X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinamon nie panikuj:) a co do wątku o tym samym pomyślałam, żeby dziewczyny założyły na fiolecie i powoli będziemy się tam pojawiać, nie mowię że z tego trzeba znikać, ale z typowymi zaawansowanymi ciążowymi sprawami jednak bym sugerowała tam się konsultować ;)
    Wiecie pewnie się tutaj pojawią nowe osoby starające się więc będzie taki misza masz...a kto komu zabronił być aktywnym na dwóch wątkach ?;) więc będziemy miały jeden starające i jeden zaciążone ;)

nazwijcie go dziewczyny jakoś znajomo :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 08:36

AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ruda69742 wrote:
    ruby ja to chyba nie wytrzymam i juz w czwartek bede testowac , a co ;-) to by bylo 7 dni po.

Ruda ja się jeszcze zastanawiam, czwartek czy w piątek...? w najgorszym wypadku będzie 6 dni po w czw a najlepszym wypadku 8...więc może lepeij piatek...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzekającaMama wrote:
    A ja nawalę się z Tobą Słońce, bo jak wiesz Paputka przewiduje u mnie ciążę dopieor kole grudnia, to będę mogła zalać się z Tobą w trupa - online :-P

Nie mogę się doczekać tej libacji aczkolwiek mam nadzieję, że będziemy zmuszone jej dokonać z 0% alko ;)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Witam witam :)
    Patutka nie zostaniesz sama bo tu jeszcze wiele z nas czeka na swoje fasolki :) a tak poza tym, to myślę, że te zaciążone powinny założyć nasz własny wątek na fioletowej stronie i tam czekać na resztę :)
    U mnie tempka dalej w górze, ale cycki bolą i opuchły więc chyba nic z tego...
    Hej Siostro;)
    u mnie też tempka nadal w górze, ale piersi to samo....jak czekające na @...

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie Staraczki i te już Zafasolkowane:))

• AgaL Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę na kawkę:) i wracam za biurko...
    a Wy w pracy czy rozkoszujecie się wolnym dniem??

• Patutka Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Witam witam :)
    Patutka nie zostaniesz sama bo tu jeszcze wiele z nas czeka na swoje fasolki :) a tak poza tym, to myślę, że te zaciążone powinny założyć nasz własny wątek na fioletowej stronie i tam czekać na resztę :)
    U mnie tempka dalej w górze, ale cycki bolą i opuchły więc chyba nic z tego...
    Tez tak myslalam wczoraj, Jak o tym pisalam! :D Jestem zaaaa, mirjmy nadzieje, ze kazdej z nas sie uda do nowego roku.

Kas50- trzymam kciuki, bedzie dobrze;*

Rybaaaa- taką mam nadzieje, ze sie uda. Musi chyba w końcu... chociaż nie wiadomo kiedy.

Czekajacamama- Ja Ci dam paputka:D

Aleee jesteśmy najlepszą grupą, musimy sie trzymać razem <3

Ale mam dziś zły dzień, żadnej teściowej Nie można wierzyć... co to za stworzenie.. Jak Jestem to mnie głaska, wychwala i wssystko inne, A przed chwilą w pokoju obok dupe obrabiała. no nie wierze... kopara mi opadła... A co u Was?

29.06.2016 🩷

25.09.2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby dokładnie tak jak mówisz (piszesz :P) :) niech któraś założy tam wątek i powoli będziemy docierać, ale stąd nie uciekamy! :)
    AgaL dzień dobry ;) jak przystało na siostry mamy te same objawy ;) ja dziś wolne mam ale tyle do załatwienia, że zaraz ruszam i wrócę pewnie późnym popołudniem :/
    Patutka damy radę, zobaczysz! ;) a co teściowa nagadała? :P że gotować nie umiesz?:> czy gorzej?

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Idę na kawkę:) i wracam za biurko...
    a Wy w pracy czy rozkoszujecie się wolnym dniem??

Właśnie też na kawkę lecę, dzisiaj mam od rana dzień żarłoka, byliśmy na śniadaniu w pracy, teraz kolega ciacho mi dał także od jutra ta dieta ...:)
    Ja w pracy dzisiaj, ale jutro wolne a czw i piatek pracuje z domu także w zasadzie jutro zaczynam weekend :D

• AgaL Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo to smacznej kawki wszystkim:)
    a Patutka na teściową musisz sposób znaleźć... coś tu wymyslimy

Wysłany: 15 września 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja kawkę jeszcze dopijam więc dzięki i smacznego Wam również ;)

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wrote:
    Ale mam dziś zły dzień, żadnej teściowej Nie można wierzyć... co to za stworzenie.. Jak Jestem to mnie głaska, wychwala i wssystko inne, A przed chwilą w pokoju obok dupe obrabiała. no nie wierze... kopara mi opadła... A co u Was?

Teściowe to zło samo w sobie :D

Miałaś do niej podejść i zapytać "a co to teściowa mówi bo nie dosłyszałam?" ciekawe co by powiedziała...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 09:17

luna91 lubi tę wiadomość

• Patutka Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ruby dokładnie tak jak mówisz (piszesz :P) :) niech któraś założy tam wątek i powoli będziemy docierać, ale stąd nie uciekamy! :)
    AgaL dzień dobry ;) jak przystało na siostry mamy te same objawy ;) ja dziś wolne mam ale tyle do załatwienia, że zaraz ruszam i wrócę pewnie późnym popołudniem :/
    Patutka damy radę, zobaczysz! ;) a co teściowa nagadała? :P że gotować nie umiesz?:> czy gorzej?
    O gotowanie sie nie martwie, bo robie to lepirj od niej. Jej synek Jej to nawet powiedzial: ) Wiesz, do mnie tak slodko wygaduje, A teraz slysze w kuchni jaka to Ja nie Jestem, ze nieporzadek w pokoju mamy, A Ja nie pracuje od lipca, ze lodowke zapelniam, A wyrzucam Jej miesieczy rosol:ooooooo kopara mi opadla. No po prostu slow brak.... tylko z tym pokojem, to moze miec pretensje sama do siebie, ze synka porządku nie nauczyła....

Ruby- Ale ona taką słodką udawala, ze az rzygac mi sie chcr....

29.06.2016 🩷

25.09.2020 🩵

Wysłany: 15 września 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka a komu to mówiła?:>

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej szczescie, ze nie chcialo mi sie wychodzic z pokoju....
    Heh, formalnie jeszcze nie tesciowa, Ale niech poczeka do slubu, tooooo synka raz na rok bedzie widziec ;/
    Na dzieci wrzeszczy i zle sie odzywa, wiec pod opieke nie dostanie; )

@ eidzicie, myslalam, ze jest inna, tak sie cieszyla, ze Jej synek na taką ladna i dobra trafil, A tu o... tesciowa, to nie czlowiek, to potwor: o

29.06.2016 🩷

25.09.2020 🩵

• Patutka Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Patutka a komu to mówiła?:>
    Przybranej corce, w sensie Jej meza z bylego malzenstwa. Teraz takie plotkary jebanee... przepraszam za wyrazenie, A ostatnio sie lały, ze az policja byla....

Mielismy mieszkac tu do czasu fasolki, bo slub w lipcu Ale to chyba zły pomysl byl..

29.06.2016 🩷

25.09.2020 🩵

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wrote:
    Jej szczescie, ze nie chcialo mi sie wychodzic z pokoju....
    Heh, formalnie jeszcze nie tesciowa, Ale niech poczeka do slubu, tooooo synka raz na rok bedzie widziec ;/ o

A kiedy ślub planujecie? i gdzie będziecie mieszkać ? macie juz jakieś blższe plany?

Ja na szcęście od teściowej mam 50 km i nie ma połączenia a utem nie przyjedzie :D
    Od mamy 15 ale mama mobilna także miód malina, urządziłam się na cycuś glancuś :P

AgaL lubi tę wiadomość

• Patutka Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszcze.... odległosci od teściowej:ooo

Slub w lipcu, planujemy cos wynajac, A jesli Ja znajde dobra robote, to mieszkanie dla mlodych i kredyt. Bo wolimy teraz odladac na mega weselicho :p

29.06.2016 🩷

25.09.2020 🩵

Wysłany: 15 września 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uhhh Patutka, to kiepsko :/ zwariowałabym...

f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 15 września 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Teściowe to zło samo w sobie :D

Miałaś do niej podejść i zapytać "a co to teściowa mówi bo nie dosłyszałam?" ciekawe co by powiedziała...
    Dobre :D

f2wl20mmrxkgechr.png
‹‹ 244 245 246 247 248 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ