X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Aga L- zespół testów negatywnych jest już pełen, ty jaj nie rób tylko 2 kreski wysikuj ; )

Jaśminowa postaram sie z całych sił :)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie z Rossmana z Domowego Labolatorium.

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy przy pierwszej ciąży jest możliwość konfliktu jak mamy z mężem rożne grupy krwi ?

• luna91 Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq - no pewnie, że jest.

Kjopa - jak nie ma owulacji? To znaczy na testach widzę, że masz :)

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 - dobrze, ze lepszy, fryzjer niekiedy potrafi popsuć humor :D Życzę 2 kresek na owulacyjnym, cierpliwości :P

kas50 lubi tę wiadomość

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna to co zrobić ? Lekarz mówił tylko potem o jakims zastrzyku w wyrazie czego ? Czy to wystarczy ?

• luna91 Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq - nie zamartwiaj się, powiem Ci szczerze, że nie znam się dokładnie. Wiem, że pełno kobiet ma konflikt i nic się nie dzieje - patrz moja mama :) poza tym z tego co słyszałam ryzyko konfliktu jest mniejsze przy pierwszej ciąży. Może dziewczyny coś więcej wiedzą.

Carolq lubi tę wiadomość

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • CzekającaMama Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa3 wrote:
    http://static.pokazywarka.pl/i/6065192/338906/img-20150919-191522.jpg

Moje testy owu. Dziś 3 dzień a owulacji nie ma.

Kochana z tego co wiem to testy owulacyjne pokazują nam tylko prawdopodobieństwo wystąpienia owulacji, ale nigdy nie są niestety jej gwarantem. Kiedyś w trakcie cyklu miałam pozytywny test owulacyjny a owulki nie było. Rozmawiałam, o tym z ginem i stąd też moja wiedza w tym temacie. Bywa też tak, że testy nie wychwycą pliku LH i mimo, że są negatywne owulka jest.

To tyle moich mądrości w temacie testów owulacyjnych i owulki ;-)

CzekającaMama
    Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Cynamon, jeszcze może za szybko na test? ściskam : )
    Nie mam pojęcia :) myślałam, że nie... Zobaczę co dalej będzie się z temperaturą działo...

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • kamisia88 Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Luna to co zrobić ? Lekarz mówił tylko potem o jakims zastrzyku w wyrazie czego ? Czy to wystarczy ?
    Hej, ja miałam w 1 ciąży konflikt, przy porodzie dostałam zastrzyk i później chyba tez, nie ma obaw, natomiast problem może być w 2 ciąży jak twoje przeciwciała sie uaktywnią na drugie dziecko ale to wszystko jest do ogarnięcia przez lekarzy. Ja mam rh- mąż rh+

Carolq lubi tę wiadomość

f2w3flw19tw30ku4.png
    Kazik :*
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna i kamisia jestem między waszymi serduszkami na 1stronie. Może to mi dobrze powrozy hihi?:-)

luna91, cinnamon cookie, Carolq lubią tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• kamisia88 Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    Luna i kamisia jestem między waszymi serduszkami na 1stronie. Może to mi dobrze powrozy hihi?:-)
    no innej opcji nie ma, jesteś w samym środku wysyłania wirusków :p

kas50 lubi tę wiadomość

f2w3flw19tw30ku4.png
    Kazik :*
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojjj coś dziś spać nie mogę... :( Carolq - widzę, że się zaczynasz zamartwiać coraz bardziej, wiesz ja mam to samo, we wtorek idę na wizytę i szczerze żyje tylko z dnia na dzień żrby tylko wiedzieć czy wszystko ok. Jestem obecnie w 5tc 1d czy 6 tydzień zaczynam (belly liczy mi od owulacji). Pęcherzyk z zarodkiem powinien już być, na <3 się nie nastawiam. Masz jakieś sposoby zeby tak się nie zamartwiać? Bo ja czasami spać nie mogę :(

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2015, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam to samo Luna , mnie bardzo uspokaja muzyka dla kobiet w ciąży wpisz w yt :) maja fajne składanki jak cos sie działo , siedzielismy w szpitalu były akcje z bólem pachwin mój maź zawsze mi puszcza i sie uspokajani wyciszam , do tego głaskanie i gadanie do Kropka przez męża :) moze Tobie tez pomoże

Bratek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2015, 00:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do Twojego usg bedzie super i możliwe ze usłyszysz serduszko to musi byc cudowne , nie zamartwiaj sie za bardzo , tylko myśl o tym ze za kilka dni usłyszysz cos najwspanialszego na świecie :* i myśl jak to mi opisać słowami bo ja dopiero ide 8.10 :)
    A jak nie bedzie serduszka jeszcze to bedzie i tak wspaniały widok :) którego będę Ci zazdrościć jeszcze jakieś 2,5 tyg.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 00:22

luna91 lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny
    Bardzo się bałam zatestowac bo dzisiejszym malym spadku temp...ale zrobiłam to ( test pepino) jedna krecha...
    Trudno...teraz czekam na @

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę,że mamy tu poranne ptaszki -cześć dziewczyny :)

Lunka a jak się udało świętowanie rocznicy?
    Carloq nie denerwuj się na zapas bo nerwy teraz nie wskazane.Spokojnie kochana - musi być dobrze :)
    AgaL - kochanie bardzo mi przykro,że na testowaniu jedna kreska :( czekaj na @ a potem do boju ;)
    Kjopa3 może ekspertem nie jestem ale po testach ze zdjęcia wydaje mi się,że masz owulkę.
    CzekającaMama a jak Ty się dziś czujesz?

Wczoraj wieczór przegadałam z Teściową.Oczywiście kupiła szwagierce piękny kombinezon dla dziecka bo jeśli wszystko będzie ok to urodzi w marcu.Przyznaję,że złapałam dołka.Ona się cieszy,że będzie babcią i opowiadała o szczęściu przyszłych rodziców, więc szybko się zmyłam do domku.
    W domku do łóżka i oglądaliśmy z mężem tv i z naszymi kotami.
    Brzuch boli dalej przez @ ale ważne,że przyszedł sam.
    Miłej niedzieli Wszystkim :*

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2015, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2018, 14:50

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL przykro mi :* masz jeszcze paczuszkę zarazków :( pozatym masz taka temperaturę ze myślałam ze to pewniak , wiesz mojej szwagierce testy pokazywały dopiero w 5 tygodniu . Pozatym spojrzałaś na niego odrazu i pózniej po jakiś 30 minutach ? Mi sie pozno pojawiła druga kreska . Nie wiem jak nie dostaniesz @ idź na betę , a sprawdzałaś dwoma testami ?

Edycik to jest najgorsze chwalenie sie bliskiej osoby szczęściem
    Innych , moja szwagierka dwoje zrobiła od tak bez problemu i co babcia sie wszystkim chwali ze sa najlepsze i wogole ciagle
    Im cos kupuje i wszystko dla nich . Nie znosiłam tego .., wiem co czujesz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 09:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Schmetterling wrote:
    Hej Dziewczyny,

dawno mnie tu nie było. Względnie doszłam do siebie.
    Widzę,że mamy nowe koleżanki- Witaj Edycik, AgaL i Kamisia88. Kurczę czy kogoś ominęłam, a może Wy też zjawiacie się tuaj z przerwami? :)

niestety u mnie niedziela w pracy.
    W piątek kolejne badanie nasienia- raz strasznie się boję, a raz niesamowity spokój. Zaprzestałam mierzenie tempki i wszystkich innych badziwesk, póki co i tak wciskam te cholerne czopki do końca cyklu, a w związku z tym,że mam jakieś zapalenie- seks odpada. Kolejny cykl z CLO-plan ze strony lekarza jest

I wiecie co? Mam w nosie tych lekarzy, to co oni mówią (jeden widzi owulację, drugi zaś nie i mętlik w głowie). Zaczynamy działanie od przyszłego miesiąca..obojętnie z jakim skutkiem. Nie mogę tak po prostu stać w miejscu!

Straszne co musisz przychodzić szczególnie jeśli sa jeszcze rożne opinie to jest najgorsze bo w sumie sama nie wiesz na czym stoisz :( przytulam i ściskam, wytrzymaj to a bedzie Cie czekać nagroda :* główka do gory

‹‹ 288 289 290 291 292 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ