Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTez modliłam sie do św.Rity.
Zmieniajac temat znalazlam cosik takiego dieta dr Dąbrowskiej,wręcz post bo kalorycznosc do 800 kcal...Myślę, ze sprobuje na jakies 2 tygodnie i zobacze jak bede sie czula. Poczytalam i brzmi zachęcająco. Slyszalyscie może?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2017, 11:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zgadza
O jeny, ale się narobiłam . Jak dziki osioł. Jutro zjeżdżają znajomi a pojutrze kolejni, więc mogę mieć mniej czasu na pisanie. Ale czytać będę , chociaż tyle
Ktoś teraz testuje? Ja dopiero za kilka dni. Jak byłam na kontroli w 11 dc to na prawym jajniku była torbielka a na lewym pęcherzyki dwa, ale jeszcze małe. Jakoś nie napisaliśmy się ze staraniami, więc zobaczymy.
Jak ma być, to będzie .
I co by nie gadać, wspaniałe jest mieć już dzieci. Taka walką o pierwsze to musi być strasznie trudne.
A jeszcze sobie pomyślałam, że cholera, tu patrząc na listę chyba większość z nas ma poronienia za sobą. To jeszcze jeden argument, że dla natury to... nic nadzwyczajnego.
Pozdrawiam wszystkie Was serdecznie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2017, 21:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny co mialy lyzeczkowanie,mam takie pytanie,od 3 dni (dzisiaj mija 4 dzien od lyzeczkowania)mam taki raz na jakis czas (co kilka godzin)klujacy bol po lewo/srodkowej stronie podbrzusza ,jak myślicie czy mam powody do niepokoju. Temperatury nie mam,krwawienia sa delikatne i normalne w wyglądzie.Nie chce panikowac,ale tez nie chce czegos przeoczyc,hmm .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2017, 09:39
-
Hej hej dawno nie zaglądałam ale teraz byłam u rodziców że swoją dwójką i jeszcze brat zostawił swoją córkę i siostra z dwoma synami więc trochę miałam zajęcia. Dzisiaj albo jutro rano wracamy.
Grochpaproch mocno trzymam kciuki żeby było wszystko ok !
Dziewczyny ja też się z chęcią dołączę do modlitwy ale to co po prostu każdego dnia modlimy się za inna osobę ojcze nasz i zdrowaś Mario ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHmm, juz trochę nas się modli fajnie byloby gdyby bylo nas więcej...Dziewczyny,odezwijcie się, mamy piękną intencję o cud poczęcia i szczęśliwego urodzenia zdrowego malucha. Odzywajcie się bo w ilości też drzemie siła a my tutaj to same silne babeczki więc jak razem zlaczymy się w naszych prośbach to myślę, że niedługo zmienimy forum na mamy ze zdrowymi dzieciątkami.
Modlą się: Aria,Hilary,Enii,Mama Tuśka,Evvi i ja.
To jest prosta modlitwa Ojcze nasz i Zdrowaś Maryjo,o kazdej porze dnia da sie radę a moze zdzialac cuda bo za kazda z nas wszystkie sie pomodlimy.