Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Edycik po CLO miałaś a torbiel krwotoczną. Czy to nie oznacza, że pęcherzyk urósł za duży i nie pękł? Bo chyba torbiel krwotoczna bierze się z przerosnietego pęcherzyka. Czyli może za duźa dawka clo. Ale ja z tego zrozumiałam, że Ci pęcherzyk urósł.
-
agatia wrote:Kas testuj kochana!!!
Katiuszka cukrzyca będzie na 99,9% dla tego już jestem na diecieale lepiej sprawdzać od początku
Edycik z jakiego województwa jesteś? Pytam pod kątem klinik leczenia. -
Kas to przybij piątkę u mnie też dziś @ zawitała
Zrobiłam dziś 360 gram mieszanki nr 3 o.Sroki, oj na dłuuugo mi wystarczy. Właśnie zaparzam pierwszy kubeczek.
Edycik, nie dziwię Ci się, że potrzebujesz odpoczynku. Oby to był dla Ciebie dobry czas, a pęcherzyk rzeczywiście może jeszcze urosnąć. 9 mm to nie jest zły wynik jak na 11 dc zwłaszcza przy Twoich długaśnych cyklach.
Agatia - bardzo dobre wieści - niech rośnie zdrowo maluszek!Bratek lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny zrobiłam tescik ale tak jak przeczuwalam tak niestety tez sie stalo negatyw jak w mordke strzelil. Wiec czekam na @. Może w przyszlym cyklu sie uda.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 20:28
-
dziękuję dziewczynki za ciepłe słowa
agatia w zeszłym cyklu brałam CLO pół tabletki dziennie na 3 dzień brania miałam torbiel krwotoczną na monitoringu i natychmiast kazali odstawić CLO i brałam dupka na wywołanie @.A jestem z dolnośląskiego.
majju też mam nadzieję,że może ta owulka jednak w tym cyklu będzie może 20 albo 23 dnia.
Kasia1407 teścika zawsze można machnąćjak to powiadamy tu dla wprawy
katiuszkaa dziękuję za łopatę już się zakopuję powoli.
Rozmawiałam z M.mówi że luzujemy troszkę,pójdę tylko do innego ginekologa tytułem kontroli i dopytania o histeroskopię i tylko tyle póki co.
aha pytałam o Ovarin ginekolog można brać jak najbardziej ale w składzie ma mniej inozytolu niż inofem.
Bratek lubi tę wiadomość
-
Agatia tylko się nie stresuj niepotrzebnie, beta przyrasta i to pulsowanie, musisz być dobrej myśli
Edytka dziewczyny dobrze piszą - w 11dc pęcherzyk tej wielkości przy Twoich cyklach to nie jest zła wiadomość
Bratku a jak u Ciebie?
Majju, Kaś trzymam kciuki za nowy cykl.
Majju u Ciebie jeszcze kciukasy zaciśnięte za udany zabieg, oby poszło sprawnie, bezboleśnie i przyniosło skutki
Kaś a Tobie powodzenia po przerwie w starankach
Kasia - testuj! Będziemy Ci kibicować
Powiem Wam, że taka dieta to masakra, odkąd jestem z moim P. to nie stałam przy garach tyle co dzisiajOdzwyczaił mnie
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Dziękuję za życzenia, jesteście kochane :*
Edycik przytulam :* Konsultacja u innego lekarza to moim zdaniem bardzo dobry pomysł.
Agatia na pewno wszystko będzie dobrze, u mnie serduszko biło dopiero w 8 tyg z tego co pamiętam.
Kasia podziwiam Twoją cierpliwość ja już bym testowała
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Kasia1407 wrote:Dziewczyny zrobiłam tescik ale tak jak przeczuwalam tak niestety tez sie stalo negatyw jak w mordke strzelil. Wiec czekam na @. Może w przyszlym cyklu sie uda.
Kasia1407 lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyMajju, Kas - powodzenia kobiety. Majju trzymam kciuki za HSG oby poszło jak u Bratka po HSG raz dwa:)
Edycik skarbie ściskam, u mnie w 14 dniu 9 mm a owulka w 22 chyba we wrześniu albo październiku więc jest jeszcze szansa. Popieram wizytę u innego lekarza jak najbardziej, a i luz też się przyda
Kasia no skoro test zrobiony...ale jeszcze tak siak czekamy na wredotę...
Agatia to bardzo dobre wieści, wszystko będzie jak ma być i następnym razem zobaczysz
kobiety moje pierwsze 60 min przejechanepo 5 myślałam że zdechnę i mówiłam jestem głupia że to kupiłam, ale potem jakoś zmniejszyłam tempo opór i już szło super!
Kasia1407, cinnamon cookie, madzikk, Bratek, Edycik lubią tę wiadomość
-
agatia wrote:Wiolu o serduszko się tak nie martwię bo pulsowało. Martwię się, że 5 dni różnicy między OM a USG
a owulację miałam bardzo wczesną max 11 dc, więc fasolka powinna być starsza.
Bratek lubi tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Wiola90 wrote:To się będzie wahało u mnie jest za każdym razem jakaś różnica. Teraz było 2 dni starsze a wcześniej 2 dni do tyłu także nie przejmuj się, nadrobi
Wiola dobrze prawizagniezdzenie też mogło trwać dłużej a różnica na USG do 2 tygodni jest jeszcze w normie. Powyżej dwóch koryguje się datę porodu.
Bratek lubi tę wiadomość
-
Dzięki Wiola i Ejrena :-* Lekarka powiedziała, że 5 dni to dużo, szczególnie przy wczesnej owulacji. Trochę się podłamałam
z synkiem miałam takie różnice, ale dopiero koło 27 tc. W pierwszej ciąży takie różnice na początku nie wróżył niczego dobrego
teraz 2 tyg w stresie.