Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Edycik - Małżowi się spodobało.... Poprosił jeszcze raz....
cinnamon_, a co masz z kręgosłupem? Śmiechy śmiechami, ale czasem się martwię czy mój kręgosłup wytrzymałby ewentualny poród. Coraz częściej coś boli, jakby do siebie bardzo nie pasowało. Jeśli przeszywający ból potrafi się pojawić przy zwykłym schylaniu albo.... w wc, to co dopiero przy porodzie
A tak w ogóle, dzięki, Kochane, za wsparcie i tyle ciepłych słów!!!!!!!!
Zrobiłam dobrą sałatkę, kupiłam Rafaelloi popijamy winko.
Potrzebowałam takiego uśmiechu w ostatnich dniach....Kjopa3, Jasminowa, luna91, Edycik, AgaL, madzikk lubią tę wiadomość
-
Hello,udało mi się tym razem być pierwszą w dzisiejszy dzień
.
Mierzę temp i postanowiłam od razu nanosić na wykres (telefon).
Mam pytanie odnośnie testów owu z rossmanna. Jest taka gabeczka na tym pasku testowym i trzeba 10 sek trzymać w moczu. Stosujecie test jako strumieniowy czy w kubku go zanurzacie? Bo ... jaka jest gwarancja że ten strumień moczu będzie 10 sek trwał...??Ja to zielona w tych sprawach. A wczoraj zatestowalam test owu z rossmann,w kubeczku
Bratek - gratuluję pozytywnych wyników
AgaL - życzę pozytywnie udanych wyników mężulka również
...Pozostałym: powodzenia w testowaniu,
przyjemnych starań
Milego dnia:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 06:52
AgaL, Bratek lubią tę wiadomość
synek 6 lat2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
Kjopa - spojrzałam na wykres, no to test niedługo? Powodzenia z całego serca
Ruby - wykresu nie masz,ale test znów przed Tobą?@ jeszcze nie zawitała?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 07:05
Kjopa3 lubi tę wiadomość
synek 6 lat2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
nick nieaktualnyHej
Idę za przykładem Edycik o też nie sikam dzisiaj na testa
Mi też się dzisiaj super spalo, nie mogłam wstać, glowa ciężka... Wprawie młoda do przedszkola i chyba się jeszcze położe. Pogoda do baniEdycik, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
To i ja się witam
Spijam pierwszą kawkę, poranne wstawanie było koszmarem, ale już się powoli ogarniam
Edycik ładny ten Twój wykresEdycik, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Dziękuję Paryzetko
ale nie chwalmy dnia przed zachodem słońca
dziewczyny mam takie pytanie bo jedziemy na ten weekend do warszawy i chyba z alkoholem to bardzo ostrożnie, dwie lampki wina czerwonego i koniec?
powiem Wam że troszkę się boję teraz coś wychylić ..a na parapetówce wiadomo jak jestParyzetka83 lubi tę wiadomość
-
Witam się i jakończę pić pierwszą kawę.
Ruby wrote:
Idę za przykładem Edycik o też nie sikam dzisiaj na testa
Jestem z ciebie dumna
Edycik wrote:Dziękuję Paryzetkoale nie chwalmy dnia przed zachodem słońca
dziewczyny mam takie pytanie bo jedziemy na ten weekend do warszawy i chyba z alkoholem to bardzo ostrożnie, dwie lampki wina czerwonego i koniec?
powiem Wam że troszkę się boję teraz coś wychylić ..a na parapetówce wiadomo jak jest
Zarodek jest chroniony do skończenia 4 tygodnia i wypity alkohol na tak wczesnym etapie nie będzie miał na niego wpływu tak że się nie martw. Ale rozumiem Twoje obawy. My jutro jedziemy na urodziny do mojej babci i też coś tam wypije, ale wiadomo nie nawale się jak stodoła
A właśnie jeśli chodzi o te urodziny może podpowiecie co mogę kupić innego niż kwiatka ? Dodam że babcia wiekowa, nie za bardzo na chodzie bo jest po wylewie i częściowo jest niepełnosprawna i z domu to tylko na spacery w pobliżu wychodzi.
Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Ejrene Babuszce wiekowej z reguły trudno kupić prezent kochana,może Dopel Hertz na serce
taką dużą butelkę w aptece, albo jakąś ładną lampkę nocną na jesienne i zimowe wieczory przed telewizorem, może cipeły mięciutki szlafroczek polarowy....nic więcej do glowy mi nie przychodzi
ja jestem zwolennikiem praktycznych prezentów
missy83 lubi tę wiadomość
-
Edycik wrote:Ejrene Babuszce wiekowej z reguły trudno kupić prezent kochana,może Dopel Hertz na serce
taką dużą butelkę w aptece, albo jakąś ładną lampkę nocną na jesienne i zimowe wieczory przed telewizorem, może cipeły mięciutki szlafroczek polarowy....nic więcej do glowy mi nie przychodzi
ja jestem zwolennikiem praktycznych prezentów
No właśnie ja też, ale tak jak mówisz starszej osobie ciężko, a w przypadku mojej babci wszelkie kosmetyki czy ubrania raczej odpadają. Pomysł z lampką fajnyzaraz napisze do cioci i zapytam czy przypadkiem nie ma. Kwiatków ciętych i tak nie chciałam kupować w najgorszym wypadku jak nic fajniejszego nie wymyśle to kupie doniczkowy
-
Bratek wrote:Edycik - Małżowi się spodobało.... Poprosił jeszcze raz....
cinnamon_, a co masz z kręgosłupem? Śmiechy śmiechami, ale czasem się martwię czy mój kręgosłup wytrzymałby ewentualny poród. Coraz częściej coś boli, jakby do siebie bardzo nie pasowało. Jeśli przeszywający ból potrafi się pojawić przy zwykłym schylaniu albo.... w wc, to co dopiero przy porodzie
A tak w ogóle, dzięki, Kochane, za wsparcie i tyle ciepłych słów!!!!!!!!
Zrobiłam dobrą sałatkę, kupiłam Rafaelloi popijamy winko.
Potrzebowałam takiego uśmiechu w ostatnich dniach....
Bratku Kochany ostanie zdanie chyba zacytuje...też potrzebuje ostatnio uśmiechu i mniej gadania o staraniachteraz mamy na to czas, nacieszenia się sobą, póki nie zaczęłam sie leczyć
missy83, Bratek lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Edycik wrote:jestem
już w pracy i kawa nr 2 przede mną
ledwo się zwlokłam dziś z łóżka kobitki
jak tam Wasze nastroje?
Mój - byle do 15 mamy piątek
uprzedzając pytania nie sikalam na testa jak obiecałam,temperaturka 36,87 więc sobie czekam cierpliwie
Witaj Edycik:)
ja też po kawce w pracy, u nas dzis malują jeden z pokoi także rozróba niezła:P
mam wymówkę że nie da sie pracować;PEdycik, madzikk lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ejrene wrote:No właśnie ja też, ale tak jak mówisz starszej osobie ciężko, a w przypadku mojej babci wszelkie kosmetyki czy ubrania raczej odpadają. Pomysł z lampką fajny
zaraz napisze do cioci i zapytam czy przypadkiem nie ma. Kwiatków ciętych i tak nie chciałam kupować w najgorszym wypadku jak nic fajniejszego nie wymyśle to kupie doniczkowy
Wszystkie kobiety chyba lubią kwiaty niezależnie od wieku:)Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyWitam się ja już w pracy od kilku godzin.
Ruby odwyk był tylko na noc, więc wracam w ciągu dniaPrawdziwy odwyk to mnie czeka w weekend. Jak ja bez was wytrzymam???????
Ejrene ja swojej kupiłam na urodziny perfumy jej ulubione, dopel hertz to też nie głupi pomysł mój dziadek kiedyś dostał. A skoro mówisz że czasem na spacer wychodzi to jakąś ładną apaszkę w końcu już jesień.
Edycik, Ruby nie wierzę że jeszcze testu nie zrobiłyście. ściema?
Kjopa dzięki za wczorajsze posty potrzeba mi było takich realnych a nie ciągłego nakręcania.
madzikk, Kjopa3 lubią tę wiadomość