Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
podwojnamama- nie wiem gdzie klinknąć kopiowałam linki z tej strony ale nie wyswietla się tak jak Wam.
Co do Cc w Niemczech słyszałam że na żądanie nie chcą robić.Musi być podany powód w karcie którą zanosi się do szpitala.
Nie wiem co na to moja gin, która za każdym razem jak jestem u Niej mowi ze mam swietna figurę do porodów. Bryyy
Hilary to i tak dużo zrobilas:*
Hilary lubi tę wiadomość
-
ja moja toaletke sprzedaje żeby zrobić miejsce na szafę jakaś. kurde właściwie sprawdzałam od jutra za 3 miesiące mogę iść rodzic masakra heh chyba zaczynam się bać wiec chyba już czas zabierać się za jakias organizacje miejsca bo później nie wiem jak będę z moimi siłami
-
Mambyc3 nooo ten czas tak leci masz rację żeby coś już robić bo potem co raz ciężej... ja za 2 miesiące pewnie już będę miała maluszka przy sobie a myślę tak za tydzień męża wygonić do piwnicy po te ciuszki bo w tym tygodniu to czasu nie będę miała przez te urodziny ale już w następnym mogę się powoli za to wziąć szczególnie że 5 mam usg więc potwierdzę czy dalej jest dziewczynka
Pysia hehe no może coś tam zrobiłam ale ogólnie tak dzień że nie mam co ze sobą zrobić i czas się dłuży...wolę jużytkownik jak mam masę sprzątania albo jakieś wyjścia na zakupy czy gdzieśWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2017, 19:50
-
W ogóle zamówiłam taki fajny komplecik dla maluszka i dostałam w piątek smsa z poczty że została nadana przesyłka i dzisiaj wchodzę w link i ok 8 jest ze wydane do dostarczenia a po 17 że dostarczono a do mnie nic nie przyszło! Cały dzień siedzę w domu więc awizo też by nie zostało...może rano listonosz był jak spałam ale wtrdy to chyba by status był jakiś inny niż dostarczono... za godzinę przejdę się do skrzynki jak Werkę uśpie może tam listonosz wrzucił
-
Witam się dziewczynki i zmykam o ... 2 razy mi zjadło długiego posta .. brak mi nerwów..
PodwójnaMama gratulacje kochana !
Pysia Tobie również gratuluję
ja jutro mam lekarza ..trzymajcie kciuki aby było ok po ostatnich rewelacjach.
mam cichą nadzieję, że zrobi usg i będzie można podpatrzeć płećWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2017, 20:18
Hilary, PodwojnaMama, Pysia89, mamaNika lubią tę wiadomość
6 c.s
-
nick nieaktualnyHilary nieraz i taki dzionek nudny musi byc i odpoczac trzeba ja za to dzisiaj az za nadto przesadzilam ze sprzataniem i gotowaniem, ale kurcze co ma byc to bedzie i ostatnio ciagle lezalam i nic z tego, ale od 2h zaleglam bo juz maz krzyczy na mnie strasznie
Tak to chowanie poscieli nie powiem uciazliwe jest dla nas tez co ranek i wieczorem na nowo no ale cos za cos
Pari no to ja juz nie potrafie inaczej Ci z ta strona wytlumaczyc
A tak jak Mowi Mamabyc, jedne szpitale robia na zyczenie i masz do tego prawo a drugie nie. Poszukaj na necie informacji o szpitalach w Twojej okolicy.
Ja porodu sn nie przezylam i nieraz sobie mysle ze moze to fajniejsze niz cc ale jak byloby naprawde tego nie wiem.
No dziewczyny na Waszym miejscu to naprawde juz powoli trzeba zaczac dzialac jeju kiedy to zlecialo? Dopiero co podczytywalam jak Hilary wariowala czy sie udalo zaciazyc a zaraz pierwsza na ogien pojdzie
Hilary powinna byc chociaz informacja kto niby odebral ta przesylke
Pari dlatego ja zawsze piszac posta kopiuje go na wszelki wypadek, chociaz mi nigdy go nie wcielo a kciuki trzymam za wizyte i daj szybko znac po wizycie i dziekuje -
nick nieaktualny
-
PodwójnaMama ja ogólnie w notatniku sobie piszę a potem kopiuję ale komp nam pada już ..i coraz częściej się restartuje a wtedy to nic nie pomoże hehe
co do rewelacji to tu nie pisałam, w sumie dawno tu nie pisałam..musze się przeprosić z forum hehe ..z tel tak mi tu nie wygodnie pisać.. ale wracając do rzeczy to tydzień temu byłam na ostrym dyżurze bo mnie tak dziwnie brzuch bolał i taki nacisk piekielny na kość ogonową .. no i niby ok .. ale nie do końca bo łożysko nisko i blisko ujścia ..niby jeszcze nie przodujące ale mnie ten gin nastraszył mocno.. zalecił oszczędzanie + nospa + magnez 3xdz. .. teraz jesttem spokojniejsza i dobrej myśli, że może aż tak nie muszę się martwić na zapas, bo oszczędzać to i tak się oszczędzam, bo jak się przeciążę to brzuch bolał wtedy.. no a bardziej to już chyba tylko leżenie i tego się boję.
Jedyne co mnie dziwi z tym łożyskiem które niby tylko może się podnieść to, że niby w 12tc na tym usg genetycznym mam napisane, że było wysoko.. jak to możliwe w ogóle
Hilary to to faktycznie nie fajnie z tą paczką ale komplecik cudowny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2017, 21:33
6 c.s
-
Podwojnamama no to nie masz wyjścia musisz odpoczywać skoro mąż nakazał
Aj leci ten czas jak szalony...wakacje minęły migiem
Aj wyszło że mąż jeszcze jedzie meble poprzestawiać do babci bo jutro będą jej okna nowe wstawiać...ciekawe o której wróci ale ma mi przynieść chamburgera z maka
-
nick nieaktualnyPari oj to faktycznie kiepsko. Dobrze ze masz wizyte to zapytasz o to lozysko bo ja nie mam pojecia. Zawsze mialam wysoko a warto dzielic sie takim info tutaj bo kiedys moze sie ktorejs z nas przydac. I tak prosze sie przeprosic z forum w ogole Basik, Karola, Groszek, Majamia i reszta malo sie odzywajacych kobietek. Udzielajcie sie
Hilary Twoj maz jak i moj pomocny dla kazdego ale w zyciu trzeba sobie pomagac.
Hi hi zachcianki masz jak nic
Justi a Ciebie gdzie wywialo
Ja tam lubie z telefonu pisac a tak to nie chcialoby mi sie lapka wlaczac
Zmykam na relaks z ksiazka, takze dobranoc dziewczynki i do jutra. Kolejny dzien dobry bez sensacji za mnaHilary, Justi77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja jutro Kochane ponadrabiam co u Was, bo czytam i nie pamiętam która co pisała.. tylko do Hilary odpowiem, że mi się niestety też tak kilka razy zdarzyło z przesyłką. Raz zrobiłam taką burdę, że kuriera zwolnili :-p
A w sumie moim zdaniem to chyba zmienili mu rejon, żeby więcej mnie nie denerwował :-p
Dziś lepiej, tylko cały dzień zrąbany bo zasnęłam grubo po 2, wymęczona, bo jeszcze raz mnie przegoniło to jak rano dziewczyny obudziły to nie wiedziałam co się dzieje.
Dlatego leżę już do spania tylko zasnąć znów nie mogę, bo wrócił problem z kolanami. Jak nie urok...
A szafkę wieszaliśmy nie dlatego, że mi się odwidziało, ale córa już kilka razy z niej spadła z łomotem więc pod tym kątem ewentualne przeróbki w mieszkaniu.
Dobranoc :-* -
Mam dość tej niemożności spania jak przystało na taką porę..to cud normalnie, ze ja w dzień jakos funkcjonuje, choc fakt zacznie sie szkoła to sie wtedy okaże bo teraz mogę ciut dluzej pospać.. O ile znów noe nadejdzie ten straszny bol nóg.. Buuu..
Właśnie spacerek po domu odprawiam by rozchodzić.. Chodząc mniej męczący ten ból...szkoda że. Nie da się spać spacerując.
6 c.s
-
nick nieaktualnyPari Ciebie tez nogi bola? Ja tez sie polozylam ale wiercilam sie wkolko i mysle nie bede sie meczyc i wstalam i w salonie sie polozylam przed tv. Cos obejrze to moze oczy zmecze i wroce do sypialni albo tu na narozniku sie kimne nie wiem to chyba emocje zwiazane z tym wszystkim.