tam się śmieję, że za kilkanaście lat mój Małż będzie miał w chałupie 17latkę, 15latka, 13latkę i babę z menopauzą - wtedy chyba do Afganistanu wyjedzie, żeby trochę spokoju zaznać .
Hilary, Justi77, karolinams lubią tę wiadomość
Pluj - 2012
Truj - 2013
Zbój - 2015 -
Mamabyc3 wrote:Majamia jak mi się chłop uda a tobie księżniczka to dasz adres wyślę tobie w nagrodę najładniejsze sukienki jakie mam a życzę Ci tej małej strojnisi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2017, 23:34
-
Mamabyc3 wrote:Majamia jak mi się chłop uda a tobie księżniczka to dasz adres wyślę tobie w nagrodę najładniejsze sukienki jakie mam a życzę Ci tej małej strojnisi
U mnie ta ciaza inna od chlopakow, to sie nakrecam, ze innej plci bedzie dzidzia. Ale pozyjemy, zobaczymy.
Ana79 dziekujekarolinams lubi tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Rybaaaa wrote:Ja to się boję jak u nas bedzie znowu dziewczynka... Już z tą dwójcą mieliśmy problem z imieniem... Więc już zapowiedziałam do brzucha, że obojętnie co będzie miało między nogami będzie Bartusiem
Justi77 wrote:Karolinams, pobolewają mnie krzyże,tak solidnie, kupiłam nospe i oszczędzam się.
Fajnie,że pytasz
aria40 wrote:Ech ta płeć Wyobraź sobie, że jakiś czas temu mój mąż przyznał się dlaczego chce kolejną dziewczynkę. Otóż obawia się, że w takim sfeminizowanym środowisku syn może wyrosnąć na geja.....
Mój bardzo by chciał córkę
Daven wrote:A tak na serio - co za różnica? Zdrowe, żywe, śliczne, dokazujące. Jeśli dziewuszka to prewencyjnie posłać na lekcje kravmagi i spokojnie patrzeć jak dorasta . Jak chłopak to nauczyć po sobie sprzątać i oddać w dobre ręce synowej .
Mamabyc3 wrote:Bo ludzie są dziwni mi też wszyscy gadają oby chłopak był, albo że mój wpadnie w depresję jak tyle bab będzie w domu.... ja nie wiem co ludzie mają w głowach ale mi 3 księżniczka by nie przeszkadzała;)
majamia wrote:A ja chce chociaz jedna ksiezniczkeeeeeeee!
jedziemy na podobnym wózku, jeśli będzie chłopak będą ci współczuć tak samo jak mi hahahah Już niedługo może się dowiesz
Mamabyc3 wrote:Jeśli moje dziecko będzie laskawe pokazać no to 28 czerwca:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2017, 12:45
majamia lubi tę wiadomość
-
Za tydzień i ja będę na wizycie już sie nie mogę doczekać, dobrze, że w tym tygodniu tyle zajęć to czas szybko zleci.
Zakończenie w przedszkolu, zakończenie w szkole do tego od poniedziałku mam urlop więc będzie super
ana79 jak tam Twój cykl wygląda na jakim jeesteś etapie???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2017, 12:54
-
majamia wrote:Aaaale by bylo hihihi
U mnie ta ciaza inna od chlopakow, to sie nakrecam, ze innej plci bedzie dzidzia. Ale pozyjemy, zobaczymy.
-
nick nieaktualnyTrojaczki to już ossstro....
Karolinams-podziwiam !,że wszystkie wątki łapiesz ja czuję się jak Kubuś Puchatek o małym rozumku hihi
Moja najmłodsza ( prawie 2 latka)odkryła i zakochała się w Puchatku i potrafi stać i oglądać bez mrugnięcia okiem jak słupek soli przez dobrych kilkanaście minutWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2017, 19:40