X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Cinnamonku piersi mnie bolą mocno, pieką jakby, poza tym czasem jakieś kłócie w podbrzuszu, ale w sumie tak mam zawsze przed @. Nic nowego. Poza tym nastrój huśtawkowy, ale dziś już nie gryzę:)
    Aha, no nic to, trzeba czekać ;) ani to złe objawy ani dobre, weź tu bądź mądry człowieku :P

AgaL lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ale opisałyście się od wczoraj:)
    Miło się to czyta, chciałabym każdej odpisać, ale nie dam rady.
    Bratek masz kochanego bratanka, też mam dwóch takich blondasków bratanków niebieskoohich-jeden 5 lat, drugi 2 i siostrzenicę 2letnią:)
    Kocham je nad życie i masz rację, dzieci są rozbrajające ze swoją szczerością, jak kogoś lubią to tak naprawdę!:) nie sprzedają takich wyznań byle komu,także ciesz się :)

Witaj Kamila:) powodzonka w staraniach:)

missy83, Bratek lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaśminowa odważna jesteś w testowaniu;)
    też mi to przeszło dziś rano przez myśl....ale nie miałam odwagi, taki tchórz ze mnie ;)

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

atdc15nmjt4tk663.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Ejrene:)
    jak nastrój??

• Edycik Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby nasza moderatorko gdzie jesteś?

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • missy83 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 09:23

cinnamon cookie, Evanlyn, Bratek lubią tę wiadomość

synek 6 lat <3 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
    synek ur. 18.08.2016 <3
    h84fwn15dqixvghy.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Missy zgadzam się z Tobą w 100% :) dobre podejście Kochana!

AgaL, missy83, katiuszaa lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Missy to wspaniałe wieści:) z taką energią i nastawieniem musi się udać:)

missy83 lubi tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Jaśminowa odważna jesteś w testowaniu;)
    też mi to przeszło dziś rano przez myśl....ale nie miałam odwagi, taki tchórz ze mnie ;)

AgaL- i tak trzymaj Zuch Dziewczyna!
    nie polecam wczesnego testowania, bo ciągłe oglądanie 1 kreski nie jest fajne.

AgaL, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby znowu przyjdzie jak my znikniemy ;) haha

Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Cześć Ejrene:)
    jak nastrój??

A właśnie coś dobrze :)
    Jasminowa wrote:
    AgaL- i tak trzymaj Zuch Dziewczyna!
    nie polecam wczesnego testowania, bo ciągłe oglądanie 1 kreski nie jest fajne.

No właśnie nie jest ale ciężko wytrzymać do dnia @ :)

missy83 fajnie że masz możliwości tak szybkiej konsultacji z ginem :) powodzenia w staraniach :)

missy83 lubi tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To super, że dobrze Ejrene:) zarażaj optymizmem dziś.

Edycik, Ejrene lubią tę wiadomość

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra to ja Was pozarażam optymizmem :D a Wy mnie zaraźcie chęcią do pracy bo tak mi się nie chce a dużo mam :P

atdc15nmjt4tk663.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to może tak jak ja, pracuję i co jakiś czas zerkam na forum:)

• Wiola90 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :) Ja mam dziś wolny dzień :) zaraz zmykam na miasto, ale wpadłam chwilę zobaczyć co się dzieje z rana :)
    madzikk wrote:
    Witam sie :)

Missy, jezeli chodzi o jedzenie w ktorym jest chemia, np w kurczakach hormony, albo jedzenie przetwozone to bardzo zle wplywa na nasze hormony. Moja kolezanka ktora byla w ciazy (wie ze sie staramy) zaczela na mnie krzyczec jak jadlam orzechy nerkowca, powiedziala ze dwa moge i wszystko z umiarem. Ona urodzila w 27 tygodniu wiec jest bardzo przewrazliwiona, ale ma racje. Jezeli chodzi o zywnosc przetwozona, czy my naprawde wiemy co oni tam dodaja? Nie, wiec po co ryzykowac. Jak alkohol to tylko wino wytrawne, cala reszta szkodzi.

Wiola, a mierzysz tempke, to moze sporo powiedziec o organizmie.

Ja zaraz lece do szpitala na oddzial nieplodnosci. Piersza wizyta, ale nie wiem czy mnie zbadaja od srodka, @ juz bardzo blisko, moze nawet dzisiaj. Dam znac co mi beda robic w najbizszym czasie.

Milego dnia kochane :)

Madzikk mierzę ale jakoś w tym miesiącu, żadnego sensu nie ma ten mój wykres. Dzisiaj temp poleciała bardzo w dół więc nie mam złudzeń. Pewnie cykl bezowulacyjny. Powodzenia na wizycie, trzymam kciuki :)

Miłego dnia Dziewczyny :)

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • missy83 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

synek ur. 18.08.2016 <3
    h84fwn15dqixvghy.png
  • missy83 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

synek ur. 18.08.2016 <3
    h84fwn15dqixvghy.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć i ja się witam, popijam herbatkę i czytam co naprodukowałyście od rana :) Ja kolejny dzień plamię więc chyba jeszcze dziś zacznę nowy cykl. Przynajmniej temperatura mnie nie zwodziła tym razem :) Wczoraj przeprowadziłam ranking ginekologów w LuxMedzie i umówiłam się na wizytę. Może coś mi doradzą na te plamienia? No i poproszę o rozbudowane badania :)

A ja dziś w pracy uważnie obserwuję koleżanki, któraś testowała w pracy i wyrzuciła opakowanie od testu do wspólnego kosza, ciekawe jaki wynik ;)

P.S. Jasminowa, koleżanko od testowania w sobotę, trzymam kciuki, żeby Tobie się udało :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 10:07

luna91, Bratek lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzikk wrote:
    Witam sie :)

Missy, jezeli chodzi o jedzenie w ktorym jest chemia, np w kurczakach hormony, albo jedzenie przetwozone to bardzo zle wplywa na nasze hormony. Moja kolezanka ktora byla w ciazy (wie ze sie staramy) zaczela na mnie krzyczec jak jadlam orzechy nerkowca, powiedziala ze dwa moge i wszystko z umiarem. Ona urodzila w 27 tygodniu wiec jest bardzo przewrazliwiona, ale ma racje. Jezeli chodzi o zywnosc przetwozona, czy my naprawde wiemy co oni tam dodaja? Nie, wiec po co ryzykowac. Jak alkohol to tylko wino wytrawne, cala reszta szkodzi.

Wiola, a mierzysz tempke, to moze sporo powiedziec o organizmie.

Ja zaraz lece do szpitala na oddzial nieplodnosci. Piersza wizyta, ale nie wiem czy mnie zbadaja od srodka, @ juz bardzo blisko, moze nawet dzisiaj. Dam znac co mi beda robic w najbizszym czasie.

Milego dnia kochane :)

a dlaczego orzechy nerkowca nie? mi dietetyczka właśnie powiedziała że przy staraniach to można

‹‹ 441 442 443 444 445 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ