Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKarola dokladnie jak dobrze sie czujesz to dluzej nie truymaja. Ja tez tak szybko wychodzilam
Nam dzieci dzisiaj zyc nie daly ze dla Zoe jeszcze wszystko w kartonach i zlozylismy lezaczek siwetny jest z Fischer Price z wibracjami i sluzy pozniej duzemu dziecku jako krzeselko do siedzenia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/942ec71f6dd5.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3d26392c2683.jpg
No corcia poki co ma radoche i zabawe ze swoja baby born
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c75918a070ed.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2018, 13:15
-
Podwójna córcia śliczna
Świetny ten leżaczek. Jejku jakbym juz chciala kupować rzeczy dla Kluseczek
Póki co to decyzja o wyjeździe wstrzymana. Nie czuje sie psychicznie na silach na przeprowadzkęWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2018, 14:42
PodwojnaMamaWdwupaku lubi tę wiadomość
💗5 💗
-
PodwojnaMama - ale fajnie tez mam leżaczek z fosherprice ale inny model było to bardzo pomocne przy chłopcach . Śliczna masz coreczkeWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2018, 14:57
PodwojnaMamaWdwupaku lubi tę wiadomość
-
Podwójna zapomniałam napisać!!!dzieciaczki w porządku maleńkie i slabiutkie jeszcze ale nie zlapaly żadnej infekcji więc jest dobrze!kuzynka ściąga mleko żeby mogli je dokarmiac jej mlekiem i kanguruja razem z mężem!!!
Enii, PodwojnaMamaWdwupaku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarola pewnie juz w domku jak chlopcy reaguja na siostre?
Oj tak ja tez lezaczek przy kazdym dziecku mialam od urodzenia i dla mnie to nr 1
Enii teraz to Ci sie nie dziwie ze o zadnej przeprowadzce nie myslisz ale moze jak energii nabierzesz to sie wszystko zmieni fajnie by bylo jakbys przy maluchach miala meza blisko.
A nawet sie nie obejrzysz a zaczniesz dla kluskow kupowac ja zaczelam bardzo wczesnie. Nawet na prenatalne nie czekalam i ciesze sie bo spokojnie sobie spie ze gdyby szpital czy cos to juz wszystko mam i nie ma paniki ze maz musialby wyprawke kompletowac.
Simon ale swietne wiesci lzy mam zawsze w oczach jak slysze jak takie maluszki maja silna wole walki❤️
-
Dziewczyny ale tu u Was fajnie, tyle maluszków, ciąż... Super
☺️
Może przy Was, tutaj, doczekam się swojego trzeciego skarbu
☺️
PodwojnaMamaWdwupaku, Rybaaaa, Enii lubią tę wiadomość
13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb -
nick nieaktualny
-
Kasiulka, tutaj owszem wiruski mocno zarażają... i tylko te dobre wiruski
Karolcia, córeczka cudna
Podwójna, ale ten czas leci, u Ciebie już 3 trymestr. Szok!
A nasz cudaczek daje się we znaki... Brzuszek dokucza mocno od początku praktycznie. Jadłby co chwilę, ale possie chwilkę i znów się pręży.. Ciągle domaga się towarzystwa jak nie śpi i tylko na rękach chce być noszony.
Ale przybiera ładnie i w 2 tyg. przybrał 700g prawie i już waży 4300g.
No i coś zaczął charczeć.. nie wiem czy czegoś nie podłapał od dziewczyn. -
Podwójna Mama - chłopcy cudnie zareagowali , pomocni i cały czas obserwują malutka .
Mała je tak z 40-50 min i potem śpi 3 godz , pewnie niebawem będzie bardziej absorbująca .
Rybaaa - współczuje problemów z brzuszkiem oby szybko przeszło. Moja kluska poki co je i śpi wiec mam luzik. -
Aż mi się przypomniało jak moje były małe, a to było już tak dawno.. Córka już panna, w tym roku 13 lat, synek skończy 10.. Fajnie byłoby znowu mieć koło siebie takie maleństwo, dzieciaki moje też bardzo chcą. A tu już 5 cykl z clo i nic...
Na pewno tu zostanę, przywracanie wiarę, wierzę, że z wami się uda
☺️13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
Możesz kojarzyć, kiedyś zaglądałam, ale przez brak czasu byłam skupiona tylko na jednej grupie. Teraz czasu trochę więcej więc może mnie być na forum więcej.
☺️13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
Enii wrote:Kasiulka czy czasem nie kojarzę Ciebie z 35+?
Rozumiem, że Ty też z tych 35+? A można wiedzieć ile masz lat i jak długo starałaś się o taki podwójny cud? Ja w tym roku skończę 36.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2018, 13:25
13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
nick nieaktualnyHej kobietki
Ryba wspolczuje problemow brzuszkowych. Wiem co to znaczy bo mielismy przy synu do tego zwracanie po mleku. Placz. Drazliwosc. Tylko ze ja nie karmilam piersia i w koncu po wielu badaniach wyszlo ze ma nietolerancje laktozy. Po wprowadzeniu mleka bez nawet odrobiny laktozy nie to dziecko. A moze sprobuj sab simplex kupic.
No juz 3 trymestr. Szczerze nie wiem kiedy mi ta ciaza tak szybko mija
Karola ach jak tak piszesz o chlopcach to juz sie rozmarzylam jak u nas bedzie
A jak Wasze maluszki? Spia w lozeczku czy z Wami?
Muminka jeju jaka Ty kruszynka jestes piekny brzuszek
Enii objawy daja zyc?
Kasiulka nie kazda z nas tutaj super mloda jest ja tez w Czerwcu 35 lat koncze ale czuje sie lepiej niz mialam 20 ha ha
Wiecie ta ciaza dala mi dowalic na poczatku ale w kazdej poprzedniej mialam mega zgage. Zaparcia. Hemoroidy. A w tej cisza tylko chyba zaczyna mi sie spojenie rozchodzic jak w pierwszej ciazy albo jakies wiazadla bo nawet jak dluzej w domu pochodze lub jade na wizyte to wracam do domu i nie moge z lozka wstac ani sie przekrecic. We Wtorek mam wizyte u gina to zobaczy czy to znowu spojenie. Ale nie przeszkadza mi to. Milion razy w nocy wstaje siku i maz np. Mowi ze jeszcze troszke musze wytrzymac a ja sie ciesze ze mam malutka w brzuchu i moge jeszcze raz przezyc te wszystkie niedogodnosci ciazowe jestem taka szczesliwa ze moge to przezywac po raz kolejny raz!
Milej Niedzieli dla Was :*
-
Kasiu ja mam 37 jak Klusie sie urodze bede miala 38.Starania to tak od wiosny z tym że mój mąż pracuje zagranica i starania nie co mc.
Podwójna dzis w miarę ok ale wczoraj mnie wymęczyło. Śmieje sie do meza ze przy starszej dwójce to nie wiedziałam co to mdlosci nie mówiąc o wymiotach.Odrzut pd kawy tylko rano jedna i to słaba ( a piłam po 4)
Czuje sie jak zapowietrzony balon.
Wzajemnie życzę milusiego weekendu
💗5 💗
-
Enii wrote:Kasiu ja mam 37 jak Klusie sie urodze bede miala 38.Starania to tak od wiosny z tym że mój mąż pracuje zagranica i starania nie co mc.
Podwójna dzis w miarę ok ale wczoraj mnie wymęczyło. Śmieje sie do meza ze przy starszej dwójce to nie wiedziałam co to mdlosci nie mówiąc o wymiotach.Odrzut pd kawy tylko rano jedna i to słaba ( a piłam po 4)
Czuje sie jak zapowietrzony balon.
Wzajemnie życzę milusiego weekendu
Teraz twój wiek jest uważany za czas młodości. 40 lat temu w wieku blisko czterdziestu lat było się kimś w rodzaju babci.
Ja kocham swoje 35 lat. Uważam że kobieta jak wino im starsza tym lepsza