Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHilary
Brawo Ty
Dzisiaj odpoczywaj
PodwojnaMama
Ja przy obydwu ciążach strasznie wymiotowałam i praktycznie całe dnie było mi niedobrze. Zero apetytu, zmuszałam się do jedzenia
Dzięki za leki
Ja jak zwykle w niedzielę na śniadanko zrobiłam naleśniki, tyle, że córeczka je "doprawiła" i były słone he he
Zaraz lecę pod prysznic i jedziemy dzisiaj do Ikea Targówek
Połazimy sobie
Miłej niedzieliWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2017, 10:02
Hilary lubi tę wiadomość
-
U nas też od wczoraj katar... M i młoda jeszcze się trzymają a starsza sama prosi o chusteczkę do smarkania więc musi jej dokuczać bo zawsze ucieka. A mnie głowa boli i coś zatoki... ehh..
Co polecacie do inhalacji dla dzieciaków i brzuchatych?
Zwróciłam dziś uwagę M, że nawet głupiego "dziękuję" od niego nie usłyszałam, to najpierw się upierał, że dziękował, ale musiałam nie usłyszeć ale podziękował jeszcze raz, ale jak zdał sobie sprawę, że to co on pamięta to było poprzednim razem za ciasto do pracy to głupio mu się zrobiło i przepraszał bardzo.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczesliwa mama i co kupilas w Ikea? Ja nie lubie Ikea a dookola kazdy sie nia podnieca nie wiem czy serio. Zawsze sie zastanawiam skad to podekscytowanie tym sklepem.
Hilary jak dozynki?
Ryba zdrowka dla Was! Dobrze ze maz przeprosil, zeby tylko zaczal widziec swoje bledy i pomagac Ci w codziennym zyciu
Basik ach takie ognisko budzi wspomnienia z lat mlodzienczych
Judytka kciuki za testowanie a ktory dzisiaj masz dzien po owulce?
U mnie nici ze spaceru bo znowu jakas plamka sie pojawila wiec wolalam nie ryzykowac. Juz chcialabym byc po wizycie. Oby nocka szybko minela. -
nick nieaktualnyDziś mam 11 dzień po owulacji.W czwartek mam mieć okres a raczej nie miec:-)chciałabym bo we wrześniu minie rok jak się staram.wiem że mogłabym już zatestowac ale po tych wszystkich porażkach obiecałam sobie ze zatestuje w dzien @ ale i tak skuszę się pewnie w środę albo może we wtorek;)
-
nick nieaktualny
-
Podwójna , mój wynik niestety jest nieprawidłowy. Lekarka mówi, że szukali transolokacji i pod tym względem jest ok, ale znaleźli u mnie dodatkowy szczątkowy chromosom makerowy. Za miesiąc mam badanie celowane ale niestety też niewiele się z niego dowiem, bo oferują mi tylko badanie, czy to chromosom 15, bo podobno najczęściej trafia się ten właśnie. Nie wiem jakim cudem mam 3 zdrowe córki. Takich przypadków jak mój jest 0,04 % na całą populację. Jestem załamana.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aria, czy taki wynik to duże ryzyko? Przykro mi. Może jednak te zdrowe dzieci to prawidłowość! Jak sobie radzisz, bo pewnie masz milion myśli w głowie? Co mówi gin?
Hilary, jak Ty temu dałaś radę ! Podziwiam. Cudowny jest stan kiedy człowiek wreszcie wie, co i gdzie ma . Tylko obserwuję, że on dość krótko trwa.
Judytka, ja też z tych co od 7dpo , więc trzymam kciuki i czekam na wieści.
Justi, buuuu, okropne.
Basik, weekend tak piękny, że ognisko to doskonały pomysł. Kocham wrzesień przy takiej pogodzie!
My też weekend udany. Przesadziliśmy Młodą na cudownie lekki wózek. I bardzo go polubiła . Ja też
Psa, tzn suczkę muszę wysterylizować. Macie jakieś doświadczenia w tej sprawie?
Buziak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2017, 21:02
-
nick nieaktualnyAria ale jak to mozliwe ze dzieci zdrowe macie? Przytulam Cie slonce bo ostatnio same smutne wiesci u Ciebie pamietaj ze nas masz tutaj zawsze ❤
Justi docholowal Was ktos? W ogole daleko od domu utkneliscie?
MamaTuska ha ha ja tez zawsze sie cieszylam na przejscie na inny wozek
Z psiakiem nie pomoge. -
Rybaaa super że mąż się opamietał
Basik fajnie że mieliście ognisko
Judytka trzymam kciuki za testowanie!
Podwójna a fajnie było, przeszliśmy się na około placu, kupiliśmy szyszki, obwazanki i lizaki. Poszliśmy na lody i po drodze do biedronki. Na koniec zaczął padać deszcz na szczęście jak już byliśmy niedaleko domu no i za to M szybciej wrócił do domu Jej mam nadzieję że noc szybko ci minie i już będzie wizyta
Aria jej ni3 znam się w ogóle na takim czymś ale przykro mi
Justi i co z tym samochodem ?
Mamtuska też się cieszę że mam w końcu ogarnięte to wszystko :p Super że weekend mieliście udany
-
nick nieaktualnyDzien doberek
Dziewczynki z nocki przespane 3h. Dobre i to niby czuje sie spokojna ale wiadomo z tylu glowy milion mysli.
Wizyta o 10:40 ale u gina lubis byc spoznienia bo on gadula i w gabinecie dlugo pacjentki trzyma bede informowac na biezaco z telefonu. Trzymajcie prosze kciuki. Chce miec to juz za soba -
Podwojna myślami jestem z Toba.
Nie pisze dziewczynki bo z Tel mi nie wygodnie potwornie a komp mnie wkurza tym ciągle wyłączaniem..wnet trzeba będzie się rozglądnąć za nowym chyba raczej..
Ja dzis robię odsypiane nocy .. Powód ten sam tyko gorzej ... Jutro się wybiorę do rodzinnej po to jakieś es skierowanie6 c.s
-
Cześć Dziewczynki!!!! witam się po weekendzie totalnego lenistwa u rodziców jednak nie ma to jak u Mamusi
Wizyta w piątek bardzo króciutka była, gin sprawdził wyniki, założył mi kartę ciąży i.... już myślałam, że na tym koniec bo zaczął umawiać mnie na następną wizytę, na przezierność karkową, ale potem stwierdził, że może jeszcze sobie na dzidziusia popatrzymy no i widziałam mojego małego bobasa!!! rączki pod główką trzymał i nóżkami machał następna wizyta już niedługo bo za 2 tygodnie nie będę musiała tak długo czekać!!!!
Podwójna trzymam mocno kciuki za Twoją wizytę!!!!!!Pysia89, PodwojnaMama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDo domu mielismy ponad 150 km,udalo nam sie zawrocic do tesciowj i czekamy na lawetę noc nieprzespana ,ale najbardziej "boli"fakt,ze chyba nie uda mi sie dojechac do Warszawy do mojej ginekolog a tak czekalam ptawie 2 miesiace na ta wizyte!
Podwojna daj znaka.
Simon cieszę się, ze u Ciebie jest ok!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2017, 09:10