X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Cinnamonku piersi mnie bolą mocno, pieką jakby, poza tym czasem jakieś kłócie w podbrzuszu, ale w sumie tak mam zawsze przed @. Nic nowego. Poza tym nastrój huśtawkowy, ale dziś już nie gryzę:)
    Aha, no nic to, trzeba czekać ;) ani to złe objawy ani dobre, weź tu bądź mądry człowieku :P

AgaL lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ale opisałyście się od wczoraj:)
    Miło się to czyta, chciałabym każdej odpisać, ale nie dam rady.
    Bratek masz kochanego bratanka, też mam dwóch takich blondasków bratanków niebieskoohich-jeden 5 lat, drugi 2 i siostrzenicę 2letnią:)
    Kocham je nad życie i masz rację, dzieci są rozbrajające ze swoją szczerością, jak kogoś lubią to tak naprawdę!:) nie sprzedają takich wyznań byle komu,także ciesz się :)

Witaj Kamila:) powodzonka w staraniach:)

missy83, Bratek lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaśminowa odważna jesteś w testowaniu;)
    też mi to przeszło dziś rano przez myśl....ale nie miałam odwagi, taki tchórz ze mnie ;)

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

atdc15nmjt4tk663.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Ejrene:)
    jak nastrój??

• Edycik Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby nasza moderatorko gdzie jesteś?

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • missy83 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 09:23

cinnamon cookie, Evanlyn, Bratek lubią tę wiadomość

synek 6 lat <3 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
    synek ur. 18.08.2016 <3
    h84fwn15dqixvghy.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Missy zgadzam się z Tobą w 100% :) dobre podejście Kochana!

AgaL, missy83, katiuszaa lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Missy to wspaniałe wieści:) z taką energią i nastawieniem musi się udać:)

missy83 lubi tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Jaśminowa odważna jesteś w testowaniu;)
    też mi to przeszło dziś rano przez myśl....ale nie miałam odwagi, taki tchórz ze mnie ;)

AgaL- i tak trzymaj Zuch Dziewczyna!
    nie polecam wczesnego testowania, bo ciągłe oglądanie 1 kreski nie jest fajne.

AgaL, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby znowu przyjdzie jak my znikniemy ;) haha

Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Cześć Ejrene:)
    jak nastrój??

A właśnie coś dobrze :)
    Jasminowa wrote:
    AgaL- i tak trzymaj Zuch Dziewczyna!
    nie polecam wczesnego testowania, bo ciągłe oglądanie 1 kreski nie jest fajne.

No właśnie nie jest ale ciężko wytrzymać do dnia @ :)

missy83 fajnie że masz możliwości tak szybkiej konsultacji z ginem :) powodzenia w staraniach :)

missy83 lubi tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To super, że dobrze Ejrene:) zarażaj optymizmem dziś.

Edycik, Ejrene lubią tę wiadomość

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra to ja Was pozarażam optymizmem :D a Wy mnie zaraźcie chęcią do pracy bo tak mi się nie chce a dużo mam :P

atdc15nmjt4tk663.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to może tak jak ja, pracuję i co jakiś czas zerkam na forum:)

• Wiola90 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :) Ja mam dziś wolny dzień :) zaraz zmykam na miasto, ale wpadłam chwilę zobaczyć co się dzieje z rana :)
    madzikk wrote:
    Witam sie :)

Missy, jezeli chodzi o jedzenie w ktorym jest chemia, np w kurczakach hormony, albo jedzenie przetwozone to bardzo zle wplywa na nasze hormony. Moja kolezanka ktora byla w ciazy (wie ze sie staramy) zaczela na mnie krzyczec jak jadlam orzechy nerkowca, powiedziala ze dwa moge i wszystko z umiarem. Ona urodzila w 27 tygodniu wiec jest bardzo przewrazliwiona, ale ma racje. Jezeli chodzi o zywnosc przetwozona, czy my naprawde wiemy co oni tam dodaja? Nie, wiec po co ryzykowac. Jak alkohol to tylko wino wytrawne, cala reszta szkodzi.

Wiola, a mierzysz tempke, to moze sporo powiedziec o organizmie.

Ja zaraz lece do szpitala na oddzial nieplodnosci. Piersza wizyta, ale nie wiem czy mnie zbadaja od srodka, @ juz bardzo blisko, moze nawet dzisiaj. Dam znac co mi beda robic w najbizszym czasie.

Milego dnia kochane :)

Madzikk mierzę ale jakoś w tym miesiącu, żadnego sensu nie ma ten mój wykres. Dzisiaj temp poleciała bardzo w dół więc nie mam złudzeń. Pewnie cykl bezowulacyjny. Powodzenia na wizycie, trzymam kciuki :)

Miłego dnia Dziewczyny :)

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • missy83 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

synek ur. 18.08.2016 <3
    h84fwn15dqixvghy.png
  • missy83 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

synek ur. 18.08.2016 <3
    h84fwn15dqixvghy.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć i ja się witam, popijam herbatkę i czytam co naprodukowałyście od rana :) Ja kolejny dzień plamię więc chyba jeszcze dziś zacznę nowy cykl. Przynajmniej temperatura mnie nie zwodziła tym razem :) Wczoraj przeprowadziłam ranking ginekologów w LuxMedzie i umówiłam się na wizytę. Może coś mi doradzą na te plamienia? No i poproszę o rozbudowane badania :)

A ja dziś w pracy uważnie obserwuję koleżanki, któraś testowała w pracy i wyrzuciła opakowanie od testu do wspólnego kosza, ciekawe jaki wynik ;)

P.S. Jasminowa, koleżanko od testowania w sobotę, trzymam kciuki, żeby Tobie się udało :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 10:07

luna91, Bratek lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzikk wrote:
    Witam sie :)

Missy, jezeli chodzi o jedzenie w ktorym jest chemia, np w kurczakach hormony, albo jedzenie przetwozone to bardzo zle wplywa na nasze hormony. Moja kolezanka ktora byla w ciazy (wie ze sie staramy) zaczela na mnie krzyczec jak jadlam orzechy nerkowca, powiedziala ze dwa moge i wszystko z umiarem. Ona urodzila w 27 tygodniu wiec jest bardzo przewrazliwiona, ale ma racje. Jezeli chodzi o zywnosc przetwozona, czy my naprawde wiemy co oni tam dodaja? Nie, wiec po co ryzykowac. Jak alkohol to tylko wino wytrawne, cala reszta szkodzi.

Wiola, a mierzysz tempke, to moze sporo powiedziec o organizmie.

Ja zaraz lece do szpitala na oddzial nieplodnosci. Piersza wizyta, ale nie wiem czy mnie zbadaja od srodka, @ juz bardzo blisko, moze nawet dzisiaj. Dam znac co mi beda robic w najbizszym czasie.

Milego dnia kochane :)

a dlaczego orzechy nerkowca nie? mi dietetyczka właśnie powiedziała że przy staraniach to można

‹‹ 441 442 443 444 445 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ