Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
cinnamon cookie wrote:U Was dziś dalej upał?? U mnie zrobiło się pochmurnie i temperatura spadła o dobrych kilka stopni, więc jest dużo lepiej co do farbowania włosów w ciąży to chyba to się trochę zmieniło? Jest teraz dużo farb które nie zawierają amoniaku, są chyba jakieś naturalne... Słyszałam też, ze dziewczyny w ciąży farbują henną, ale nie wiem jak to w praktyce wygląda bo w sumie jeszcze się tym nie interesowałam
U mnie wciąż gorąco nie do wytrzymania JEst wprawdzie trochę chmur, ale temperatura nawet jeszcze podskoczyła. Takiej pogody najbardziej nie lubię. Niebo zachmurzone, a ukrop niemiłosierny. Chyba zaraz wskoczę do wanny chłodnej wody👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Marietta Twój Luby na pewno by był zachwycony Twoim pomysłem, taka kucharka hohooo
Smerfelinka no to współczuję, też kiepsko znoszę te temperatury, dlatego dziś mam naprawdę cudowny dzień wytchnienia od upałów... Ale na jutro już znów zapowiadają ok 35 stopni i słońce... -
Z pewnością Pod warunkiem, że zwlókł by się z łóżka i pofatygował do kuchni
Dzisiaj na nockę do pracy się zbiera więc spędzi w łóżku w bezruchu cały dzień
W taką pogodę u mnie libido zerowe Plus już trzeci dzień brzuch boli na @, a po okresie ani śladu Wydłużyły mi się cykle. @ powinna być w 28-29 dc, a przychodzi teraz 30-33... nie wiem co myśleć. Czy się FL wydłużyła, czy torbiel jakiś z pęcherzyka niepękniętego blokuje @... zaczekam jeszcze ze dwa dni... Miałam nadzieję, że na weekend przyjdzie, cobym w pracy w te upały się tak z okresem nie mordowała, a tu takie buty. -
nick nieaktualny
-
To ja niestety objawy mam z wyprzedzeniem... Brzuch, kręgosłup, dramat. Wyczekuję może nie z utęsknieniem, ale im wcześniej tym lepiej teraz Liczyłam że w domu przesiedzę przez weekend dwa pierwsze dni, a tu psikus, @ się spóźnia.
Jak to szkoda, że Twój Mąż tak nie ma? Jest przynajmniej ktoś kto Cię motywuje do działań nocnych Ja bym wolała, żeby małżonek miał więcej wigoru w tym temacie, póki co faszeruję go macą i żeń szeniem i powoli widać efekty... -
Szczęsciara 26 wrote:Witam < zawstydzona>
mam 26 lat to mój pierwszy cykl, pozdrawiam
Witamy Szczęściara! Świetnie, że powiększysz nasze grono walczących
Pierwszy cykl starań czy pierwszy cykl, kiedy mierzysz/ analizujesz cykl?Szczęsciara 26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziekuje za miłe przywitanie.
nie mierze temperatury bo nie mam specjalnego termometru.
dla mnie wszystko nowe. Dopiero sie ucze < zaciekawiona> trzy dni jestem po jajeczkowaniu i szczypią mnie sutki, myślałam ze to moze objaw ale dziewczyny mnie wysmiały. Jakby wszystko od razu same wiedziały. Dopiero sie ucze.
-
Witaj Szczęsciara 26 nie przejmuj się po to tu jesteśmy aby się dopytać i porozmawiać. Nie musisz mieć specjalnego termometru ale faktem jest aby miał dwa miejsca po przecinku. Ja teraz mierzę drugi cykl a w pierwszym mierzyłam zwykłym termometrem z jednym miejscem po przecinku.
U mnie w nocy były burze i ulewy dopiero teraz coś słońce wychodzi.
Szczęsciara 26 lubi tę wiadomość
-
supermama wrote:Hej,ja też tu chętnie zajrzę Od 3 miesięcy staramy się o pierwsze dzieciątko.Nie sądziłam,że można tak bardzo pragnąć dziecka. Zazdroszczę wszystkim mamusiom.Jak widzę dzieciątko mam ochotę przytulić, wycałować...ahhh jest szansa,że uda się w tym cyklu... Trzymajcie kciuki.
Witamy i oczywiście trzymamy kciuki za szczęśliwe zakończenie cykluCzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
cinnamon cookie wrote:Hahah bo chciałabym chociaż dzień spokoju a to się rzadko zdarza... A ja wredna przyłapuję się na tym, że jak już przed @ to szans na fasolkę nie ma, więc odpuszczam trochę wredna jestem wiem
Kochana robię tak samo, więc to chyba normalne
Chociaż z drugiej strony pewnie nie ma się czym chwalić, ale taka rzeczywistośćCzekającaMama
Szczęsciara 26 wrote:dziekuje za miłe przywitanie.
nie mierze temperatury bo nie mam specjalnego termometru.
dla mnie wszystko nowe. Dopiero sie ucze < zaciekawiona> trzy dni jestem po jajeczkowaniu i szczypią mnie sutki, myślałam ze to moze objaw ale dziewczyny mnie wysmiały. Jakby wszystko od razu same wiedziały. Dopiero sie ucze.
Kochana nie martw się i takie głupie teksty miej w dupie. Jakieś mądrale się znalazły wrrrr Ja już ponad rok staram się o dzidziusia i do tej pory wielu rzeczy nie wiem i dlatego jestem tutaj. My poza wzajemnym wsparciem korzystamy z naszej wiedzy i doświadczeń i nie raz mamy tutaj burzę mózgów, więc głowa do góry Jak możemy to pomożemyCzekającaMama
Szczęściara26- oczywiście netykieta u nas obowiązuje. Tu się nie obrażamy, i druga zasada- najpierw czytasz poradnik ovufrienda, potem zadajesz pytanie jak nie znajdziesz odpowiedzi. Głupie posty, bezczelne posty, usuwamy i zgłaszamy
Czuj się jak u siebie, ale pamiętaj, że nie tolerujemy złych zachowań
Uprzedzam w ten sposób każdą nową staraczkę u nas na forum, więc nie czuj się dostknięta, tylko uprzedzona o zasadach! pozdrawiamkasza, Kjopa3, Bratek, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOki
A jaki termometr polecacie? Będę zamawiać zioła O.sroki bo czytałam o nich to i termometr zamówię. Mam rtęciowy,ale boje sie bardzo ze jakby tak pękł to by stala sie tragedia <czuje strach>
O te brodawki pytałam dlatego ze n wykresach u użytkowniczek widziałam ze czasem maja wrażliwe sutki od samego jajeczkowania a ze zajarałam sie tymi staraniami jak szczerbaty na suchary to myślałam ze może akurat < głupio mi> -
Co tak cichutko tu?
Ja chyba zaraz położę się na dywanie i zacznę cisnąć brzuszki Brzuch to mi rozsadzi zaraz, typowo małpi ból, a jednak sucho. Wykończe się jak jutro w taki urkop w pracy mnie zaleje są jakieś sposoby na przyspieszenie/ wywołanie nieuniknionego?