Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Edycik wrote:Agus może weź coś przeciwbólowego skoro tak główka rozbolała.
Ruby mmm pychotka.Ja dziś mam ryż do tego pulpety z sosem pomidorowym i pietruszką.
No właśnie nic nie mam, wytrzymam do 16...Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Agus może weź coś przeciwbólowego skoro tak główka rozbolała.
Ruby mmm pychotka.Ja dziś mam ryż do tego pulpety z sosem pomidorowym i pietruszką.będzie równie pyszne
idziesz na siłownię czy dzisiaj przerwa?
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam popołudniowo, jakaś dziś nieprzytomna jestem
Agatia z całych sił Ci życzę, żeby już było dobrze i Serduszko pięknie rosło!
Ruby jak infekcja? Ja bez mięsa bym nie przeżyła, więc podziwiam za taki obiadek
Bratku współczuję siniaczków, ale czego się nie robi
Edycik udanego wyjazdu!
A mnie taki dół dopadł przez te wyniki. Sprawdzałam dzisiaj czy w poprzedniej ciąży miałam badaną tarczycę. W 18 tyg badałam tsh tylko i wynik był 1,92Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 13:32
Bratek lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualnymadka wrote:Witam popołudniowo, jakaś dziś nieprzytomna jestem
Agatia z całych sił Ci życzę, żeby już było dobrze i Serduszko pięknie rosło!
Ruby jak infekcja? Ja bez mięsa bym nie przeżyła, więc podziwiam za taki obiadek
Bratku współczuję siniaczków, ale czego się nie robi
A mnie taki dół dopadł przez te wyniki. Sprawdzałam dzisiaj czy w poprzedniej ciąży miałam badaną tarczycę. W 18 tyg badałam tsh tylko i wynik był 1,92infekcja no cóż dopóki do wc nie idę to jest jakoś ale po toalecie jest gorzej...jednym słowem szału nie ma
-
Jestem już Edycik
ahhh Was doczytać to można z godzinę siedzieć!
Agatia kciuki, by wszystko było dobrze.... Nie stresuj się tak Kochana, to źle wpływa...
Ruby falstart!!!
Kasia chyba humor trochę już lepszy?
Majju film był całkiem spokomożna obejrzeć
jak dla mnie to bez jakichś ohów i ahów, ale obsada dobra
Edycik lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
.
Ruby, brawo za ćwiczenia. Podziwiam szczerze. Ja byłam od włos od regularnego basenu, ale woda jest zdecydowanie za mokrai za zimna. Odkąd pamiętam zawsze mam ochotę zrzucić 2 kg, bez względu na to ile ważę
. Póki co jest ok, ale...
Mam "swój" sport, choć ostatnio rzadziej trenuję, no ale nie ma co narzekać.
Bratku, piękne wieści z Twoją ciążą, ciesz się ciesz, bo jest z czego! Powodzenia i wszystko będzie dobrze.
Agatia, trzymam kciuki i myślę, jak dziewczyny. Najważniejsze nie martwić sie na zapas (pisze to ta, która zawsze martwi się na zapas)
A jak tam Reni? Po testowaniu?
I w ogóle kto i kiedy testuje? bo chyba jakoś niebawem sporo, prawda?
Ja nadal na jakimś tam luzie (ale już nie pełnym). Ciekawa byłam czy po tym ostatnim cyklu ten będzie normalny. Tamten trwał 31 dni (nie 27), więc nie wiem, jak liczyć następny
a teraz chyba mam ovu, bo leciutkie plamienie zauważyłam. I tyle z moich obserwacji, póki co. Testów ovu miam nie robić, ale zrobiłam
... i nic z nich nie wiem, bo kreska druga wczoraj była blada dziś rano jest wyraźna, ale nie ciemniejsza od kontrolnej. I nie bardzo mi się chce w to bawić, bo taka zabawa wciąga
, denerwuje i kosztuje, a pik lh mógł sobie być w nocy np... Chyba jednak szkoda kasy
i nerwów.
Odkąd się nie spinam w sypiali jakoś tak romantyczniej ...- to duży +
No nic. Lecę dalej. Pozdrawiam.
agatia, Reni555, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCynamon słodziak do schrupania
MamaTuśka to Edycik tak pilnie na siłkę chodzi, ja tylko na orbitreku bo nie chce mi się z domu wychodzić
Jak krecha była ciemna i to rano to po południu może być już od kontrolnej ciemniejsza także owu tuż tuż za rogiem, a tak ogólnie wszystko ok? nastrój w porządku?cinnamon cookie lubi tę wiadomość