X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o trzeciego/czwartego malucha
Odpowiedz

Starania o trzeciego/czwartego malucha

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 02:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale masz jakas diagnoze od czego tak bola? Ja mam zylaki odziedziczone od lat mlodych po tacie :( i stad nogi bola.

A jakies tabletki czy masci mozesz na nie brac?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2017, 01:58

• Enii Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki

Mi zjadalo posty jak emotke w tel dodawałam.

Faktycznie czas leci,niektóre już na polmetku a u mnie d..a blada.

Justii tule mocno.

U mnie tez jak nie urok to s...Migrena mnie trzyma dobrze ze aura oczna minęła szybko bo w panikę wpadam.

Podwojna bo dziewczyny na gr na fb przesiaduja

💗5 💗
    km5shdge5oahi2o2.png
  • Enii Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wygląda na to że tylko ja mam tak duze dzieci???

💗5 💗
    km5shdge5oahi2o2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eni wspolczuje tyvh migren :( a wiek dzieci. Po prostu szybko zaczelas ;) moje pierwsze dziecko byloby z 2002r gdybym nie poronila, wiec tez szybk8 zaczelismy a pozniej 5 lat az na syna czekalismy.

Dziewczynki na pewno Wasze modlitwy pomogly :) dziekuje Wam z calego serducha. Dzisiaj na testach i nawet tych tanich takie ladne ciemne krechy. Brzuch przestal bolec, wiec zaczynam wierzyc ze maluch od zeszlego tygodnia juz wgryzl sie na dobre :)

Lece do przedszkola. Do pozniej :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na gorze z przed 30 min. A na dole z wczoraj :)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a49363f41435.jpg

Pysia89, mamaNika lubią tę wiadomość

• simon86 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczyny za pomysły!!!! na pewno będę przenosić Frania wcześniej żeby później nie myślał że to przez dzidziusia! w ogóle chcę mu zorganizować taki prawdziwy chłopięcy pokoik, nawet mam miejsce, tylko M ma tam swoje biuro więc muszę najpierw namówić go do wyprowadzki :-) zmieściłoby się i łóżko dla F i regały na zabawki i nawet jakieś biurko! macie rację, przecież on już w przyszłym roku będzie miał 3 lata - to już duży chłopak :-)
    Podwójna piękny suwaczek :-)
    Justi Kochana tulę Cię mocno :-*

PodwojnaMama lubi tę wiadomość

• simon86 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a krecha pięknie ciemnieje :-) a termin @ to na kiedy miałaś?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justi dopiero doczytalam :( sciskam z calych sil........

Ryba mam nadzieje ze juz obedzie sie bez takich akcji u Ciebie.

Pari jan nogi?

Simon wiesz jak bylam w ciazy z corcia a syn mial 3 latka to taki moj maly, wyczeakiwany synek byl. A jak wrocilam po porodzie do domu to dopiero zobaczylam jal wyrosl. Jaki juz jest pomocny. Jaki samodzielny ;)

A termin @ mam wlasnie na dzisiaj.

• simon86 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie ja go trochę tak traktuję jak małego bobasa a on już taki samodzielny potrafi być :-) muszę mu pozwolić wydorośleć trochę :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki a tak wygladaja te tanie testy z ebaya. Na gorze z wczoraj a na dole z dzisiaj. Nie sa takie zle, ale one bardziej zaczynaja wychodzic w dniu terminu @

Jak ktoras starajaca sie chce zawiruskowany test lub 3-4 to pisac i chetnie dziewczyny Wam wysle :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8bce1883a65d.jpg

• Pysia89 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justi- mocno Cię przytulam dobra Duszyczko :***

Podwójna mama- ciemnieje :))) masz jakieś objawy?

U nas dziś piękne Słońce:)))
    Byłam w ogrodzie i jestem zakochana w moich kwiatach:)))
    Zrobiłam taka ścianę z desek na której wiszą cierpki pod spodem jakieś żółte a dole cudne ozdobne słoneczniki:))

Muszę Wam potem zdjęcie wstawić, mnie to poprawia nastrój więc trzeba dobrym się dzielić :)))

• Basik83 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podwojna moje testy tez byly blade na poczatku..a pozniej wyszly grube krechy

A czemu malo pisze a wszedzie jakos tak malo na internetach siedze male znowu na wyjazdach p do roboty siedze sama dzis chyba do mamy pojade zeby mnie nie zlapala zadna handra

Justi ❤

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • Basik83 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hilary piekny komplecik a z ta przesylka niezle jaja.

Pari daj znac jak po wizycie..

Co do chorutkow i zle sie czujacych zdrowka..ja ostatnio tez jakas apatyczna obolala senna chodze i lekko zasmarana

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • Basik83 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysia89 wrote:
    Justi- mocno Cię przytulam dobra Duszyczko :***

Podwójna mama- ciemnieje :))) masz jakieś objawy?

U nas dziś piękne Słońce:)))
    Byłam w ogrodzie i jestem zakochana w moich kwiatach:)))
    Zrobiłam taka ścianę z desek na której wiszą cierpki pod spodem jakieś żółte a dole cudne ozdobne słoneczniki:))

Muszę Wam potem zdjęcie wstawić, mnie to poprawia nastrój więc trzeba dobrym się dzielić :)))
    Pysia pochwal sie koniecznie..

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysia koniecznie pokaz kwiaty. Ja przy kwiatach nie lubie robic itp. Ale patrzec i kupowac zywe uwielbiam. W domu caly rok musze miec zywe kwiaty ;)

Objawow zadnych nie mam oprocz tego ze zawsze w ciazy mi sie w glowie kreci i chodze jak pijana. Ogolnie poprzednie ciaze bezobjawowe i nawet zamiast spac w 1 trymestrze to ja mega powera mialam ha ha zobaczymy jak bedzie pozniej.

Basik to jak Cie lapie chandra to na forum do nas wejdz i bedzie lepiej ;)

A powiedz mi? Brzuch ciazowy juz widac? Pytam ciazowy bo my z nadwaga to i bez ciazy go mialysmy ;)

Ale Twoj suwaczek tez zasuwa i kiedy to leci? Szok. I zdrowka zycze :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie wczoraj tak leze przytulona z mezem i mowie ze jak bedzie ok to przy cesarce powiem o podwiazaniu jajnikow i z glowy zabezpieczenia a maz tu mi wyskakuje o czwartym dziecku ha ha ha

Hilary, Rybaaaa lubią tę wiadomość

• Hilary Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pari a może masz ten zespół niespokojnych nóg ? W ciąży podobno często łapie

Ryba hehe no to dobra jesteś:p ja to się kłócić o swoje nie umiem, tylko ponarzekam i się wkurze ale żeby komuś coś wygarnąć to muszę strasznie mocno się wkurzyć no chyba że na męża to byle o co mogę się drzeć, ale do obcych to nie umiem :/

Justi tulę!

Podwójna na i super ! Kiedy do gin idziesz ?

Simon no niestety dzieci tak szybko rosnął...jak ja ostatnio posłuchałam jak MÓJ Wiktor rozmawia i bawi się z takim kuzynem jak byliśmy to aż łezka się za kręciła że on już taki duży i tak z nim rozmawiał prawie jak dorosły:O
    A z pokojem super pomysł:)

Pysia pochwal się zdjęciem :)

Enii ja ostatnio tak z mężem rozmawiałam że co my będziemy robić jak w wieku 40 lat będziemy mieli dzieci praktycznie odchowane :o

Basik pewnie lec nie ma co samej siedzieć

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • Hilary Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podwójna hehe no i dobrze mąż mówi:p

Ja już dzisiaj zaliczyłam wyprawę do sklepu na szczęście udało się pomiędzy deszczem...wyszłyśmy jak przestało padać a jak już wracałyśmy to zaczęło padać i jak już byłyśmy na klatce to taki się rozpadał że szok i się cieszyłam że już jesteśmy w domu :)
    Teraz Werką poszła spać a ja ogarniam avon bo zamówienie przyszło i muszę porozkladać. No i w końcu za te wozy się wziąć. M dzisiaj znowu do 15 i pojedzie po Wiktora do rodziców. Na obiad mam mielone zamrożone i frytki to tylko podgrzać :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2017, 13:22

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • Basik83 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podwojna no ja dzieki nadwagi to mam juz brzuch jak w 7 miesiacu

Tak wypchalo mi juz tylko jak widzialam brzuszki naszych kolezanek to one maja takie malusie a ja odrazu jakbym Polknela balon heheh.

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • simon86 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hilary mój M ma taki plan na nasze życie, że teraz odchowamy dwójkę, a za jakieś 5-7 lat kolejną dwójkę, i dzięki temu na stare lata nie będziemy sami w domu siedzieć :-) nie wziął tylko pod uwagę że ja już z 38 lat będę wtedy miała to z tą dwójką może być różnie.... chyba że bliźniaki od razu :-)

‹‹ 242 243 244 245 246 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ