Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o trzeciego/czwartego malucha
Odpowiedz

Starania o trzeciego/czwartego malucha

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 02:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale masz jakas diagnoze od czego tak bola? Ja mam zylaki odziedziczone od lat mlodych po tacie :( i stad nogi bola.

A jakies tabletki czy masci mozesz na nie brac?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2017, 01:58

• Enii Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki

Mi zjadalo posty jak emotke w tel dodawałam.

Faktycznie czas leci,niektóre już na polmetku a u mnie d..a blada.

Justii tule mocno.

U mnie tez jak nie urok to s...Migrena mnie trzyma dobrze ze aura oczna minęła szybko bo w panikę wpadam.

Podwojna bo dziewczyny na gr na fb przesiaduja

💗5 💗
    km5shdge5oahi2o2.png
  • Enii Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wygląda na to że tylko ja mam tak duze dzieci???

💗5 💗
    km5shdge5oahi2o2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eni wspolczuje tyvh migren :( a wiek dzieci. Po prostu szybko zaczelas ;) moje pierwsze dziecko byloby z 2002r gdybym nie poronila, wiec tez szybk8 zaczelismy a pozniej 5 lat az na syna czekalismy.

Dziewczynki na pewno Wasze modlitwy pomogly :) dziekuje Wam z calego serducha. Dzisiaj na testach i nawet tych tanich takie ladne ciemne krechy. Brzuch przestal bolec, wiec zaczynam wierzyc ze maluch od zeszlego tygodnia juz wgryzl sie na dobre :)

Lece do przedszkola. Do pozniej :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na gorze z przed 30 min. A na dole z wczoraj :)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a49363f41435.jpg

Pysia89, mamaNika lubią tę wiadomość

• simon86 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczyny za pomysły!!!! na pewno będę przenosić Frania wcześniej żeby później nie myślał że to przez dzidziusia! w ogóle chcę mu zorganizować taki prawdziwy chłopięcy pokoik, nawet mam miejsce, tylko M ma tam swoje biuro więc muszę najpierw namówić go do wyprowadzki :-) zmieściłoby się i łóżko dla F i regały na zabawki i nawet jakieś biurko! macie rację, przecież on już w przyszłym roku będzie miał 3 lata - to już duży chłopak :-)
    Podwójna piękny suwaczek :-)
    Justi Kochana tulę Cię mocno :-*

PodwojnaMama lubi tę wiadomość

• simon86 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a krecha pięknie ciemnieje :-) a termin @ to na kiedy miałaś?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justi dopiero doczytalam :( sciskam z calych sil........

Ryba mam nadzieje ze juz obedzie sie bez takich akcji u Ciebie.

Pari jan nogi?

Simon wiesz jak bylam w ciazy z corcia a syn mial 3 latka to taki moj maly, wyczeakiwany synek byl. A jak wrocilam po porodzie do domu to dopiero zobaczylam jal wyrosl. Jaki juz jest pomocny. Jaki samodzielny ;)

A termin @ mam wlasnie na dzisiaj.

• simon86 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie ja go trochę tak traktuję jak małego bobasa a on już taki samodzielny potrafi być :-) muszę mu pozwolić wydorośleć trochę :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki a tak wygladaja te tanie testy z ebaya. Na gorze z wczoraj a na dole z dzisiaj. Nie sa takie zle, ale one bardziej zaczynaja wychodzic w dniu terminu @

Jak ktoras starajaca sie chce zawiruskowany test lub 3-4 to pisac i chetnie dziewczyny Wam wysle :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8bce1883a65d.jpg

• Pysia89 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justi- mocno Cię przytulam dobra Duszyczko :***

Podwójna mama- ciemnieje :))) masz jakieś objawy?

U nas dziś piękne Słońce:)))
    Byłam w ogrodzie i jestem zakochana w moich kwiatach:)))
    Zrobiłam taka ścianę z desek na której wiszą cierpki pod spodem jakieś żółte a dole cudne ozdobne słoneczniki:))

Muszę Wam potem zdjęcie wstawić, mnie to poprawia nastrój więc trzeba dobrym się dzielić :)))

• Basik83 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podwojna moje testy tez byly blade na poczatku..a pozniej wyszly grube krechy

A czemu malo pisze a wszedzie jakos tak malo na internetach siedze male znowu na wyjazdach p do roboty siedze sama dzis chyba do mamy pojade zeby mnie nie zlapala zadna handra

Justi ❤

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • Basik83 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hilary piekny komplecik a z ta przesylka niezle jaja.

Pari daj znac jak po wizycie..

Co do chorutkow i zle sie czujacych zdrowka..ja ostatnio tez jakas apatyczna obolala senna chodze i lekko zasmarana

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • Basik83 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysia89 wrote:
    Justi- mocno Cię przytulam dobra Duszyczko :***

Podwójna mama- ciemnieje :))) masz jakieś objawy?

U nas dziś piękne Słońce:)))
    Byłam w ogrodzie i jestem zakochana w moich kwiatach:)))
    Zrobiłam taka ścianę z desek na której wiszą cierpki pod spodem jakieś żółte a dole cudne ozdobne słoneczniki:))

Muszę Wam potem zdjęcie wstawić, mnie to poprawia nastrój więc trzeba dobrym się dzielić :)))
    Pysia pochwal sie koniecznie..

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysia koniecznie pokaz kwiaty. Ja przy kwiatach nie lubie robic itp. Ale patrzec i kupowac zywe uwielbiam. W domu caly rok musze miec zywe kwiaty ;)

Objawow zadnych nie mam oprocz tego ze zawsze w ciazy mi sie w glowie kreci i chodze jak pijana. Ogolnie poprzednie ciaze bezobjawowe i nawet zamiast spac w 1 trymestrze to ja mega powera mialam ha ha zobaczymy jak bedzie pozniej.

Basik to jak Cie lapie chandra to na forum do nas wejdz i bedzie lepiej ;)

A powiedz mi? Brzuch ciazowy juz widac? Pytam ciazowy bo my z nadwaga to i bez ciazy go mialysmy ;)

Ale Twoj suwaczek tez zasuwa i kiedy to leci? Szok. I zdrowka zycze :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie wczoraj tak leze przytulona z mezem i mowie ze jak bedzie ok to przy cesarce powiem o podwiazaniu jajnikow i z glowy zabezpieczenia a maz tu mi wyskakuje o czwartym dziecku ha ha ha

Hilary, Rybaaaa lubią tę wiadomość

• Hilary Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pari a może masz ten zespół niespokojnych nóg ? W ciąży podobno często łapie

Ryba hehe no to dobra jesteś:p ja to się kłócić o swoje nie umiem, tylko ponarzekam i się wkurze ale żeby komuś coś wygarnąć to muszę strasznie mocno się wkurzyć no chyba że na męża to byle o co mogę się drzeć, ale do obcych to nie umiem :/

Justi tulę!

Podwójna na i super ! Kiedy do gin idziesz ?

Simon no niestety dzieci tak szybko rosnął...jak ja ostatnio posłuchałam jak MÓJ Wiktor rozmawia i bawi się z takim kuzynem jak byliśmy to aż łezka się za kręciła że on już taki duży i tak z nim rozmawiał prawie jak dorosły:O
    A z pokojem super pomysł:)

Pysia pochwal się zdjęciem :)

Enii ja ostatnio tak z mężem rozmawiałam że co my będziemy robić jak w wieku 40 lat będziemy mieli dzieci praktycznie odchowane :o

Basik pewnie lec nie ma co samej siedzieć

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • Hilary Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podwójna hehe no i dobrze mąż mówi:p

Ja już dzisiaj zaliczyłam wyprawę do sklepu na szczęście udało się pomiędzy deszczem...wyszłyśmy jak przestało padać a jak już wracałyśmy to zaczęło padać i jak już byłyśmy na klatce to taki się rozpadał że szok i się cieszyłam że już jesteśmy w domu :)
    Teraz Werką poszła spać a ja ogarniam avon bo zamówienie przyszło i muszę porozkladać. No i w końcu za te wozy się wziąć. M dzisiaj znowu do 15 i pojedzie po Wiktora do rodziców. Na obiad mam mielone zamrożone i frytki to tylko podgrzać :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2017, 13:22

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • Basik83 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podwojna no ja dzieki nadwagi to mam juz brzuch jak w 7 miesiacu

Tak wypchalo mi juz tylko jak widzialam brzuszki naszych kolezanek to one maja takie malusie a ja odrazu jakbym Polknela balon heheh.

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • simon86 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hilary mój M ma taki plan na nasze życie, że teraz odchowamy dwójkę, a za jakieś 5-7 lat kolejną dwójkę, i dzięki temu na stare lata nie będziemy sami w domu siedzieć :-) nie wziął tylko pod uwagę że ja już z 38 lat będę wtedy miała to z tą dwójką może być różnie.... chyba że bliźniaki od razu :-)

‹‹ 242 243 244 245 246 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ