Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczynki
Ogarnęłam się z pracą i mam minutkę, żeby napisać.
Edycik - dobra decyzja z pójściem do innego lekarza. Oby się szybciutko udało załatwić.
Brarku ale się fajnie czyta o Twoim szczęściuZ wyjątkiem tej części o clexane
A możesz to brać rano? Mi po operacji kazali brać na noc.
A ja dzisiaj zgodnie z planem zapakowałam się w plecak i potuptałam do pracy - codziennie 3 albo 6 kilometrów szybkiego marszu i mam zakwasyEdycik, madzikk, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Paryzetka tyłek będziesz miała jak miss
szybki marsz codziennie super.Gratuluję zaparcia.
katiuszkaa wiem,że ta łopata to z sympatiidziękuję
Na razie zarejestruję się do drugiego lekarza.M uważa że muszę troszkę odpocząć od monitoringów i bieganiny.
Paryzetka83, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuby wrote:Katiuszka mam taki iladian pregnet - w atpece mi taki dała do mycia to jest , a tobie chodzi może o żel jakiś? no jakoś do poniedzialku wytrzymam, a może przejdzie po tych żelach jeszcze
a kwas mlekowy https://www.doz.pl/apteka/p112621-Lactacyd_Intimed_kapsulki_dopochwowe_twarde_8_szt. ten mi kazał -
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:To są globulki http://archiwum.allegro.pl/oferta/iladian-direct-plus-10-kaps-probiotyk-apteka-flora-i3152279536.html
a kwas mlekowy https://www.doz.pl/apteka/p112621-Lactacyd_Intimed_kapsulki_dopochwowe_twarde_8_szt. ten mi kazał
danke schon! -
O jena jena już trzeci raz zaczynam pisać posta i ciągle ktoś przychodzi do pokoju i mi gitarę zawraca
Ale motywujecie laski do działania, oj motywujecie. Trzymajcie tak dalej, superPodziwiam Was za treningi i za przygotowywanie żarełka, normalnie wow, ze mnie leniuch zbyt duży niestety.
Bratku, wzruszyłam się czytając o Galaretceno i.... "karta ciąży JA TEŻ CHCE"
Edycik mam nadzieję, że ten lekarz będzie ok. Skoro są kolejki to chyba znaczy, że jest dobry, trzymam kciuki żeby się udało zapisać.
Wiecie, że ja się cieszę jak głupia na to HSG? W ogóle nie dopuszczam do siebie myśli, że coś może być nie tak. Mam tylko nadzieję, że dzisiejsze badania krwi będą ok.
Umówiłam się do innej ginekolog na konsultację i to na NFZ!- dopiero na 18 lutego, takie kolejki na fundusz. Do mojej z kolei się umówiłam na wizytę po HSG, to będzie 13 dc to zerknie od razu czy coś rośnie.
Ogólnie mam jakąś energię, nie wiem skąd, może po tych wczorajszych ziółkach o.Srokiw dodatku M. posmakował, mówi że dobre i że też będzie pił
A niech ma chłopina.
AgaL, Paryzetka83, Edycik, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Majju jak miło Cię widzieć w dobrym nastroju
plan masz ładny, kalendarz zapełniony
Katiuszka, Paryzetka, Cinnamonek witajcieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 10:18
cinnamon cookie, majju, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:Maju ciekawe jak one będą działać na facetów. Gdyby nie to że HSG=szpital to ja też bym krzyknęła że chcę aby mieć to już z głowy. a może jakimś cudem uda mi się doktorka namówić żeby machnął mi to przy okazji?
HSG to drozność jajników tak?może i mądra głowa mi machnieale to tylko szpital mówicie?
-
Si, drożność jajowodów. Taki rentgen. U mnie w miasteczku wyłącznie w szpitalu, i przeważnie każą nawet zostać na noc. Chociaż jak się rejestrowałam to o kapciach i piżamce nie było mowy. Muszę dopytać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 10:32
Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymajju wrote:Si, drożność jajowodów. Taki rentgen. U mnie w miasteczku wyłącznie w szpitalu, i przeważnie każą nawet zostać na noc. Chociaż jak się rejestrowałam to o kapciach i piżamce nie było mowy. Muszę dopytać.
AgaL, Edycik, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:no ja i tak na noc mam zostać a nawet przyjść poprzedniej nocy. Mogli by mi machnąć i byłoby z głowy. A jak ładnie Bratka zadziałało. Drugi cykl po i już w ciąży. Tym bardziej chce
no wychodzi na to, że jednak prawda jest że szybko po HSG się zaskakuje...ale ja z kolei nie chcę do szpitala, ale ty jak już będziesz to nalegaj za jednym zamachem -
nick nieaktualny
-
majju wrote:Si, drożność jajowodów. Taki rentgen. U mnie w miasteczku wyłącznie w szpitalu, i przeważnie każą nawet zostać na noc. Chociaż jak się rejestrowałam to o kapciach i piżamce nie było mowy. Muszę dopytać.
Także wiesz - przezorny zawsze ubezpieczony
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny