Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTeż tak uważam,że z domu się wynosi sposób podejścia do drugiego człowieka. Enii , jak możesz to zmieniaj szkołę, szkoda dziecka. Enii a rozważałaś przeprowadzkę bliżej M.?
O Enii, zmieniłaś avka , fajnyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2017, 11:51
-
Swan wrote:Ja na tym forum bywam sporadycznie. Moj tez ma autyzm, ale ma 6 lat.
Justi77 wrote:Też tak uważam,że z domu się wynosi sposób podejścia do drugiego człowieka. Enii , jak możesz to zmieniaj szkołę, szkoda dziecka. Enii a rozważałaś przeprowadzkę bliżej M.?
Myslimy nad przeprowadzka. Do De sie obawiam zeby to dla D nie bylo za duze obciązenie. I tak póki co to Kostrzyn n/Odrą jest brany pod uwage. Z drugiej strony mam obawy zostawic rodziców samych.. Jestem jedynaczka i same wiecie. Tym bardziej ze mama jest po wycieciu raczyska z tarczycy, tato tez z seduchem jazdy.. i tak miedzy mlotem a kowadłem
edit: zmienilam bo sie nie moglam odnalezcWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2017, 11:56
💗5 💗
-
nick nieaktualny
-
Jejku Aniu dopiero skojarzylam, ze to Ty... Przepraszam, mam jakies zacmienie mozgu. Masz klopoty w szkole? My obecnie jestesmy w publicznej, bo byla rekrutacja zamknieta w tych prywatnych. Ale maly ma nauczyciela wspomagajacego i jest super. Sa z nim problemy, ale nauczyciele musza sie stosowac do orzeczenia bo na dzien dobry poszlam do dyrektorki i okreslilam swoje wymagania.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Justi wiem właśnie że nie jest dobrze:/ Nie wiem co to będzie jak jej zabraknie a przez to że jeszcze hormony mną targają to jak sobie o tym pomyśle to mam łzy w oczach...
A że swędzenie to spokojnie bo teraz w dzień nic mnie nie swędzi a wyniki będą w środę dopiero a moja gin w czwartek przyjmuje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hilary wrote:Enii właśnie bardzo dobra...szczerze to więcej mogę na nią liczyć niż na własną matkę
Zazdroszcze, bo moja jakby mogła to ostatnia krople wody by mi (swojemu synowi, wnukom) zabrała byle ona miała..
Musisz sobie to jakos przetrawic Nie możesz sie teraz denerwowacHilary lubi tę wiadomość
💗5 💗