Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Bratek dziękuje za podpowiedź pomysł z pościelą super

Angella gratuluję.
missy83 ja używam tych z allegro które maczam w kubku.
madzikk zazdroszczę motywacji, mi tego brakuje. A powiedź jeszcze przed ovu i po tak samo ćwiczysz ?
Ruby ty chyba ze dwa cykle temu używałaś tych żeli Conceive Plus? Miałaś w aplikatorach ? I kupowałaś przez nata czy w normalnej aptece?
missy83 lubi tę wiadomość
-
angella908 wrote:Wysyłam wam wiruski ++

Przez 2 cykle mijałam się z owulacja, ale przyglądłam się troche swojemu ciału i wiedziałam ze bd mieć 16
to dziwne ale nawet czułam kiedy mi pęcherzyk pękł 
Gratuluję, można wiedzieć jak długo się staraliście? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEjrene wrote:
Ruby ty chyba ze dwa cykle temu używałaś tych żeli Conceive Plus? Miałaś w aplikatorach ? I kupowałaś przez nata czy w normalnej aptece?
Tak używałam dwa ostatnie cykle, miałam w aplikatorach i jeden mi został na ten cykl ostatni więc wykorzystałam. Kupiłam na allegro, ale dziewczyny mówią że to w tubce starcza na dłużej...ja wam powiem, ze z mojego punktu widzenia oprócz tego, że łatwiej wejść to nic innego nie odczułam i na razie tego nie mam zamiaru kupować, chyba żeby mi gin zalecił w co szczerze wątpię
Ejrene lubi tę wiadomość
-
Witam:-)
ależ mnie senność ogarnia dzisiaj, siedzenie za biurkiem;-)
Angella gratulacje:-)
Jaśminowa jaki fajny psiur w avatarze:-)
Wczoraj zostałam oskubana:-) i boolałoooooo ... ale za to dzisiaj skóra
jedwab:-)
Test owu wczoraj -, ale dzisiaj czuję ciągnięcie w jajku i myśle że owu będzie w wekend.
Wiecie co doczytałam że owu jest wtedy gdy śluz rozciągliwy zmienia się w lepki ożesz, to ja to trochę inaczej rozumiałam...hmm???
Jasminowa lubi tę wiadomość

10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Witajcie

Faktycznie pogoda nie nastraja pozytywnie, widze ze nie tylko ja mam herbatkowe szaleństwo
Wczoraj zrobiłam numer mezowi
bo zawsze robie w takim czajniku z podgrzewaczem herbate a on mi wiecznie ja spija
Dorzuciłam kawałek jabłka ktore po czasie zeczelo wyglądać jak kartofel
(tak sie ułożyło) Wiec udając zdziwiona zapytalam czy tez jest w ciazy ze ma podobne smaki do mnie 
Biedactwo nie wiedział co powiedzieć
a minke miał boską 
oczywiście pozniej sie przyznalam ze jest to jabuszko
Czekam dalej na wasze ++
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 12:19
-
Imię_Róży wrote:Witam:-)
ależ mnie senność ogarnia dzisiaj, siedzenie za biurkiem;-)
Angella gratulacje:-)
Jaśminowa jaki fajny psiur w avatarze:-)
Wczoraj zostałam oskubana:-) i boolałoooooo ... ale za to dzisiaj skóra
jedwab:-)
Test owu wczoraj -, ale dzisiaj czuję ciągnięcie w jajku i myśle że owu będzie w wekend.
Wiecie co doczytałam że owu jest wtedy gdy śluz rozciągliwy zmienia się w lepki ożesz, to ja to trochę inaczej rozumiałam...hmm???
No własnie jak to z tym śluzem?
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę 
-
ImięRóży śluz rozciągliwy jest przed owu. Owulacja następuje w ostatnim dniu śluzu który ma chociaż jedną cechę płodnego. Ale niestety obecnośc owu można zaobserwować dzień po niej gdy śluzu już nie ma.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 12:24
AgaL lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a nie lepiej szaleć z facetem co drugi dzien po @...do terminu następnej @...?! wtedy sie na pewno trafi w owulacje (moim zdaniem) i ile przyjemnosci

Ja tak zorbilam i prosze taka niespodzianka nawet sam lekarz byl wczoraj zaskoczony ze tak szybko wrocilam do niego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 12:30
-
Kamila ;) wrote:Dziewczyny a nie lepiej szaleć z facetem co drugi dzien po @...do terminu następnej @...?! wtedy sie na pewno trafi w owulacje (moim zdaniem) i ile przyjemnosci

Ja tak zorbilam i prosze taka niespodzianka nawet sam lekarz byl wczoraj zaskoczony ze tak szybko wrocilam do niego
Trzeba mieć dużo siły by szaleć z seksami co drugi dzień,my czasem z mężem zasypiamy 21.30 tak jesteśmy zmęczeni....ale gratuluje złotego strzału
Bratek lubi tę wiadomość
-
Edycik wrote:Trzeba mieć dużo siły by szaleć z seksami co drugi dzień,my czasem z mężem zasypiamy 21.30 tak jesteśmy zmęczeni....ale gratuluje złotego strzału
Edycik my to samo mamy. Wczoraj to ja o 21 prawie spałam...
martwi mnie to, bo się boję że faktyczni za rzadko, a znowu nie chcę nic na siłe...bo jest dobrze między nami, nie chce nic zmieniać
Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę 
-
agatia wrote:Ją w ciąży z synkiem też co 2 dzień i w pierwszym cyklu się udało. Ale ważne, żeby przy zagnieżdżanie nie baraszkować żeby nie doszło do poronienia
Nie wiem kiedy u mnie doszło do zagnieżdżenia ale wczoraj bylam na usg i na chwile obecna jest ok Teraz czekam na kolejna wizytę zeby sprawdzić czy serduszko zabije.
Ale nie jestem typowym ostyrm szaleńcem łóżkowym

A jak nie ma siły wieczorem to zawsze mozna o innej porze...
Moj ma bardzo ciezka prace i ma okropne zmiany np w tym tyg wychodzi o 11 rano z w nast. tyg wydzodzi o 3 w nocy 
Według mnie nic nie szkodzi spróbować
Minus taki ze moj maz jest teraz chyba wypompowany
albo sie poprostu boi..
Najwazniejsze ze sie spełniło sie moje marzenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 12:41