X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • angella908 Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wysyłam wam wiruski ++ :D

Przez 2 cykle mijałam się z owulacja, ale przyglądłam się troche swojemu ciału i wiedziałam ze bd mieć 16 ;) to dziwne ale nawet czułam kiedy mi pęcherzyk pękł ;)

AgaL lubi tę wiadomość

mhsvj44jxrsr3ijj.png82dol6d8wb8ewah0.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek dziękuje za podpowiedź pomysł z pościelą super :)

Angella gratuluję.

missy83 ja używam tych z allegro które maczam w kubku.

madzikk zazdroszczę motywacji, mi tego brakuje. A powiedź jeszcze przed ovu i po tak samo ćwiczysz ?

Ruby ty chyba ze dwa cykle temu używałaś tych żeli Conceive Plus? Miałaś w aplikatorach ? I kupowałaś przez nata czy w normalnej aptece?

missy83 lubi tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angella908 wrote:
    Wysyłam wam wiruski ++ :D

Przez 2 cykle mijałam się z owulacja, ale przyglądłam się troche swojemu ciału i wiedziałam ze bd mieć 16 ;) to dziwne ale nawet czułam kiedy mi pęcherzyk pękł ;)

Gratuluję, można wiedzieć jak długo się staraliście?

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kobitki ale u mnie szaro za oknem się zrobiło
    tylko czekać aż będzie padał deszcz ...zrobiłam sobie herbatke i wegetuje w pracy :P

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    kobitki ale u mnie szaro za oknem się zrobiło
    tylko czekać aż będzie padał deszcz ...zrobiłam sobie herbatke i wegetuje w pracy :P

kolejną herbatkę. Edycik zwolniej nie nadążam

Edycik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:

Ruby ty chyba ze dwa cykle temu używałaś tych żeli Conceive Plus? Miałaś w aplikatorach ? I kupowałaś przez nata czy w normalnej aptece?

Tak używałam dwa ostatnie cykle, miałam w aplikatorach i jeden mi został na ten cykl ostatni więc wykorzystałam. Kupiłam na allegro, ale dziewczyny mówią że to w tubce starcza na dłużej...ja wam powiem, ze z mojego punktu widzenia oprócz tego, że łatwiej wejść to nic innego nie odczułam i na razie tego nie mam zamiaru kupować, chyba żeby mi gin zalecił w co szczerze wątpię :P

Ejrene lubi tę wiadomość

• angella908 Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju w sumie 3 cykle ale te 2 były nie trafione w owulacje, za 3 razem sie udało :)

AgaL, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

mhsvj44jxrsr3ijj.png82dol6d8wb8ewah0.png
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam:-)
    ależ mnie senność ogarnia dzisiaj, siedzenie za biurkiem;-)
    Angella gratulacje:-)
    Jaśminowa jaki fajny psiur w avatarze:-)

Wczoraj zostałam oskubana:-) i boolałoooooo ... ale za to dzisiaj skóra
    jedwab:-)
    Test owu wczoraj -, ale dzisiaj czuję ciągnięcie w jajku i myśle że owu będzie w wekend.
    Wiecie co doczytałam że owu jest wtedy gdy śluz rozciągliwy zmienia się w lepki ożesz, to ja to trochę inaczej rozumiałam...hmm???

Jasminowa lubi tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    kolejną herbatkę. Edycik zwolniej nie nadążam

cos mi sie pic chce :) z nudów w pracy piję :D ale poczekam z nastepną na Ciebie :D

angella do 3 razy sztuka i za trzecim razem GOLLL super :)

• Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)

Faktycznie pogoda nie nastraja pozytywnie, widze ze nie tylko ja mam herbatkowe szaleństwo :)
    Wczoraj zrobiłam numer mezowi :D bo zawsze robie w takim czajniku z podgrzewaczem herbate a on mi wiecznie ja spija :D Dorzuciłam kawałek jabłka ktore po czasie zeczelo wyglądać jak kartofel :) (tak sie ułożyło) Wiec udając zdziwiona zapytalam czy tez jest w ciazy ze ma podobne smaki do mnie :D
    Biedactwo nie wiedział co powiedzieć :D a minke miał boską :D
    oczywiście pozniej sie przyznalam ze jest to jabuszko :D

Czekam dalej na wasze ++ :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 12:19

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię_Róży wrote:
    Witam:-)
    ależ mnie senność ogarnia dzisiaj, siedzenie za biurkiem;-)
    Angella gratulacje:-)
    Jaśminowa jaki fajny psiur w avatarze:-)

Wczoraj zostałam oskubana:-) i boolałoooooo ... ale za to dzisiaj skóra
    jedwab:-)
    Test owu wczoraj -, ale dzisiaj czuję ciągnięcie w jajku i myśle że owu będzie w wekend.
    Wiecie co doczytałam że owu jest wtedy gdy śluz rozciągliwy zmienia się w lepki ożesz, to ja to trochę inaczej rozumiałam...hmm???

No własnie jak to z tym śluzem?:)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaśminowa żeby Twój psiak mojej kocicy nie pogonił :D

• agatia Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ImięRóży śluz rozciągliwy jest przed owu. Owulacja następuje w ostatnim dniu śluzu który ma chociaż jedną cechę płodnego. Ale niestety obecnośc owu można zaobserwować dzień po niej gdy śluzu już nie ma.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 12:24

AgaL lubi tę wiadomość

• Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a nie lepiej szaleć z facetem co drugi dzien po @...do terminu następnej @...?! wtedy sie na pewno trafi w owulacje (moim zdaniem) i ile przyjemnosci :) :D

Ja tak zorbilam i prosze taka niespodzianka nawet sam lekarz byl wczoraj zaskoczony ze tak szybko wrocilam do niego :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 12:30

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila ;) wrote:
    Dziewczyny a nie lepiej szaleć z facetem co drugi dzien po @...do terminu następnej @...?! wtedy sie na pewno trafi w owulacje (moim zdaniem) i ile przyjemnosci :) :D

Ja tak zorbilam i prosze taka niespodzianka nawet sam lekarz byl wczoraj zaskoczony ze tak szybko wrocilam do niego :)

Trzeba mieć dużo siły by szaleć z seksami co drugi dzień,my czasem z mężem zasypiamy 21.30 tak jesteśmy zmęczeni....ale gratuluje złotego strzału

Bratek lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ją w ciąży z synkiem też co 2 dzień i w pierwszym cyklu się udało. Ale ważne, żeby przy zagnieżdżanie nie baraszkować żeby nie doszło do poronienia

• AgaL Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Trzeba mieć dużo siły by szaleć z seksami co drugi dzień,my czasem z mężem zasypiamy 21.30 tak jesteśmy zmęczeni....ale gratuluje złotego strzału

Edycik my to samo mamy. Wczoraj to ja o 21 prawie spałam...
    martwi mnie to, bo się boję że faktyczni za rzadko, a znowu nie chcę nic na siłe...bo jest dobrze między nami, nie chce nic zmieniać:/

Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to się już naszalałam, teraz jest to szaleństwo kontrolowane żeby co te 2-3dni się zmobilizować ;) A jak nie wyjdzie to trudno ;)

Kamila ;), Jasminowa lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Kamila ;) Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Ją w ciąży z synkiem też co 2 dzień i w pierwszym cyklu się udało. Ale ważne, żeby przy zagnieżdżanie nie baraszkować żeby nie doszło do poronienia

Nie wiem kiedy u mnie doszło do zagnieżdżenia ale wczoraj bylam na usg i na chwile obecna jest ok Teraz czekam na kolejna wizytę zeby sprawdzić czy serduszko zabije.
    Ale nie jestem typowym ostyrm szaleńcem łóżkowym :D :D :D

A jak nie ma siły wieczorem to zawsze mozna o innej porze...:) Moj ma bardzo ciezka prace i ma okropne zmiany np w tym tyg wychodzi o 11 rano z w nast. tyg wydzodzi o 3 w nocy :D
    Według mnie nic nie szkodzi spróbować :)
    Minus taki ze moj maz jest teraz chyba wypompowany :D albo sie poprostu boi..

Najwazniejsze ze sie spełniło sie moje marzenie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 12:41

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • Edycik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś jestem tego zdania co Ty ,nic na siłę.Przecież oboje macie prawo być zmęczeni i tyle.My czasem zwyczajnie nie mamy siły na seks.

Paryzetka83, AgaL, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość

‹‹ 571 572 573 574 575 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ