Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Śliczny!!!!już też bym chciała mieć moja Kruszynke na świecie
chociaż kruszynka to chyba nie będzie bo wg wczorajszego badania już 2 kg waży
wszystko ok!Szyjka zamknięta,główka w dół
więc chyba te dwa tygodnie bez cioci jakoś przezyjemy w dwupaku
PodwojnaMamaWdwupaku, Rybaaaa, karolinams lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kobietki
Basiu i Ryba synusiowie przecudowni :* rozplywam sie na widok tych kruszynek
Simon kciuki za zdrowko maluszkow!!!! Szybko sie pospieszyly ale dadza radea Twoja malutka to wage faktycznie ladna juz ma
Karola turlasz sie jeszcze?
Hilar kciuki za Twoja firme! Jestes pewna ze odniesiesz sukces
Reszte kobietek mocno caluje :*
U mnie dzisiaj od rana gwarno bo cora ma w Niedziele urodziny ale dzisiaj jej wyprawiamy dla kolezanek na hali z trampolinami i lada chwila wszystkie dzieci sie zjada
Milego dzionka babeczki :*Rybaaaa, karolinams lubią tę wiadomość
-
PodwojnaMamaWdwupaku wrote:Hej kobietki
Karola turlasz sie jeszcze?
U mnie dzisiaj od rana gwarno bo cora ma w Niedziele urodziny ale dzisiaj jej wyprawiamy dla kolezanek na hali z trampolinami i lada chwila wszystkie dzieci sie zjada
Milego dzionka babeczki :*jeszcze trzy dni już się nie mogę doczekać
Udanej imprezki wam życzęWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2018, 15:14
PodwojnaMamaWdwupaku lubi tę wiadomość
-
simon86 wrote:Śliczny!!!!już też bym chciała mieć moja Kruszynke na świecie
chociaż kruszynka to chyba nie będzie bo wg wczorajszego badania już 2 kg waży
wszystko ok!Szyjka zamknięta,główka w dół
więc chyba te dwa tygodnie bez cioci jakoś przezyjemy w dwupaku
Trzymające jeszcze chwile kochana , masz jakieś ustalenia bo pewnie kuje doczytałam będziesz mieć wczesniej CC ?
.
-
Karola u mnie nic nie wiadomo na temat cc.... niby mój gin mówi że mogę wybrać,ale będę rodzić w innym szpitalu niż on pracuje więc ciężko coś z nim ustalać!będę jeszcze pod koniec lutego u gin do której chodzę prywatnie i która pracuje właśnie w wybranym przeze mnie szpitalu (tam gdzie ciotka neonatolog) więc może coś konkretnego ustale
a jak nie to spróbujemy naturalnie,w sumie żadnych przeciwwskazań nie ma!Franek urodził się przez cc bo mu się główka odchylala do tyłu,może Ania będzie lepiej współpracować z mamą
a u Ciebie cc już 7.02!!!!super
-
nick nieaktualnyHej
Basiu karmisz piersia Jasia? A jak Ty dochodzisz do siebie po tej cc?
Karola spisz nocami czy juz przezywasz cesarke? Jeju to juz lada chwilabardzo ciekawa jestem Twoich wrazen po cc
Simon a Ty bardziej chcialabys sn czy cc?
A jak sie maja maluszki Twojej kuzynki?
No u nas jeszcze rodzinka bedzie 2 dni i jada do Polski i ciesze sie ze znowu bedziemy sami bo juz zmeczona jestem tym tlokiem w domua i odpoczac nie ma kiedy. A we Wtorek mam wizyte to zobaczymy co z tymi skurczami bo czesto mnie takie mocne lapia ze az slabo mi sie robi i brzuch twardnieje
-
Simon - to trzymam za was kciuki kochana by wszystko sprawnienposzlo .
Tak już 7 czyli dwa dni mi zostaly do spotkania .
PodwojnaMama - nie poki co właśnie jak się dowiedziałaś ze jadnak będzie CC tak jak założyłam od początku to znów stałam si spokojniejsza i lepiej sypiam . Być może wynika to stad ze jie wiem do końca co mnie czeka ale myśli moje wirują tylko w koło malutkiej , żeby już ja przytulić .
Wierze ze masz już dość gości ja miałam tylko najwyżej dwa dni zawsze jak juz wyjechali to taki luz się robił jednak i spokój . Dzasz znać co po wizycie , ja miałam takie skorcze 3 tyg temu mocne i regularne potem po 2 tyg powtórka a teraz takie pojedyncze i nie regularne .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2018, 08:10
-
Podwójna ja już sama nie wiem co bym wolała.... niby z F dotarłam do końcówki sn bo dopiero przy 10 cm i bólach partych okazało się ze coś nie tak z tą główką i jakoś nie wspominam tego strasznie,ale z drugiej strony po cc czułam się naprawdę dobrze więc ciągle się waham!!!chyba liczę na to ze natura zadecyduje za mnie
-
nick nieaktualnyKarolcia jutro myslami jestem z Toba
wiesz juz o ktorej CC? Tylko godziny dziela Cie od spotkania z corcia
Simon to faktycznie prawie caly porod u Ciebie SN przebiegl
Basiu, Ryba jak wasi synkowie? Spokojni czy daja popalic?
Hilary co u Was?
Mnie wczoraj taki skurcz zlapal o 24 ze myslalam ze bede karetke wzywac ale wzielam lek rozkurczowy, polozylam sie i w nocy sie uspokoilo. Dzisiaj mialam wizyte i skurcze widoczne na ktg, ale poki co szyjka zamknieta i dluga, ale teraz wizyty bede miala juz co tydziennajezdze sie cala koncowke, ale co zrobic jak trzeba to kontrolowac i jak mnie zlapie jak wczoraj to mam juz nie czekac tylko od razu szpital i nakaz lezenia i robienia tylko tego co naprawde musze.
-
Karolcia kciku trzymam
Jako ze mdlosci mi sie zmniejszyly i oczytalam sie na necie roznych historii pojechalam do lekarza dla uspokojenia.
Przedstawiam jednokosmowkowe dwuowodniowe moje DWA sedruszka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4e3c9e3c58ec.jpg
Mąż dumny z siebie i uchachany jak dzieckoPodwojnaMamaWdwupaku, żabka04, anecz_kaa, Rybaaaa lubią tę wiadomość
💗5 💗
-
nick nieaktualnyO matko Enii. O ludu kochany gratuluje ❤️ Ha ha no widzisz kochanie wszystko zostalo Ci wynagrodzone. Ale mi sie buzia cieszy. Cudowna wiadomosc i jakie maluszki juz spore. Jak Ci z ta mysla?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2018, 21:31