X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się witam w drodze do pracy :) Jeszcze tylko do 15 i weekend :)

Agatia strasznie mi przykro, ale wierzę, że jeszcze będzie dobrze :* Dzwoń do ginki i niech Ci powie co dalej.

Ruby a może ta infekcja to jednak objaw ciąży? Kiedy planujesz pierwszy falstart?

Madka progesteron masz bardzo ładny, a z resztą wyników lepiej udać się do endo i to szybko :)

Edycik lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Ruby jak tam wczoraj zasuwałaś na orbitreku?

Tak jest! wczorak godzinka znowu, poprawilam sie bo zrobilam o 2 kilometry więcej niż w środę w tym samym czasie :)
    Ale już czuję nogi , najbardziej łydki reszta spoko...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 07:42

Paryzetka83, Edycik, Bratek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Ja się witam w drodze do pracy :) Jeszcze tylko do 15 i weekend :)

Agatia strasznie mi przykro, ale wierzę, że jeszcze będzie dobrze :* Dzwoń do ginki i niech Ci powie co dalej.

Ruby a może ta infekcja to jednak objaw ciąży? Kiedy planujesz pierwszy falstart?

Madka progesteron masz bardzo ładny, a z resztą wyników lepiej udać się do endo i to szybko :)

HAHA ty normalnie wykrakałaś ten falstart dzisiaj czyli 6 dni po biel poraz pierwszy :D
    Infekcja objawem to nie ma szans, zastanawiałam się czy po tym zabiegu czegoś nie złapałam, wszystko na to wskazuje...

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane.
    Agatia obejmuję Cię modlitwą, mam nadzieję, że plamienie ustanie i wszystko będzie dobrze! Trzymaj się ciepło!
    Ruby a jak u Ciebie? Leki pomogły troszkę?
    Bratku, beta piękna :) Cieszę się mocno.

Po wczorajszym wyniku PRL entuzjazm mi trochę przygasł, mam nadzieję że im będzie bliżej do weekendu tym będę miała lepszy humor ;)

Bratek lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Cześć kochane.
    Agatia obejmuję Cię modlitwą, mam nadzieję, że plamienie ustanie i wszystko będzie dobrze! Trzymaj się ciepło!
    Ruby a jak u Ciebie? Leki pomogły troszkę?
    Bratku, beta piękna :) Cieszę się mocno.

Po wczorajszym wyniku PRL entuzjazm mi trochę przygasł, mam nadzieję że im będzie bliżej do weekendu tym będę miała lepszy humor ;)

Majju j amyslę , że PRL nie będzie przeszkodą w zabiegu...
    Dziekuję, Ja no cóż odrobinę lepiej nad ranem koło 4 się obudziłam i dałam sobie globulkę, jak wrócę do domu to znowu zapodam może coś z tego będzie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i wizja testow z długopisami mi sie bardzo podobała, Kjopa może byś to opatentowała? ale by był czad, kupowałabym jeszcze więcej bo ciągle gubię długopisy! :) A tak cyk teścik i mam długopis :P

Paryzetka83, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobre, dobre :) Zawsze mniejszy żal by był, że kasa osikana i wyrzucona :)
    Ja mam dziś lenia w robocie, sprawozdanie zrobione i chyba troszkę pobuszuję na allegro i w księgarniach internetowych :D

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Dobre, dobre :) Zawsze mniejszy żal by był, że kasa osikana i wyrzucona :)
    Ja mam dziś lenia w robocie, sprawozdanie zrobione i chyba troszkę pobuszuję na allegro i w księgarniach internetowych :D
    Majju a to od ciebie ta książka idzie ? dobrze pamietam?

Edycik lubi tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "Nadzieja na nowe życie"? Ja wysłałam pierwsza do Agi, potem Ona do Cinnamonka a dalej nie wiem co się z nią dzieje :)

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wiem,że jestem w kolejce po Ruby :)

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    "Nadzieja na nowe życie"? Ja wysłałam pierwsza do Agi, potem Ona do Cinnamonka a dalej nie wiem co się z nią dzieje :)
    Idzie do mnie teraz :)

Edycik, majju lubią tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby tak coś w kościach czułam, że już zaczniesz testować ;) Oczywiście wiesz, że to za wcześnie i że nie zaliczamy testu ;)
    Kurcze może rzeczywiście ta infekcja to po zabiegu :/ A wizja Kjopy z tymi testami-długopisami też mi się podobała :)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Ruby tak coś w kościach czułam, że już zaczniesz testować ;) Oczywiście wiesz, że to za wcześnie i że nie zaliczamy testu ;)
    Kurcze może rzeczywiście ta infekcja to po zabiegu :/ A wizja Kjopy z tymi testami-długopisami też mi się podobała :)

wiem wiem wcześnie, ale muszę się znowu oswoić z biela chociaż zawsze nadzieja jest, że może jednak tym razem, z kolei rozum mnie sprowadza do parteru ;) a ty kiedy pierwszy teścik planujesz?

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    A i wizja testow z długopisami mi sie bardzo podobała, Kjopa może byś to opatentowała? ale by był czad, kupowałabym jeszcze więcej bo ciągle gubię długopisy! :) A tak cyk teścik i mam długopis :P

Tak mi też się podoba bo mi długopisy w pracy bardzo potrzebne. Co chwile się gubią albo wypisują. No i za darmo miały być :-D

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1407 wrote:
    Dziewczyny melduje ze @ przyszla i to niestety taka bolesna ze wije sie na łóżku :(
    Jak dojdę do siebie to sie odezwę. Dawno tak bolesnej @ nie mialam :'(

Kasia myślałam właśnie z rana co u Ciebie....przykro mi,że @ przyszła....
    łopata potrzebna?? mam nadzieję, że dziś mniej boli.

Kasia1407 lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • majju Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam, że już za bardzo nie pamiętam porad z tej książki, częściej M. mi przypomina :)
    Ruby kupiłaś hurtowo to teraz szastasz testami ;) Właśnie chyba też sobie zamówię większą ilość :)

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaśminkowa trzymam kciuki, napisz koniecznie wrażenia po wizycie :*

Bratku piękny przyrost!!! super :*:)

Madka a prog... wow, oby to była dobra wróżba:)

Jejku chce Was nadrobić od wczoraj i nie mogę .... :P

Bratek lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie rano :)

Patent z testami dlugopisami tez mi sie podoba i jestem jak najbardziej za :)

Agatia oby to plamienie ustapilo i daj znac co tam ginka ci powiedziala.

Ruby tescik zdecydowanie za wcześnie :) myslalam ze ja wcześnie robie ale jednak ty mnie zdecydowanie pobijasz.

Ja wczoraj zakupilam nowy termometr owulacyjny poniewaz mierzylam zwyklym i 50 testów owu wiec wpadnę w szał testowania.
    Brzuszek boli i niestety noc byla nie przespana :( I dzisiaj tez dzwonie do gina ponieważ kazal dzwonic jak dostane @.

Życzę wszystkim milego dzionka :)

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga wczoraj była bardzo potrzebna dzis juz troszkę mniej. Ale dziękuję ze pytasz :*

Też mam tak często, jak nie wejde jeden dzien tutaj to pozniej godzinka jak nic czytania ;-)

AgaL lubi tę wiadomość

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu a jaki plan na kolejny cykl, dalej CLO? rozumiem ze owu mialas potwierdzona przez lekarza?

Kasia1407 lubi tę wiadomość

‹‹ 1079 1080 1081 1082 1083 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ