X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiola90 wrote:
    Ale zasuwacie :) Człowiek wraca z pracy i nie może nadrobić :) A co do pracy miałam dzisiaj taką komiczną sytuację. Przyszła do nas kobieta, która miała tabl. dopochwowe przepisane kilka dni temu i pyta czy nic jej się nie stanie bo ona je łykała zamiast wkładać gdzie trzeba :) ulotkę przeczytała po połknięciu ostatniej :D

Bratku cieszę się bardzo, że wyniki dobre :)

Potwierdzam przepis świetny, też bardzo często robię i zawsze wychodzi pyszna :)

Padłam :D

Kjopa3 lubi tę wiadomość

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiola90 wrote:
    Ale zasuwacie :) Człowiek wraca z pracy i nie może nadrobić :) A co do pracy miałam dzisiaj taką komiczną sytuację. Przyszła do nas kobieta, która miała tabl. dopochwowe przepisane kilka dni temu i pyta czy nic jej się nie stanie bo ona je łykała zamiast wkładać gdzie trzeba :) ulotkę przeczytała po połknięciu ostatniej :D

Bratku cieszę się bardzo, że wyniki dobre :)

Potwierdzam przepis świetny, też bardzo często robię i zawsze wychodzi pyszna :)

O mamo i nie zaszkodziło jej?

Ruby to dobrze, że znalazłaś kogo trzeba. W każdym mieście są lekarze z którymi można się dogadać.

Katiusz a temperatura spadała w dzień @ czy przed bo jak na razie to tempka dobrze się trzyma.

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku super ze masz juz wyniki i ze takie dobre!:) jutro jak Moj M odbierze i nie będę umiała odczytać,napisze do Ciebie;)
    A to TAADAAAAMM uwielbiam! :D

Czekam z niecierpliwością na pozytywne wieści,w końcu 4 Testujące to duzooo :)

Wiola przepisy tej kobitki od pizzy sa fajne i opisane krok po kroku,prawda?:)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak poza tym....nie chce mi się jutro do pracy:/
    Przejrzałam swoją szafę i stwierdziłam ze nie mam co na siebie włożyć....:/
    Przyjaciółki obejrzałam na Ipli i nie mam co oglądać :/

;)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pobawię się z kotem w chowanego,uwielbia to ;)

Bratek, Edycik lubią tę wiadomość

• Wiola90 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa nie powinny zaszkodzić ale i raczej nie pomogło. Koleżanka ją odesłała jeszcze raz do lekarza. Jak wyszła to nie mogłyśmy się uspokoić ze śmiechu :D

Aga ja robiłam tylko tą pizzę ale rzeczywiście przepisy super opisane. Robiłaś coś jeszcze z jej kanału?

AgaL, Kjopa3, Jasminowa lubią tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiola mnóstwo potraw:)naprawdę polecam!

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa zadałaś mi trudne pytanie bo szczerze nie wiem. Ten cykl jest dla mnie zupełną nowością. Jak teraz spojrzałam na te cykle wstecz to tylko jeden był owulacyjny a temperatura spadła dopiero kilka dni po @. Termometr miałam do kitu więc nie obstawiałabym że tak będzie. Nie zostaje mi nic innego jak tylko czekać.

• Wiola90 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    A tak poza tym....nie chce mi się jutro do pracy:/
    Przejrzałam swoją szafę i stwierdziłam ze nie mam co na siebie włożyć....:/
    Przyjaciółki obejrzałam na Ipli i nie mam co oglądać :/

;)
    Aga też tak mam :) Nie ma co na siebie włożyć i nie ma gdzie schować :)

AgaL lubi tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek wrote:
    Mamy wyniki, mamy wyniki. Jest lepiej :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    A jeszcze nie minęły 3 miesiące od końca męczenia się z zapaleniem i bólami, no i suple - dopiero gdzieś od miesiąca :) Ale jest lepiej, niektóre parametry nawet troszkę lepsze, niż 3 lata temu :)))))))
    Jest więcej żołnierzyków w 1ml, większa objętość ejakulatu, więc i całkowita ilość wzrosła. No i to cholerne upłynnienie spadło z 60 min do 15 :)))))) Ruchliwość powoli lepsza. No i mniej nieprawidłowych główek, niż w 2012 nawet :-D (z 63% spadło na 55% :) ).
    LALALALALALALALALALALLAAAAAAA...... :)))))))))))))))))) emoty021.gif

big_smile.gif

P.S. A tak w ogóloe, to dziś 5dc, a ja nie krwawię.... Yyyyy? Nigdy tak nie miałam :-O :) Może chociaż jakaś końcówka, hę? Mam nadzieję, że jutro nie chlupnie, bo kiedyś już mnie tak zmyliło, że się kończy.... a potem chlup! ;)

Bratku- jeszcze do tego Twoje udrożnienie i będzie super!

Bratek lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku bardzo się cieszę :)

W końcu jakaś dobra wiadomość tutaj :)

Aga to z szafą przerabiałam wczoraj :p

AgaL lubi tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa3 wrote:
    Ja na szczęście poprosiłam o znieczulenie ZZO podczas porodu i było w miarę ok.
    Bratku to będziemy trzymać kciuki aby badanie poszło szybko, sprawnie i bezboleśnie.

Kjopa- gdzie Ci dali znieczulenie w Trójmieście? mi nie chcieli dać, ale pewnie dlatego ,że to dawno było 12 i 10 lat temu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Idę na odwyk.

madzikk, AgaL, Ruby, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocy dziewczyny, uciekam

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Dobranoc Idę na odwyk.

Dobranoc :) chociaż mam przeczucie, że jeszcze wrócisz :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Dobrej nocy dziewczyny, uciekam

dobranoc:)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc :)

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Kjopa- gdzie Ci dali znieczulenie w Trójmieście? mi nie chcieli dać, ale pewnie dlatego ,że to dawno było 12 i 10 lat temu.

W 2009r. dostałam znieczulenie na Klinicznej bez żadnego problemu ok 23-24 w nocy i o 2 urodził się młody. To był chyba jedyny w Gdańsku który bez problemu dawał znieczulenie i w Wojewódzkim dają po spotkaniu z anestozjologiem ale tam zawsze mówili, że za szybko a później że za późno :-/

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moją sąsiadkę rodzącą od razu pytali czy chce żeby lekarz 2 razy nie latał więc też skorzystała :-)

Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Kjopa zadałaś mi trudne pytanie bo szczerze nie wiem. Ten cykl jest dla mnie zupełną nowością. Jak teraz spojrzałam na te cykle wstecz to tylko jeden był owulacyjny a temperatura spadła dopiero kilka dni po @. Termometr miałam do kitu więc nie obstawiałabym że tak będzie. Nie zostaje mi nic innego jak tylko czekać.

Niektóre kobiety tak mają, że spada kilka dni po @. W każdym razie trzymam kciuki.

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
‹‹ 565 566 567 568 569 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ