X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o trzeciego/czwartego malucha
Odpowiedz

Starania o trzeciego/czwartego malucha

Oceń ten wątek:
  • MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2017, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aria, pampejańska to jest 3 części (części, nie dziesiątki) różańca przez 54 dni. To trudne. Myślę że Justi ma dobry pomysł na omadlanie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2017, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dzisiaj modlimy się za Arię, i za zdrowe zaciążenie i pomyślny poród zdrowego dzidziusia.
    Ojcze Nasz i Zdrowaś Maryjo.

• MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2017, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok. To zaczynamy od dzisiaj ☺

• aria40 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2017, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok dzięki :)
    Myślę, że evve chętnie dołączy.

A wytłumaczcie mi, co to znaczy jedna intencja w pompejańskiej? Musi byc tylko jedna przez 54 dni?

p19udqk3fe2fd0qp.png
    Maja 15
    Julia 12
    Emilia 7
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2017, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak,modlisz sie z jedna,ale wyczytalam,ze tez doswiadcza sie wiecej niz sie prosi....Statystycznie prawie kazdy doswiadcza wyciszenia wewnętrznego, dla mnie to wow...

• Basik83 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2017, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi w chwilach slabosci pomagala sw.Rita od spraw trudnych i beznadziejnych.

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2017, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez modliłam sie do św.Rity.
    Zmieniajac temat znalazlam cosik takiego dieta dr Dąbrowskiej,wręcz post bo kalorycznosc do 800 kcal...Myślę, ze sprobuje na jakies 2 tygodnie i zobacze jak bede sie czula. Poczytalam i brzmi zachęcająco. Slyszalyscie może?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2017, 11:32

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2017, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pani dr na swojej stronie napisala o kobiecie,ktora pi tej diecie dopiero zaszla w ciążę a wczesniej przez 8 lat się leczyla.... Dieta wyregulowala jej organizm.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2017, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dzisiaj do modlenia to wypada chyba Jaspis, zgadza się?

• MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2017, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadza :)

O jeny, ale się narobiłam . Jak dziki osioł. Jutro zjeżdżają znajomi a pojutrze kolejni, więc mogę mieć mniej czasu na pisanie. Ale czytać będę :), chociaż tyle :)

Ktoś teraz testuje? Ja dopiero za kilka dni. Jak byłam na kontroli w 11 dc to na prawym jajniku była torbielka a na lewym pęcherzyki dwa, ale jeszcze małe. Jakoś nie napisaliśmy się ze staraniami, więc zobaczymy.
    Jak ma być, to będzie :).
    I co by nie gadać, wspaniałe jest mieć już dzieci. Taka walką o pierwsze to musi być strasznie trudne.
    A jeszcze sobie pomyślałam, że cholera, tu patrząc na listę chyba większość z nas ma poronienia za sobą. To jeszcze jeden argument, że dla natury to... nic nadzwyczajnego.
    Pozdrawiam wszystkie Was serdecznie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2017, 21:58

• Enii Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2017, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaTuska u mnie planowana @ 14.08. No chyba ze jak mnie cos najdzie to jutro bo już test kupiłam a chciała bym przed wyjazdem meza zobaczyć. Inaczej to z każdym dniem bede coraz bardziej sie nakręcać

Jejku jakbym chciała myśleć jal Ty

💗5 💗
    km5shdge5oahi2o2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2017, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też chcialabym tak myśleć...oj...Jestesmy w tym samym wieku ,ale mentalnie chyba jeszcze mi brakuje do Mamy Tuśka ☺

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2017, 08:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2017, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co mialy lyzeczkowanie,mam takie pytanie,od 3 dni (dzisiaj mija 4 dzien od lyzeczkowania)mam taki raz na jakis czas (co kilka godzin)klujacy bol po lewo/srodkowej stronie podbrzusza ,jak myślicie czy mam powody do niepokoju. Temperatury nie mam,krwawienia sa delikatne i normalne w wyglądzie.Nie chce panikowac,ale tez nie chce czegos przeoczyc,hmm .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2017, 09:39

• Hilary Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2017, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej dawno nie zaglądałam ale teraz byłam u rodziców że swoją dwójką i jeszcze brat zostawił swoją córkę i siostra z dwoma synami więc trochę miałam zajęcia. Dzisiaj albo jutro rano wracamy.

Grochpaproch mocno trzymam kciuki żeby było wszystko ok !

Dziewczyny ja też się z chęcią dołączę do modlitwy ale to co po prostu każdego dnia modlimy się za inna osobę ojcze nasz i zdrowaś Mario ?

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2017, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak☺

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2017, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak☺ ,modlilysmy sie juz za Arię i Jaspis,teraz Ana79.

A ja jadę niestety na izbe przyjec do szpitala bo te bole staly sie bardzo dziwne,promieniuja mi az do kolana.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2017, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hilary,to trochę odsapniesz jak jesteś u Rodzicow,a i dzieciaczki towarzystwo mają, fajnie ☺.

Myśmy planów wyjazdowych nie robili bo ciąża zagrozona byla no i skonczylo sie jak skonczylo wiec pewnie nad nasze morze pojedziemy jak się pozbieram.

• Pysia89 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2017, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justin daj znać jak po wizycie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2017, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedzę pod drzwiami,ale sporo jest ciężarówek więc poczekam troszkę.

Naczytalam się o powiklaniach łyżeczkowania,że mam już dosyć...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2017, 17:27

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2017, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm, juz trochę nas się modli fajnie byloby gdyby bylo nas więcej...Dziewczyny,odezwijcie się, mamy piękną intencję o cud poczęcia i szczęśliwego urodzenia zdrowego malucha. Odzywajcie się bo w ilości też drzemie siła a my tutaj to same silne babeczki więc jak razem zlaczymy się w naszych prośbach to myślę, że niedługo zmienimy forum na mamy ze zdrowymi dzieciątkami.
    Modlą się: Aria,Hilary,Enii,Mama Tuśka,Evvi i ja.
    To jest prosta modlitwa Ojcze nasz i Zdrowaś Maryjo,o kazdej porze dnia da sie radę a moze zdzialac cuda bo za kazda z nas wszystkie sie pomodlimy.

‹‹ 222 223 224 225 226 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ