Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiola90 wrote:Ale zasuwacie
Człowiek wraca z pracy i nie może nadrobić
A co do pracy miałam dzisiaj taką komiczną sytuację. Przyszła do nas kobieta, która miała tabl. dopochwowe przepisane kilka dni temu i pyta czy nic jej się nie stanie bo ona je łykała zamiast wkładać gdzie trzeba
ulotkę przeczytała po połknięciu ostatniej
Bratku cieszę się bardzo, że wyniki dobre
Potwierdzam przepis świetny, też bardzo często robię i zawsze wychodzi pyszna
PadłamKjopa3 lubi tę wiadomość
-
Wiola90 wrote:Ale zasuwacie
Człowiek wraca z pracy i nie może nadrobić
A co do pracy miałam dzisiaj taką komiczną sytuację. Przyszła do nas kobieta, która miała tabl. dopochwowe przepisane kilka dni temu i pyta czy nic jej się nie stanie bo ona je łykała zamiast wkładać gdzie trzeba
ulotkę przeczytała po połknięciu ostatniej
Bratku cieszę się bardzo, że wyniki dobre
Potwierdzam przepis świetny, też bardzo często robię i zawsze wychodzi pyszna
O mamo i nie zaszkodziło jej?
Ruby to dobrze, że znalazłaś kogo trzeba. W każdym mieście są lekarze z którymi można się dogadać.
Katiusz a temperatura spadała w dzień @ czy przed bo jak na razie to tempka dobrze się trzyma.
-
Bratku super ze masz juz wyniki i ze takie dobre!
jutro jak Moj M odbierze i nie będę umiała odczytać,napisze do Ciebie;)
A to TAADAAAAMM uwielbiam!
Czekam z niecierpliwością na pozytywne wieści,w końcu 4 Testujące to duzooo
Wiola przepisy tej kobitki od pizzy sa fajne i opisane krok po kroku,prawda?
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
A tak poza tym....nie chce mi się jutro do pracy:/
Przejrzałam swoją szafę i stwierdziłam ze nie mam co na siebie włożyć....
Przyjaciółki obejrzałam na Ipli i nie mam co oglądać
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Kjopa nie powinny zaszkodzić ale i raczej nie pomogło. Koleżanka ją odesłała jeszcze raz do lekarza. Jak wyszła to nie mogłyśmy się uspokoić ze śmiechu
Aga ja robiłam tylko tą pizzę ale rzeczywiście przepisy super opisane. Robiłaś coś jeszcze z jej kanału?AgaL, Kjopa3, Jasminowa lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
nick nieaktualnyKjopa zadałaś mi trudne pytanie bo szczerze nie wiem. Ten cykl jest dla mnie zupełną nowością. Jak teraz spojrzałam na te cykle wstecz to tylko jeden był owulacyjny a temperatura spadła dopiero kilka dni po @. Termometr miałam do kitu więc nie obstawiałabym że tak będzie. Nie zostaje mi nic innego jak tylko czekać.
-
AgaL wrote:A tak poza tym....nie chce mi się jutro do pracy:/
Przejrzałam swoją szafę i stwierdziłam ze nie mam co na siebie włożyć....
Przyjaciółki obejrzałam na Ipli i nie mam co oglądać
Nie ma co na siebie włożyć i nie ma gdzie schować
AgaL lubi tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Bratek wrote:Mamy wyniki, mamy wyniki. Jest lepiej
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
A jeszcze nie minęły 3 miesiące od końca męczenia się z zapaleniem i bólami, no i suple - dopiero gdzieś od miesiącaAle jest lepiej, niektóre parametry nawet troszkę lepsze, niż 3 lata temu
))))))
Jest więcej żołnierzyków w 1ml, większa objętość ejakulatu, więc i całkowita ilość wzrosła. No i to cholerne upłynnienie spadło z 60 min do 15))))) Ruchliwość powoli lepsza. No i mniej nieprawidłowych główek, niż w 2012 nawet
(z 63% spadło na 55%
).
LALALALALALALALALALALLAAAAAAA......)))))))))))))))))
P.S. A tak w ogóloe, to dziś 5dc, a ja nie krwawię.... Yyyyy? Nigdy tak nie miałamMoże chociaż jakaś końcówka, hę? Mam nadzieję, że jutro nie chlupnie, bo kiedyś już mnie tak zmyliło, że się kończy.... a potem chlup!
Bratku- jeszcze do tego Twoje udrożnienie i będzie super!Bratek lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Kjopa3 wrote:Ja na szczęście poprosiłam o znieczulenie ZZO podczas porodu i było w miarę ok.
Bratku to będziemy trzymać kciuki aby badanie poszło szybko, sprawnie i bezboleśnie.
Kjopa- gdzie Ci dali znieczulenie w Trójmieście? mi nie chcieli dać, ale pewnie dlatego ,że to dawno było 12 i 10 lat temu.https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jasminowa wrote:Kjopa- gdzie Ci dali znieczulenie w Trójmieście? mi nie chcieli dać, ale pewnie dlatego ,że to dawno było 12 i 10 lat temu.
W 2009r. dostałam znieczulenie na Klinicznej bez żadnego problemu ok 23-24 w nocy i o 2 urodził się młody. To był chyba jedyny w Gdańsku który bez problemu dawał znieczulenie i w Wojewódzkim dają po spotkaniu z anestozjologiem ale tam zawsze mówili, że za szybko a później że za późno
-
katiuszaa wrote:Kjopa zadałaś mi trudne pytanie bo szczerze nie wiem. Ten cykl jest dla mnie zupełną nowością. Jak teraz spojrzałam na te cykle wstecz to tylko jeden był owulacyjny a temperatura spadła dopiero kilka dni po @. Termometr miałam do kitu więc nie obstawiałabym że tak będzie. Nie zostaje mi nic innego jak tylko czekać.
Niektóre kobiety tak mają, że spada kilka dni po @. W każdym razie trzymam kciuki.