Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja to chyba za bardzo mam naryte w główce powoli bo zaczynam sobie coś wmawiać.Znów wyskoczyłam z pracy po sniadanie i ledwo przszyłam zmęczona, spocona itp.W dodatku nawet niedobrze mi.Ojj urojona ciąża w głowce jak nic
pora na herbatkę
katiuszaa, missy83, Jasminowa, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:A ja to chyba za bardzo mam naryte w główce powoli bo zaczynam sobie coś wmawiać.Znów wyskoczyłam z pracy po sniadanie i ledwo przszyłam zmęczona, spocona itp.W dodatku nawet niedobrze mi.Ojj urojona ciąża w głowce jak nic
pora na herbatkę
To wszystko przez tą przestrzeń na usgsmacznej herbatki, też idę zrobić.
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bratek wrote:Mamy wyniki, mamy wyniki. Jest lepiej
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
A jeszcze nie minęły 3 miesiące od końca męczenia się z zapaleniem i bólami, no i suple - dopiero gdzieś od miesiącaAle jest lepiej, niektóre parametry nawet troszkę lepsze, niż 3 lata temu
))))))
Jest więcej żołnierzyków w 1ml, większa objętość ejakulatu, więc i całkowita ilość wzrosła. No i to cholerne upłynnienie spadło z 60 min do 15))))) Ruchliwość powoli lepsza. No i mniej nieprawidłowych główek, niż w 2012 nawet
(z 63% spadło na 55%
).
LALALALALALALALALALALLAAAAAAA......)))))))))))))))))
P.S. A tak w ogóloe, to dziś 5dc, a ja nie krwawię.... Yyyyy? Nigdy tak nie miałamMoże chociaż jakaś końcówka, hę? Mam nadzieję, że jutro nie chlupnie, bo kiedyś już mnie tak zmyliło, że się kończy.... a potem chlup!
Bratek lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
katiuszaa wrote:To wszystko przez tą przestrzeń na usg
smacznej herbatki, też idę zrobić.
katiuszaa ma rację to wszystko przez to że zakodowałam sobie w tym durym pukielku ( zwanym potocznie głową) tą przestrzeń na usg
AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:katiuszaa ma rację to wszystko przez to że zakodowałam sobie w tym durym pukielku ( zwanym potocznie głową) tą przestrzeń na usg
Edycik lubi tę wiadomość
-
Madzikk zazdroszczę samozaparcia, ja na razie tylko basen raz w tygodniu ale jak już znajdę buty, które mi się spodobają to odwiedzę fittnes
Pilates i zdrowy kręgosłup na początek
Edycik ja też bym się tylko do winka ograniczyła jak lubiszEdycik, madzikk lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie było mnie kilka dni, a tu tyle nad robienia
Majju jak najbardziej upomnij się o badania genetyczne pod kątem obciążenia nowotworem jajnika. Ale pamiętaj, że nawet jeżeli jesteś obciążona to nie musisz zachorować i odwrotnie. Osoba nie obciążona też może zachorować.
Ją mam dzisiaj 28dc i czekam czy @ przyjdzie. Chyba owulki nie było w tym MC chociaż od 20 do 22 dc miałam mocne kłucie jajnika. I mam mega ciemne sutki, tak było w obydwu ciążach. Ale wtedy by wychodziło, że owulka była w 20 DC albo było kilka pęcherzyków...
Pozostaje czekać