Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Carolq - nie zamartwiaj się, powiem Ci szczerze, że nie znam się dokładnie. Wiem, że pełno kobiet ma konflikt i nic się nie dzieje - patrz moja mama poza tym z tego co słyszałam ryzyko konfliktu jest mniejsze przy pierwszej ciąży. Może dziewczyny coś więcej wiedzą.
Carolq lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Kjopa3 wrote:http://static.pokazywarka.pl/i/6065192/338906/img-20150919-191522.jpg
Moje testy owu. Dziś 3 dzień a owulacji nie ma.
Kochana z tego co wiem to testy owulacyjne pokazują nam tylko prawdopodobieństwo wystąpienia owulacji, ale nigdy nie są niestety jej gwarantem. Kiedyś w trakcie cyklu miałam pozytywny test owulacyjny a owulki nie było. Rozmawiałam, o tym z ginem i stąd też moja wiedza w tym temacie. Bywa też tak, że testy nie wychwycą pliku LH i mimo, że są negatywne owulka jest.
To tyle moich mądrości w temacie testów owulacyjnych i owulkiCzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
Carolq wrote:Luna to co zrobić ? Lekarz mówił tylko potem o jakims zastrzyku w wyrazie czego ? Czy to wystarczy ?
Carolq lubi tę wiadomość
Kazik :* -
ojjj coś dziś spać nie mogę... Carolq - widzę, że się zaczynasz zamartwiać coraz bardziej, wiesz ja mam to samo, we wtorek idę na wizytę i szczerze żyje tylko z dnia na dzień żrby tylko wiedzieć czy wszystko ok. Jestem obecnie w 5tc 1d czy 6 tydzień zaczynam (belly liczy mi od owulacji). Pęcherzyk z zarodkiem powinien już być, na się nie nastawiam. Masz jakieś sposoby zeby tak się nie zamartwiać? Bo ja czasami spać nie mogę3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnyJa mam to samo Luna , mnie bardzo uspokaja muzyka dla kobiet w ciąży wpisz w yt maja fajne składanki jak cos sie działo , siedzielismy w szpitalu były akcje z bólem pachwin mój maź zawsze mi puszcza i sie uspokajani wyciszam , do tego głaskanie i gadanie do Kropka przez męża moze Tobie tez pomoże
Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA co do Twojego usg bedzie super i możliwe ze usłyszysz serduszko to musi byc cudowne , nie zamartwiaj sie za bardzo , tylko myśl o tym ze za kilka dni usłyszysz cos najwspanialszego na świecie :* i myśl jak to mi opisać słowami bo ja dopiero ide 8.10
A jak nie bedzie serduszka jeszcze to bedzie i tak wspaniały widok którego będę Ci zazdrościć jeszcze jakieś 2,5 tyg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 00:22
luna91 lubi tę wiadomość
-
Widzę,że mamy tu poranne ptaszki -cześć dziewczyny
Lunka a jak się udało świętowanie rocznicy?
Carloq nie denerwuj się na zapas bo nerwy teraz nie wskazane.Spokojnie kochana - musi być dobrze
AgaL - kochanie bardzo mi przykro,że na testowaniu jedna kreska czekaj na @ a potem do boju
Kjopa3 może ekspertem nie jestem ale po testach ze zdjęcia wydaje mi się,że masz owulkę.
CzekającaMama a jak Ty się dziś czujesz?
Wczoraj wieczór przegadałam z Teściową.Oczywiście kupiła szwagierce piękny kombinezon dla dziecka bo jeśli wszystko będzie ok to urodzi w marcu.Przyznaję,że złapałam dołka.Ona się cieszy,że będzie babcią i opowiadała o szczęściu przyszłych rodziców, więc szybko się zmyłam do domku.
W domku do łóżka i oglądaliśmy z mężem tv i z naszymi kotami.
Brzuch boli dalej przez @ ale ważne,że przyszedł sam.
Miłej niedzieli Wszystkim :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgaL przykro mi :* masz jeszcze paczuszkę zarazków pozatym masz taka temperaturę ze myślałam ze to pewniak , wiesz mojej szwagierce testy pokazywały dopiero w 5 tygodniu . Pozatym spojrzałaś na niego odrazu i pózniej po jakiś 30 minutach ? Mi sie pozno pojawiła druga kreska . Nie wiem jak nie dostaniesz @ idź na betę , a sprawdzałaś dwoma testami ?
Edycik to jest najgorsze chwalenie sie bliskiej osoby szczęściem
Innych , moja szwagierka dwoje zrobiła od tak bez problemu i co babcia sie wszystkim chwali ze sa najlepsze i wogole ciagle
Im cos kupuje i wszystko dla nich . Nie znosiłam tego .., wiem co czujeszWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 09:11
-
nick nieaktualnySchmetterling wrote:Hej Dziewczyny,
dawno mnie tu nie było. Względnie doszłam do siebie.
Widzę,że mamy nowe koleżanki- Witaj Edycik, AgaL i Kamisia88. Kurczę czy kogoś ominęłam, a może Wy też zjawiacie się tuaj z przerwami?
niestety u mnie niedziela w pracy.
W piątek kolejne badanie nasienia- raz strasznie się boję, a raz niesamowity spokój. Zaprzestałam mierzenie tempki i wszystkich innych badziwesk, póki co i tak wciskam te cholerne czopki do końca cyklu, a w związku z tym,że mam jakieś zapalenie- seks odpada. Kolejny cykl z CLO-plan ze strony lekarza jest
I wiecie co? Mam w nosie tych lekarzy, to co oni mówią (jeden widzi owulację, drugi zaś nie i mętlik w głowie). Zaczynamy działanie od przyszłego miesiąca..obojętnie z jakim skutkiem. Nie mogę tak po prostu stać w miejscu!
Straszne co musisz przychodzić szczególnie jeśli sa jeszcze rożne opinie to jest najgorsze bo w sumie sama nie wiesz na czym stoisz przytulam i ściskam, wytrzymaj to a bedzie Cie czekać nagroda :* główka do gory