Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o trzeciego/czwartego malucha
Odpowiedz

Starania o trzeciego/czwartego malucha

Oceń ten wątek:
  • Pari Ekspertka

Wysłany: 31 sierpnia 2017, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki.
    Nie było mnie ale już wróciłam .. muszę Was nadrobić -o ile mi się to uda..
    teraz młyn się zacznie - szkoła i się boję jak to będzie

Hilary lubi tę wiadomość

6 c.s <3
    8uneyx8d91qmcrjz.png
  • Enii Autorytet

Wysłany: 1 września 2017, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyni

Podwójna jejku horror przeżyłaś dobrze ze wszystko ok.

U mnie byl istny młyn. Poprawka Krystka ktora zaliczył..Nerwow zjadłam co niemiara. Trzy dni dochodziłam do siebie.
    W Us byłam tam 900 zl do oddania Zawsze wspólnie sie rozliczaliśmy no i przecież nie miałam pojęcia ze jeśli w Pl nie ma dochodu to musze z De wykazac. Ta kwota jest za niecałe 6 mcy

Dzis lub jutro auto odbieram od znajomego. CheckE nam swieci. Egr wymuenil, tsn olej do niego tez(sam olej prawie 300zl), cos tam jeszcze wymienil a ciul dalej swieci. Jedzie dzis Julcią jeszcze do znajomego mechanika i jak cos to beda to zaślepiać. Hahaha tak moje autko ma imię.

Fo tego kompletu Dawid dostal takich okrągłych plamek na zgięciach rak i jedna przy kciuki. Najprowdopodobniej to liszaj plaski cale szczęście zw to nie jest zaraźliwe a lekarze nie wiedza z czego. Nosz jeszcze tego trzeba. Chociaż tylko czekałam jak któryś będzie miał problemy ze skora. Moj tato dostal oj 50 r.z. Łuszczycę, ja jako nastolatka tez wiecznie problemy ze skora, nawet do tej pory jak jestem przeziębiona mnie wysypie swwdzaca wysypka na dekolcie, kolo pepka i troche na twarzy i tez nikt nie wie z czego

Psychicznie mam dość, wiec nawet podwyzka meza mnie nie ucieszyła zbytnio..

💗5 💗
    km5shdge5oahi2o2.png
  • Enii Autorytet

Wysłany: 1 września 2017, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do tego teraz nie wiem czy go meza pojadę. W październiku pod koniec ma przyjechać opony kupic i wymienić na zimowki, wiec może wtedy i razem wrócimy.

Przez to wszystko to nie wiem czy faktycznie z ta ciaza to dobry pomysl. Moze faktycznie maz ma racje i puścić to swoim biegiem ze jak nam pisane to bedzie(?)
    Tym bardziej ze mamy plan na rok, półtorej i nie wyobrażam sobie zmian z malutka istotka. No sama nie wiem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2017, 08:10

💗5 💗
    km5shdge5oahi2o2.png
  • simon86 Autorytet

Wysłany: 1 września 2017, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Wszystkim!!! miałam iść dzisiaj przed pracą na badania.... nawet wstałam trochę wcześniej i... pierwsze co zrobiłam to zjadłam śniadanie!!!!!! no idiotka normalnie!!!! teraz muszę czekać do poniedziałku i chyba sobie jakiś transparent w kuchni wywieszę "pamiętaj nie jedz, masz badania!!!" :-)

PodwojnaMama, Basik83, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2017, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki ♥

A co tutaj taka cisza ;) pewnie Wam tez dzien za dniem leci jak oszalaly ha ha ja ledwo wstane o 6, corcie zaprowadze, dzisiaj znowu bylam na zakupach ciuchowych bo juz zimowa kolekcja jest i pokupowalam juz dzieciom kurtki, kominy i czapki na zime i mam z glowy :) Wrocilam po 11. W glowie sie krecilo jak zawsze, wiec polozylam sie na 20 min. posprzatalam, teraz gotuje obiad, cos zjem. Musze za godz. do bankomatu podskoczyc, po corcie o juz nedzie 16. szok.

Pari a gdzie Ty bylas? Jak nogi?

Enii ale mialam kolowrotek, ale dobrze ze juz po wszystkim. Odstresujesz sie i bedziesz odliczac czas do meza przyjazdu :) zobaczysz zleci.

Kochana a z ta ciaza to wiem ze jakby Ci sie udalo to uwierz mi ze wszystko inne byloby malo wazne ;) ja tez pogodzilam sie ze nie jestem w ciazy i nie bede poki co, z mezem na wakacje przyszle sami mielismy jechac, ale to malo wazne teraz. na starosc pojedziemy jak bedzie trzeba ;) wazne zeby fasolka sie dobrze rozwijala i tylko tego pragne. Musisz przemyslec sobie ta decyzje albo isc na spontan jak ja ;) mialo staran nie byc i ciaza z tego jest ha ha

Simon ha ha ha usmialam sie. Kto wymyslil te badania na czczo ;) przeciez to zmora kazdej ciezarnej bo glod daje o sobie znac ;) no chyba ze poranne mdlosci sa to co innego, ale i tak na mdlosci lepiej cos zjesc.

• Hilary Autorytet

Wysłany: 1 września 2017, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dzisiaj zaczynamy 31 tc :) Już mam 8 kg na plusie i brzuch wielki z Werką tai był przed porodem :o
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c5e109682520.jpg
    Dzisiaj znowu sprzątam. Ogarnęłam szafę swoją i męża. Werka poszła na drzemkę więc biorę się za łazienkę, obiad i deser z malin :)

PodwojnaMama, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • Hilary Autorytet

Wysłany: 1 września 2017, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Enii dobrze że syn zaliczył i oby wszystko się ułożyło u was :)

Simon xd hehe ja też w ciąży to zakręcona jestem i pamięć mi szwankuje xd

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • karolinams Autorytet

Wysłany: 1 września 2017, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam, że tak wsiąkłam jak kamfora , już jestem.
    Randka się udała ,ale powiem wam, że odwykliśmy od tego, że jesteśmy sami, całkiem sami, aż dziwnie momentami nam było w aucie jak jechaliśmy taka cisza, spokój, nikt nie mędzi, skrzeczy szok :D Fajny taki reset.

PodwójnaMama kochana cieszę się ogromnie, że u Ciebie tylko fałszywy alarm i strachu ,

Rybaaa kochana, na pewno jesteś zmęczona, dziewczynki dają ci w kość, ja naprawdę podziwiam Cie z Całego Serducha, jak mój młodszy miał 2 latka i ktoś mi życzył trzeciego to myślałam, że zagryzę, bo tak byłam zmęczona, a ty masz świadoma decyzja o trzecim więc pełen szacun.

kochane nadrobię zaległości ale zaraz siostra z dziećmi wpada na gościnkę , przeczytam co u Was później.
    Buziolki u nas Wszystko ok

PodwojnaMama lubi tę wiadomość

7u229n73melmp7nq.png

ojxezbmh697s0anz.png

Syn 13 lat,
    Syn 9 lat
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2017, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja kobietki wlasnie dostalam info ze maz mial wypadek w pracy i cala noga i reka rozwalona :( spadl z duzej wysokosci. Tego mi trzeba bylo. Nic wiecej nie wiem musze czekac na wiadomosc od meza.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2017, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maz dzwonil ze cale szczescie polamany nie jest a spadl z bardzo wysoka i to miedzy betonowe sciany. Cale szczescie ze glowa nie uderzyl w ge sciany bo nie wiem co by z nim w tedy bylo. 15 lat w zawodzie i nigdy nic sie nie stalo a dzisiaj przyszedl nowy czlowiek ktory mial sie znac na robocie i tak sie zna ze sie wszystko zawalilo.

• Hilary Autorytet

Wysłany: 1 września 2017, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podwójna jej dobrze że nic poważniejszego się nie stało!

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2017, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hilary chyba te kg to w brzuch Ci tylko poszlo co ;) pieknie wygladasz kochana i ostatnia prosta przed Wami:) jeju kiedy to zlecialo??????

Karola ha ha my tez jak mama moja przyjezdza do nas i gdzies z mezem wybywamy to nam dziwnie i pol wieczora i tak o dzieciach gadamy bo tesknimy ha ha taka randka :D no ale tak to juz jest z nami rodzicami ;)

No maz mial mi jutro meble kuchenne skrecac :/ coz musi robota poczekac.

• karolinams Autorytet

Wysłany: 1 września 2017, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PodwojnaMama rany julek dobrze, że nic mu się nie stało, masakra
    Oj tak niby bez dzieci a ciągle na stendbayu. Mówisz już zakupy na zimę masz, hmm ja jeszcze nic nie mam, tzn jeden ma kurtke z zeszłego roku i będzie ok, ale drugiemu trzeba kupić, buty i czapki też trzeba kupić ale jeszcze chwile poczekam z tymi zakupami.

Eni jakby była wiadomość, że jesteś wciąży to plany byś zweryfikowała :)

Simon agentka z Ciebie haha

Raju powiem Wam, że już cieszę się, że szkoła, fakt że zaczną sie obowiązki szkolne ale mam dość tego rozgardiaszu, ciągle pełno dzieci w chałpie, na ogrodzie, do tego siostra mi podrzuca do pilnowania swoją dwójkę więc z chęcią odetchnę od dzieci jak będą w szkole. Za dużo się działo w tym tygodniu.

7u229n73melmp7nq.png

ojxezbmh697s0anz.png

Syn 13 lat,
    Syn 9 lat
  • karolinams Autorytet

Wysłany: 1 września 2017, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pari ja też boję się szkoły ale z drugiej strony już się cieszę, że w końcu systematyka dnia wejdzie spowrotem w życie.

7u229n73melmp7nq.png

ojxezbmh697s0anz.png

Syn 13 lat,
    Syn 9 lat
  • Hilary Autorytet

Wysłany: 1 września 2017, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina fajnie ze rocznica udana :) My w sumie często sobie robimy takie wieczory może nie ze idziemy do restauracji ale często gotuje coś sama czy robię deser, zapalamy świeczki i siedzimy film oglądamy albo gadamy, jak jest ciepło to na balkonie mam takie fajne latarenki super tak się siedzi :)

Podwójna no właśnie też za bardzo ni3 zauważyłam żebym gdzieś przytyłam trochę na twarzy może a tak to w brzuch może dlatego jest taki wielki :p ahhh zleciało jeszcze z 6 tygodni i mogę rodzić :)

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • karolinams Autorytet

Wysłany: 1 września 2017, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hilary my w domku też sobie tak zasiadamy, ale tak wyjscie w miasto do restauracji, i pol dnia bez dzieci to nie pamiętam kiedy ostatni raz.
    Co do wagi twojej i figury to juz pisałam, boska... Tylko pozazdrościć.

7u229n73melmp7nq.png

ojxezbmh697s0anz.png

Syn 13 lat,
    Syn 9 lat
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2017, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki no to nie tak ze mezowi nic nie jest bo ruszac sie nie moze. Cala noga do tylka zdarta do krwi. Reka jedna i druga. Wszystko tak spuchniete i strasznie wygladajace ech.

Karola jak ja Ciebie rozumiem z ta szkola ;) ja tez sie juz cieszylam. Juz tez mialam wszedzie dzieci dosyc. Pod blokiem. Moje ciagle do domu co sekunda a u nas nie ma klamek jak w Pl. Sa tylko zatrzaskowe i za kazdym razem trzeba im drzwi otwierac. A jak wszystkie dzieci poszly do szkoly to taki spokoj ze w dzien bije po uszach ha ha

No ja kurtki, czapki i szaliki kupuje co roku nowe a to dlatego ze dzieci moje przez rok wyrastaja z nich ale ciesze sie bo my z mezem tez zawsze nowe lubimy miec ;)

Mialam sobie tez dzisiaj kupic ale mialam juz takie wielkie torby ze bym sie nie zabrala ha ha

Tak my takie wieczorki tez sobiw robimy ale to co innego niz wyjscie z domu ;)

Ale sie ciesze ze weekend i jutro pospie do 10 :D

• karolinams Autorytet

Wysłany: 1 września 2017, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PodwojnaMama współczuje mężowi biedny, to się nacierpi trochę.
    Też mam klamke zatrzaskowa, a ze mieszkam na pietrze a tesciowa na parterze to ciągle biegam na dół i otwieram te drzwi.

7u229n73melmp7nq.png

ojxezbmh697s0anz.png

Syn 13 lat,
    Syn 9 lat
  • Basik83 Autorytet

Wysłany: 1 września 2017, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej babolki

Podwojna zdrowia dla meza

Ja po malu tez sie ciesze ze zaraz szkola

Dzis mnie naszlo na ciasto drozdzowe poprostu musialam zjesc..ogolnie nie lubie slodyczy ale dzis nie umialam przejsc obojetnie .

U was tez taka paskudna pogoda idzie jesiennej deprechy dostac .

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2017, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nacierpi sie maz, ale co zrobic przetrwac trzeba czas leczenia.

Karola to tez sie nabiegasz kochana ;)

Basik slodyczy nie lubie ale ciasto drozdzowe uwielbiam takie nie za slodkie ;)

Dzieki Basiu❤

My lezymy z mezem w sypialni przy otwartym oknie a na dworzu tak leje ze dla mnie to muzyka relaksacyjna :) i ja nigdy nie mam deprechy jesienia bo uwielbiam ja. Uwielbiam jak duzo pada ale wieczorami. Jak szybko robi sie ciemno i w domu moge cieszyc sie blaskiem swiec. A kiedy dzieci pojda spac to pyszna herbata i ksiazka do tego i zal mi zawsze jak pozniej juz wiosna przychodzi i dlugo widno jest ;)

‹‹ 259 260 261 262 263 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ