Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry dzień
Smerfku kiepska ta sytuacja, faktycznie... kasy sporo ale jednak plusy są duże... musicie przemyśleć. Ciekawa jestem jak u mnie będzie się działo z moją przepukliną, też często się odzywa
Majju ja mam kaszel mokry, pierwszy raz to mi się zdarzyło dlatego nie mam pojęcia co to jest... osłuchowo czysto. Inhalacje robię ale tylko z soli bo leku żadnego nie mam...
Edycik to szkoda, że więcej kasy nie dostałaśdzięki, że przypomniałaś o rossmanie :*
Aga tak myślałam, że Twój wyjazd udanysuper, że wypoczęłaś
Ruby no to mam tak samo jak Twoja córkakurka no i co z tym zrobić? Mi leki wykrztuśne nic nie pomogły
Madzikk otttt ale by byłotestuj kobieto
-
Kasiu dziękuję! Decyzja trudna i widzę, że chyba jednak Męża nie przekonam
Mam tylko nadzieję, że to się nie zemści, bo zdrowie jest jedno...
Oby z Twoim M. się ułożyło!
Cynamonku może w takim razie poszukaj sobie jakichś rehabilitacji, masaży i ćwiczeń, które tak naprawdę powinno się wykonywać codziennie, bo to może Cię uchronić od operacji. Myślę, że warto. Ja żałuję, że wcześniej Mąż to tak lekceważył, bo może by się tak nie skończyło. Ale to facet, pójdzie do lekarza dopiero, jak umiera
Ruby zazdroszczę i cieszę się razem z Tobą! Ja to teraz nawet chyba bym nie chciała, żeby się udało... Gdyby się okazało, że muszę leżeć (a niestety jest to prawdopodobne), to bylibyśmy w kiepskiej sytuacji. Niestety w tej chwili nie jest najlepszy moment, ale suplementy będziemy łykać, to może jak wrócimy do gry, będzie łatwiej... Liczę na to.Kasia1407, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualny
-
Melduje @, ogromna radosc jak zobaczylam kropelki krwi
juz wzielam castagnusa, ciekawe czy wplynie pozytywnie na moje PMSy. Samopoczucie duzo lepsze, ale bardzo boli narmalnie jakby mi ktos macice wyrywal. W nocy snilo mi sie ze mnie ktos za bok brzucha lapal, i probowalam sie uwolnic, tak realny sen ze sama w rzeczywistosci probowalam sie bronic i swoj brzuch zadrapalam, obudzilam sie wbijajac i przeciagajac sobie pazurem po brzuchu, mam 1,5cm zadrapanie, chyba czas paznokcie obciac
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
http://static.pokazywarka.pl/i/6569857/562444/img-20160504-083601.jpg
Paluch mojego synka.
Katiusza wracaj kochana.
Luc może warto byłoby sprawdzić po owulacji czy pęcherzyk pękł. Może Sroka namieszał i w tym nowym cyklu będzie już inaczej. Powodzenia
Edycik no właśnie kasę się płaci za ubezpieczenia a kasy dawać nie chcą
Mój brat pisał wczoraj maturę z polskiego dziś z matematyki i został jeszcze angielski rozszerzony. No i chłopak dorasta
Postanowił z dziewczyną wynająć mieszkanie na dwa miesiące i zobaczyć czy wszystko będzie dobrze. Wiadomo, że ludzie poznają się lepiej jak razem zamieszkają
.
Ruby zdrówka dla córyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 20:30
-
nick nieaktualnyKjopa ałaaaaa a co to młody narobił z tym paluchem?
A brat maturzysta już pracuje że stać go na samodzielne życie?
My już prawie spakowani, młoda poszła szybko spać chyba trochę osłabiona jest, ale po południu była w dobrej formie...jutro pewnie będzie szał pał bo już się może się doczekać -
Ruby przytrzasnął drzwiami w aucie jak wysiadał. A brat ma rentę po ojcu i miał praktyki i sobie dorabiał w Hiltonie w Gdańsku. Tam pracuje też jego dziewczyna. No ale chce iść pracować do Sfinksa. Ja też byłam w jego wieku jak poszłam wynajmować mieszkanie.
-
Kjopa, paluch masakra, boli go?
Czytalam wczoraj o luf. Czy ty wiesz moze czy niepekniety pecherzyk moze produkowac progesteron na bardzo wysokim poziomie (chodzi mi o produkcjie ponad norme)? Czy wtedy ta produkcja jest mniejsza niz po prawidlowej owulacji?
Lucc mnie boli @ od kilku lat, ciaza nie pomoze. Ja mam bole nabyte prawdopodobnie po infekcjach ty prawdopodobnie mialas hormonalne gdzie wszystko ciaza wyregulowala a po ciazy zrosty u mnie nadal beda. Ale daje rade, 6 holenderskich paracetamoli na dobe i jest w miare do zniesienia
Dobrej nocki kochane a jutro ma byc piekna pogoda:)
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnyMadzikk kochana powodzenia w cyklu :* i pomyślności w załatwieniu ważnej sprawy!
Kjopa to scenariusz identyczny jak u Edycik , biedaczysko ...
To szybko się usamodzielniliście, nic tylko gratulować zaradności, ja po maturze to miałam pstro w głowie, myślałam o studiowaniu i imprezowaniu, a gdzie tam praca, samodzielne mieszkanie...madzikk lubi tę wiadomość
-
Madzik powodzenia w nowym cyklu. Nie pęknięty pęcherzyk może dawać wynik progesteronu na poziomie jak po owulacji. Czyli 16-18 na pewno bo tu na OF był niedawno taki przypadek a czy powyżej normy to nie wiem. Dlatego najlepszy jest monitoring a i przy tym czasem lekarze się mylą bo też są tu dziewczyny którym lekarz nie wykrył owulacji a zamiast @ była ciąża. Boli go bardzo paluch. Dziś to jeszcze ale we wtorek jak sobie przytrzasnął to od razu ibuprom dostał a nad ranem znowu płakał iznowu dostał przeciwbólowe. Ręka brudna bo z działki wracaliśmy a tam na razie wody nie ma u nas ani studni a w domu po tym nie chciał dać obmyć. Dopiero wczoraj troszkę.
Ruby tak jakoś wyszło. Akurat ja miałam fajną pracę już z umową na stałe. A już byłam po szkole bo sobie wymyśliłam, że pójdę do zawodówki żeby mieć zawód i praktyki i odciążyć trochę mamę.madzikk lubi tę wiadomość
-
Aa Madzik Ty masz zrosty? One przeszkadzają w zagnieżdżeniu. Dobrze by wtedy było zrobić chyba laparoskopię. Podczas tego lekarze likwidują zrosty i ewentualne ogniska endometriozy i wogóle naprawiają co trzeba
madzikk lubi tę wiadomość
-
Dzieki Kjopka. Tak mi sie wydaje ze mam po przebytej chlmydii pewnie cos tam zostlo. Po hsg stwierdzili ze drozne. Narazie klimuszko, mniej obcisle spodnie, w miare mozliwosci chodzenie bez majtek a we wrzesniu znowu lekarz. Mi sie wydaje ze najwiecej szkody robily u mnie obcisle spodnie i stres, ale bole musza byc czyms spowodowane. Zobaczymy co lekarz powie. Dziwi mnie tylko to ze nie mialam pelnego monitoringu (bo jeszcze przed owulacja ostatnie usg) ale powiedzial ze byla owulka po badaniu poziomu progesteronu (mialam wtedy bardzo wysoki, stwierdzil mmoga owulacje). Naprawde jestem ciekawa jak to jest przy luf.
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
dobry, cieszę się,że mamy piatek
dziś z M. po pracy na basenik jadę, a jutro pracuję u tescia
Kjopa ałć, wiem co Młody czuje z tym paluchem.Biedaczysko.
Madzikk mi dr.Szaman mówił,że na zrosty najlepsza jest distreptaza ( też brałam 3 opakowania w poprzednim cyklu).Nie myslałaś by iść do niego na wizytę?
-
nick nieaktualnyWitam z kawką i drożdzówką
katiuszaa wrote:Cześć wróciłam po wolnymczy obrazicie się jak dopiero w niedzielę nadrobię?
ja się chyba obrażę
Kjopa
biedny synio, moja by pewnie 3 dni ryczała, a przez tydzień nie dałaby ręki dotknąć
też mam brata- maturzystę, ale niestety do matury niedopuszczony, w głowie siano, masakra
Ruby
bawcie sie dobrze
Edytka
ja przedwczoraj z córcią zaliczylam basen, z tego pół godziny siedziałyśmy w jacuzzi
-
Witam sie piatkowo.
Edycik basen, chyba tego mi trzeba. Do innego lekarza nie ma mozliwosci, w holandii nie ma prywatnych ginekologow, interniste moze jeszcze znajdziesz ale ginekolog przyjmuje w szpitalu i bez skierowania sie nie dostaniesz, jedynym sposobem na zmiane lekarza bylaby przeprowadzka do innego miasta ale to chyba by tez nie pomoglo bo historia pacjenta jest przypisana elektronicznie do numeru (cos jak w polsce nip). Trzeba czekac, do wrzesnia zostaly cztery mieaiace wiec nie jest zle:)
Jakbym wrocila do polski to na pewno wybralabym sie do dr. Szamana:)
Jak ten czas szybko leci, zostaly mi tylko dwa dni i w niedziele wracam, oj jak mi aie nie chce.
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Dzień dobry
piąteczek! Ale pogoda
Ruby bawcie się dobrze :*
Katiuszka no wracaj i nadrabiaj, czas najwyższy
Edycik Ty to basenowa kobieta jesteśja już nie pamięta kiedy ostatni raz byłam
a co to jest co polecasz na zrosty? Zaraz poszukam
Kjopa palec wygląda niezbyt ciekawie, niw dziwię się że młodego boli
Madzikk skoro cieszysz się z @ to i ja też