Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
karolinams wrote:Za tydzień i ja będę na wizycie już sie nie mogę doczekać, dobrze, że w tym tygodniu tyle zajęć to czas szybko zleci.
Zakończenie w przedszkolu, zakończenie w szkole do tego od poniedziałku mam urlop więc będzie super
ana79 jak tam Twój cykl wygląda na jakim jeesteś etapie???
Mi kochana właśnie skończyła się @ 5 dc i już tankujemy do pełnaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2017, 20:10
Basik83, Hilary, P_aulinaaa29, Enii, Justi77 lubią tę wiadomość
-
Basik83 wrote:Justi jak sie czujesz ?
Justi77 wrote:Karolinams-podziwiam !,że wszystkie wątki łapiesz ja czuję się jak Kubuś Puchatek o małym rozumku hihi
Moja najmłodsza ( prawie 2 latka)odkryła i zakochała się w Puchatku i potrafi stać i oglądać bez mrugnięcia okiem jak słupek soli przez dobrych kilkanaście minut
ana79 wrote:H
Mi kochana właśnie skończyła się @ 5 dc i już tankujemy do pełnaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2017, 07:49
-
Cześć Dziewczyny!!! jak tam Nasze Ciężaróweczki?!!!!
Ja mam termin @ na 28 więc jeszcze troszkę kusi oczywiście żeby zatestować szybciej ale po pregnylu to chyba może być wynik fałszywie dodatni, prawda to? na zajęcie myśli M mi kupił nowy rower i fotelik dla F więc teraz śmigam po pracy z Młodym zamiast siedzieć i myśleć -
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny
Basik, dziękuję Kochana bez zapeszania dobrze, mam nadzieję,że u Ciebie lepiej....z najmłodszą leżałam ponad 3 miesiące,też miałam plamienia więc w jakimś stopniu rozumiem jak się możesz czuć, ale później będzie z górki , zobaczysz!
Simon trzymaj się !!!!
Ana tankuj , jak mi się to spodobało !!!Enii lubi tę wiadomość
-
Simon to trzymamy kciuki
Ja się czuję dobrze, martwię się trochę że słabo czuje ruchy ale na szczęście w czwartek rano mam wizytę i posłucham serduszka no i w poniedziałek te usg.
Im bliżej do wizyty tym bardziej mi się dni dłużą i się niecierpliwię, najgorzej będzie dzisiaj bo nie mam za bardzo nic do roboty tylko na prezent dla przedszkolanki drzewo z cukierków chcę zrobić, jutro zakończenie roku, w czwartek wizyta, w piątek dzień ojca a w sobotę idziemy na festyn, niedzielę trzeba będzie jakoś przetrwać i już będzie poniedziałek
-
Basik nie mam żadnych przeczuć, objawów jakichkolwiek BRAK!, planuję urlop i staram się nie myśleć czy pojedziemy na niego w powiększonym składzie a Ty się nic nie denerwuj! wszystko będzie dobrze!!!
Hilary podziwiam Cię za te Twoje talenty!!! ja to nawet kota nie potrafię narysować, a co dopiero coś stworzyć pokaż później jak to wygląda!!!Hilary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, podrzucie jakieś pomysły na prezenty na Dzień Ojca, mam pustkę w głowie a dziewczyny moje czekają na mnie ...
Hilary, fajnie,że masz takie artystyczne zdolności, ja ma średnie a raczej ich brak .
Simon, trzymam kciuki aby Twój urlop był już w dwupaku!
basik, ładnego masz awatarka:)
Kurcze,ale Wam słodzę Słodziaki hihi !!Hilary lubi tę wiadomość
-
Hej kobiety
Simon brak objawów również jest objawem:) życzę Ci z całego serca żebyś była w dwupaku
Hilary ja też ruchy zupełnie inaczej czuje może to będzie leniwy rocznik heh?
Na dzień ojca prezent hmmm nie wiem pusto w głowie....Hilary lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Jakis tu spokoj ostatnio.
Ktora teraz testuje? Ja mam 6 dpo. Choć wiem, ze nie ma szans na ciążę, to tli sie we mnie jakas mala iskierka nadzieji.
Justi kiedy masz pierwsza wizytę?
ana79 owocnych staran
My w końcu złożyliśmy wniosek o pozwolenie na budowe. Maja 65 dni na decyzje. Ale i tak jak nie sprzedamy drugiej dzialki to nie mozemy ruszyc z budowa.
Swan, zagladasz tu? Jak sytuacja sie u ciebie? Daj znac kochana?02.2010 córka
09.2011 syn
01.2017 corka(*)
01.2018 7 tydz.(*)
12.2018 córka