Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Śliczny!!!!już też bym chciała mieć moja Kruszynke na świecie chociaż kruszynka to chyba nie będzie bo wg wczorajszego badania już 2 kg waży wszystko ok!Szyjka zamknięta,główka w dół więc chyba te dwa tygodnie bez cioci jakoś przezyjemy w dwupaku
PodwojnaMamaWdwupaku, Rybaaaa, karolinams lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kobietki
Basiu i Ryba synusiowie przecudowni :* rozplywam sie na widok tych kruszynek
Simon kciuki za zdrowko maluszkow!!!! Szybko sie pospieszyly ale dadza rade a Twoja malutka to wage faktycznie ladna juz ma
Karola turlasz sie jeszcze?
Hilar kciuki za Twoja firme! Jestes pewna ze odniesiesz sukces
Reszte kobietek mocno caluje :*
U mnie dzisiaj od rana gwarno bo cora ma w Niedziele urodziny ale dzisiaj jej wyprawiamy dla kolezanek na hali z trampolinami i lada chwila wszystkie dzieci sie zjada
Milego dzionka babeczki :*Rybaaaa, karolinams lubią tę wiadomość
-
PodwojnaMamaWdwupaku wrote:Hej kobietki
Karola turlasz sie jeszcze?
U mnie dzisiaj od rana gwarno bo cora ma w Niedziele urodziny ale dzisiaj jej wyprawiamy dla kolezanek na hali z trampolinami i lada chwila wszystkie dzieci sie zjada
Milego dzionka babeczki :*
Udanej imprezki wam życzęWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2018, 15:14
PodwojnaMamaWdwupaku lubi tę wiadomość
-
simon86 wrote:Śliczny!!!!już też bym chciała mieć moja Kruszynke na świecie chociaż kruszynka to chyba nie będzie bo wg wczorajszego badania już 2 kg waży wszystko ok!Szyjka zamknięta,główka w dół więc chyba te dwa tygodnie bez cioci jakoś przezyjemy w dwupaku
Trzymające jeszcze chwile kochana , masz jakieś ustalenia bo pewnie kuje doczytałam będziesz mieć wczesniej CC ?
.
-
Karola u mnie nic nie wiadomo na temat cc.... niby mój gin mówi że mogę wybrać,ale będę rodzić w innym szpitalu niż on pracuje więc ciężko coś z nim ustalać!będę jeszcze pod koniec lutego u gin do której chodzę prywatnie i która pracuje właśnie w wybranym przeze mnie szpitalu (tam gdzie ciotka neonatolog) więc może coś konkretnego ustale a jak nie to spróbujemy naturalnie,w sumie żadnych przeciwwskazań nie ma!Franek urodził się przez cc bo mu się główka odchylala do tyłu,może Ania będzie lepiej współpracować z mamą a u Ciebie cc już 7.02!!!!super
-
nick nieaktualnyHej
Basiu karmisz piersia Jasia? A jak Ty dochodzisz do siebie po tej cc?
Karola spisz nocami czy juz przezywasz cesarke? Jeju to juz lada chwila bardzo ciekawa jestem Twoich wrazen po cc
Simon a Ty bardziej chcialabys sn czy cc?
A jak sie maja maluszki Twojej kuzynki?
No u nas jeszcze rodzinka bedzie 2 dni i jada do Polski i ciesze sie ze znowu bedziemy sami bo juz zmeczona jestem tym tlokiem w domu a i odpoczac nie ma kiedy. A we Wtorek mam wizyte to zobaczymy co z tymi skurczami bo czesto mnie takie mocne lapia ze az slabo mi sie robi i brzuch twardnieje -
Simon - to trzymam za was kciuki kochana by wszystko sprawnienposzlo .
Tak już 7 czyli dwa dni mi zostaly do spotkania .
PodwojnaMama - nie poki co właśnie jak się dowiedziałaś ze jadnak będzie CC tak jak założyłam od początku to znów stałam si spokojniejsza i lepiej sypiam . Być może wynika to stad ze jie wiem do końca co mnie czeka ale myśli moje wirują tylko w koło malutkiej , żeby już ja przytulić .
Wierze ze masz już dość gości ja miałam tylko najwyżej dwa dni zawsze jak juz wyjechali to taki luz się robił jednak i spokój . Dzasz znać co po wizycie , ja miałam takie skorcze 3 tyg temu mocne i regularne potem po 2 tyg powtórka a teraz takie pojedyncze i nie regularne .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2018, 08:10
-
Podwójna ja już sama nie wiem co bym wolała.... niby z F dotarłam do końcówki sn bo dopiero przy 10 cm i bólach partych okazało się ze coś nie tak z tą główką i jakoś nie wspominam tego strasznie,ale z drugiej strony po cc czułam się naprawdę dobrze więc ciągle się waham!!!chyba liczę na to ze natura zadecyduje za mnie
-
nick nieaktualnyKarolcia jutro myslami jestem z Toba wiesz juz o ktorej CC? Tylko godziny dziela Cie od spotkania z corcia
Simon to faktycznie prawie caly porod u Ciebie SN przebiegl
Basiu, Ryba jak wasi synkowie? Spokojni czy daja popalic?
Hilary co u Was?
Mnie wczoraj taki skurcz zlapal o 24 ze myslalam ze bede karetke wzywac ale wzielam lek rozkurczowy, polozylam sie i w nocy sie uspokoilo. Dzisiaj mialam wizyte i skurcze widoczne na ktg, ale poki co szyjka zamknieta i dluga, ale teraz wizyty bede miala juz co tydzien najezdze sie cala koncowke, ale co zrobic jak trzeba to kontrolowac i jak mnie zlapie jak wczoraj to mam juz nie czekac tylko od razu szpital i nakaz lezenia i robienia tylko tego co naprawde musze. -
Karolcia kciku trzymam
Jako ze mdlosci mi sie zmniejszyly i oczytalam sie na necie roznych historii pojechalam do lekarza dla uspokojenia.
Przedstawiam jednokosmowkowe dwuowodniowe moje DWA sedruszka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4e3c9e3c58ec.jpg
Mąż dumny z siebie i uchachany jak dzieckoPodwojnaMamaWdwupaku, żabka04, anecz_kaa, Rybaaaa lubią tę wiadomość
💗5 💗
-
nick nieaktualnyO matko Enii. O ludu kochany gratuluje ❤️ Ha ha no widzisz kochanie wszystko zostalo Ci wynagrodzone. Ale mi sie buzia cieszy. Cudowna wiadomosc i jakie maluszki juz spore. Jak Ci z ta mysla?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2018, 21:31