Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Bratek dziękuje za podpowiedź pomysł z pościelą super
Angella gratuluję.
missy83 ja używam tych z allegro które maczam w kubku.
madzikk zazdroszczę motywacji, mi tego brakuje. A powiedź jeszcze przed ovu i po tak samo ćwiczysz ?
Ruby ty chyba ze dwa cykle temu używałaś tych żeli Conceive Plus? Miałaś w aplikatorach ? I kupowałaś przez nata czy w normalnej aptece?
missy83 lubi tę wiadomość
-
angella908 wrote:Wysyłam wam wiruski ++
Przez 2 cykle mijałam się z owulacja, ale przyglądłam się troche swojemu ciału i wiedziałam ze bd mieć 16to dziwne ale nawet czułam kiedy mi pęcherzyk pękł
Gratuluję, można wiedzieć jak długo się staraliście? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEjrene wrote:
Ruby ty chyba ze dwa cykle temu używałaś tych żeli Conceive Plus? Miałaś w aplikatorach ? I kupowałaś przez nata czy w normalnej aptece?
Tak używałam dwa ostatnie cykle, miałam w aplikatorach i jeden mi został na ten cykl ostatni więc wykorzystałam. Kupiłam na allegro, ale dziewczyny mówią że to w tubce starcza na dłużej...ja wam powiem, ze z mojego punktu widzenia oprócz tego, że łatwiej wejść to nic innego nie odczułam i na razie tego nie mam zamiaru kupować, chyba żeby mi gin zalecił w co szczerze wątpięEjrene lubi tę wiadomość
-
Witam:-)
ależ mnie senność ogarnia dzisiaj, siedzenie za biurkiem;-)
Angella gratulacje:-)
Jaśminowa jaki fajny psiur w avatarze:-)
Wczoraj zostałam oskubana:-) i boolałoooooo ... ale za to dzisiaj skóra
jedwab:-)
Test owu wczoraj -, ale dzisiaj czuję ciągnięcie w jajku i myśle że owu będzie w wekend.
Wiecie co doczytałam że owu jest wtedy gdy śluz rozciągliwy zmienia się w lepki ożesz, to ja to trochę inaczej rozumiałam...hmm???
Jasminowa lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Witajcie
Faktycznie pogoda nie nastraja pozytywnie, widze ze nie tylko ja mam herbatkowe szaleństwo
Wczoraj zrobiłam numer mezowibo zawsze robie w takim czajniku z podgrzewaczem herbate a on mi wiecznie ja spija
Dorzuciłam kawałek jabłka ktore po czasie zeczelo wyglądać jak kartofel
(tak sie ułożyło) Wiec udając zdziwiona zapytalam czy tez jest w ciazy ze ma podobne smaki do mnie
Biedactwo nie wiedział co powiedzieća minke miał boską
oczywiście pozniej sie przyznalam ze jest to jabuszko
Czekam dalej na wasze ++Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 12:19
-
Imię_Róży wrote:Witam:-)
ależ mnie senność ogarnia dzisiaj, siedzenie za biurkiem;-)
Angella gratulacje:-)
Jaśminowa jaki fajny psiur w avatarze:-)
Wczoraj zostałam oskubana:-) i boolałoooooo ... ale za to dzisiaj skóra
jedwab:-)
Test owu wczoraj -, ale dzisiaj czuję ciągnięcie w jajku i myśle że owu będzie w wekend.
Wiecie co doczytałam że owu jest wtedy gdy śluz rozciągliwy zmienia się w lepki ożesz, to ja to trochę inaczej rozumiałam...hmm???
No własnie jak to z tym śluzem?Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
ImięRóży śluz rozciągliwy jest przed owu. Owulacja następuje w ostatnim dniu śluzu który ma chociaż jedną cechę płodnego. Ale niestety obecnośc owu można zaobserwować dzień po niej gdy śluzu już nie ma.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 12:24
AgaL lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a nie lepiej szaleć z facetem co drugi dzien po @...do terminu następnej @...?! wtedy sie na pewno trafi w owulacje (moim zdaniem) i ile przyjemnosci
Ja tak zorbilam i prosze taka niespodzianka nawet sam lekarz byl wczoraj zaskoczony ze tak szybko wrocilam do niegoWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 12:30
-
Kamila ;) wrote:Dziewczyny a nie lepiej szaleć z facetem co drugi dzien po @...do terminu następnej @...?! wtedy sie na pewno trafi w owulacje (moim zdaniem) i ile przyjemnosci
Ja tak zorbilam i prosze taka niespodzianka nawet sam lekarz byl wczoraj zaskoczony ze tak szybko wrocilam do niego
Trzeba mieć dużo siły by szaleć z seksami co drugi dzień,my czasem z mężem zasypiamy 21.30 tak jesteśmy zmęczeni....ale gratuluje złotego strzałuBratek lubi tę wiadomość
-
Edycik wrote:Trzeba mieć dużo siły by szaleć z seksami co drugi dzień,my czasem z mężem zasypiamy 21.30 tak jesteśmy zmęczeni....ale gratuluje złotego strzału
Edycik my to samo mamy. Wczoraj to ja o 21 prawie spałam...
martwi mnie to, bo się boję że faktyczni za rzadko, a znowu nie chcę nic na siłe...bo jest dobrze między nami, nie chce nic zmieniaćEdycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
agatia wrote:Ją w ciąży z synkiem też co 2 dzień i w pierwszym cyklu się udało. Ale ważne, żeby przy zagnieżdżanie nie baraszkować żeby nie doszło do poronienia
Nie wiem kiedy u mnie doszło do zagnieżdżenia ale wczoraj bylam na usg i na chwile obecna jest ok Teraz czekam na kolejna wizytę zeby sprawdzić czy serduszko zabije.
Ale nie jestem typowym ostyrm szaleńcem łóżkowym
A jak nie ma siły wieczorem to zawsze mozna o innej porze...Moj ma bardzo ciezka prace i ma okropne zmiany np w tym tyg wychodzi o 11 rano z w nast. tyg wydzodzi o 3 w nocy
Według mnie nic nie szkodzi spróbować
Minus taki ze moj maz jest teraz chyba wypompowanyalbo sie poprostu boi..
Najwazniejsze ze sie spełniło sie moje marzenieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 12:41