Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra jest zjadlam pierwszy posilek cos ale kapusniak ale ze od rana nic nie jadlam to smakowalo po poltorA godzinnym ktg w koncu moglam wstac z lozka na chwile obecna wiem tyle ze dzis bede miala pobierana krew rano mocz..i zwieksza mi dawke lekow..usg pewnie jutro..zapis ktg prawidlowy..
Enii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHilary
Gratulacje z całego serducha
żabka04
Ja marzę o drugiej córeczce
To mój łobuziak wyobraź sobie stawiał pierwsze kroczki mając 9,5 miesiąca, a 2 tygodnie później już normalnie, pewnie chodził... także agent nr 1 z niego. Wchodzi na meble, na stół (podsuwa sobie jakąś zabawkę koło krzesła, wchodzi na krzesło i z krzesła na stół).
Oczy na około głowy to przy nim za mało.
Dlatego pomyślałam, że odłożę za rok myśl o 3 dzidziusiu
Jak zaszłam w drugą ciążę, to córcia miała rok i 3 miesiące... nie miałam i nie mam z kim zostawiać... ale kombinowałam jak tylko mogłam.
Starałam się umawiać na wizytę, jak mąż wróci z pracy, albo szwagierce na godzinkę podrzuciłam córcię (ale też ma 2 urwisów, więc wiecie...), albo po prostu brałam ją na wizytę.
Hilary lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Hilary
Gratulacje z całego serducha
żabka04
Ja marzę o drugiej córeczce
To mój łobuziak wyobraź sobie stawiał pierwsze kroczki mając 9,5 miesiąca, a 2 tygodnie później już normalnie, pewnie chodził... także agent nr 1 z niego. Wchodzi na meble, na stół (podsuwa sobie jakąś zabawkę koło krzesła, wchodzi na krzesło i z krzesła na stół).
Oczy na około głowy to przy nim za mało.
Dlatego pomyślałam, że odłożę za rok myśl o 3 dzidziusiu
Jak zaszłam w drugą ciążę, to córcia miała rok i 3 miesiące... nie miałam i nie mam z kim zostawiać... ale kombinowałam jak tylko mogłam.
Starałam się umawiać na wizytę, jak mąż wróci z pracy, albo szwagierce na godzinkę podrzuciłam córcię (ale też ma 2 urwisów, więc wiecie...), albo po prostu brałam ją na wizytę.
Ja mam 2 córki i tez chodziły jak miały 10 mcy wiec wiesz... natury nie oszukasz
-
nick nieaktualnyDzien doberek
Aneczka gratki pieknej bety na kiedy umawiasz pierwsza wizyte?
Basik oby czas Ci szybciutko zlecial w szpitalu i bys nie glodowala na tym szpitalnym wikcie fajnie ze posprawdzaja wszystko i spokojna wrocisz do domu
Enii a moze kup sobie testy owulacyjne Facelle w Rosmanie i spraedzisz czy moze juz po owulce jestes albo jeszcze przed
Hilary nic nie piszesz to moze do domku wyszlyscie odezwij sie co u Was.
Ach jak weekend szybko zlecial a ja zaczelam cierpiec na bezsennosc nawet 30 min. Dzisiaj w nocy nie przespalam wiec w dzien sie zdrzemnelam 2 godz.
Porobilam dzisiaj fotki z filmiku z prenatalnego dla Was moje malenstwo z duzymi ustami po tacie i jak polyka wody plodowe. No i dzisiaj bylam sobie pare ciuchow kupic i maluszkowi tez cos zakupilam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/31f4f6d15a84.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e45c9df5c4de.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2017, 18:21
Enii, Hilary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA Simon ja specjalnie napisalam o szpitalu przy zakladaniu krazka bo mialam zakladany z synem 9 lat temu i w szpitalu przy znieczuleniu i jeszcze po zalozrniu go bylam w szpitalu 5 dni i nie byl to szef, wiec zdziwilam sie jak napisalas ze teraz gin w gabinecie go zaklada. No i ja musialam lezec do konca ciazy bo tez mialam silne skurcze.
Ale fajnie ze idziesz na zwolnienie to odpoczniesz i synek pewnie sie ucieszy ze mame bedzie mial -
nick nieaktualnyAneczka mi plec obojetna. Jak zadzwonia z Nifty to bede znala na 100% ale ja lubie takie ciuszki. Nie lubie kolorowych ciuchow. Nie lubie typowo rozowych dla dziewczynki. Lubie takie szarosci wlasnie a roz moze byc dodatkiem jako smoczek. Kocyk itp. Wiec ja sie w takich kolorkach lubuje
No powinnas juz serduszko zobaczyc
Ja bylam na prenatalnym w 12 tygodniu i 2 dniu -
Podwójna cudny(a).. Ciuszki rewelka Już niedługo pewnie poznamy czy chłopczyk czy dziewczynka .
Teraz to już nie będę kupować ale jak sie nie uda to na grudzień będzie to zestaw obowiązkowy, akurat pod choinkę haha.PodwojnaMamaWdwupaku lubi tę wiadomość
💗5 💗
-
nick nieaktualnyEnii zycze Ci tego zeby na Grudzien testy juz nie byly potrzebne kiedy testowanie teraz wypada?
No dzisiaj 8 dzien od oddania krwi i do 6 powinny byc wyniki ale oni najpierw robia te testy ktore sa pilne. Czyli pacjentka nie chce robic amniopunckji a usg ma zle. Czekam cierpliwie bo wiem ze bylam u najlepszego specjalisty i wiem ze jest ok a wyobrazam sobie co przezywaja rodzice ktorzy maja zle rokowania i stad mnie nie denerwuje to opoznienie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo i musze sie Wam pochwalic ze od Soboty jak w nocy zegne noge w pol i brzuch przycisne tym samym to czuje rozpychanie sie malca w szoku jestem ze tak szybko w tej ciazy to wszystko poczulam.
Ciezarowki czy Wy kupujecie nowe wozki czy macie po dzieciach? Ja kupuje wszystko bo wszystko oddalam rodzinie i juz mamy wozek wybrany.Enii lubi tę wiadomość
-
PodwojnaMamaWdwupaku wrote:Aneczka mi plec obojetna. Jak zadzwonia z Nifty to bede znala na 100% ale ja lubie takie ciuszki. Nie lubie kolorowych ciuchow. Nie lubie typowo rozowych dla dziewczynki. Lubie takie szarosci wlasnie a roz moze byc dodatkiem jako smoczek. Kocyk itp. Wiec ja sie w takich kolorkach lubuje
No powinnas juz serduszko zobaczyc
Ja bylam na prenatalnym w 12 tygodniu i 2 dniu
ile płaciłaś za niftę?
-
Myślałam o testach 15.11 ale 17 będzie idealny. Chociaż przeczucie jal zwykle negatywne ale to u mnie norma..
Tak myślę wrazie W to ten wiesiolek na sluz brać od 1dc? Cieszę sie ze z M juz doszliśmy do porozumienia. Martwi mnie to ze od końca sierpnia znow nerwica mi sie poglebia a po leki nie pójdę bo wtedy nici z dziadziulka.. Jak mnie zlapalo tak pk 2013 to puścić nie chce. 3x na leki wchodziłam a i tak po kilku mcach po odstawieniu nawrót. Tak mnie praca wykończyła a wtedy na sp na D nie byłam..
I tak podejrzewam ze stres przewlekły mi krzyżuje plany..
Zazdroszczę.. Mega uczucie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2017, 17:27
💗5 💗