Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry Kobietki :*
Melduję się ze spadkiem temperatury koniec tego dobrego i złudzeń... Aga wierzę nadal w Ciebie!!
Pytanko mam, jeśli mogłybyście mi przypomnieć bo nie jestem w stanie się dokopać do tego jakie badania mogę zrobić sama przed wizytą u gina i w którym dniu? Wizytę mam 30 i boję się że to za wcześnie dziś jeszcze spróbuję się umówić na później, ale problem w tym że do niego ciężko się dostać, i jeśli będzie mi kazał zrobić jakieś badania to nie wiem kiedy się dostanę z wynikami -
Ja robiłam sama bo do mojej gin się długo czeka i zanim by mi zleciła badania na wizycie, zanim bym je zrobiła a ona zinterpretowala to by minęło duuużo czasu a tak poszłam z gotowymi wynikami. Oczywiście zdążyłam się zmartwic prolaktyną 40. ale gin powiedziała, że jest ok.
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Tak, o to ogólnie to jesteście za tym by samemu wykonywać badania zanim jeszcze lekarz zleci?
Ja też się nad tym zastanawiałam czy robić coś samemu, ale za bardzo nie wiem co i czy będę w dobrych dniach cyklu je robić więc chyba jednak poczekam to, że komuś tak lekarz zlecił to nie znaczy,że nam też jest to potrzebne, a wiadomo za wszystkie badania trzeba zapłacić...więc ja postanowiłam, że po @ idę do lekarza i zobaczę co mi zaproponuje...jedynie czego się obawiam, że będę mieć jeszcze plamienia po @ ... -
Dokładnie Ruby, mam te same obawy.. Z jednej strony nie chcę robić czegoś niepotrzebnie i wydać kasę bez sensu, z drugiej wiem, że mogę długo czekać na wizytę i to się będzie przeciągać... Chyba spróbuję jeszcze się wcisnąć na jakąś wizytę jak tak
Rybaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Dokładnie Ruby, mam te same obawy.. Z jednej strony nie chcę robić czegoś niepotrzebnie i wydać kasę bez sensu, z drugiej wiem, że mogę długo czekać na wizytę i to się będzie przeciągać... Chyba spróbuję jeszcze się wcisnąć na jakąś wizytę jak tak
wierzę, że jak będzie potrzeba to jednak gdzieś cię na wizytę ( z wynikami) wciśnie potem lekarz... ja z takiego założenia wychodzę... -
Edycik wrote:Ja właśnie teraz 23 idę do zupełnie nowej pani ginekolog i myślę jakie badania powinnam zrobic przed pierwszą wizytą może coś poradzcie?
Wszystkie zmieniają ginekologa? ja też idę do nowego 30 wrzesnia, jeśli @ przyjdzie, to na pewno zrobię prolaktynę, bo z tym miałam problem i zabiorę wszystkie poprzednie wyniki.
Nie wiem co jeszcze robićEdycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
cinnamon cookie wrote:Dzień dobry Kobietki :*
Melduję się ze spadkiem temperatury koniec tego dobrego i złudzeń... Aga wierzę nadal w Ciebie!!
Pytanko mam, jeśli mogłybyście mi przypomnieć bo nie jestem w stanie się dokopać do tego jakie badania mogę zrobić sama przed wizytą u gina i w którym dniu? Wizytę mam 30 i boję się że to za wcześnie dziś jeszcze spróbuję się umówić na później, ale problem w tym że do niego ciężko się dostać, i jeśli będzie mi kazał zrobić jakieś badania to nie wiem kiedy się dostanę z wynikami
Dziękuje Cinnamonku :*cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
AgaL jakoś tak wyszło chyba większość zmienia może lepiej zmienić na innego nowego lekarza.Oby nam to wyszło na dobre.
ja też zrobiłam prolaktynę na wszelki wypadek, ale reszte niech mi szczegółowo zleci bo i tak każda wizyta 150zł lżejsza będę.Ale mam w planie umówić się z nowym lekarzem na monitoring w tym mcu.
AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzięki dziewczyny za rade z psychologiem. ja się jeszcze zastanawiam, mam w głowie mocno poprzestawiane nie w ta stronę co trzeba i to jeszcze z dzieciństwa czym nie będę was zanudzać. ale jakoś nie umiem zrozumieć jak może psychoterapeuta mi pomóc jak on może na kierunkować żebym zaczęła o sobie inaczej myśleć. Już mi brat kiedyś powiedział że powinnam pójść bo jego koleżance pomogło ale ciągle oddalam tą myśl od siebie. Tak wczoraj zaczęłam myśleć że może oprócz PCOS i wariacji hormonów coś jeszcze mnie blokuje. No ja to ogólnie mocno porąbana jestem
Luna i Carolq wy się tak nie zamartwiajcie bo to szkodzi maleństwu.
Cinnamon i AgaL a może jeszcze za wcześnie na testowanie było? ja nadal widzę zielono u was. Oby @ nie przyszła bo przyda nam się to więcej zaciążonych
Ja też mam wizytę u nowego Gina . z badaniami czekam na wizytę bo jak zaczynałam się leczyć u poprzedniego i narobiłam sobie badań to usłyszałam że to wszystko niepotrzebne. Fakt to człowiek który leczy bardziej z objawów i metodą prób i błędów. U mnie same błędy choć nie ukrywam doprowadził do owulacji