Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCinamon nie panikuj:) a co do wątku o tym samym pomyślałam, żeby dziewczyny założyły na fiolecie i powoli będziemy się tam pojawiać, nie mowię że z tego trzeba znikać, ale z typowymi zaawansowanymi ciążowymi sprawami jednak bym sugerowała tam się konsultować
Wiecie pewnie się tutaj pojawią nowe osoby starające się więc będzie taki misza masz...a kto komu zabronił być aktywnym na dwóch wątkach ? więc będziemy miały jeden starające i jeden zaciążone
nazwijcie go dziewczyny jakoś znajomoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 08:36
AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyruda69742 wrote:ruby ja to chyba nie wytrzymam i juz w czwartek bede testowac , a co to by bylo 7 dni po.
Ruda ja się jeszcze zastanawiam, czwartek czy w piątek...? w najgorszym wypadku będzie 6 dni po w czw a najlepszym wypadku 8...więc może lepeij piatek... -
nick nieaktualnyCzekającaMama wrote:A ja nawalę się z Tobą Słońce, bo jak wiesz Paputka przewiduje u mnie ciążę dopieor kole grudnia, to będę mogła zalać się z Tobą w trupa - online
Nie mogę się doczekać tej libacji aczkolwiek mam nadzieję, że będziemy zmuszone jej dokonać z 0% alko -
cinnamon cookie wrote:Witam witam
Patutka nie zostaniesz sama bo tu jeszcze wiele z nas czeka na swoje fasolki a tak poza tym, to myślę, że te zaciążone powinny założyć nasz własny wątek na fioletowej stronie i tam czekać na resztę
U mnie tempka dalej w górze, ale cycki bolą i opuchły więc chyba nic z tego...
u mnie też tempka nadal w górze, ale piersi to samo....jak czekające na @...
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
cinnamon cookie wrote:Witam witam
Patutka nie zostaniesz sama bo tu jeszcze wiele z nas czeka na swoje fasolki a tak poza tym, to myślę, że te zaciążone powinny założyć nasz własny wątek na fioletowej stronie i tam czekać na resztę
U mnie tempka dalej w górze, ale cycki bolą i opuchły więc chyba nic z tego...
Kas50- trzymam kciuki, bedzie dobrze;*
Rybaaaa- taką mam nadzieje, ze sie uda. Musi chyba w końcu... chociaż nie wiadomo kiedy.
Czekajacamama- Ja Ci dam paputka:D
Aleee jesteśmy najlepszą grupą, musimy sie trzymać razem
Ale mam dziś zły dzień, żadnej teściowej Nie można wierzyć... co to za stworzenie.. Jak Jestem to mnie głaska, wychwala i wssystko inne, A przed chwilą w pokoju obok dupe obrabiała. no nie wierze... kopara mi opadła... A co u Was?
29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Ruby dokładnie tak jak mówisz (piszesz ) niech któraś założy tam wątek i powoli będziemy docierać, ale stąd nie uciekamy!
AgaL dzień dobry jak przystało na siostry mamy te same objawy ja dziś wolne mam ale tyle do załatwienia, że zaraz ruszam i wrócę pewnie późnym popołudniem
Patutka damy radę, zobaczysz! a co teściowa nagadała? że gotować nie umiesz?:> czy gorzej? -
nick nieaktualnyAgaL wrote:Idę na kawkę i wracam za biurko...
a Wy w pracy czy rozkoszujecie się wolnym dniem??
Właśnie też na kawkę lecę, dzisiaj mam od rana dzień żarłoka, byliśmy na śniadaniu w pracy, teraz kolega ciacho mi dał także od jutra ta dieta ...
Ja w pracy dzisiaj, ale jutro wolne a czw i piatek pracuje z domu także w zasadzie jutro zaczynam weekend -
nick nieaktualnyPatutka wrote:Ale mam dziś zły dzień, żadnej teściowej Nie można wierzyć... co to za stworzenie.. Jak Jestem to mnie głaska, wychwala i wssystko inne, A przed chwilą w pokoju obok dupe obrabiała. no nie wierze... kopara mi opadła... A co u Was?
Teściowe to zło samo w sobie
Miałaś do niej podejść i zapytać "a co to teściowa mówi bo nie dosłyszałam?" ciekawe co by powiedziała...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 09:17
luna91 lubi tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Ruby dokładnie tak jak mówisz (piszesz ) niech któraś założy tam wątek i powoli będziemy docierać, ale stąd nie uciekamy!
AgaL dzień dobry jak przystało na siostry mamy te same objawy ja dziś wolne mam ale tyle do załatwienia, że zaraz ruszam i wrócę pewnie późnym popołudniem
Patutka damy radę, zobaczysz! a co teściowa nagadała? że gotować nie umiesz?:> czy gorzej?
Ruby- Ale ona taką słodką udawala, ze az rzygac mi sie chcr....29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Jej szczescie, ze nie chcialo mi sie wychodzic z pokoju....
Heh, formalnie jeszcze nie tesciowa, Ale niech poczeka do slubu, tooooo synka raz na rok bedzie widziec ;/
Na dzieci wrzeszczy i zle sie odzywa, wiec pod opieke nie dostanie; )
@ eidzicie, myslalam, ze jest inna, tak sie cieszyla, ze Jej synek na taką ladna i dobra trafil, A tu o... tesciowa, to nie czlowiek, to potwor: o29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
cinnamon cookie wrote:Patutka a komu to mówiła?:>
Mielismy mieszkac tu do czasu fasolki, bo slub w lipcu Ale to chyba zły pomysl byl..29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
nick nieaktualnyPatutka wrote:Jej szczescie, ze nie chcialo mi sie wychodzic z pokoju....
Heh, formalnie jeszcze nie tesciowa, Ale niech poczeka do slubu, tooooo synka raz na rok bedzie widziec ;/ o
A kiedy ślub planujecie? i gdzie będziecie mieszkać ? macie juz jakieś blższe plany?
Ja na szcęście od teściowej mam 50 km i nie ma połączenia a utem nie przyjedzie
Od mamy 15 ale mama mobilna także miód malina, urządziłam się na cycuś glancuśAgaL lubi tę wiadomość
-
Zazdroszcze.... odległosci od teściowej:ooo
Slub w lipcu, planujemy cos wynajac, A jesli Ja znajde dobra robote, to mieszkanie dla mlodych i kredyt. Bo wolimy teraz odladac na mega weselicho :p29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️