Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
spokojnie Justii
u mnie bylo widac cosik pulsujacego ale tez w 6 tym tyg jeszcze takie super serducho nie bylo a usg mam dopieroza 3 tyg a jestem tez po lekkim krwawieniu dwa tygodnie temu...nie ma co sie denerowowac...na zapas
no ja bede miec teraz krzywa a potem kolo 20 tyg. -
nick nieaktualny
-
Ale krzywa się robi szybciej jeśli cukier na czczo wychodzi za wysoki dlatego ja w końcu muszę się wybrać ostatnio nie byłam przez te grypę żołądkowa.
Justi napewno ciąża mlodsza może jakbyś poszła jutro to byłby zarodek. Na tym etapie naprawdę 2 dni robi różnice nie ma co się martwić na zapasJusti77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kobietki
Troszke mnie nie bylo i czesto zagladac nie bede, ale to napisze za chwilke.
Aria pierwsze co otworzylam forum i przez przypadek weszlam na poronienia i zobaczylam Ciebie tak bardzo mi przykro. Tak bardzo pragnelas tego dziecka...... przykro mi strasznie. Trzymaj sie cieplo
Justi co ja widze gratuluje kochana ale sie ciesze!!!! kolejna ciezaroweczka i moooooooooooooooooooocno trzymam kciuki by fasolka lada dzien sie pokazala z pieknym serduszkiem
Przeczytalam tez ze Hilary i Mama byc juz znaja plec. Gratki dziewczynki
I widze ze reszta ciezaroweczek ma sie tez dobrze tak? Za wszystkie ciagle trzymam kciuki mimo ze nie zagladam to mysle o Was
Basik, Karolcia, Majzu widzialyscie juz serduszka fasolek?
A jak inne staraczki?
Kobietki moje ja bede zagladac od czasu do czasu, chcialabym czesciej ale w koncu odzyskalam spokoj i poki co nie staram sie. Postanowilam sie wziac za siebie, z diety wegetarianskiej przeszlam na weganska, cwicze i chudne powoli chce przez wakacje min. 10kg schudnac i w tedy zadecyduje czy od Wrzesnia ruszymy ponownie ze staraniami wiec jeszcze mozecie miec mnie kiedys dosc ha ha
Trzymam kciuki za Wasze cukry bo ja dostalam w ciazy z corcia cukrzyce ciazowa i niestety nie minela mi insulina 4 razy dziennie. Ciagle poklute palce, brzuch i uda. Nikomu tego nie zycze, ale jestem pelna wiary bo od diety wege cukry leca pieknie w dol i lekarka mowi ze zna duzo przypadkow ze dzieki diecie wege cukrzyca sie cofnela takze walcze bo byc moze kg nadprogramowe plus cukrzyca i ciaze nie chca sie utrzymac. Bo mialam robione komplet badan i wszystkie sa ok a glebiej nie chce wchodzic w badania bo mam juz 2 dzieci, wiec jak nie bedzie trzeciego to trudno. Na dzien dzisiejszy jestem spokojna i szczesliwa a czas pokaze co bedzie pozniej
Caluje Was baaaaaaaaaaaaaaaardzo mocno i nieustajaco trzymam kciuki za kolejne pozytywne testy u staraczek i za zdrowko rosnacych dzieciaczkowHilary, Justi77, Rybaaaa lubią tę wiadomość
-
Rybaaaa myślałam że Ci chodzi ze w ogóle nie będziesz musiała robić...No ja się za bardzo nie znam to nie wiem czy teraz będziesz musiała robić.
Ja teraz 14 lipca idę akurat zacznie się u mnie 24 tc
Justin może być ze oaza młodsza i dlatego nie widać. U mni3 cały czas na każdym usg jest ze młodsza o tydzień i jest wszystko ok
Podwojnamama fajni3 że się odezwałaś zaglądają do nas częściej:)Justi77, PodwojnaMama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja ocip....ję, mam taką zbieżność dat ( nie jestem zafiksowana w tym temacie),ale 7 lipca mam potwierdzić serduszko a 3 lata temu 7 lipca urodziłam swojego synka ,aniołka, i będzie to 7 tydzień no nieeeee jak ja to psychicznie teraz ogarnę, boję się Dziewczyny...
PodwojnaMama, masz jaja, podziwiam Twój spokój.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2017, 20:01
PodwojnaMama lubi tę wiadomość
-
Justi nie zamartwiaj się na zapas! Będzie dobrze. A Aniołek czuwa :-*
PodwójnaMama, cieszę się, że u Ciebie spokój zagościł :-* Zaglądaj do nas i czekamy na miłe wieści we wrześniu
Na styczniówkach lekarka rodzinna napisała, że teoretycznie wynik kwalifikuje się do krzywej od razu, ale ginekolodzy różnie podchodzą do wyników. Norma na czczo 92 mg/dl.
Powtórzę po niedzieli na czczo i jak dalej będzie taki to poczrkam co gin na to. Jakby nie te mdłości to bym pewnie od razu zrobiła krzywą dla świętego spokoju, ale to chyba i tak nie miałoby szczęśliwego finału teraz, więc poczekam. Może jak będzie motywacja pt. "muszę" to będzie inaczejJusti77, PodwojnaMama lubią tę wiadomość
-
Justi będzie dobrze.. u mnie było podobnie byłam na usg ..wg @ 7tc+2 a widać było tylko pęcherzyk i ciałko żółte nic poza tym i wg usg był to 5tc+2.
Potem miałam wizytę za ok 1,5 tygodnia i w sumie serducha nie widziałam bo kiepski sprzęt ale włączył głośnik i biło ... kiepski sprzęt i wtedy wg usg 7tc+1 a wg @ 8+5.. więc nadal rozbieżność.6 c.s
-
nick nieaktualnyPari, byłam u swojej gin, ona ma super sprzęt i jest wysokiej klasy specem, robi doktorat, ma już drugą specjalizację i jak zaczęła mówić trochę w stylu abym sobie za dużo nie obiecywała to teraz ciężko mi wykrzesać taką fajną nadzieję jaką Ty miałaś. Postaram się... Mamabyć oby było jak mówisz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2017, 09:55
-
czemu mam robic krzywa bo mam nadwage ..i doktorek chce sprawdzic czy nie mam problemu z cukrem..chociaz teraz wyszla mi glukoza 88
podwojna Mamo ciesze ze sie odezwalas..ja usg mam dopiero za 3 tyg..poki co czuje sie ciazowo ibrak plamien ...PodwojnaMama lubi tę wiadomość
-
Justi oj na tej pierwszej wizycie to bylam prywatnie i lepszy sprzęt... Do kolejnej tez się stresowałam bo jednak to serduszko to takie 100%potwierdzenie ... Ci lekarze to dzień jeden będzie mówić jK Tobie a drugi pocieszy ze wcEsnie i na tym etapie ok...
6 c.s
-
nick nieaktualnyKobietki nie wiem co sie dzieje. Od nocy boli mnie brzuch i myslalam ze @ przyjdzie. Nawet nie wiedzialam ktory dokladnie mam dzien cyklu wiec dzisiaj sprawdzilam i to jest 27dc a @ zawsze mialam 25. Tylko ze po biochemicznej wiadomo moglo sie przestawic. Wiem ze owulke mialam miedzy 12 a 14dc bo bylam u gina na kontroli i robil mi testy 2 ciazowe i byly ujemne. Ja sobie w domu tez zrobilam Facelle i tez ujemny, wiec cieszylam sie ze beta spadla i ladnie sie oczyscilam. A ze 40 min. Temu tak siknelam na Facelle bo lezal ostatni i niecale 2 min. I wyszedl slicznie widoczny golym okiem bladzioch!
Specjalnie unikalismy sexu w dni plodne i byl tylko raz przerywany. Nawet caly miesiac nie bralam juz kwasu foliowego. Zglupialam i nie wiem co myslec. Caly miesiac dieta i cwiczylam jak glupia. Glowa uporzadkowana a tu takie cos? -
nick nieaktualnyNa zywo kreseczka jest bardzo ladnie widoczna i ladnie sciemniala.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bc7d00f8ed4e.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/10ebc3267e55.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2017, 17:51
karolinams lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaz byl w Realu po testy z innej firmy i kolejne 2 rozne rowniez pozytywne. Totalna wpadka dziewczyny. Jestem w takim szoku ze nie wierze. Przez 4 lata od narodzin corci byl przerywany i nic a tu jeden raz i bach. A najgorsze ze wczoraj i przedwczoraj pilam takie saszetki na przeziebienie jak gripex bo mnie cos bralo. Serce mi wali strasznie..........
-
nick nieaktualnyPodwojnaMama, nie martw się Kochana gripexem,jesteś jeszcze w tym momencie ,że gripex nie zaszkodzi bo maleństwo jeszcze nie czerpie z Ciebie , głowa do góry! Teraz będzie dobrze, bardzo silny plemniczek no i komóreczka Twoja.
U nas znowu źle, jak wiecie zabrałam najmłodszą ze szpitala i wczoraj czuła się super a właśnie przed chwilą ma już 38 stopni, obiadu już dzis nie jadła , przyjmuje antybiotyk już 6 dobę .
Nie chcę się użalać ,ale ostatni czas nie jest dobry dla nas, najpierw śmierć mojego Taty, szpital córki i jakieś ma chyba nadkażenie no i niewiadoma z moją ciążą...