Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:Ja właśnie wizualizację jak to zrobić i gdzie
chyba w wannie
Jak byłam mała to pamiętam, że babcia mi robiła takie nasiadówki ale nie wiem na co. Robiła w metalowym nocniku albo misce nie pamiętam zalewała coś tam wrzątkiem i nie siadałam na to tylko nad tym trzymasz tyłek.
Znalazłam 2 wersje:
http://tipy.interia.pl/artykul_4085,jak-zrobic-nasiadowke.html
http://polki.pl/jak-przygotowac-nasiadowke,we-dwoje-zyj-zdrowo-zdrowe-rady-artykul,10077573.html -
Cześć
Wracam na forum po półtora roku przerwy...wszystko od nowa...pomocyRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualnyKjopa3 wrote:Jak byłam mała to pamiętam, że babcia mi robiła takie nasiadówki ale nie wiem na co. Robiła w metalowym nocniku albo misce nie pamiętam zalewała coś tam wrzątkiem i nie siadałam na to tylko nad tym trzymasz tyłek
.
Znalazłam 2 wersje:
http://tipy.interia.pl/artykul_4085,jak-zrobic-nasiadowke.html
http://polki.pl/jak-przygotowac-nasiadowke,we-dwoje-zyj-zdrowo-zdrowe-rady-artykul,10077573.html -
Muszę być silna i tym razem się nie poddawać tak łatwo... latka lecą jakby nie było
Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
Przewertuje trochę Wasze wpisy, żeby się czegoś o Was dowiedziećRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
Dobra, co do infekcji
Ja też miewam nawracające infekcje intymne i uczucie zapalenia pęcherza.
U mnie było tak: dwa lata temu z wymazu wyszła mi bakteria ureaplasma czy jakoś tak - wyleczona antybiotykiem, który braliśmy oboje z mężem.
Od jednej z wizyt na basenie dolegliwości wracają co jakiś czas, ustępują po maści clotrimazolum, więc prawdopodobnie jakieś podłoże grzybicze.
Mąż robił ostatnio posiew nasienia i zlaleźli jakieś gronkowce... ponoć w nasieniu być ich nie może i może dlatego po stosunku dolegliwości się nasilają - zwykle 2 dni po. Dostał antybiotyk i będzie jadłU mnie zaś infekcja grzybicza - wczoraj gin dał też lekarstwa jakieś na receptę. Więc mam nadzieję, że zaleczymy te infekcje i wrócimy do staranek
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadzikk wrote:Ale mnie Cynamonku rozbawilas. Ruby siadaj na parowke
skończyło się rumakowanie dopóki nie pozbędę się tego świństwa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 21:01
madzikk, Paryzetka83, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
chmurreczkaa wrote:Dobra, co do infekcji
Ja też miewam nawracające infekcje intymne i uczucie zapalenia pęcherza.
U mnie było tak: dwa lata temu z wymazu wyszła mi bakteria ureaplasma czy jakoś tak - wyleczona antybiotykiem, który braliśmy oboje z mężem.
Od jednej z wizyt na basenie dolegliwości wracają co jakiś czas, ustępują po maści clotrimazolum, więc prawdopodobnie jakieś podłoże grzybicze.
Mąż robił ostatnio posiew nasienia i zlaleźli jakieś gronkowce... ponoć w nasieniu być ich nie może i może dlatego po stosunku dolegliwości się nasilają - zwykle 2 dni po. Dostał antybiotyk i będzie jadłU mnie zaś infekcja grzybicza - wczoraj gin dał też lekarstwa jakieś na receptę. Więc mam nadzieję, że zaleczymy te infekcje i wrócimy do staranek
Czy te gronkowce zarazaja również Ciebie? Stąd infekcje u Ciebie? Mąż miał jakieś objawy? Ile placiliscie zq badanie?
Dalas mi do myslenia, ten cykl zaryzykuje a jeśli znów będzie infekcja to badam męża! I siebie!
-
Robiłam dziś z młodą ciasteczka...padam na twarz..po co ja goopia o tych ciastkach wspomniałam. ? uwielbia robić ze mną ciastka..u mnie już trochę mniej entuzjazmu
do tego jeszcze dinozaur ją straszył...zamiast isć spać max 20:00 to dopiero zasnęła...zaczynają mnie dopadać wątpliwości ...na co mi drugi taki potworek.
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
madka wrote:Kas te testy facelle są na stałe w rossmanie. Ale ja jakoś wolę domowe laboratorium
Chce jakieś kupić, nie wiem jakie. Te Domowe też w rossmanie? -
nick nieaktualnymidnight wrote:Robiłam dziś z młodą ciasteczka...padam na twarz..po co ja goopia o tych ciastkach wspomniałam. ? uwielbia robić ze mną ciastka..u mnie już trochę mniej entuzjazmu
do tego jeszcze dinozaur ją straszył...zamiast isć spać max 20:00 to dopiero zasnęła...zaczynają mnie dopadać wątpliwości ...na co mi drugi taki potworek.
ale swoją drogą tak obrażalskie dziecko nam się zrobiło że aż się boję pomyśleć co dalej będzie