Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Zizi- na każdego przyjdzie pora, ale mnie też kłuje w środku w takich sytuacjach, myślałam, że nie dojdę do stanu, kiedy cudze dzieci zaczną wywoływać u mnie takie emocje, ale ostatnio siedzielismy ze znajomymi, dwa małżenstwa, z małymi dziećmi, półtorej i dwa lata. I te dzieciaki się tak przytulały, dawały całusy... normalnie się rozpływa człowiek... a w środku coś zakłuje...
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
dzięki za odpowiedzi;-) te testy to moja czysta ciekawość i pewnie w przyszłym miesiącu nie będę ich stosować, za drogi gips;-P...a poza tym robiłam je zupełnie od czapy i rano i w nocy ehhhh....
Marietta fajna historia:-)oby dziadka dobre słowo zamieniło się w rzeczywistość)ja tam zawsze wierzę ze jak się czegoś mocno pragnie to się w życiu pojawia:-) czego wam siostry:-) życzę z całego serca:-)
zizi, Marietta lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Jeżeli chodzi o sport to ja się nalatam w pracy jako listonosz
Marietta super historia!!! Też lubię takich typowych staruszków co tak tuptają.
Ją też byłam dziś u fryzjera na odnowie( spa) włosów. Rozniosłam babeczce ulotki przy okazji i w zamian zaprosiła mnie na zabieg. Umyla włoski na wygodnym fotelu z masażem i tak wmasowywała mi te cuda we włosy. Uwielbiam masaż głowy. Potem ozonowanie włosów pod maszynką i ogrzanie a na koniec chłodzenie żeby we wnętrze włosa odrzywki weszły. Wiedziałam 2h ale jestem zadowolona
-
Kjopa3 wrote:Jeżeli chodzi o sport to ja się nalatam w pracy jako listonosz
Marietta super historia!!! Też lubię takich typowych staruszków co tak tuptają.
Ją też byłam dziś u fryzjera na odnowie( spa) włosów. Rozniosłam babeczce ulotki przy okazji i w zamian zaprosiła mnie na zabieg. Umyla włoski na wygodnym fotelu z masażem i tak wmasowywała mi te cuda we włosy. Uwielbiam masaż głowy. Potem ozonowanie włosów pod maszynką i ogrzanie a na koniec chłodzenie żeby we wnętrze włosa odrzywki weszły. Wiedziałam 2h ale jestem zadowolona
Mogłabym takich dziadków na rękach nosić
Marzy mi się jakas odnowa włosów. Dzisiaj poszłam na hennę brwi i rzęs (pierwszy raz pani mi nie uwaliła powiek henną ) i siedziałam na fortelu fryzjerskim, bo miejsca w sobote w salonie nie było, panie na wesela się piękniły, i tak mi sie zamarzyło, żeby mi ktoś umył włosy i pomasował głowę ;P -
oczekujaca88 wrote:Witam sobotnio - znowu ukrop ;/ Całą noc nie spałam przez ten upał! Dwa okna otwarte, aby był przewiew, a i tak w nocy wstałam i przywlekłam wentylator..masakra Oczywiście rano wstałam z delikatnym bólem gardła A jak u Was minęła noc?
Kochana u mnie noc minęła podobnie, tylko zabrakło wentylatora, a do tego miałam dzisiaj do załatwienia kilka ważnych spraw i niestety cały dzień spędziłam poza domem w tym cholernym ukropie. Upał jest masakryczny, człowiek siedzi na za przeproszeniem na dupie i pot po niej sam spływa - no i ja się pytam: jak w takich warunkach starać się o potomka ?! Toż to wyczyn niczym wspinaczka na Mount EverestWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 21:22
cinnamon cookie, oczekujaca88 lubią tę wiadomość
CzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
cinnamon cookie wrote:A ja idę w czwartek na drastyczną zmianę koloru z wieloletniego bardzo jasnego blondu na ciemny zobaczymy co z tego wyjdzie i czy będę zadowolona
Kochana ja uwielbiam takie zmiany Sama z ciemnego znowu wróciłam do jasnego blondu, chociaż dochodziłam do niego przez prawie rok, żeby za bardzo nie zniszczyć włosów. Pewnie pochodzę w jasnych przez jakiś rok max półtora i znowu wrócę jak czarna owca do domu jak to mówi mój mężulek
Trzymam kciuki żebyś była zadowolonaJoanaDarc, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
CzekającaMama
Marietta mój ukochany dziadek zawsze powtarzał, że trzeba słuchać starszych, bo wiedzą co mówią więc Kochana lepiej rób listę niezbędnych rzeczy dla maleństwa, bo 9 miesięcy szybko mija
Życzę Ci z całego serca maluszka pod Twoim serduszkiemMarietta lubi tę wiadomość
CzekającaMama
majamaja wrote:
Kochana nie wiem jak wyglądały Twoje wcześniejsze cykle, więc nie wiem jak się zachowuje standardowo tempka w II fazie. Wiem jednak, że na test mogło być za wcześnie 11dpo sikaniec może jeszcze nic nie pokazać. Poczekaj jeszcze z 3-4 dni i zrób ponownie. A dopóki nie ma @ to niczego nie przesądzajmy Życzę Ci z całego serca II krech na teścieCzekającaMama
Kochane nie wiem, jak wy, ale ja idę zająć się stertą prasowania
Mąż się śmieje ze mnie i pyta, czy chcę podgrzać atmosferę przed nocnymi igraszkami - jakiś szaleniec, bo mi nawet nie w głowie dzisiaj igraszki, ale jak to się mówi "nigdy nie mów nigdy"
Spokojnej nockicinnamon cookie lubi tę wiadomość
CzekającaMama
oczekujaca88 wrote:Witam sobotnio - znowu ukrop ;/ Całą noc nie spałam przez ten upał! Dwa okna otwarte, aby był przewiew, a i tak w nocy wstałam i przywlekłam wentylator..masakra Oczywiście rano wstałam z delikatnym bólem gardła A jak u Was minęła noc?
U mnie poprzednia noc tragiczna i teraz zapowiada się podobnie. Córeczka od wczorajszego południa ma gorączkę 39-40 st... Płacze żałośnie, a ja chcę razem z nią.. Bidulka. Gorączka i to w te upały, masakra... Oby to była tylko trzydniówka, bo na nic innego lekarz nie miał pomysłu. A mi przez te upały w głowie się kręci, że parę razy prawie zaliczyłabym glebę. Zresztą po ciąży w ogóle b. często w głowie mi się kręci.
Dla rozrywki, jak popołudniu mała zasnęła wyskoczyłam skosić działkę, tak a propos "sportów" Wy poza oczywistą sprawą uprawiacie jeszcze sporty, a ja działkę -
Rybaaaa wrote:U mnie poprzednia noc tragiczna i teraz zapowiada się podobnie. Córeczka od wczorajszego południa ma gorączkę 39-40 st... Płacze żałośnie, a ja chcę razem z nią.. Bidulka. Gorączka i to w te upały, masakra... Oby to była tylko trzydniówka, bo na nic innego lekarz nie miał pomysłu. A mi przez te upały w głowie się kręci, że parę razy prawie zaliczyłabym glebę. Zresztą po ciąży w ogóle b. często w głowie mi się kręci.
Dla rozrywki, jak popołudniu mała zasnęła wyskoczyłam skosić działkę, tak a propos "sportów" Wy poza oczywistą sprawą uprawiacie jeszcze sporty, a ja działkę
Słonko to współczuję. Moja koleżanka też ostatnio walczyła z gorączką u synkam i wiem, że było tragicznie - płakała razem z nim. Z tego co wiem po 3 czy 4 dniach okazało się, że złapał jakąś chorobę zakaźną, ale nie pamiętam nazwy Oby u Twojej malutkiej to była tylko trzydniówka i żeby wszystko jak najszybciej jej minęło. Ja dla odmiany zakończyłam przed chwilą swoją dzienną dawkę sportu - jechałam na desce z furą prasowania Spociłam się jak świnka, więc się nie obijałam i moja aktywność sięgnęła zenitu hahahaMarietta lubi tę wiadomość
CzekającaMama
CzekającaMama wrote:Kochana ja uwielbiam takie zmiany Sama z ciemnego znowu wróciłam do jasnego blondu, chociaż dochodziłam do niego przez prawie rok, żeby za bardzo nie zniszczyć włosów. Pewnie pochodzę w jasnych przez jakiś rok max półtora i znowu wrócę jak czarna owca do domu jak to mówi mój mężulek
Trzymam kciuki żebyś była zadowolona
Ja też kiedyś zmieniałam częściej, jak byłam w średniej szkole to potrafiłam przyjść jednego dnia blondynka a drugiego brunetka od paru lat jednak ciągle blondynka... I mam już dość tylko myślę czy najpierw nie zrobić ombre dzięki, kciuki się przydadzą wiadomo jak to u kobiet