Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
AgaL wrote:Cinnamonku piersi mnie bolą mocno, pieką jakby, poza tym czasem jakieś kłócie w podbrzuszu, ale w sumie tak mam zawsze przed @. Nic nowego. Poza tym nastrój huśtawkowy, ale dziś już nie gryzę
ani to złe objawy ani dobre, weź tu bądź mądry człowieku
AgaL lubi tę wiadomość
-
Kochane ale opisałyście się od wczoraj:)
Miło się to czyta, chciałabym każdej odpisać, ale nie dam rady.
Bratek masz kochanego bratanka, też mam dwóch takich blondasków bratanków niebieskoohich-jeden 5 lat, drugi 2 i siostrzenicę 2letnią
Kocham je nad życie i masz rację, dzieci są rozbrajające ze swoją szczerością, jak kogoś lubią to tak naprawdę!nie sprzedają takich wyznań byle komu,także ciesz się
Witaj Kamila:) powodzonka w staraniach:)
missy83, Bratek lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
AgaL wrote:Jaśminowa odważna jesteś w testowaniu;)
też mi to przeszło dziś rano przez myśl....ale nie miałam odwagi, taki tchórz ze mnie
AgaL- i tak trzymaj Zuch Dziewczyna!
nie polecam wczesnego testowania, bo ciągłe oglądanie 1 kreski nie jest fajne.AgaL, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
AgaL wrote:Cześć Ejrene:)
jak nastrój??
A właśnie coś dobrze
Jasminowa wrote:AgaL- i tak trzymaj Zuch Dziewczyna!
nie polecam wczesnego testowania, bo ciągłe oglądanie 1 kreski nie jest fajne.
No właśnie nie jest ale ciężko wytrzymać do dnia @
missy83 fajnie że masz możliwości tak szybkiej konsultacji z ginempowodzenia w staraniach
missy83 lubi tę wiadomość
-
Witajcie
Ja mam dziś wolny dzień
zaraz zmykam na miasto, ale wpadłam chwilę zobaczyć co się dzieje z rana
madzikk wrote:Witam sie
Missy, jezeli chodzi o jedzenie w ktorym jest chemia, np w kurczakach hormony, albo jedzenie przetwozone to bardzo zle wplywa na nasze hormony. Moja kolezanka ktora byla w ciazy (wie ze sie staramy) zaczela na mnie krzyczec jak jadlam orzechy nerkowca, powiedziala ze dwa moge i wszystko z umiarem. Ona urodzila w 27 tygodniu wiec jest bardzo przewrazliwiona, ale ma racje. Jezeli chodzi o zywnosc przetwozona, czy my naprawde wiemy co oni tam dodaja? Nie, wiec po co ryzykowac. Jak alkohol to tylko wino wytrawne, cala reszta szkodzi.
Wiola, a mierzysz tempke, to moze sporo powiedziec o organizmie.
Ja zaraz lece do szpitala na oddzial nieplodnosci. Piersza wizyta, ale nie wiem czy mnie zbadaja od srodka, @ juz bardzo blisko, moze nawet dzisiaj. Dam znac co mi beda robic w najbizszym czasie.
Milego dnia kochane
Madzikk mierzę ale jakoś w tym miesiącu, żadnego sensu nie ma ten mój wykres. Dzisiaj temp poleciała bardzo w dół więc nie mam złudzeń. Pewnie cykl bezowulacyjny. Powodzenia na wizycie, trzymam kciuki
Miłego dnia Dziewczyny
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Cześć i ja się witam, popijam herbatkę i czytam co naprodukowałyście od rana
Ja kolejny dzień plamię więc chyba jeszcze dziś zacznę nowy cykl. Przynajmniej temperatura mnie nie zwodziła tym razem
Wczoraj przeprowadziłam ranking ginekologów w LuxMedzie i umówiłam się na wizytę. Może coś mi doradzą na te plamienia? No i poproszę o rozbudowane badania
A ja dziś w pracy uważnie obserwuję koleżanki, któraś testowała w pracy i wyrzuciła opakowanie od testu do wspólnego kosza, ciekawe jaki wynik
P.S. Jasminowa, koleżanko od testowania w sobotę, trzymam kciuki, żeby Tobie się udałoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 10:07
luna91, Bratek lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnymadzikk wrote:Witam sie
Missy, jezeli chodzi o jedzenie w ktorym jest chemia, np w kurczakach hormony, albo jedzenie przetwozone to bardzo zle wplywa na nasze hormony. Moja kolezanka ktora byla w ciazy (wie ze sie staramy) zaczela na mnie krzyczec jak jadlam orzechy nerkowca, powiedziala ze dwa moge i wszystko z umiarem. Ona urodzila w 27 tygodniu wiec jest bardzo przewrazliwiona, ale ma racje. Jezeli chodzi o zywnosc przetwozona, czy my naprawde wiemy co oni tam dodaja? Nie, wiec po co ryzykowac. Jak alkohol to tylko wino wytrawne, cala reszta szkodzi.
Wiola, a mierzysz tempke, to moze sporo powiedziec o organizmie.
Ja zaraz lece do szpitala na oddzial nieplodnosci. Piersza wizyta, ale nie wiem czy mnie zbadaja od srodka, @ juz bardzo blisko, moze nawet dzisiaj. Dam znac co mi beda robic w najbizszym czasie.
Milego dnia kochane
a dlaczego orzechy nerkowca nie? mi dietetyczka właśnie powiedziała że przy staraniach to można