Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Podwojna, kciuki zacisniete!!! Czekamy na
wiesci :-*
Aria, tule mocno :-* przykro mi... a jakie jest prawdopodobienstwo zdrowego dziecka w Twoim przypadku? Na co ten dodatkowy chromosom wplywa?
Simon, cudne wiadomosci to czekamy z Toba 2 tygodnie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOj złaziłam się wczoraj po tych galeriach.
W Ikei kupiłam trochę pierdółek podest dla córci, żeby sama siadała na kibelek i myła rączki, miseczki standardowo he he i pojemnik dla dzieci na zabawki
Ale w Auchan jakie wyprzedaże zabawek letnich... Normalnie zestawy z Wadera (łopatka, grabki, kilka foremek i łódka) za 1 zł
Nabraliśmy chyba z 15 tych kompletów i porozdajemy po rodzinie, za rok do piasku jak znalazł
PodwojnaMama
Ja lubię w Ikea kupować miski, kubki, mam stolik dla dzieci Mammut z krzesełkami i jestem z niego bardzo zadowolona, ale tak poza tym to nic więcej w niej nie kupuję
A zaraz masz wizytę, czekam na dobre wieści Kochana! :*
Rybaaaa
Ja do inhalacji polecam Solankę Zabłocką
Bardzo dobrze zrobiłaś, że wytknęłaś mężowi brak podziękowania. Następnym razem nie zapomni. Mi jak coś leży na sercu, też wywalam M. prosto z mostu, bo sam się nigdy nie domyśli o co mi chodziWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2017, 10:47
-
Dziewczyny pada nam pralka i musimy zmienić tylko nie wiem jaka kupić. Macie jakieś typy które warto albo które stanowczo odradzacie ? Zastanawiam się nad Samsungiem, Indesit i hotpoint bo słyszałam dobre opinie. Najważniejsze żeby była duża bo na naszą rodzinę jest sporo prania i wiadomo żeby dużo prądu nie zuzywała. Zastanawiam się też nad modelem z suszarką...Suszarka mega by nam się przudała a teraz nie mam możliwości wstawić suszarki na pralkę dopiero w następną zimę będziemy robić remont i zmienimy wannę na prysznic i będzie można wcisnąć... Niby mówią że z suszarką szybciej się psuje i że trzeba pół prania tylko suszyć ale nie mając innej możliwości to dobre i te pół. Może byśmy teraz właśnie kupili taka i trochę bym suszyła w niej a trochę normalnie a po remoncie dokupiła oddzielną suszarkę i tylko z niej korzystała
-
nick nieaktualnyHilary
Moja pralka też ledwo zipie Mam zamiar kupić pralko-suszarkę Hotpoint. Jest fajna, bo ma dużą pojemność i wreszcie będę mogła uprać kołdrę, koce, pościel naszą i dzieci od razu (a nie na 2 prania) i co najważniejsze wyjąć suche rzeczy.
Cena też jest przystępna
https://www.oleole.pl/pralko-suszarki/hotpoint-ariston-aqd1070d-49-eu-b.bhtml?from=ceneo&p=1763.00&cr=0&t=20170911-0920
Hilary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWyprawiamy w niedzielę imprezę urodzinową dzieciaczków i nie śmiejcie się, ale zrobiłam sobie plan zadań na ten tydzień... żeby nie latać ostatniego dnia z wywieszonym językiem... o jeszcze to do zrobienia i to.. i żeby o niczym nie zapomnieć bo niestety, ale po ciążach widzę duże pogorszenie się mojej pamięci
Także zadania na dzisiaj:
- poukładać w szafie ubrania moje, męża i dzieci
- poszukać fajnych przepisów na sałatki.
A może Wy macie jakieś sprawdzone sałatki pasujące do grillowanych potraw? -
nick nieaktualnyJest, jest serduszko. Slyszalam te piekny dzwiek cala sie trzese. Ale nie udalo sie malenstwa zbadac mimo ze ja naciskalam na brzuch. Pielegniarka i gin ale maluszek uciekal w glab. Wizyty co 2 tyg. Dodatkowe leki na podtrzymanie i niestety bezwzgledne lezenie. Albo dom albo szpital. Obiecalam ze bede lezec. Ale sie ciesze
Justi77, Hilary, Rybaaaa, Pysia89, Daven, Szczęśliwa_Mama, magada, Majzu, Paula222 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa ha się nie śmieje bo ja na takie imprezy czy jakieś wyjazdy zawsze robię plan. Podpisuje co mam do zrobienia, co do jedzenia i itd a nawet jak w tygodniu mam jakieś rzeczy do zrobienia to tez zawsze rozpisuje. Menu na tydzień, wydatki itd. Ja całe zeszyty mam w tych rozpiskach a mąż się śmieje że notatki to moje hobby hehehe
U nas sałatki to standardowo gyros, grecka, z makaronem albo tortellini i wedliną i kukurydzą i ogórkiem, taka z puszki że kukurydza z puszki, fasola biała i czerwona i ogórek konserwowy. Ostatnio jadłam taka z mixem sałat, fasolą czerwoną i małymi kulkami sera mozzarelli i kurczakiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2017, 11:52
Szczęśliwa_Mama, Justi77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny