Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się witam w drodze do pracy :) Jeszcze tylko do 15 i weekend :)

Agatia strasznie mi przykro, ale wierzę, że jeszcze będzie dobrze :* Dzwoń do ginki i niech Ci powie co dalej.

Ruby a może ta infekcja to jednak objaw ciąży? Kiedy planujesz pierwszy falstart?

Madka progesteron masz bardzo ładny, a z resztą wyników lepiej udać się do endo i to szybko :)

Edycik lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Ruby jak tam wczoraj zasuwałaś na orbitreku?

Tak jest! wczorak godzinka znowu, poprawilam sie bo zrobilam o 2 kilometry więcej niż w środę w tym samym czasie :)
    Ale już czuję nogi , najbardziej łydki reszta spoko...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 07:42

Paryzetka83, Edycik, Bratek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Ja się witam w drodze do pracy :) Jeszcze tylko do 15 i weekend :)

Agatia strasznie mi przykro, ale wierzę, że jeszcze będzie dobrze :* Dzwoń do ginki i niech Ci powie co dalej.

Ruby a może ta infekcja to jednak objaw ciąży? Kiedy planujesz pierwszy falstart?

Madka progesteron masz bardzo ładny, a z resztą wyników lepiej udać się do endo i to szybko :)

HAHA ty normalnie wykrakałaś ten falstart dzisiaj czyli 6 dni po biel poraz pierwszy :D
    Infekcja objawem to nie ma szans, zastanawiałam się czy po tym zabiegu czegoś nie złapałam, wszystko na to wskazuje...

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane.
    Agatia obejmuję Cię modlitwą, mam nadzieję, że plamienie ustanie i wszystko będzie dobrze! Trzymaj się ciepło!
    Ruby a jak u Ciebie? Leki pomogły troszkę?
    Bratku, beta piękna :) Cieszę się mocno.

Po wczorajszym wyniku PRL entuzjazm mi trochę przygasł, mam nadzieję że im będzie bliżej do weekendu tym będę miała lepszy humor ;)

Bratek lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Cześć kochane.
    Agatia obejmuję Cię modlitwą, mam nadzieję, że plamienie ustanie i wszystko będzie dobrze! Trzymaj się ciepło!
    Ruby a jak u Ciebie? Leki pomogły troszkę?
    Bratku, beta piękna :) Cieszę się mocno.

Po wczorajszym wyniku PRL entuzjazm mi trochę przygasł, mam nadzieję że im będzie bliżej do weekendu tym będę miała lepszy humor ;)

Majju j amyslę , że PRL nie będzie przeszkodą w zabiegu...
    Dziekuję, Ja no cóż odrobinę lepiej nad ranem koło 4 się obudziłam i dałam sobie globulkę, jak wrócę do domu to znowu zapodam może coś z tego będzie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i wizja testow z długopisami mi sie bardzo podobała, Kjopa może byś to opatentowała? ale by był czad, kupowałabym jeszcze więcej bo ciągle gubię długopisy! :) A tak cyk teścik i mam długopis :P

Paryzetka83, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobre, dobre :) Zawsze mniejszy żal by był, że kasa osikana i wyrzucona :)
    Ja mam dziś lenia w robocie, sprawozdanie zrobione i chyba troszkę pobuszuję na allegro i w księgarniach internetowych :D

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Dobre, dobre :) Zawsze mniejszy żal by był, że kasa osikana i wyrzucona :)
    Ja mam dziś lenia w robocie, sprawozdanie zrobione i chyba troszkę pobuszuję na allegro i w księgarniach internetowych :D
    Majju a to od ciebie ta książka idzie ? dobrze pamietam?

Edycik lubi tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "Nadzieja na nowe życie"? Ja wysłałam pierwsza do Agi, potem Ona do Cinnamonka a dalej nie wiem co się z nią dzieje :)

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wiem,że jestem w kolejce po Ruby :)

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    "Nadzieja na nowe życie"? Ja wysłałam pierwsza do Agi, potem Ona do Cinnamonka a dalej nie wiem co się z nią dzieje :)
    Idzie do mnie teraz :)

Edycik, majju lubią tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby tak coś w kościach czułam, że już zaczniesz testować ;) Oczywiście wiesz, że to za wcześnie i że nie zaliczamy testu ;)
    Kurcze może rzeczywiście ta infekcja to po zabiegu :/ A wizja Kjopy z tymi testami-długopisami też mi się podobała :)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Ruby tak coś w kościach czułam, że już zaczniesz testować ;) Oczywiście wiesz, że to za wcześnie i że nie zaliczamy testu ;)
    Kurcze może rzeczywiście ta infekcja to po zabiegu :/ A wizja Kjopy z tymi testami-długopisami też mi się podobała :)

wiem wiem wcześnie, ale muszę się znowu oswoić z biela chociaż zawsze nadzieja jest, że może jednak tym razem, z kolei rozum mnie sprowadza do parteru ;) a ty kiedy pierwszy teścik planujesz?

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    A i wizja testow z długopisami mi sie bardzo podobała, Kjopa może byś to opatentowała? ale by był czad, kupowałabym jeszcze więcej bo ciągle gubię długopisy! :) A tak cyk teścik i mam długopis :P

Tak mi też się podoba bo mi długopisy w pracy bardzo potrzebne. Co chwile się gubią albo wypisują. No i za darmo miały być :-D

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1407 wrote:
    Dziewczyny melduje ze @ przyszla i to niestety taka bolesna ze wije sie na łóżku :(
    Jak dojdę do siebie to sie odezwę. Dawno tak bolesnej @ nie mialam :'(

Kasia myślałam właśnie z rana co u Ciebie....przykro mi,że @ przyszła....
    łopata potrzebna?? mam nadzieję, że dziś mniej boli.

Kasia1407 lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • majju Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam, że już za bardzo nie pamiętam porad z tej książki, częściej M. mi przypomina :)
    Ruby kupiłaś hurtowo to teraz szastasz testami ;) Właśnie chyba też sobie zamówię większą ilość :)

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaśminkowa trzymam kciuki, napisz koniecznie wrażenia po wizycie :*

Bratku piękny przyrost!!! super :*:)

Madka a prog... wow, oby to była dobra wróżba:)

Jejku chce Was nadrobić od wczoraj i nie mogę .... :P

Bratek lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie rano :)

Patent z testami dlugopisami tez mi sie podoba i jestem jak najbardziej za :)

Agatia oby to plamienie ustapilo i daj znac co tam ginka ci powiedziala.

Ruby tescik zdecydowanie za wcześnie :) myslalam ze ja wcześnie robie ale jednak ty mnie zdecydowanie pobijasz.

Ja wczoraj zakupilam nowy termometr owulacyjny poniewaz mierzylam zwyklym i 50 testów owu wiec wpadnę w szał testowania.
    Brzuszek boli i niestety noc byla nie przespana :( I dzisiaj tez dzwonie do gina ponieważ kazal dzwonic jak dostane @.

Życzę wszystkim milego dzionka :)

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga wczoraj była bardzo potrzebna dzis juz troszkę mniej. Ale dziękuję ze pytasz :*

Też mam tak często, jak nie wejde jeden dzien tutaj to pozniej godzinka jak nic czytania ;-)

AgaL lubi tę wiadomość

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu a jaki plan na kolejny cykl, dalej CLO? rozumiem ze owu mialas potwierdzona przez lekarza?

Kasia1407 lubi tę wiadomość

‹‹ 1079 1080 1081 1082 1083 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ