Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Cinnamonku ja ćwiczyłam jakiś czas. Najpierw robiłam taką rundkę szybkim spacerem 30 minut, wracałam rozgrzana do domu i ćwiczyłam własnie chyba z Mel B.
Ale mi brak motywacji.... wolę iść na aerobik.
A na kręgosłup super jest taka duża piłka, na niej się świetnie masuje kręgosłup. Nawet leżąc przed tv.Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Aga- ja też nie wyobrażam sobie codziennych akcji, chyba, że miałabym być cały czas na urlopie. Co do wysiłku, baw się dzisiaj dobrze na aerobiku, zobaczysz jak endorfiny skoczą : )
Edycik, to się będzie działo w weekend, zaszalej : )
Kas- ściskam, będzie dobrze,
Partyzetka- no to zdrówko! ja też przy kawce.
Ogólnie na to, żeby nie myśleć o staraniach, najlepsze jest chyba wypełnienie czasu " po brzegi" zajęciami, im więcej roboty, tym mniej myślenia i może samo coś się zadzieje ; )
AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Cinamonku na wzmocnienie pleckow najlepszy jest plank:)
Ja kiedys 3 razy w tygodniu biegalam po 35min i 3 razy cwiczylam skalpela z Chodakowska, wtedy moje cialo wygladalo najpiekniej:) dlugie miesnie, ladne nozki:) teraz mieszkam z facetem i chodze na zajecia grupowe: kundalini joga, bodybalance, box i czasem zumba, czasem tez crosstreiner po 15/20min, chodzilam tez na hulahop i insanity, ale zmienili godziny, ale bardzo tesknie za bieganiem, moze w przyszlym roku jak zrobi sie cieplej, bo jakos niebardzo widze siebie biegajaca na silowni.
Kas50, glowa do gory, nowy cykl nowa nadzieja:)
Ide po kawusie:)
majju lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Cześć Dziewczyny :)U mnie dziś pogoda kiepska ale humor od rana dopisuje Owulacja się zbliża a ja jestem pełna nadziei na ten cykl
Kas, Edycik głowa do góry nowy cykl to nowa szansa oby był owocny
Kjopa trafiłaś na wspaniałego lekarza
Miłego dnia!Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Kjopa, święte słowa gina, mój mi tez to powiedział - dzien w dzien najlepiej bo plemniki sie szybciej produkują No i ciagle tam są czekając na jajeczko . Wtedy sie człowiek nie zastanawia czy to juz owu czy nie. Ja ze swoim serduszkowalam na poczatku związku dzien w dzien nawet po 3 razy Haha , odkąd sie staramy to juzdziwnym trafem tak często nie niestety . A pamietam ze wtedy czułam niesamowity komfort i w ogóle nie myślałam o niczym i szkoda, ze wtedy brałam tabletki. Gdyby nie to to juz bym z brzuszkiem pewnie chodziła a tak sie teraz spinam i patrzę na monitoringu czy pecherzyk rośnie echhh .
Dziewczyny kupiłam mojemu Androvit witaminki a dla siebie prenatalne, a co!Edycik lubi tę wiadomość
-
Nie uwierzycie kobitki na która jutro ide na wizytę na 21.10 moja ginekolog jest tak obładowana że szok.
Wrócę do domu to padnę spać by rano wstać do pracy.
Pytanie do tych co biora Inofolic jak Wasza waga po tym?
czytałam po wujku gooole że wiele dziewczyn po nim leci na wadze -
Edycik ja ostatnio na wizytę weszłam też koło 21 co do inofolicu i wagi to u mnie bez zmian może nawet troszkę przytyłam, piersi mam jakieś pełniejsze, nawet Mąż to zauważył
Kadka1985 mi właśnie też się kończą witaminy i zastanawiam się jakie kupić teraz, i sobie i Mężowi jakie sobie wybrałaś?Edycik lubi tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Madzikk masz rację! Plank! Zapomniałam, dzięki biegać niestety nie mogę, ale skalpel też mi poleciła Szwagierka więc biorę się za niego i plank no i ta piłka mnie zaciekawiła...
a co to jest plank? muszę się dokształcić,człowiek uczy się całe życiecinnamon cookie, madzikk lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
cinnamon cookie wrote:Hej Aguś :*
Dziewczyny a powiedzcie czy któraś z Was ćwiczy w domu np z filmikami? Z Chodakowską czy tam Mel B? Muszę się wziąć za coś by wzmocnić mięśnie pleców i nie wiem za co...
Cinamon- ja ćwiczyłam trochę z Chodakowską, ale w domu to nie ten sam klimat, nie chce się, domownicy się dookoła kręcą...Najlepiej jednak wyjść na zajęcia w grupie. Chociaż moja sąsiadka ćwiczy z Chodakowską w domu i z kolei nie lubi na zajęcia grupowe wychodzić, więc zależy co kto lubi.
Ogólnie zajęcia Chodakowskiej są fajne, duży wybór filmików z ćwiczeniami. Ćwiczeń z Mel B nie znam.https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
madzikk wrote:Cinamonku na wzmocnienie pleckow najlepszy jest plank:)
Ja kiedys 3 razy w tygodniu biegalam po 35min i 3 razy cwiczylam skalpela z Chodakowska, wtedy moje cialo wygladalo najpiekniej:) dlugie miesnie, ladne nozki:) teraz mieszkam z facetem i chodze na zajecia grupowe: kundalini joga, bodybalance, box i czasem zumba, czasem tez crosstreiner po 15/20min, chodzilam tez na hulahop i insanity, ale zmienili godziny, ale bardzo tesknie za bieganiem, moze w przyszlym roku jak zrobi sie cieplej, bo jakos niebardzo widze siebie biegajaca na silowni.
Kas50, glowa do gory, nowy cykl nowa nadzieja:)
Ide po kawusie:)Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
AgaL wrote:Bardzo lubię to powiedzenie : "niech się zadzieje"
tak ostatnio powiedziała mi przesympatyczna pani na badaniach cytologicznych
Zadzieje się na pewno tylko nie wiadomo kiedy ; )AgaL lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
madzikk wrote:Dziendoberek:)
Partyzerka, wlasnie weszlam na twoj wykres, co ty w weekendy taka malo aktywna jestes, ani witaminek ani temperaturka
A bo ja z natury leniwa jestem i nie ma opcji, żebym w weekemd nastawiała budzik żeby zmierzyć tempkę. A z tabletkami jest tak, że przypomina mi się o nich już zazwyczaj po śniadaniu czyli na euthyrox i wit. D za późno i tak sobie je odpuszczam. Ale ma to swoje dobre strony - pozwala wierzyć, że nie mam obsesji na punkcie ciąży
Co do to ja mam problem, żeby chłopaka namówić codziennie podczas dni płodnych a co dopiero przez cały miesiąc! Niestety po tabsach anty moje libido było zerowe i ciężko teraz wykrzesać ten ogień co na początku związku
Dziewczyny z racji tego, że ja też się do ćwiczeń różnych przymierzam - szukam tego co mi najbardziej podpasuje - mam pytanie, jak jest z ćwiczeniami po owulacji? Odpuszczacie czy ćwiczycie normalnie? Czy są jakieś wskazówki na przykład odnośnie chodzenia na basen?
madzikk lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć?