Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się witam w drodze do pracy
Jeszcze tylko do 15 i weekend
Agatia strasznie mi przykro, ale wierzę, że jeszcze będzie dobrze :* Dzwoń do ginki i niech Ci powie co dalej.
Ruby a może ta infekcja to jednak objaw ciąży? Kiedy planujesz pierwszy falstart?
Madka progesteron masz bardzo ładny, a z resztą wyników lepiej udać się do endo i to szybkoEdycik lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyEdycik wrote:Ruby jak tam wczoraj zasuwałaś na orbitreku?
Tak jest! wczorak godzinka znowu, poprawilam sie bo zrobilam o 2 kilometry więcej niż w środę w tym samym czasie
Ale już czuję nogi , najbardziej łydki reszta spoko...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 07:42
Paryzetka83, Edycik, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Ja się witam w drodze do pracy
Jeszcze tylko do 15 i weekend
Agatia strasznie mi przykro, ale wierzę, że jeszcze będzie dobrze :* Dzwoń do ginki i niech Ci powie co dalej.
Ruby a może ta infekcja to jednak objaw ciąży? Kiedy planujesz pierwszy falstart?
Madka progesteron masz bardzo ładny, a z resztą wyników lepiej udać się do endo i to szybko
HAHA ty normalnie wykrakałaś ten falstart dzisiaj czyli 6 dni po biel poraz pierwszy
Infekcja objawem to nie ma szans, zastanawiałam się czy po tym zabiegu czegoś nie złapałam, wszystko na to wskazuje...Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
Cześć kochane.
Agatia obejmuję Cię modlitwą, mam nadzieję, że plamienie ustanie i wszystko będzie dobrze! Trzymaj się ciepło!
Ruby a jak u Ciebie? Leki pomogły troszkę?
Bratku, beta pięknaCieszę się mocno.
Po wczorajszym wyniku PRL entuzjazm mi trochę przygasł, mam nadzieję że im będzie bliżej do weekendu tym będę miała lepszy humorBratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymajju wrote:Cześć kochane.
Agatia obejmuję Cię modlitwą, mam nadzieję, że plamienie ustanie i wszystko będzie dobrze! Trzymaj się ciepło!
Ruby a jak u Ciebie? Leki pomogły troszkę?
Bratku, beta pięknaCieszę się mocno.
Po wczorajszym wyniku PRL entuzjazm mi trochę przygasł, mam nadzieję że im będzie bliżej do weekendu tym będę miała lepszy humor
Majju j amyslę , że PRL nie będzie przeszkodą w zabiegu...
Dziekuję, Ja no cóż odrobinę lepiej nad ranem koło 4 się obudziłam i dałam sobie globulkę, jak wrócę do domu to znowu zapodam może coś z tego będzie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymajju wrote:Dobre, dobre
Zawsze mniejszy żal by był, że kasa osikana i wyrzucona
Ja mam dziś lenia w robocie, sprawozdanie zrobione i chyba troszkę pobuszuję na allegro i w księgarniach internetowychEdycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruby tak coś w kościach czułam, że już zaczniesz testować
Oczywiście wiesz, że to za wcześnie i że nie zaliczamy testu
Kurcze może rzeczywiście ta infekcja to po zabieguA wizja Kjopy z tymi testami-długopisami też mi się podobała
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Ruby tak coś w kościach czułam, że już zaczniesz testować
Oczywiście wiesz, że to za wcześnie i że nie zaliczamy testu
Kurcze może rzeczywiście ta infekcja to po zabieguA wizja Kjopy z tymi testami-długopisami też mi się podobała
wiem wiem wcześnie, ale muszę się znowu oswoić z biela chociaż zawsze nadzieja jest, że może jednak tym razem, z kolei rozum mnie sprowadza do parterua ty kiedy pierwszy teścik planujesz?
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
Ruby wrote:A i wizja testow z długopisami mi sie bardzo podobała, Kjopa może byś to opatentowała? ale by był czad, kupowałabym jeszcze więcej bo ciągle gubię długopisy!
A tak cyk teścik i mam długopis
Tak mi też się podoba bo mi długopisy w pracy bardzo potrzebne. Co chwile się gubią albo wypisują. No i za darmo miały byćParyzetka83 lubi tę wiadomość
-
Kasia1407 wrote:Dziewczyny melduje ze @ przyszla i to niestety taka bolesna ze wije sie na łóżku
Jak dojdę do siebie to sie odezwę. Dawno tak bolesnej @ nie mialam :'(
Kasia myślałam właśnie z rana co u Ciebie....przykro mi,że @ przyszła....
łopata potrzebna?? mam nadzieję, że dziś mniej boli.Kasia1407 lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Jaśminkowa trzymam kciuki, napisz koniecznie wrażenia po wizycie :*
Bratku piękny przyrost!!! super :*
Madka a prog... wow, oby to była dobra wróżba:)
Jejku chce Was nadrobić od wczoraj i nie mogę ....
Bratek lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Witam sie rano
Patent z testami dlugopisami tez mi sie podoba i jestem jak najbardziej za
Agatia oby to plamienie ustapilo i daj znac co tam ginka ci powiedziala.
Ruby tescik zdecydowanie za wcześniemyslalam ze ja wcześnie robie ale jednak ty mnie zdecydowanie pobijasz.
Ja wczoraj zakupilam nowy termometr owulacyjny poniewaz mierzylam zwyklym i 50 testów owu wiec wpadnę w szał testowania.
Brzuszek boli i niestety noc byla nie przespanaI dzisiaj tez dzwonie do gina ponieważ kazal dzwonic jak dostane @.
Życzę wszystkim milego dzionka -
Aga wczoraj była bardzo potrzebna dzis juz troszkę mniej. Ale dziękuję ze pytasz :*
Też mam tak często, jak nie wejde jeden dzien tutaj to pozniej godzinka jak nic czytaniaAgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny