Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Justi ja tez mocno dostalam po dupie juz jako malolata a potem pasmo nieszczesc.jedno z nich w pamietniku.
P byl dla mnie odskocznia...moze dlatego teraz marudze tak na niego..bo sie zmienil na przestrzeni tych 12 lat.
Ale wiecie co ciesze sie ze jestescie.
Podwojna nie odchodz.nie daj sie prosic.
Kazda z Was jest tutaj bardzo wazna ❤Justi77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzeczytałam.....jesteś mi bliska bo miałam podobne klimaty ( sorry za to słowo) w przeszłości
Napisałam i Enii rownież do Podwójnej teraz Ty by wróciła, mam wielką nadzieję,że wróci bo to my razem tworzymy to unikalne miejsce....Basik83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hahah Justys ja dzis spalam dlugo dlatego teraz krazownik mi sie wlanczyl szybko nie zasne..a synus to ani smie sie wyspac kopie mnie na dole po macicy tam gdzie blizny po cc..i pech erzu skacze czy co on tam widziwia co 10 min latam siku.
O twoja mama moja imienniczka -
nick nieaktualnyBasia, najgorzej jak dziecię lata po pęcherzu .... Może mleczko wypij, akurat na mnie działa, zawsze po nim śpik mi się włącza....
Bardzo mi się podoba imię Basia i zawsze myślałam o tym imieniu dla moich dzieci,ale Mama zakazała mi dawać to imię bo wg. mojej Mamy wszystkie Basie noszą cięższy krzyż niż inne dzieci...
W sumie nie dziwię się mojej Mamie, smutne miała dzieciństwo jak i w sumie większość życia a może całe?
W dzieciństwie była w sierocińcu , Mąż alkoholik no nie wiem, słabo. -
nick nieaktualny
-
Z tym imieniem to chyba cos jest..
A z ta Twoja staroscia to mocno przesadzilas heheh...ale moze faktycznie sprawdzic co u cb z tym spaniem nie tak..
Mleko juz pilam nie zadzialalo musze pomulic wzrok tv chwile i bedzie ok. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZaraz pójdę po mleko bo coś czuję,że znowu późno pójdę spać....
Wzięłam się za dietkę tzn. unikam węgli typu ziemniary czy chleb,jak coś to ciemne pieczywo....
Troszkę mam nadwagi , to nie jest jakieś mega ,ale czuję w kolanach czy kręgosłupie.... Moja waga przed ciązami to 55 kg i wzrost 160 a teraz mam prawie 10 kg więcej i w sumie nie podobam się tak sobie -
nick nieaktualny
-
Jej dopiero teraz znalazłam chwilę żeby tu zajrzeć a tu takie coś
Podwójna wracaj !
Ja się w sprawie związków nie będę wypowiadać bo nigdy z M nie mieliśmy jeszcze poważnego kryzysu...owszem kłótnie były mniejsze i większe w ciagu tych 9 lat ale nie takie żeby myśleć o rozwodzie itd. Młodzi jeszcze jesteśmy to może dlatego...chociaż mam cichą nadzieję że nigdy nas takie coś nie spotka...
A że nie mam doświadczenia to ciężko mi coś radzić...chociaz np bardzo lubię czytać historię na fb na wkurzona żona...duzo jest tam takich tragicznych gdzie jest alkohol itd i są też komentarze ż poradami więc może komuś lektura pomoże
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny