X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o trzeciego/czwartego malucha
Odpowiedz

Starania o trzeciego/czwartego malucha

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2017, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tylko wyjde z gabinetu to dam znac. Obojetnie jakie te wiesci beda. Odprowadzilam corcie do przedszkola. Jem bulke na szybko i lece pod szybki prysznic i jadr do gina. Juz czuje zdenerwowanie bo serce mi wali:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2017, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bedzie dobrze,spokojnie

• Rybaaaa Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podwojna, kciuki zacisniete!!! Czekamy na
    wiesci :-*

Aria, tule mocno :-* przykro mi... a jakie jest prawdopodobienstwo zdrowego dziecka w Twoim przypadku? Na co ten dodatkowy chromosom wplywa?

Simon, cudne wiadomosci ;-) to czekamy z Toba 2 tygodnie.

2 córeczki <3 <3
    f2wli09kzqwfei07.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2017, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.trzymam kciuki za wizyte:-)oj zaczynam trafić nadzieje jakoś za się uda niewiem czemu:(dzięki za kciuki dziewczyny

• Pysia89 Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam kompletnie weny do pisania-co te hormony ze mnie robią...

Będę podczytywac póki co,bo porzytku ze mnie żadnego.

Ściskam mocno każda z Was :****

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2017, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj złaziłam się wczoraj po tych galeriach.
    W Ikei kupiłam trochę pierdółek :P podest dla córci, żeby sama siadała na kibelek i myła rączki, miseczki standardowo he he i pojemnik dla dzieci na zabawki :)
    Ale w Auchan jakie wyprzedaże zabawek letnich... Normalnie zestawy z Wadera (łopatka, grabki, kilka foremek i łódka) za 1 zł :O
    Nabraliśmy chyba z 15 tych kompletów i porozdajemy po rodzinie, za rok do piasku jak znalazł :D

PodwojnaMama
    Ja lubię w Ikea kupować miski, kubki, mam stolik dla dzieci Mammut z krzesełkami i jestem z niego bardzo zadowolona, ale tak poza tym to nic więcej w niej nie kupuję :P
    A zaraz masz wizytę, czekam na dobre wieści Kochana! :*

Rybaaaa
    Ja do inhalacji polecam Solankę Zabłocką :)
    Bardzo dobrze zrobiłaś, że wytknęłaś mężowi brak podziękowania. Następnym razem nie zapomni. Mi jak coś leży na sercu, też wywalam M. prosto z mostu, bo sam się nigdy nie domyśli o co mi chodzi :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2017, 10:47

• Hilary Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pada nam pralka i musimy zmienić tylko nie wiem jaka kupić. Macie jakieś typy które warto albo które stanowczo odradzacie ? Zastanawiam się nad Samsungiem, Indesit i hotpoint bo słyszałam dobre opinie. Najważniejsze żeby była duża bo na naszą rodzinę jest sporo prania i wiadomo żeby dużo prądu nie zuzywała. Zastanawiam się też nad modelem z suszarką...Suszarka mega by nam się przudała a teraz nie mam możliwości wstawić suszarki na pralkę dopiero w następną zimę będziemy robić remont i zmienimy wannę na prysznic i będzie można wcisnąć... Niby mówią że z suszarką szybciej się psuje i że trzeba pół prania tylko suszyć ale nie mając innej możliwości to dobre i te pół. Może byśmy teraz właśnie kupili taka i trochę bym suszyła w niej a trochę normalnie a po remoncie dokupiła oddzielną suszarkę i tylko z niej korzystała

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • Hilary Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa super że zakupy udane:)

Pysia no ja też na początku miałam takie dni...ale przejdzie :)

Podwójna czekam niecierpliwie

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2017, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hilary
    Moja pralka też ledwo zipie :P Mam zamiar kupić pralko-suszarkę Hotpoint. Jest fajna, bo ma dużą pojemność i wreszcie będę mogła uprać kołdrę, koce, pościel naszą i dzieci od razu (a nie na 2 prania) i co najważniejsze wyjąć suche rzeczy.
    Cena też jest przystępna :)

https://www.oleole.pl/pralko-suszarki/hotpoint-ariston-aqd1070d-49-eu-b.bhtml?from=ceneo&p=1763.00&cr=0&t=20170911-0920

Hilary lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2017, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Electrolux tez dobry

Hilary lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2017, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyprawiamy w niedzielę imprezę urodzinową dzieciaczków i nie śmiejcie się, ale zrobiłam sobie plan zadań na ten tydzień... żeby nie latać ostatniego dnia z wywieszonym językiem... o jeszcze to do zrobienia i to.. :P i żeby o niczym nie zapomnieć :) bo niestety, ale po ciążach widzę duże pogorszenie się mojej pamięci :/
    Także zadania na dzisiaj:
    - poukładać w szafie ubrania moje, męża i dzieci :P
    - poszukać fajnych przepisów na sałatki.
    A może Wy macie jakieś sprawdzone sałatki pasujące do grillowanych potraw?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2017, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest, jest serduszko. Slyszalam te piekny dzwiek :) cala sie trzese. Ale nie udalo sie malenstwa zbadac mimo ze ja naciskalam na brzuch. Pielegniarka i gin ale maluszek uciekal w glab. Wizyty co 2 tyg. Dodatkowe leki na podtrzymanie i niestety bezwzgledne lezenie. Albo dom albo szpital. Obiecalam ze bede lezec. Ale sie ciesze :D

Justi77, Hilary, Rybaaaa, Pysia89, Daven, Szczęśliwa_Mama, magada, Majzu, Paula222 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2017, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki w koncu po tych niepowodzeniach sie udalo. Nie wierze.

Justi77, Rybaaaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2017, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwierz,dbaj o siebie i LEŻ!!bardzo się cieszę Podwojna,bardzo!

Natiii, PodwojnaMama lubią tę wiadomość

• Hilary Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa ha się nie śmieje bo ja na takie imprezy czy jakieś wyjazdy zawsze robię plan. Podpisuje co mam do zrobienia, co do jedzenia i itd a nawet jak w tygodniu mam jakieś rzeczy do zrobienia to tez zawsze rozpisuje. Menu na tydzień, wydatki itd. Ja całe zeszyty mam w tych rozpiskach a mąż się śmieje że notatki to moje hobby hehehe :D
    U nas sałatki to standardowo gyros, grecka, z makaronem albo tortellini i wedliną i kukurydzą i ogórkiem, taka z puszki że kukurydza z puszki, fasola biała i czerwona i ogórek konserwowy. Ostatnio jadłam taka z mixem sałat, fasolą czerwoną i małymi kulkami sera mozzarelli i kurczakiem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2017, 11:52

Szczęśliwa_Mama, Justi77 lubią tę wiadomość

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • Hilary Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podwójna super !!!! Teraz tylko musisz leżeć i odpoczywać :)

PodwojnaMama lubi tę wiadomość

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2017, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super wiadomości.odpoczywaj sobie.gratulacje:-))

• Rybaaaa Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też myślałam o jakiejś pralko suszarce ale po pierwsze za głębokie i do naszej łazienki nie wejdzie a po drugie ta prądożerność mnie przeraża :-o

2 córeczki <3 <3
    f2wli09kzqwfei07.png
  • Rybaaaa Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podwójna aaaa!!! Super!!! Cieszę się jak na swoje kolejne <3 cudnie. Dokładnie w 6t2d też usłyszałam serdunio ;-)
    Leż i odpoczywaj!!! :-* :-*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2017, 12:10

2 córeczki <3 <3
    f2wli09kzqwfei07.png
  • Rybaaaa Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas jutro już półmetek <3 a w środę połówkowe.

Justi77, Hilary lubią tę wiadomość

2 córeczki <3 <3
    f2wli09kzqwfei07.png
‹‹ 272 273 274 275 276 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ