Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:no może będziesz aż 5 razy bo ne będziesz mogła nadziwić się 2 kreskami na jednym
Na razie nie mogę się nadziwić, że w miejscu testowej kreski może być aż taka rażąca biel, dzisiaj o mało nie rozebrałam testu na czynniki pierwsze bo nie mogłam uwierzyć w tą śliczną biel
wiem to brzmi dość desperackoParyzetka83, cinnamon cookie, Tyśkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:Na razie nie mogę się nadziwić, że w miejscu testowej kreski może być aż taka rażąca biel, dzisiaj o mało nie rozebrałam testu na czynniki pierwsze bo nie mogłam uwierzyć w tą śliczną biel
wiem to brzmi dość desperacko
Ja już rozbierałam test na części niestety druga kreska nie schowała się gdzieś pod obudową Tak jak nie było jej pod światło
Więcej się tak bawić nie będęcinnamon cookie lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Zaczęłam temat imion wiec napisze moje typy. Dla dziewczynki kiedyś dluugo na pierwszym miejscu byla Zuzanna, teraz Sara i Iza . Z męskimi jest gorzej,ostatnio (dwa dni temu jak mocno uwierzyłam w ciążę) wymyśliłam Michałka.
Mam nadzieję jutro w pracy nadrobić resztę tematów które poruszylyscie.
Idę spać,oczekując na @. W szufladzie jakby co mam jeszcze 3 testy - nadzieja umiera ostatnia
Dobrej nocy wszystkim i dziękuje za dziś:*Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
madzikk, jesteś tam????? Tu jest takie tempo postów, że gdzieś mi umknął Twój... Jak się czujesz, kochana? :-* przytulam mocno :-*
Carolq, jako chodzący Zwierzolub - nie wiem, jakie miała intencje znajoma, ale chcę wierzyć, że nie były one złe, więc... wyluzuj Śliczne imię, także dla miłej, puchatej kuleczki Czasami ludzkie imiona wręcz genialnie pasują do Braci naszych Mniejszych
Schmetterling, łączę się w oczekiwaniu na badania armii i trzymam kciuki, by złe nastroje nie przyćmiły wszystkiego.
katiuszaa, psycholog, a pewnie ściślej - psychoterapeuta, to dobra rzecz. Oczywiście musisz wziąć poprawkę na to, że czasem dopiero drugi czy trzeci Ci podpasuje, bo są różne nurty, w których można prowadzić terapię i nie każdy musi Ci odpowiadać, co nie znaczy, że jest zły.
W temacie psychologów, psychiatrów i psychoterapeutów - zawsze będę powtarzać jedno: Skoro naturalnym jest dla nas, że czasem psuje się nasze serce, wątroba czy lewa noga to dlaczego takim wstydem napawa nas fakt, że (zwłaszcza w dzisiejszych, szalonych czasach) w pewnym momencie "popsuć" się może mózg i psychika - coś, co jest absolutnie NAJBARDZIEJ SKOMPLIKOWANE w nas samych?????????
Jasminowa - analiza super
Wszystko się zgadza Ten ostatni dzień płodnego śluzu, to tzw.szczyt śluzu. Potem zaczyna się pojawiać taki mniej przystępny, ale w środku jeszcze zwykle jest ten dobry, a przede wszystkim, w idealnym świecie na komóreczkę JUŻ czekają wtedy gotowe, uzdatnione plemniczki
Test ovu pokazuje, że wystąpił szczyt LH i ten szczyt pobudza wystąpienie ovulki. Sam szczyt może trwać długo, bądź krótko - ale to, że hormony wylądowały w górze, "uruchamia procedurę" i od pierwszego pozytywnego testu ovulka powinna wystąpić zazwyczaj w ciągu bodajże 24-36h.
To tak z tego, co mi się przypomniałoJasminowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaki fajny temat powstał dzięki za rady ja trochę zlal temat bo przyjechała
Kuzynka z mała i miałam duzo roboty sama mam psa i wiem jak to jest ale wiem tez ze jak sie mówi cos przyjaciółce to nie powinna sie tak zachować . Wiec rozmowa skończyłam sie na tym ze napisałam jej by swoje dziecko nazwała Dixi po moim psie jak nie widzi problemu. Mi chodzi o to ze mamy duzo wspólnych znajomych i poprostu głupio to bedzie jak jej kot i nasza córka miały by tak samo na imię . A zreszta mam juz to w d****, wogole jestem psiara i koty mi nigdy do gustu nie przypadały.
co do imion to Nelka , reszta zajęta przez rodzine Lena ,Amelka , Nikola a dla chłopca podoba mi sie Natan mężowi podoba sie LatikaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 22:24
AgaL, madzikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Carolq wrote:AgaL przykro mi :* masz jeszcze paczuszkę zarazków pozatym masz taka temperaturę ze myślałam ze to pewniak , wiesz mojej szwagierce testy pokazywały dopiero w 5 tygodniu . Pozatym spojrzałaś na niego odrazu i pózniej po jakiś 30 minutach ? Mi sie pozno pojawiła druga kreska . Nie wiem jak nie dostaniesz @ idź na betę , a sprawdzałaś dwoma testami ?
Edycik to jest najgorsze chwalenie sie bliskiej osoby szczęściem
Innych , moja szwagierka dwoje zrobiła od tak bez problemu i co babcia sie wszystkim chwali ze sa najlepsze i wogole ciagle
Im cos kupuje i wszystko dla nich . Nie znosiłam tego .., wiem co czujesz
Carolq teraz odczytalam te wiadomość. Zobaczę jutro jak tempka,bo tej nocy spalam 4 godz,po tym panieńskim...a na test zerkałam pozniej.Nie bylo słynnego cienia cienia. Poczekam na @ do środy,jak nie będzie idę na betę. Juz nie testuje narazie- jeszcze nie mam takiej wprawy i przeżywam to strasznie
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyAgaL
Spokojnie ja jak myślałam ze cykl jest do bani bo nie było ovu kochaliśmy sie bez żadnych zobowiązań wtedy nam sie udało , kupiliśmy grę erotyczna , bawiliśmy sie na całego i cieszyliśmy sie tym ja przez to przestałam analizować kiedy mamy sie kochać wiec z związku z tym za bardzo nie wiem ktory to tydzien także Kochana wyluzuj ... Zróbcie cos szalonego i głupiego czego nigdy nie robiliście i co jest nowością , moze to pomoże cykl i tak masz juz do dupki wiec zażyj dla przyjemności
AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór
AgaL - wysyłam wiruski na kolejny cykl. Wiem, że czujesz się zawiedziona, ale do następnego testowanka szybko zleci. Ja zanim zaszłam w ciążę byłam na roczku, masa dzieci a ja patrzyłam na nie i chciała uciec. To boli strasznie wiem....
Ruby - hahah nasza testomaniaczko. Dobrze Ci, że masz dystans do tego testowania. Nerwy ze stali.
Carolq - hormonki szaleją widzę Wiesz z boku to wygląda tak jak byś histeryzowała, ale ja mam podobnie. Pisałam wcześniej dziewczynom, że ja wpadłam w histerię jak mąż mi powiedział, że jak będę się rozpychać to mi zabierze kołdrę i zmarznę za 5 min wpadłam w w paniczny śmiech... (?!)
katjuszaa- widzę, ze bardzo Ci źle, takie momenty dobijają, jesteś fajną dziewczyną i to przykre, że takie nieprzyjemności muszą Cię spotykać. Ja byłam na terapii poznawczo-behawioralnej. Trafiłam na bardzo ciepłą, ale też wymgającą terapeutkę. Chodziłam 6 miesięcy. Praca nad sobą jest ciężka, ale wychodzi się 100 razy bardziej pewnym siebie i lżejszym (nie były to problemy związane z ciążą ani z poronieniem). Psycholog na pewno nauczyłby Cię jak odpowiadać na takie zaczepki. Może pozwoli ci też psychicznie się odblokować. Spróbuj chociaż Powodzenia i daj znać co i jak.
Ja o imionach nie chcę jeszcze myśleć, cały czas czekam na to, żeby ciąża rozwinęła się dalej. We wtorek mam wizytę, mimo wszystko przede mną jeszcze dużo stresów. A ja miałam mieć na imię Sabina, ale właśnie babci się nie podobało Rocznicę spędiliśmy całkiem zywczajnie. Wczoraj byliśmy na kolacji w restauracji, ale strasznie spać mi się zachciało i po jedzeniu uciekliśmy do domu.
Kochane, życzę Wam spokojnej nocy, trzymajcie się dzielnie
katiuszaa lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny
-
Z tymi imionami to różnie bywa. Ja jak chodziłam na praktyki to moja szefowa miała psa wilczura który nazywał się Karol a raz przyjechała jej siostra z małym synkiem i on się nazywał Maksymilian. Nie byłoby w tym nic dziwnego ale wyobraźcie sobie jak usłyszałam Karol do nogi a do dziecka Max chodź do mnie.
AgaL może tempka odbije i jeszcze zobaczysz 2 kreski i tak bywało, że w 13-14dc spadek a na drugi dzień skok i 2 kreski.
AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzisiaj o mało nie rozebrałam testu na czynniki pierwsze bo nie mogłam uwierzyć w tą śliczną biel
wiem to brzmi dość desperacko [/QUOTE]
Ja kiedyś rozebrałam test, żeby zobaczyć czy może gdzieś tam jedna kreska nie zostałaCarolq lubi tę wiadomość
-
dobry dziewczynki
ja już też w pracy i jak Ruby napisała byle do 15
weekend jak zawsze za szybko zleciał
Lunka to mocne kciuki za wtorkową wizyte u gina będzie dobrze kochana
ja dalej się męcze z @
dobrze,że idę w środę do lekarza bo doszłam do wniosku że przy tak nieregularnym cyklu sama dni płodnych w tym mcu bym nie wyliczyła
bo w zeszłym mc było 35 dni, a w tym 43 ....