X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinamon nie panikuj:) a co do wątku o tym samym pomyślałam, żeby dziewczyny założyły na fiolecie i powoli będziemy się tam pojawiać, nie mowię że z tego trzeba znikać, ale z typowymi zaawansowanymi ciążowymi sprawami jednak bym sugerowała tam się konsultować ;)
    Wiecie pewnie się tutaj pojawią nowe osoby starające się więc będzie taki misza masz...a kto komu zabronił być aktywnym na dwóch wątkach ?;) więc będziemy miały jeden starające i jeden zaciążone ;)

nazwijcie go dziewczyny jakoś znajomo :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 08:36

AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ruda69742 wrote:
    ruby ja to chyba nie wytrzymam i juz w czwartek bede testowac , a co ;-) to by bylo 7 dni po.

Ruda ja się jeszcze zastanawiam, czwartek czy w piątek...? w najgorszym wypadku będzie 6 dni po w czw a najlepszym wypadku 8...więc może lepeij piatek...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzekającaMama wrote:
    A ja nawalę się z Tobą Słońce, bo jak wiesz Paputka przewiduje u mnie ciążę dopieor kole grudnia, to będę mogła zalać się z Tobą w trupa - online :-P

Nie mogę się doczekać tej libacji aczkolwiek mam nadzieję, że będziemy zmuszone jej dokonać z 0% alko ;)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Witam witam :)
    Patutka nie zostaniesz sama bo tu jeszcze wiele z nas czeka na swoje fasolki :) a tak poza tym, to myślę, że te zaciążone powinny założyć nasz własny wątek na fioletowej stronie i tam czekać na resztę :)
    U mnie tempka dalej w górze, ale cycki bolą i opuchły więc chyba nic z tego...
    Hej Siostro;)
    u mnie też tempka nadal w górze, ale piersi to samo....jak czekające na @...

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie Staraczki i te już Zafasolkowane:))

• AgaL Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę na kawkę:) i wracam za biurko...
    a Wy w pracy czy rozkoszujecie się wolnym dniem??

• Patutka Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Witam witam :)
    Patutka nie zostaniesz sama bo tu jeszcze wiele z nas czeka na swoje fasolki :) a tak poza tym, to myślę, że te zaciążone powinny założyć nasz własny wątek na fioletowej stronie i tam czekać na resztę :)
    U mnie tempka dalej w górze, ale cycki bolą i opuchły więc chyba nic z tego...
    Tez tak myslalam wczoraj, Jak o tym pisalam! :D Jestem zaaaa, mirjmy nadzieje, ze kazdej z nas sie uda do nowego roku.

Kas50- trzymam kciuki, bedzie dobrze;*

Rybaaaa- taką mam nadzieje, ze sie uda. Musi chyba w końcu... chociaż nie wiadomo kiedy.

Czekajacamama- Ja Ci dam paputka:D

Aleee jesteśmy najlepszą grupą, musimy sie trzymać razem <3

Ale mam dziś zły dzień, żadnej teściowej Nie można wierzyć... co to za stworzenie.. Jak Jestem to mnie głaska, wychwala i wssystko inne, A przed chwilą w pokoju obok dupe obrabiała. no nie wierze... kopara mi opadła... A co u Was?

2016 🩷

2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby dokładnie tak jak mówisz (piszesz :P) :) niech któraś założy tam wątek i powoli będziemy docierać, ale stąd nie uciekamy! :)
    AgaL dzień dobry ;) jak przystało na siostry mamy te same objawy ;) ja dziś wolne mam ale tyle do załatwienia, że zaraz ruszam i wrócę pewnie późnym popołudniem :/
    Patutka damy radę, zobaczysz! ;) a co teściowa nagadała? :P że gotować nie umiesz?:> czy gorzej?

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Idę na kawkę:) i wracam za biurko...
    a Wy w pracy czy rozkoszujecie się wolnym dniem??

Właśnie też na kawkę lecę, dzisiaj mam od rana dzień żarłoka, byliśmy na śniadaniu w pracy, teraz kolega ciacho mi dał także od jutra ta dieta ...:)
    Ja w pracy dzisiaj, ale jutro wolne a czw i piatek pracuje z domu także w zasadzie jutro zaczynam weekend :D

• AgaL Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo to smacznej kawki wszystkim:)
    a Patutka na teściową musisz sposób znaleźć... coś tu wymyslimy

Wysłany: 15 września 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja kawkę jeszcze dopijam więc dzięki i smacznego Wam również ;)

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wrote:
    Ale mam dziś zły dzień, żadnej teściowej Nie można wierzyć... co to za stworzenie.. Jak Jestem to mnie głaska, wychwala i wssystko inne, A przed chwilą w pokoju obok dupe obrabiała. no nie wierze... kopara mi opadła... A co u Was?

Teściowe to zło samo w sobie :D

Miałaś do niej podejść i zapytać "a co to teściowa mówi bo nie dosłyszałam?" ciekawe co by powiedziała...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 09:17

luna91 lubi tę wiadomość

• Patutka Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ruby dokładnie tak jak mówisz (piszesz :P) :) niech któraś założy tam wątek i powoli będziemy docierać, ale stąd nie uciekamy! :)
    AgaL dzień dobry ;) jak przystało na siostry mamy te same objawy ;) ja dziś wolne mam ale tyle do załatwienia, że zaraz ruszam i wrócę pewnie późnym popołudniem :/
    Patutka damy radę, zobaczysz! ;) a co teściowa nagadała? :P że gotować nie umiesz?:> czy gorzej?
    O gotowanie sie nie martwie, bo robie to lepirj od niej. Jej synek Jej to nawet powiedzial: ) Wiesz, do mnie tak slodko wygaduje, A teraz slysze w kuchni jaka to Ja nie Jestem, ze nieporzadek w pokoju mamy, A Ja nie pracuje od lipca, ze lodowke zapelniam, A wyrzucam Jej miesieczy rosol:ooooooo kopara mi opadla. No po prostu slow brak.... tylko z tym pokojem, to moze miec pretensje sama do siebie, ze synka porządku nie nauczyła....

Ruby- Ale ona taką słodką udawala, ze az rzygac mi sie chcr....

2016 🩷

2020 🩵

Wysłany: 15 września 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka a komu to mówiła?:>

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej szczescie, ze nie chcialo mi sie wychodzic z pokoju....
    Heh, formalnie jeszcze nie tesciowa, Ale niech poczeka do slubu, tooooo synka raz na rok bedzie widziec ;/
    Na dzieci wrzeszczy i zle sie odzywa, wiec pod opieke nie dostanie; )

@ eidzicie, myslalam, ze jest inna, tak sie cieszyla, ze Jej synek na taką ladna i dobra trafil, A tu o... tesciowa, to nie czlowiek, to potwor: o

2016 🩷

2020 🩵

• Patutka Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Patutka a komu to mówiła?:>
    Przybranej corce, w sensie Jej meza z bylego malzenstwa. Teraz takie plotkary jebanee... przepraszam za wyrazenie, A ostatnio sie lały, ze az policja byla....

Mielismy mieszkac tu do czasu fasolki, bo slub w lipcu Ale to chyba zły pomysl byl..

2016 🩷

2020 🩵

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wrote:
    Jej szczescie, ze nie chcialo mi sie wychodzic z pokoju....
    Heh, formalnie jeszcze nie tesciowa, Ale niech poczeka do slubu, tooooo synka raz na rok bedzie widziec ;/ o

A kiedy ślub planujecie? i gdzie będziecie mieszkać ? macie juz jakieś blższe plany?

Ja na szcęście od teściowej mam 50 km i nie ma połączenia a utem nie przyjedzie :D
    Od mamy 15 ale mama mobilna także miód malina, urządziłam się na cycuś glancuś :P

AgaL lubi tę wiadomość

• Patutka Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszcze.... odległosci od teściowej:ooo

Slub w lipcu, planujemy cos wynajac, A jesli Ja znajde dobra robote, to mieszkanie dla mlodych i kredyt. Bo wolimy teraz odladac na mega weselicho :p

2016 🩷

2020 🩵

Wysłany: 15 września 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uhhh Patutka, to kiepsko :/ zwariowałabym...

f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 15 września 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Teściowe to zło samo w sobie :D

Miałaś do niej podejść i zapytać "a co to teściowa mówi bo nie dosłyszałam?" ciekawe co by powiedziała...
    Dobre :D

f2wl20mmrxkgechr.png
‹‹ 244 245 246 247 248 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ