Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj miałam wizytę. Od kilku dni jazda nerwowa, chociaż man świadomość zw sana to nakręcam.
Moja fasolka ma 0.51 cm, póki co wychodzi idealnie na tp. 6t3d i idealnie do suwaczka :)Jest piękne serduszko. Prawie sie pobeczałam.Starszy syn byl ze mną, widział siostrę lub brata Maz szczęśliwy. Nastepna wizyta 26.II wiec urlop bierze i zjeżdża do PL. Akurat będzie 10 tydz i będziemy ustalaly te prenatalne plus krew.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2018, 06:32
PodwojnaMamaWdwupaku lubi tę wiadomość
💗5 💗
-
nick nieaktualnyEni gratuluję serduszka.
Mamuśka musisz się ogarnąć i nie wkrecac sobie dziwnych sytuacji.
Wiem wiem łatwo się mówi ale spróbuj panować nad tym.
Mąż wrócił o 1:28 zdziwiony że nie śpię.
Usunąłem bardzo szybko.
O 5:19 Robert mnie obudził i był wyspany.
Także nockę odespie z nim na drzemce.
Mam nadzieję że wytrzyma i pójdzie spać po 11 chociaż bo jak nie to znowu po południu będzie chciał spać więc wszystko się pochrzani i kolejna nocka będzie zarwana.
A tego nie chce.
-
hejka dziewczynki przedstawiam Wam Jasia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cb22a4493eb8.jpg
przepraszam że tak mało zaglądam ale ogarnąc dom i 3 ke dzieci to nie lada wyzwanie nawet przy pomocy mężamuminka83, Enii, żabka04, Daven, PodwojnaMamaWdwupaku, anecz_kaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja mam 2 dni wolnego Teściowa zaproponowała ze weźmie starszaki do siebie więc wczoraj wieczorem mąż ich zawiózł wiec tylko z malutką jestem
Ale roboty tez mam ;p dzieiaj wysprzatałam mieszkanie bo przynajmniej nikt mi ni3 przeszkadza xs zrobilam zamówienie z avon, byłam u kolezanki w szpitalu i jeszcze q ogóle firme bede zakladać wiec siedze i czytam wszystko co i jak z papierami itdżabka04, PodwojnaMamaWdwupaku, Basik83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHilary matko matko matko ty coś bierzesz????
Super ze zakładasz firmę!
Nie ma to jak na siebie robić.
Ja też bym założyła bynajmniej mam plan i chęci ale brak zyrantow
Co otwierasz?
Chwal się ty nam.
Kibicujemy ci mocno.
Może jakieś dofinansowanie z pup albo z Unii zawsze na początek to fajna sprawa.
-
Zabka a po co Ci zyrant ?
Na dofinansowanie z pup nie mam co liczyc bo jestem na macierzyńskim a nie bezrobotna. Moze z ue ale to pptem ogarne na razie duzo nie potrzebuje do zalozenia bo to grupa animatorow.
Okazało sie ze na macierzynskim normlanie moge prowadzic i dalej bede kase dodstawac. Do tego zus w takim przypadku jest maly bo niecale 300 zl
-
nick nieaktualny
-
Basik Jasko super!!!!słodkości do schrupania normalnie!!!!!
Hilary pomysł na biznes super!z Twoimi zdolnościami artystycznymi to dzieciaki będą miały super zajęcia moja siostra dostała dotacje z pup na gabinet weterynaryjny ale musiała być rok na bezrobociu!
U nas wszystko ok!jutro rano wizyta zobaczymy ile waży mój mały grubasekBasik83 lubi tę wiadomość
-
Hej!na razie wiem tylko tyle,że z maluchami nie jest tak źle!malutkie sa i słabe,no i długo poleza w szpitalu,ale lekarza są dobrej myśli
A ja lecę do gina o 10 wizyta
Ciocia,która pracuje w szpitalu w którym mam rodzić dzwoni do mnie wczoraj o mówi że leci na 2 tyg na teneryfe i żebym tylko nie urodziła jak jej nie będzie.... cała moc mi się poród śnił przez to jej gadaniePodwojnaMamaWdwupaku lubi tę wiadomość
-
simon86 wrote:Hej!na razie wiem tylko tyle,że z maluchami nie jest tak źle!malutkie sa i słabe,no i długo poleza w szpitalu,ale lekarza są dobrej myśli
A ja lecę do gina o 10 wizyta
Ciocia,która pracuje w szpitalu w którym mam rodzić dzwoni do mnie wczoraj o mówi że leci na 2 tyg na teneryfe i żebym tylko nie urodziła jak jej nie będzie.... cała moc mi się poród śnił przez to jej gadanie
Wszystko będzie dobrze. Myśl pozytywnie. -
Hej dziewczynki.
Nie zaglądam zbyt często do Was, jakos czasu nie ma...
Dziewczyny ciągle w domu chore, choć tfu tfu jest poprawa i może w końcu ruszą do przedszkola...
Mały ok, choć w nocy koncerty niezłe daje... więc ja chodzę jeszcze bardziej niewyspana niż w ciąży... Do tego anemia.. ehh..
No i samopoczucie i ból obkurczającej się macicy po tym porodzie masakryczny... Może to kwestia tego, że macica pęknięta? Nie wiem... Generalnie pomysł na kolejne dziecko dłuuuuugo do głowy mi nie wpadnie (pomijając fakt, że lekarz zakazał kolejnej ciąży).
Dziewczynki braciszkiem chcą się opiekować (aż za bardzo i oczy dookoła głowy trzeba mieć).
M miał mieć 2 tygodnie wolnego, a w sumie w domu go niewiele, bo albo popołudnia/wieczory/noce w pracy w zeszlym tyg, a teraz normalnie do pracy chodził, więc super, że na mamę moją mogę liczyć. Ale aż mam wyrzuty przez to...
Zaraz spróbuję jakieś zdjęcie naszego rodzyneczka wrzucić.
No i trzymam kciuki za kolejne maluszki, źeby szybko i zdrowe pojawiały się na świecie, kolejnym zaciążonym gratuluję i niech maluszki rosną zdrowo, a za staraczki mooocne kciukasy!
Na bieżąco na pewno narazie z Wami nie będę ale postaram się nadrabiać co jakiś czasmuminka83, Basik83 lubią tę wiadomość