X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam.
    W między czasie zadzwonił doktorek. Ale mi pikawa wali i łzy mam w oczach. Nie myślałam że się tak bardzo boję szpitali. Na 99% badanie mam za tydzień w czwartek. Całe szczęście bez nocowania i całe szczęście i ja i małż mamy wolne to mnie zawiezie bo sama to pewnie bym zwiała. Kurcze skąd się bierze taki lęk? Nie rozumiem. Ostatni raz w szpitalu byłam 31 lat temu i to nawet w tym samym. tylko oddział inny.

Bratek, AgaL, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

• Bratek Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szalejecie :))))) Super!!!!!!!!!!!!!

Majjutku, no stress. Będzie dobrze!!!! A PRL - o ile nie pomyliłaś z progiem, to PRL jak najbardziej oznacza się także w I fazie, między 3, a 5 dc :-*

(już, już idę... Małż "krzyczy", że piszę, zamiast odpoczywać... No to idę odpoczywać i odsypiać ;) ) 0blush2.gif

katiuszkaa - wypij meliskę... i się ciesz!!!! Zobaczysz, będzie dobrze!!! :-*
    Nareszcie trafiłaś na lekarza, który CHCĘ CIĘ BADAĆ I DIAGNOZOWAĆ, zamiast wróżyć z kierunku wiatrów, albo układu fusów w szklance po swojej herbacie....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 13:43

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Wróciłam.
    W między czasie zadzwonił doktorek. Ale mi pikawa wali i łzy mam w oczach. Nie myślałam że się tak bardzo boję szpitali. Na 99% badanie mam za tydzień w czwartek. Całe szczęście bez nocowania i całe szczęście i ja i małż mamy wolne to mnie zawiezie bo sama to pewnie bym zwiała. Kurcze skąd się bierze taki lęk? Nie rozumiem. Ostatni raz w szpitalu byłam 31 lat temu i to nawet w tym samym. tylko oddział inny.

Katiuszka bez nocowania to luz blues, ty sie nie masz czego bać! babo bez nocowania to ja bym mogła co tydzień chodzić ;) bedzie dobrze :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Przy nas nie ma takiej opcji ;) chyba powinnam to ująć w regulaminie na 1 str ;)
    Ujmij

AgaL, Bratek lubią tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka wszystko będzie good :* nie martw się na zapas

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszkaa jak nie musisz tam nocowac to połowa sukcesu,lepiej zasnąć we własnym łóżeczku.Nie martw się myślami i serduszkami będziemy z Tobą,raz dwa i po wszystkim będzie :*

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby ale nabiłas sprzedaż tej osobie sprzedającej gotową mieszankę :)

cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Ruby ale nabiłas sprzedaż tej osobie sprzedającej gotową mieszankę :)
    no właśnie powinien mi odpalić prowizję nie? ;)

Edycik, Paryzetka83, Bratek lubią tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski melduję, że przez kilka dni mnie nie będzie. Muszę zebrać myśli. Dzwoniłam do kolegi ginekologa i niestety przy wczesnej owulacji jaką miałam 5 dni różnicy w wielkości zarodka zwiasuje poronienie. Do tego przeziębienie mogło na to wpłynąć. Mam się przygotować na najgorsze, a ponieważ niestety wiem co mnie czeka to muszę się psychicznie podnieść z gleby.
    Jak się trochę pozbieram to napiszę i nadrobię. Jednak poprzedni gin szczery do bólu miał rację :(

• madka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka będzie dobrze!

A może i ja się skuszę na te zioła :) Trzeba wierzyć, że pomogą i próbować :)

Edycik, AgaL, Bratek lubią tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Hej laski melduję, że przez kilka dni mnie nie będzie. Muszę zebrać myśli. Dzwoniłam do kolegi ginekologa i niestety przy wczesnej owulacji jaką miałam 5 dni różnicy w wielkości zarodka zwiasuje poronienie. Do tego przeziębienie mogło na to wpłynąć. Mam się przygotować na najgorsze, a ponieważ niestety wiem co mnie czeka to muszę się psychicznie podnieść z gleby.
    Jak się trochę pozbieram to napiszę i nadrobię. Jednak poprzedni gin szczery do bólu miał rację :(

Agatia - trzymaj sie dzielnie, jesteśmy z tobą i staraj się jednak mysleć pozytywnie :*
    Beta cały czas rosła prawidłowo więc trzeba być dobrej myśli, buźka!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 13:50

katiuszaa, Bratek lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia póki nic się nie stało trzeba mieć nadzieję !!!! W Twoim stanie nie powinnaś się martwić na zapas kochana.Szkodzi to nie tylko Tobie.Rozumiem,że musisz odpocząć ale nie zakładaj najgorszego.

Ruby, katiuszaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia - Edycik ma chyba rację. Wczoraj jedna mądra osoba mi powiedziała że jak się myśli o najgorszym to jakby się przyciągało to nieszczęście, więc musisz kochana myśleć pozytywnie. Trzymaj się a ja myślami jestem z tobą i na pewno całe nasza grupka też

Ruby, Edycik, Bratek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Agatia - Edycik ma chyba rację. Wczoraj jedna mądra osoba mi powiedziała że jak się myśli o najgorszym to jakby się przyciągało to nieszczęście, więc musisz kochana myśleć pozytywnie. Trzymaj się a ja myślami jestem z tobą i na pewno całe nasza grupka też
    też to kiedyś powiedziałam , to znaczy że jestem mądra jednak ? :D

Edycik, katiuszaa, AgaL lubią tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia - podpisuję się pod słowami dziewczyn... Trzymaj się i myśl pozytywnie :*

Ruby, AgaL lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    też to kiedyś powiedziałam , to znaczy że jestem mądra jednak ? :D
    Najmądrzejsza :D

Ruby, Edycik, katiuszaa lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Najmądrzejsza :D
    lubię to bardzo! nie wróc kocham to! ;) :P

edit: jednak dobry nastrój mi się od Majusi udzielił ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 13:58

Edycik, AgaL, majju lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka...rozumiem Twój lęk, mnie opcja szpitala, ten zapach, nocowanie przeraża...więc to Cię ominie i tym sie trzeba cieszyć. pojedziesz tam z obstawą w postaci M i naszą wirtualną grupową :)

Agatia Kochana może dobrze zrobisz, że odsapniesz od czytania o tym wszystkim, szukania w necie...niepotrzebnie Cię to negatywnie nastawia. Ja nadal wierzę, że ta beta ładnie rosnąca to dobra wróżba. Trzymaj się:*

katiuszaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale wiecie co ja się badania nie boją, co będzie to będzie ja boję się szpitala. Sama nie rozumiem tego lęku. Tak się nawet zastanawiałam czy przypadkiem w dzieciństwie coś mi się tam nie zdarzyło i podświadomości zostało. Mama mówi że oprócz tego że na innej sali niż ona była (bo była bardzo przeziębiona)) to nic mi się nie działo. Byłam ponoć uwielbiana przez pielęgniarki i jako jedyna nie płakałam że nie chcę jeść a wręcz zjadałam podwójne albo i potrójne porcje.
    Z całego tego zdenerwowania nie zapytałam w której fazie cyklu powinnam być. Czy ten duphaston brać czy nie.

• AgaL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    lubię to bardzo! nie wróc kocham to! ;) :P

edit: jednak dobry nastrój mi się od Majusi udzielił ;)

Moderatorce trzeba się umieć przypodobać :P :D

katiuszaa, Edycik lubią tę wiadomość

‹‹ 1071 1072 1073 1074 1075 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ