Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Imię_Róży wrote:ps. dzisiaj widziałam stado latających bocianów i podsyłam wam parę sztuk na szczęście i II krechy:-)
Ooo i za to też trzymam słowo!zizi lubi tę wiadomość
-
Hej
U mnie 37 dc, powinnam dostać @ wg OF ale po małpie ni słuchu, ni widu
Chociaż wstępnie powinnam dostać 2 lipca. Cieszę się jak nie wiem, ale kurde, tak bardzo boję się zawieść...
Mam nadzieję, że przyjdzie za 9 miesięcy!
Wam życzę pomyślności i zieloności
Pozdrawiam!
Testować czy jeszcze nie? Niestety na betę nie mam możliwości pójść, bo mieszkam w Anglii... Kilka dni temu negatywny z moczu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 14:11
majamaja -
To i ja witam się z Wami po urlopie, wróciłam wypoczęta i opalona
Czytałam wszystko na bieżąco tylko nie za bardzo mogłam pisać, bo mój telefon nie ogarnia OF.
Ten cykl raczej spisuję na straty, bo nie bardzo miałam warunki do robienia dzidziusia a mój luby odmówił współpracy w warunkach plenerowo-namiotowych, w sumie w tym upale wcale nie mam mu tego za złe.
Za to przywiozłam pozdrowienia od boćków, które niedaleko miały gniazdo8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Cześć Dziewczyny, jestem tu nowa.
Swoją drogę ze staraniem zaczęłam rok temu, na drodze stoi mi PCOS, mięsniak, hieperprolaktynemia i nadwaga spowodowana tym wszystkim.
Niestety po pierwszym cyklu z CLO - duży zawód- brak reakcji na leki, teraz jestem w trakcie drugiego cyklu z podwójną dawką.
Mam nadzieję że tym razem się uda. Dopóki się tego nie zazna nikt nie jest w stanie sobie wyobraźić jakie to ciężkie.
Yhh... Żyje nadzieją że tym raziem się uda. -
Mundek wrote:
Ja się nie znam ale może coś z termometrem Ci się stało?Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda..
-
majamaja wrote:Nie wiem tylko czy będzie czym się chwalić. Choć mam nadzieję, że tak
Ja teoretycznie jestem 3 dni po terminie @... ale wg OF miałam późno owulację więc nie tracę nadzieiKto nie boi się wierzyć, że się uda?
Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda..
-
nick nieaktualnyOlazik wrote:Cześć Dziewczyny, jestem tu nowa.
Swoją drogę ze staraniem zaczęłam rok temu, na drodze stoi mi PCOS, mięsniak, hieperprolaktynemia i nadwaga spowodowana tym wszystkim.
Niestety po pierwszym cyklu z CLO - duży zawód- brak reakcji na leki, teraz jestem w trakcie drugiego cyklu z podwójną dawką.
Mam nadzieję że tym razem się uda. Dopóki się tego nie zazna nikt nie jest w stanie sobie wyobraźić jakie to ciężkie.
Yhh... Żyje nadzieją że tym raziem się uda.
Ja miałam podobnie z CLO. u mnie poskutkować dodanie estrofem mitte. Jeżeli można nazwać to poskutkowaniem, ale przynajmniej jak to biorę to ładnie jajeczko dojrzewa i występuje owulacja. podobno -
Kochane,dzis po trzydniowym testowaniu I cieniowatych wynikach poszlam na bete I ... Trzeci tydzien!
ciagle nie moge w to uwierzyc I gapie sie na wynik czy cos mi sie nie pomylilo:-D
Mundek, katiuszaa, Marietta, kamisia88, cinnamon cookie, JoHanna, oczekujaca88, Imię_Róży, izizizi, madzikk, renate, Rybaaaa, Bratek, Kjopa3, Tyśkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny! Znów potrzebuję pomocy. 6 sierpnia byłam u ginekologa (12dpo) Robił mi zwykłe USG i stwierdził że mam cieńkie endometrium i mam się nie nastawiać na ciąże. Więc przestałam testować i czekałam na @ ale już jest 4dni po terminie i nadal nic.. Możliwe żeby gin miał rację? Warto dalej testować?