Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Noooo laski, widzę, że robi nam się wątek fitnessowo-ziołowo-żyj zdrowo-szał dzikich ciał

Brzmi optymistycznie i....wiosennie
Trzymam kciuki za pijaczki
(w sensie pijaczek ojczulka Sroki).
Pamiętajcie tylko, że:
- czasem pije się kilka cykli (żeby się nie zrazić)
- "Zioła zmieszać, wsypać łyżeczkę na szklankę wrzątku, naparzać pod przykryciem ½ godz. przecedzić, pić wieczorem (oboje małżonkowie mogą pić napar)."
Ziółka potrzebują czasu, by z nich wyciągnąć, co najlepsze
Swój napar parzyłam w termokubku, bo fajnie trzyma ciepełko - aczkolwiek pewnie dobrze by było poszukać jakiegoś z naturalnego tworzywa, żeby zminimalizować ewentualnie wchodzenie w interakcję z ziołami
- coś jeszcze było... ale nie pamiętam ... chyba naprawdę pora spać....
madka, to to prog masz bardzo fajny, jeśli jest naturalny
)))) (a może coś sobie już hodujesz?
).
A stresik jest niezdrowy.... Chociaż seksik na niego już zdrowszy....
Edycik, AgaL, Ruby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:I zaczniesz od 1 dc?

tak jest, zaczne od 1dc i chyba cały cykl machnę...
w ogóle to może też w następnym cyklu zrobie przerwę od lekarza...chyba, że po wynikach bipsji bedę musiała podjąć leczenie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 13:24
AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Widzę Ruby się nie certolisz
Całkiem smaczne są więc może nie zdradzisz czcigodnego o.Sroki dla jakiegoś tam Klimuszki 
Ze mnie zeszła trochę poranna eufo-para bo zbliża się czas odbioru wyników i trochę cykam, żeby było ok i żeby HSG mogło dojść do skutku.
Z przejęcia zrobiłam dziś prolaktynę, zapomniałam że ją się oznacza w II fazie.
Ruby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Ruby to ja zasilam moje tajne konto do zakupów z allegro i też zamawiam
I też mam taki kubek do ziół 
haha tajne konto - to mi sie podoba
my mamy swoje osobne z m i on nawet hasła nie zna na moje, za to ja jego mam pod kontrolą
Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Majju ja robiłam prolaktynę w 2 dc i w 24 dc. Na wynikach nie było norm dla poszczególnych faz
AgaL lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Ja też mam tylko swoje i to w dwóch bankachRuby wrote:haha tajne konto - to mi sie podoba
my mamy swoje osobne z m i on nawet hasła nie zna na moje, za to ja jego mam pod kontrolą 
A to jest utajone przede mną - jak już przemyślę zakup to tam przesyłam pieniążki
Żeby ich "przypadkiem" nie wydać
Bratek, Ruby lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyo to jesteś level wyżej niż jaParyzetka83 wrote:Ja też mam tylko swoje i to w dwóch bankach
A to jest utajone przede mną - jak już przemyślę zakup to tam przesyłam pieniążki
Żeby ich "przypadkiem" nie wydać 
muszę sprawę przemysleć
AgaL, Paryzetka83 lubią tę wiadomość