Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Hilary - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy która mieliście
My w tym roku 15 lat po ślubie a 21 lat razem
SzcześliwaMama - trzymam kciuki by temp rosła
Ja dziś po kontroli u lekarza wszystko ok czekamy na finisz ale cierpliwieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2018, 19:05
Hilary, Daven, PodwojnaMamaWdwupaku, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
Jestem już po wizycie.
Maluszek zdrowy. 8,63 cm.
Fikał.
Krwiaka nie było już widać.
Mogę powoli wracać do życia. Jestem szczęśliwa.
Ps. Prawdopodobnie dziewucha, ale mam jesXE się nie przyzwyczajać do tej myśli.Daven, Hilary, Enii, karolinams, PodwojnaMamaWdwupaku lubią tę wiadomość
-
Zyje..Jasio juz na swiecie zrobili cc na cito bo bardzo gwaltownie cisnienie skakalo.maly wazy 3210g.dostal 10/10 pkt. Narazie kazdy z nas dochodzi do sb osobno.jest cudny.
Hilary, Daven, Enii, karolinams, PodwojnaMamaWdwupaku, żabka04, anecz_kaa, Szczęśliwa_Mama, Rybaaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBasiu a to Cie wzieli z zaskoczenia super!!!!!!!!! Gratuluje kochana i ciesze sie ze masz juz Jasia ma swieci :* pochwal sie malutkim i w wolnej chwili napisz jak znioslas ta cc :*
Muminka swietne wiesci teraz bedziesz mogla cieszyc sie ciaza ja rowniez poczatek ciazy przelezalam bo krwawilam, wiec wiem jaka to ulga jak w koncu mozna sie z lozka ruszyc
Karolcia no to teraz czekamy na Twoja niunie
Hilary wszystkiego dobrego :* oppwiadaj jak sobie dajesz rade z trojeczka czy odwazylas sie juz sama na spacer z nimi wyjsc?
Szczesliwa jak dzisiaj tempka?
Widze kobietki ze wiekszosc z nas z duzym stazem my 16 lat razem a 14 po slubie
Milego dzionkaHilary lubi tę wiadomość
-
Nawet nie wiecie jaka jestem dziś szczęśliwa. Pierwszy raz od ponad miesiąca byłam na spacerze. Cieszę się że wracam do żywych. Oczywiście będę uważać na siebie lecz chce wychodzić i żyć i dać moim dzieciom tyle ile mogę.
Za wszystkie teraz leżące trzymam kciuki i modlę się każdego dnia -
nick nieaktualny
-
PodwojnaMamaWdwupaku wrote:Muminka oj tak jak czlowiek moze w koncu isc na spacer po dlugim czasie to wszystko docenia i wszystko go cieszy. Tez tak mialam
Aneczka a ja w Czwartek na 8 wizytaPodwojnaMamaWdwupaku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBasik83
Wow. Gratulacje!!!
Przybywa nam dzieciaczków. Super
PodwojnaMamaWdwupaku
Powiem Ci, że temperatura znowu trochę niższa dzisiaj... ale znowu mało spałam, bo 3 wychodzą synkowi... eh padnięta jestem.
Ogólnie od rana jakoś mi dziwnie... lekkie mdłości mam... ale może to ja już fiksuję... w każdym razie @ brak. Dzisiaj 31 dzień cyklu
żabka04
Co tam u Ciebie? Gdzie zniknęłaś?
Hilary
Kochana jak znajdziesz chwilkę, to proszę uzupełnij nasze nowe dzieciaczki na pierwszej stronieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2018, 14:47
-
nick nieaktualnyMuminka to widze ze tylka nie posadzisz na miejscu jak i ja ha ha ciagle cos musze robic tylko ze ja uwielbiam i byc poza domem i w domu ciagle cos robic
Simon no nastepna tura to my jeszcze inne dziewczyny byly ale cos sie nie odzywaja dlugi czas co u nich.
Szczesliwa to moze jakis test ponowisz co ja kciukow nie puszczam do konca!
Basiu jak bedziesz mogla to odezwij sie co u Was. Jak sie czujecie :* mysle o Was.
Dzisiaj czuje wiosne. Swieci piekne slonce i 13 stopni mamy i juz sobie wyobrazilam jak bedziemy z malutka wiosna spacerowac.Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
PodwojnaMamaWdwupaku wrote:Muminka to widze ze tylka nie posadzisz na miejscu jak i ja ha ha ciagle cos musze robic tylko ze ja uwielbiam i byc poza domem i w domu ciagle cos robic
Simon no nastepna tura to my jeszcze inne dziewczyny byly ale cos sie nie odzywaja dlugi czas co u nich.
Szczesliwa to moze jakis test ponowisz co ja kciukow nie puszczam do konca!
Basiu jak bedziesz mogla to odezwij sie co u Was. Jak sie czujecie :* mysle o Was.
Dzisiaj czuje wiosne. Swieci piekne slonce i 13 stopni mamy i juz sobie wyobrazilam jak bedziemy z malutka wiosna spacerowac.PodwojnaMamaWdwupaku lubi tę wiadomość
-
Simon - teraz czekamy na Pari ale ona się słabo udziela ostatnio a potem faktycznie moja kolej i wtedy wylecicie dziewczynki .
PodwojnaMama oj tak ja już cEkam z utęsknieniemWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2018, 19:24