Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kobitki kochana ja zaraz zawijam sie z pracy, zatem miłego :*
mam nadzieję,że uda mi się do Was zajrzeć, ale na wszelki wypadek prosze o usprawiedliwienie nieobecności
Weekend nas wizyta więc zadbajcie o swoje endometrium, winko obowiązkowo.AgaL lubi tę wiadomość
-
No widzisz Ruby, wszystko mi sie miesza
Cynamonku, prawdziwy model z niego potrafi lepiej pozowac niz nie jedna supermodelka.
Edycik, udanej zabawy. Ja tez znikam na weekend do kolezanki.
Ft3 i Ft4 jest bardzo wazne ale jak samo TSH ma wiecej niz 1,5 to szanse na ciaze sa bardzo male, jezeli wogole sa.
Po tym hsg mam wrazenie ze bardziej czuje jajniki.
Czytam wlasnie dosc ciekawa ksiazke 'don't lose out, work out'. I powiem wam ze dowiedzialam sie czegos bardzo ciekawego. Zawsze myslalam ze samo cardio (bieganie) wystarczy, ale niestety weight traning jest bardzo wazny by wzmocnic serce. Czlowiekowi przy 72 uderzeniach na minute serce wystarczy do 66 roku zycia. Az mi kopara opadla. Zeby serce dluzej funkcjojowalo trzeba zmniejszyc ilosc uderzen. Wiec chyba najlepsze jest dla mnie wchodzenie po schodach. Jezeli ktos ma malo czasu na cwiczenia to lepiej zrezygnowac z cardio i wykonywac cwiczenia z ciezarkami. Tak samo jest z oddychaniem, im wolniej oddychamy tym dluzej zyjemy. I teraz juz rozumiem dlaczego joga ma taka moc. A ja myslalam ze w sporcie mnie jiz nic nie zaskoczy.Edycik, cinnamon cookie, Paryzetka83, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Ruby wrote:jeju jeszcze chłopina by jakiej psychozy od tego dostał...
Psychozy to malo powiedziane. Jeszcze dzieci by mu sie odechcialo. Sam by zaczal sikac na patole i mierzyc tempke (ale nie wiem w ktorej dziurce)Edycik, Ruby, AgaL, cinnamon cookie, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
Hej
O matko ile nakreśliłyście
Cynamon noo piesek bajka... Pewnie nawet nie potrafisz się długo Na niego gniewac jak spojrzy tymi swoimi ślepkami
Agatia trzymkaj się i pamiętaj, że stres to Twój największy wróg.
Jaśminowa where are you? Zapodaj nam dawkę pozytywnych wiadomości.
Edycik udanego wypadu
Facet tutaj? Ooo niee... To prawda, że szybciej by uciekł. Nieraz ma dość pewnie marudzenia jednej baby a co dopiero tylu naraz haha OMGcinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny co za dzień, mam jeszcze 12 dzieci, a drą się tak, że im zaraz chyba pozaklejam buzie taśmą
No oszaleję zaraz. Do tego tak strasznie sypie śnieg, że nie wiem czy zdążę po dziecko na świetlicę
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Ewelina dokładnie tak jak napisałaś
ostatnio zbił mój ulubiony kubek do kawy a ja i tak nie potrafiłam się gniewać
Mąż za to przed chwilą zażartował, że ma na niego focha bo zdecydowanie woli mnie a nie Jego
a objawia się to m.in. nie odstępowaniem nawet na krok
chociaż przyznam, że czasami mam tego dość
EwelinaaKa lubi tę wiadomość
-
Hej hej, ja znów czekam na księdza
Oj a ten mój kolega by tu z pewnością nie wytrzymał, heh. I my z nim też, w końcu to chłop
Laski odebrałam swoje pierwsze w życiu okulary, mega dziwnie się czuję, nie wiem jak w nich pójdę w poniedziałek do pracy.
Madka - praca w przedszkolu- podziwiam, ja bym po pierwszym dniu uciekła z krzykiem
Cynamonku, Prezesik do schrupania! ♥cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość
-
Cynamon mąż jest zazdrosny... Tylko o kogo bardziej?
my mamy też małego pieska...i jak goście przychodzą to zartuja, że jest to nasza dzidzia
Maja ja noszę okulary od kilku lat ale ostatnio okulista zmienił mi szkła na te z cylindrem to myślałam że się przewroce na wstępie -
Majju dlaczego dziwnie się w nich czujesz? Pod względem wyglądu czy chodzi Ci o te dziwne uczucie jakby się kręciło w głowie?
Ewelinko chyba trochę mu przykro, bo Prezes czasami Go olewamoże go wołać i nic a za mną to krok w krok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 17:00