Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Póki co to jesteśmy obydwoje w szoku. Zastanawiam sie naad zmiana lekarza bo bliźniaki. Szok i zasnąć nie moge przez to. Cieszę się i zarazem boję. Oby wszystko z Klusiami było dobrze
Tym bardziej ze tydzień temu było jedno serduszko.
To teraz juz wiem czemu piersi az tak mi urosly o w staniku sie nie mieszczą hihihiPodwojnaMamaWdwupaku, żabka04 lubią tę wiadomość
💗5 💗
-
nick nieaktualnyEnii nie martw sie o maluszki. Moja kolezanka tez tak miala i bardzo czesto na poczatku nie widac drugiego brzdaca bo sie chowa za tym pierwszym ale widac na zdjeciu ze wymiarowo podobni sa tak? A jezeli zmiana lekarza ma Cie uspokoic to rob to co Ci serce dyktuje.
I ja sie wcale nie dziwie ze nie usniesz z tych emocji ha ha fantastyczna niespodzianka i pomyslec ze chcialas odpuscic na jakis czas starania
A chlopcy pewnie tez w szoku? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Enii ale numer!!!!cudowna wiadomość wszystko na pewno będzie dobrze i tyle radości!!!!
Karola :-*
Podwójna uważaj na siebie!żebyś nam nie urodziła za szybko!!!!
U mnie na razie cisza....tylko brzuch mi opadł bo już zgaga zniknęła i oddychać łatwiej -
nick nieaktualny
-
PodwojnaMamaWdwupaku wrote:Dziewczyny zadnych wiesci na FB nie macie od Karoli?
PodwojnaMamaWdwupaku, żabka04, Enii, Daven lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolciu cudownie ❤️ Gratuluje kochana :* a wiesz ze moja cora miala taka sama wage i cm jak Twoja hi hi
Widzisz a nie mowilam ze bedziesz sie swietnie czuc baaaaaaardzo sie ciesze ze masz mile wapomnienia z cc.
Jak bedziesz mogla to wstaw foto Natalci
-
Karolcia jeszcze raz gratulacje i ucałuj Natalke
Spać nie mogę, budzę sie po kilka razy w nocy i jedna myśl bliźniaki..Jeszcze chyba kilka dni musi minąć abym sie oswoila.
Teraz to sie nie dziwie ze nerwica dala znać hihi. Od wczoraj znow cos kiepsko ale to z wrażenia. Poczytałam cos tam w necie ale odsuwam czarne mysli.
Oby tylko po równo Kluseczki dzielimy sie jedzonkiem i cala resztą ( wspólne łożysko)
Smieje sie ze skoro matka spod znaku bliźniąt to i bliźniaki musza być.
Denerwowałam sie ze mdlosci slabna. Wczoraj daly o sobie znac. Rano, po obiedzie i wieczorem.
Za dwa tyg mężu przyjeżdża, do tego czasu zapisuje sie do nowego lekarza. I w 10 tyg pójdziemy i pewnie umowie sie tez na te usg dokladne.PodwojnaMamaWdwupaku lubi tę wiadomość
💗5 💗
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d965e9068520.jpg
PodwojnaMama - fajna taka córeczka filigranowa mówili ze 3 kg nie przekroczy i nie pomylili się
Mała jest bardzo grzeczna je i śpi , pięknie ssie , pokarmu mam dość , gdzie tez mnie straszyli ze po CC pokarm dopiero po 3 dobie , a ja już wczoraj zalana aż położne w szoku .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2018, 17:52
PodwojnaMamaWdwupaku, Daven lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka
Karolcia malutka do schrupania ❤️ :* usmiechnel sie od ucha do ucha bo mam podobne zdjecie jak zaraz po cc lezala mi na cycku
No widzisz to masz takie wspomnienia jak ja i z tym pokarmem to juz w ogole bo u mnie to samo pokarm od razu sie lal po cc.
Ciesze sie ze masz to za soba i teraz w razie w bedziesz mogla doradzic innej kobiecie ze cc nie jest tak straszna jak to dookola mowia
Enii jak Ci sie wcale nie dziwie ze spac nie mozesz i tak pomyslalam ze blizniaki Twoje beda niemal identyczni bo jednojajowi
Ale jal juz pojdziecie za 2 tygodnie to juz zobaczycie spore maluszki z raczkami i nozkami
A objawy fajnie ze sa. Przynajmniej czujesz ze w ciazy jestes jak i ja czulam od poczatku ha hakarolinams lubi tę wiadomość
-
Podwójna oj tak Kochana panikowałam ze zmniejszyły sie a teraz nadrabiają..
Nic mi sie niw chce, lenia mam lezalabym tylko.
Poprzednie ciąże to zero objawów. Teraz lacze sie z Tobą
Co do wielkości to tak na oko podobne. Llekarka nie mówiła albo ja nie słyszałam
Starszy za głowę soe złapał jak powiedziałam ze dwie Klusie ale juz soe oswoil.
Podejrzewam ze lepiej psychicznie bym ciąże znosila jakby G byl w Polsce.
Karolka przeslodziutka córeczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2018, 19:17
💗5 💗
-
nick nieaktualnyJeju jak te dni szybko leca dopiero Karolcia szlas na cc a juz do domku wracacie teraz najlepszy czas przed Wami
Enii wierze Ci ze teraz najbardziej meza Ci brakuje. Kobieta w ciazy jednak potrzebuje bliskosci meza, ale musisz dac rade.
A myslicie jak to bedzie jak blizniaki sie urodza? Zebyscie mogli byc z mezem juz na stale?
Simon jak sie maja malenstwa Twojej kuzynki?