X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • angella908 Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wysyłam wam wiruski ++ :D

Przez 2 cykle mijałam się z owulacja, ale przyglądłam się troche swojemu ciału i wiedziałam ze bd mieć 16 ;) to dziwne ale nawet czułam kiedy mi pęcherzyk pękł ;)

AgaL lubi tę wiadomość

mhsvj44jxrsr3ijj.png82dol6d8wb8ewah0.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek dziękuje za podpowiedź pomysł z pościelą super :)

Angella gratuluję.

missy83 ja używam tych z allegro które maczam w kubku.

madzikk zazdroszczę motywacji, mi tego brakuje. A powiedź jeszcze przed ovu i po tak samo ćwiczysz ?

Ruby ty chyba ze dwa cykle temu używałaś tych żeli Conceive Plus? Miałaś w aplikatorach ? I kupowałaś przez nata czy w normalnej aptece?

missy83 lubi tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angella908 wrote:
    Wysyłam wam wiruski ++ :D

Przez 2 cykle mijałam się z owulacja, ale przyglądłam się troche swojemu ciału i wiedziałam ze bd mieć 16 ;) to dziwne ale nawet czułam kiedy mi pęcherzyk pękł ;)

Gratuluję, można wiedzieć jak długo się staraliście?

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kobitki ale u mnie szaro za oknem się zrobiło
    tylko czekać aż będzie padał deszcz ...zrobiłam sobie herbatke i wegetuje w pracy :P

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    kobitki ale u mnie szaro za oknem się zrobiło
    tylko czekać aż będzie padał deszcz ...zrobiłam sobie herbatke i wegetuje w pracy :P

kolejną herbatkę. Edycik zwolniej nie nadążam

Edycik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:

Ruby ty chyba ze dwa cykle temu używałaś tych żeli Conceive Plus? Miałaś w aplikatorach ? I kupowałaś przez nata czy w normalnej aptece?

Tak używałam dwa ostatnie cykle, miałam w aplikatorach i jeden mi został na ten cykl ostatni więc wykorzystałam. Kupiłam na allegro, ale dziewczyny mówią że to w tubce starcza na dłużej...ja wam powiem, ze z mojego punktu widzenia oprócz tego, że łatwiej wejść to nic innego nie odczułam i na razie tego nie mam zamiaru kupować, chyba żeby mi gin zalecił w co szczerze wątpię :P

Ejrene lubi tę wiadomość

• angella908 Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju w sumie 3 cykle ale te 2 były nie trafione w owulacje, za 3 razem sie udało :)

AgaL, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

mhsvj44jxrsr3ijj.png82dol6d8wb8ewah0.png
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam:-)
    ależ mnie senność ogarnia dzisiaj, siedzenie za biurkiem;-)
    Angella gratulacje:-)
    Jaśminowa jaki fajny psiur w avatarze:-)

Wczoraj zostałam oskubana:-) i boolałoooooo ... ale za to dzisiaj skóra
    jedwab:-)
    Test owu wczoraj -, ale dzisiaj czuję ciągnięcie w jajku i myśle że owu będzie w wekend.
    Wiecie co doczytałam że owu jest wtedy gdy śluz rozciągliwy zmienia się w lepki ożesz, to ja to trochę inaczej rozumiałam...hmm???

Jasminowa lubi tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    kolejną herbatkę. Edycik zwolniej nie nadążam

cos mi sie pic chce :) z nudów w pracy piję :D ale poczekam z nastepną na Ciebie :D

angella do 3 razy sztuka i za trzecim razem GOLLL super :)

• Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)

Faktycznie pogoda nie nastraja pozytywnie, widze ze nie tylko ja mam herbatkowe szaleństwo :)
    Wczoraj zrobiłam numer mezowi :D bo zawsze robie w takim czajniku z podgrzewaczem herbate a on mi wiecznie ja spija :D Dorzuciłam kawałek jabłka ktore po czasie zeczelo wyglądać jak kartofel :) (tak sie ułożyło) Wiec udając zdziwiona zapytalam czy tez jest w ciazy ze ma podobne smaki do mnie :D
    Biedactwo nie wiedział co powiedzieć :D a minke miał boską :D
    oczywiście pozniej sie przyznalam ze jest to jabuszko :D

Czekam dalej na wasze ++ :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 12:19

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię_Róży wrote:
    Witam:-)
    ależ mnie senność ogarnia dzisiaj, siedzenie za biurkiem;-)
    Angella gratulacje:-)
    Jaśminowa jaki fajny psiur w avatarze:-)

Wczoraj zostałam oskubana:-) i boolałoooooo ... ale za to dzisiaj skóra
    jedwab:-)
    Test owu wczoraj -, ale dzisiaj czuję ciągnięcie w jajku i myśle że owu będzie w wekend.
    Wiecie co doczytałam że owu jest wtedy gdy śluz rozciągliwy zmienia się w lepki ożesz, to ja to trochę inaczej rozumiałam...hmm???

No własnie jak to z tym śluzem?:)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaśminowa żeby Twój psiak mojej kocicy nie pogonił :D

• agatia Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ImięRóży śluz rozciągliwy jest przed owu. Owulacja następuje w ostatnim dniu śluzu który ma chociaż jedną cechę płodnego. Ale niestety obecnośc owu można zaobserwować dzień po niej gdy śluzu już nie ma.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 12:24

AgaL lubi tę wiadomość

• Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a nie lepiej szaleć z facetem co drugi dzien po @...do terminu następnej @...?! wtedy sie na pewno trafi w owulacje (moim zdaniem) i ile przyjemnosci :) :D

Ja tak zorbilam i prosze taka niespodzianka nawet sam lekarz byl wczoraj zaskoczony ze tak szybko wrocilam do niego :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 12:30

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila ;) wrote:
    Dziewczyny a nie lepiej szaleć z facetem co drugi dzien po @...do terminu następnej @...?! wtedy sie na pewno trafi w owulacje (moim zdaniem) i ile przyjemnosci :) :D

Ja tak zorbilam i prosze taka niespodzianka nawet sam lekarz byl wczoraj zaskoczony ze tak szybko wrocilam do niego :)

Trzeba mieć dużo siły by szaleć z seksami co drugi dzień,my czasem z mężem zasypiamy 21.30 tak jesteśmy zmęczeni....ale gratuluje złotego strzału

Bratek lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ją w ciąży z synkiem też co 2 dzień i w pierwszym cyklu się udało. Ale ważne, żeby przy zagnieżdżanie nie baraszkować żeby nie doszło do poronienia

• AgaL Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Trzeba mieć dużo siły by szaleć z seksami co drugi dzień,my czasem z mężem zasypiamy 21.30 tak jesteśmy zmęczeni....ale gratuluje złotego strzału

Edycik my to samo mamy. Wczoraj to ja o 21 prawie spałam...
    martwi mnie to, bo się boję że faktyczni za rzadko, a znowu nie chcę nic na siłe...bo jest dobrze między nami, nie chce nic zmieniać:/

Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to się już naszalałam, teraz jest to szaleństwo kontrolowane żeby co te 2-3dni się zmobilizować ;) A jak nie wyjdzie to trudno ;)

Kamila ;), Jasminowa lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Kamila ;) Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Ją w ciąży z synkiem też co 2 dzień i w pierwszym cyklu się udało. Ale ważne, żeby przy zagnieżdżanie nie baraszkować żeby nie doszło do poronienia

Nie wiem kiedy u mnie doszło do zagnieżdżenia ale wczoraj bylam na usg i na chwile obecna jest ok Teraz czekam na kolejna wizytę zeby sprawdzić czy serduszko zabije.
    Ale nie jestem typowym ostyrm szaleńcem łóżkowym :D :D :D

A jak nie ma siły wieczorem to zawsze mozna o innej porze...:) Moj ma bardzo ciezka prace i ma okropne zmiany np w tym tyg wychodzi o 11 rano z w nast. tyg wydzodzi o 3 w nocy :D
    Według mnie nic nie szkodzi spróbować :)
    Minus taki ze moj maz jest teraz chyba wypompowany :D albo sie poprostu boi..

Najwazniejsze ze sie spełniło sie moje marzenie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 12:41

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • Edycik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś jestem tego zdania co Ty ,nic na siłę.Przecież oboje macie prawo być zmęczeni i tyle.My czasem zwyczajnie nie mamy siły na seks.

Paryzetka83, AgaL, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość

‹‹ 571 572 573 574 575 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ