Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki
Mi zjadalo posty jak emotke w tel dodawałam.
Faktycznie czas leci,niektóre już na polmetku a u mnie d..a blada.
Justii tule mocno.
U mnie tez jak nie urok to s...Migrena mnie trzyma dobrze ze aura oczna minęła szybko bo w panikę wpadam.
Podwojna bo dziewczyny na gr na fb przesiaduja💗5 💗
-
nick nieaktualnyEni wspolczuje tyvh migren a wiek dzieci. Po prostu szybko zaczelas moje pierwsze dziecko byloby z 2002r gdybym nie poronila, wiec tez szybk8 zaczelismy a pozniej 5 lat az na syna czekalismy.
Dziewczynki na pewno Wasze modlitwy pomogly dziekuje Wam z calego serducha. Dzisiaj na testach i nawet tych tanich takie ladne ciemne krechy. Brzuch przestal bolec, wiec zaczynam wierzyc ze maluch od zeszlego tygodnia juz wgryzl sie na dobre
Lece do przedszkola. Do pozniej :* -
nick nieaktualny
-
Dzięki Dziewczyny za pomysły!!!! na pewno będę przenosić Frania wcześniej żeby później nie myślał że to przez dzidziusia! w ogóle chcę mu zorganizować taki prawdziwy chłopięcy pokoik, nawet mam miejsce, tylko M ma tam swoje biuro więc muszę najpierw namówić go do wyprowadzki zmieściłoby się i łóżko dla F i regały na zabawki i nawet jakieś biurko! macie rację, przecież on już w przyszłym roku będzie miał 3 lata - to już duży chłopak
Podwójna piękny suwaczek
Justi Kochana tulę Cię mocno :-*PodwojnaMama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJusti dopiero doczytalam sciskam z calych sil........
Ryba mam nadzieje ze juz obedzie sie bez takich akcji u Ciebie.
Pari jan nogi?
Simon wiesz jak bylam w ciazy z corcia a syn mial 3 latka to taki moj maly, wyczeakiwany synek byl. A jak wrocilam po porodzie do domu to dopiero zobaczylam jal wyrosl. Jaki juz jest pomocny. Jaki samodzielny
A termin @ mam wlasnie na dzisiaj. -
nick nieaktualnyKobietki a tak wygladaja te tanie testy z ebaya. Na gorze z wczoraj a na dole z dzisiaj. Nie sa takie zle, ale one bardziej zaczynaja wychodzic w dniu terminu @
Jak ktoras starajaca sie chce zawiruskowany test lub 3-4 to pisac i chetnie dziewczyny Wam wysle
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8bce1883a65d.jpg -
Justi- mocno Cię przytulam dobra Duszyczko :***
Podwójna mama- ciemnieje )) masz jakieś objawy?
U nas dziś piękne Słońce:)))
Byłam w ogrodzie i jestem zakochana w moich kwiatach:)))
Zrobiłam taka ścianę z desek na której wiszą cierpki pod spodem jakieś żółte a dole cudne ozdobne słoneczniki:))
Muszę Wam potem zdjęcie wstawić, mnie to poprawia nastrój więc trzeba dobrym się dzielić )) -
Podwojna moje testy tez byly blade na poczatku..a pozniej wyszly grube krechy
A czemu malo pisze a wszedzie jakos tak malo na internetach siedze male znowu na wyjazdach p do roboty siedze sama dzis chyba do mamy pojade zeby mnie nie zlapala zadna handra
Justi ❤ -
Pysia89 wrote:Justi- mocno Cię przytulam dobra Duszyczko :***
Podwójna mama- ciemnieje )) masz jakieś objawy?
U nas dziś piękne Słońce:)))
Byłam w ogrodzie i jestem zakochana w moich kwiatach:)))
Zrobiłam taka ścianę z desek na której wiszą cierpki pod spodem jakieś żółte a dole cudne ozdobne słoneczniki:))
Muszę Wam potem zdjęcie wstawić, mnie to poprawia nastrój więc trzeba dobrym się dzielić )) -
nick nieaktualnyPysia koniecznie pokaz kwiaty. Ja przy kwiatach nie lubie robic itp. Ale patrzec i kupowac zywe uwielbiam. W domu caly rok musze miec zywe kwiaty
Objawow zadnych nie mam oprocz tego ze zawsze w ciazy mi sie w glowie kreci i chodze jak pijana. Ogolnie poprzednie ciaze bezobjawowe i nawet zamiast spac w 1 trymestrze to ja mega powera mialam ha ha zobaczymy jak bedzie pozniej.
Basik to jak Cie lapie chandra to na forum do nas wejdz i bedzie lepiej
A powiedz mi? Brzuch ciazowy juz widac? Pytam ciazowy bo my z nadwaga to i bez ciazy go mialysmy
Ale Twoj suwaczek tez zasuwa i kiedy to leci? Szok. I zdrowka zycze :*
-
nick nieaktualny
-
Pari a może masz ten zespół niespokojnych nóg ? W ciąży podobno często łapie
Ryba hehe no to dobra jesteś:p ja to się kłócić o swoje nie umiem, tylko ponarzekam i się wkurze ale żeby komuś coś wygarnąć to muszę strasznie mocno się wkurzyć no chyba że na męża to byle o co mogę się drzeć, ale do obcych to nie umiem
Justi tulę!
Podwójna na i super ! Kiedy do gin idziesz ?
Simon no niestety dzieci tak szybko rosnął...jak ja ostatnio posłuchałam jak MÓJ Wiktor rozmawia i bawi się z takim kuzynem jak byliśmy to aż łezka się za kręciła że on już taki duży i tak z nim rozmawiał prawie jak dorosły:O
A z pokojem super pomysł
Pysia pochwal się zdjęciem
Enii ja ostatnio tak z mężem rozmawiałam że co my będziemy robić jak w wieku 40 lat będziemy mieli dzieci praktycznie odchowane :o
Basik pewnie lec nie ma co samej siedzieć
-
Podwójna hehe no i dobrze mąż mówi:p
Ja już dzisiaj zaliczyłam wyprawę do sklepu na szczęście udało się pomiędzy deszczem...wyszłyśmy jak przestało padać a jak już wracałyśmy to zaczęło padać i jak już byłyśmy na klatce to taki się rozpadał że szok i się cieszyłam że już jesteśmy w domu
Teraz Werką poszła spać a ja ogarniam avon bo zamówienie przyszło i muszę porozkladać. No i w końcu za te wozy się wziąć. M dzisiaj znowu do 15 i pojedzie po Wiktora do rodziców. Na obiad mam mielone zamrożone i frytki to tylko podgrzać :pWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2017, 13:22
-
Hilary mój M ma taki plan na nasze życie, że teraz odchowamy dwójkę, a za jakieś 5-7 lat kolejną dwójkę, i dzięki temu na stare lata nie będziemy sami w domu siedzieć nie wziął tylko pod uwagę że ja już z 38 lat będę wtedy miała to z tą dwójką może być różnie.... chyba że bliźniaki od razu