Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO jak pięknie forum się rozwija, cieszę się ogromne dziewczyny:)
Gorąco witam nowe Panie;) zizi, nusia i chyba jeszcze jedna dziewczyna dołączyła
Ruda chyba pytałaś czy coś czuję...no nie czuję nic teraz tym bardziej bowidzisz ta owulka ześwirowała 21 dzień cyklu dopiero chociaż i tak nie mam pewności że będzie bo z temp się zupełnie mija...
Ja pewnie będę testować bo mam zapas allegrowych testów ale dopiero za jakieś 10 dni
Trzymam kciuki za Nas wszystkie szczególnie te które zabierają się za testy niedługo!!!
Jeśli chodzi o wiek to bardzo zbliżony myślę bo po 30 i przed 30
Też bym chciała powiedzieć że u nas na luzie ale tak nie jest bo znowu mam tak że jak coś postanowię to to musi być najlepiej już teraz natychmiast
Testowanie najgorsze bo zawsze myśli się że może akurat tym razem
A ja przed każdą miesiączką/ testowaniem oczywiście wszystkie objawy ciążowe odczuwam które okazują się nimi nie być więc widzicie że nasza psychika działa cuda;)
także tyle na teraz, ale wam elaborat strzeliłam, ale jako założycielka mam tyle do powiedzenia że i tak pewnie jeszcze kilka razy napiszę dzisiaj
Pozdrawiam serdecznie:)
-
Uzywalyscie moze Preseed? Moim znajomym udalo sie za 1 razem. Tez kupilam i w tym cyklu sprawdzimy.. Czytalam opinie i niby, ze pary zadowolone ale to nigdy nie wiadomo czy zel pomogl czy tak mialo byc.. A moj wiesiolek ma 1000mg w 1 tabletce.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 20:04
-
nick nieaktualny
-
Kochana, to zel dopochwowy nawilzajacy, pomaga plemnikom przezyc troszke dluzej, nie niszczy ich w przeciwienstwie do innych lubrykantow. Jeszcze slyszalam o Conceive Plus. Tam jest taki aplikator i powinno sie zaaplikowac ok 15 min przed stosunkiem.
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkich
postanowiłam do was dołączyć! Od pewnego czasu staram się z mężem o dzidzie, ale można powiedzieć, że przez pół roku podchodziliśmy do tematu na luzie (a nawet na zbyt dużym luzie bo nawet dni płodnych nie pilnowałam:p), od maja zabraliśmy się do tematu już na serio i myślałam, że już nawet się udało (okres spóźniał się tydzień co mi się zdarza), teraz pozostały mi 3 dni do okresu i chyba już nie mam na co liczyć w tym cyklu07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
nick nieaktualnyMajetta witamy, a czemu mówisz że nie nasz na co liczyc,jeszcze 3 dni do okresu, testowałaś juz?
Szynszyl dobrze prawi, moja bliska koleżanka urodziła w wieku 34 lat, a w ciążę zaszła w drugim cyklu starań wiele zależy od kondycji ciała a nie od jego wieku:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeśli się teraz nie uda to w następnym cyklu również tego żelu wypróbuję. Z wiekiem macie rację. Wiadomo, że po 30 może być troszeczkę ciężej, ale nie musi. Kwestia nastawienia, samopoczucia, organizmu i przede wszystkim dojrzałości. Bo nie ma chyba nic gorszego niż dziecko mające rodziców, którzy nie dorośli do swojej roli i wcale nie chcą dorosnąć... No ale skoro tutaj jesteśmy to znaczy, że wśród nas są tylko i wyłącznie osoby, które są świadome swojego wyboru i przygotowane do tej roli, także i z wiekiem nie powinno być problemu
-
Moja znajoma ma na poniedzialek termin, 37 lat, 1 dziecko a wczesniej poronila chyba ze 2 razy.. Jej maz jest mlodszy o pare lat.
Zele mozna kupic na necie, chyba, ze jakas apteka sprzedaje. Ja z neta zamowilam, oby nazelowalo ladnie!! -
Ja urzywam żelu ale na nim pisze że akurat może przeszkadzać w zapłodnieniu. Czytanie więc kochane jaki żelik bierzecie. Ja muszę w takim razie zamienić .
Ja w lutym jak zaciążyłam to miałam chęć na ogórki kiszone które oczywiście kupiłam. Przeszło mi przez myśl, że zaskoczyło ale nie chciało mi się wierzyć. Objawy miałam na @ typowe. Powiększone piersi i ból brzucha. Na noc założyła podpaskę bo dostawała @ wtedy w nocy. A rano nic nie było i na teściku 2 kreski. Także jeśli macie objawy jak na @ to wcale nie oznacza, że stracone i przyjdzie @.
Moja mama miała 38 lat jak urodziła mojego brata więc wiek nie gra roli.
Witam nowe koleżanki!!!Bratek lubi tę wiadomość