X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o trzeciego/czwartego malucha
Odpowiedz

Starania o trzeciego/czwartego malucha

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2017, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tylko wyjde z gabinetu to dam znac. Obojetnie jakie te wiesci beda. Odprowadzilam corcie do przedszkola. Jem bulke na szybko i lece pod szybki prysznic i jadr do gina. Juz czuje zdenerwowanie bo serce mi wali:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2017, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bedzie dobrze,spokojnie

• Rybaaaa Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podwojna, kciuki zacisniete!!! Czekamy na
    wiesci :-*

Aria, tule mocno :-* przykro mi... a jakie jest prawdopodobienstwo zdrowego dziecka w Twoim przypadku? Na co ten dodatkowy chromosom wplywa?

Simon, cudne wiadomosci ;-) to czekamy z Toba 2 tygodnie.

2 córeczki <3 <3
    f2wli09kzqwfei07.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2017, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.trzymam kciuki za wizyte:-)oj zaczynam trafić nadzieje jakoś za się uda niewiem czemu:(dzięki za kciuki dziewczyny

• Pysia89 Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam kompletnie weny do pisania-co te hormony ze mnie robią...

Będę podczytywac póki co,bo porzytku ze mnie żadnego.

Ściskam mocno każda z Was :****

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2017, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj złaziłam się wczoraj po tych galeriach.
    W Ikei kupiłam trochę pierdółek :P podest dla córci, żeby sama siadała na kibelek i myła rączki, miseczki standardowo he he i pojemnik dla dzieci na zabawki :)
    Ale w Auchan jakie wyprzedaże zabawek letnich... Normalnie zestawy z Wadera (łopatka, grabki, kilka foremek i łódka) za 1 zł :O
    Nabraliśmy chyba z 15 tych kompletów i porozdajemy po rodzinie, za rok do piasku jak znalazł :D

PodwojnaMama
    Ja lubię w Ikea kupować miski, kubki, mam stolik dla dzieci Mammut z krzesełkami i jestem z niego bardzo zadowolona, ale tak poza tym to nic więcej w niej nie kupuję :P
    A zaraz masz wizytę, czekam na dobre wieści Kochana! :*

Rybaaaa
    Ja do inhalacji polecam Solankę Zabłocką :)
    Bardzo dobrze zrobiłaś, że wytknęłaś mężowi brak podziękowania. Następnym razem nie zapomni. Mi jak coś leży na sercu, też wywalam M. prosto z mostu, bo sam się nigdy nie domyśli o co mi chodzi :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2017, 10:47

• Hilary Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pada nam pralka i musimy zmienić tylko nie wiem jaka kupić. Macie jakieś typy które warto albo które stanowczo odradzacie ? Zastanawiam się nad Samsungiem, Indesit i hotpoint bo słyszałam dobre opinie. Najważniejsze żeby była duża bo na naszą rodzinę jest sporo prania i wiadomo żeby dużo prądu nie zuzywała. Zastanawiam się też nad modelem z suszarką...Suszarka mega by nam się przudała a teraz nie mam możliwości wstawić suszarki na pralkę dopiero w następną zimę będziemy robić remont i zmienimy wannę na prysznic i będzie można wcisnąć... Niby mówią że z suszarką szybciej się psuje i że trzeba pół prania tylko suszyć ale nie mając innej możliwości to dobre i te pół. Może byśmy teraz właśnie kupili taka i trochę bym suszyła w niej a trochę normalnie a po remoncie dokupiła oddzielną suszarkę i tylko z niej korzystała

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • Hilary Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa super że zakupy udane:)

Pysia no ja też na początku miałam takie dni...ale przejdzie :)

Podwójna czekam niecierpliwie

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2017, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hilary
    Moja pralka też ledwo zipie :P Mam zamiar kupić pralko-suszarkę Hotpoint. Jest fajna, bo ma dużą pojemność i wreszcie będę mogła uprać kołdrę, koce, pościel naszą i dzieci od razu (a nie na 2 prania) i co najważniejsze wyjąć suche rzeczy.
    Cena też jest przystępna :)

https://www.oleole.pl/pralko-suszarki/hotpoint-ariston-aqd1070d-49-eu-b.bhtml?from=ceneo&p=1763.00&cr=0&t=20170911-0920

Hilary lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2017, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Electrolux tez dobry

Hilary lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2017, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyprawiamy w niedzielę imprezę urodzinową dzieciaczków i nie śmiejcie się, ale zrobiłam sobie plan zadań na ten tydzień... żeby nie latać ostatniego dnia z wywieszonym językiem... o jeszcze to do zrobienia i to.. :P i żeby o niczym nie zapomnieć :) bo niestety, ale po ciążach widzę duże pogorszenie się mojej pamięci :/
    Także zadania na dzisiaj:
    - poukładać w szafie ubrania moje, męża i dzieci :P
    - poszukać fajnych przepisów na sałatki.
    A może Wy macie jakieś sprawdzone sałatki pasujące do grillowanych potraw?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2017, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest, jest serduszko. Slyszalam te piekny dzwiek :) cala sie trzese. Ale nie udalo sie malenstwa zbadac mimo ze ja naciskalam na brzuch. Pielegniarka i gin ale maluszek uciekal w glab. Wizyty co 2 tyg. Dodatkowe leki na podtrzymanie i niestety bezwzgledne lezenie. Albo dom albo szpital. Obiecalam ze bede lezec. Ale sie ciesze :D

Justi77, Hilary, Rybaaaa, Pysia89, Daven, Szczęśliwa_Mama, magada, Majzu, Paula222 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2017, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki w koncu po tych niepowodzeniach sie udalo. Nie wierze.

Justi77, Rybaaaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2017, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwierz,dbaj o siebie i LEŻ!!bardzo się cieszę Podwojna,bardzo!

Natiii, PodwojnaMama lubią tę wiadomość

• Hilary Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa ha się nie śmieje bo ja na takie imprezy czy jakieś wyjazdy zawsze robię plan. Podpisuje co mam do zrobienia, co do jedzenia i itd a nawet jak w tygodniu mam jakieś rzeczy do zrobienia to tez zawsze rozpisuje. Menu na tydzień, wydatki itd. Ja całe zeszyty mam w tych rozpiskach a mąż się śmieje że notatki to moje hobby hehehe :D
    U nas sałatki to standardowo gyros, grecka, z makaronem albo tortellini i wedliną i kukurydzą i ogórkiem, taka z puszki że kukurydza z puszki, fasola biała i czerwona i ogórek konserwowy. Ostatnio jadłam taka z mixem sałat, fasolą czerwoną i małymi kulkami sera mozzarelli i kurczakiem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2017, 11:52

Szczęśliwa_Mama, Justi77 lubią tę wiadomość

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • Hilary Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podwójna super !!!! Teraz tylko musisz leżeć i odpoczywać :)

PodwojnaMama lubi tę wiadomość

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2017, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super wiadomości.odpoczywaj sobie.gratulacje:-))

• Rybaaaa Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też myślałam o jakiejś pralko suszarce ale po pierwsze za głębokie i do naszej łazienki nie wejdzie a po drugie ta prądożerność mnie przeraża :-o

2 córeczki <3 <3
    f2wli09kzqwfei07.png
  • Rybaaaa Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podwójna aaaa!!! Super!!! Cieszę się jak na swoje kolejne <3 cudnie. Dokładnie w 6t2d też usłyszałam serdunio ;-)
    Leż i odpoczywaj!!! :-* :-*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2017, 12:10

2 córeczki <3 <3
    f2wli09kzqwfei07.png
  • Rybaaaa Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas jutro już półmetek <3 a w środę połówkowe.

Justi77, Hilary lubią tę wiadomość

2 córeczki <3 <3
    f2wli09kzqwfei07.png
‹‹ 272 273 274 275 276 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ