Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ejrene, cudowne wieści!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S. Tarta z gruszkami i camembertem albo brie, mmmm....Gruszka w czekoladzie... Ciasto czekoladowe z gruszką...
Ale, cholibka, i tak Ci pewnie jeszcze mnóstwo zostanie))))
P.S.2. Patrz, ile pyszności z gruszkami, rany koguta!!!!!! Nic, tylko jeść!!!!
http://www.kwestiasmaku.com/zielony_srodek/gruszki/przepisy.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 16:01
AgaL lubi tę wiadomość
-
AgaL wrote:Paryzetka właśnie nie wiem sama, pewnie nie ma sensu w ogóle rezygnować z ruchu, więc jak sie zmobilizuje to może na basen pójdę dziś.
A tak poza tym to na pewno zero alkoholu - ale u mnie to żadne wyzwanie, bo rzadko pijęNo i kawy sobie jednej dziennie nie odmówię. Ale po tym co Madzikk pisała teraz po kawie obowiązkowo woda z cytryną. W ogóle codziennie na biurku stoi mi butelka mineralnej i staram sie popijać.
Ty pisałaś kiedyś, ze też starasz sie dużo pić, tak?No i na chudnięcie ponoć
Bratek, AgaL lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Ejrene wspaniałe informacje
aż się wzruszyłam... Objaw cionszy mam jak nic
Bratku zdjęcie tej pizzy.... Mmmmmm.... Zjadłabym!!! Ja ogólnie bardzo lubię warzywa i staram się je dodawać gdzie tylko się da, więc nawet jak pizza to na bogatoEjrene, AgaL, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Ejrene wrote:Ale mogę tu z Wami jeszcze zostać ? i kibicować
Nie odeślecie mnie całkiem na fioletową
bo bez Was wcale nie mam chęci tam iść.
pójdziemy wszystkie razem na fioletową
Paryzetka83, AgaL, Bratek, Ejrene lubią tę wiadomość
-
Bratku sery plesniowe przy staraniach i w ciąży niezalecane, więc gruszki muszą z czyms innym się skomponować
Nam się udało "między wierszami" poprzytulać bo synuś uciął sobie drzemkę
Ejrena super, że widać pęcherzyk, a za 3 tyg zobaczysz w nim dzidzięWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 16:34
Paryzetka83, AgaL, Bratek, Jasminowa, Ejrene lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEjrene super wiadomości
bardzo się cieszę
Musisz zostać nam kibicować
Moje wkurwie...ie sięgnęło zenitu, dzisiaj przyszły trzy paczki, które koleżanka z Czech na mój adres zamówiła, miała zamawiać od czasu do czasu, a jak policzę to ja tyle przez rok nie zamówiłam co ona przez miesiąc
Nie wiem czemu ale straciłam dzisiaj wenę do pisania, dajcie mi jakiegoś kopa bo nie wiem co mam pisaćEjrene lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ejrene wrote:Dziękuje Bratku :* Dała bym Wam trochę jak byście bliżej były
Ejrene super wieści:) pęcherzyk się usadowił wygodnie w macicy....piękne słowa:)
a gruszki chętnie przyjmę, w zamian obdaruje Cię orzechami włoskimi;)
I co to za pytani??? Nigdzie się nie wybieraj! proszę....:*Ejrene lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Mąż przygotował szaszłyki kolorowe aż od warzyw + kurczaczek i do tego ryż
tak się najdałam, ze ledwo sie ruszam
Muszę Go wychwalić za wszystkie czasyagatia, Paryzetka83, Bratek, Jasminowa, madzikk lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
majju wrote:Według mnie zdecydowanie najlepsza to "Monopol na zbawienie" i z Prokopem "Wszystko w porządku" i "Bóg, kasa i rock&roll". Lekko się czytają. Najciężej było mi przebrnąć przez "Bóg życie i twórczość". Niesamowicie natomiast wzruszają i poruszają historie ludzi opisane w "Życie na walizkach" są chyba 2 części.
Majju- notuję i zamierzam się zaopatrzyć, chętnie bym sobie coś z tej beczki przeczytałaEdycik, AgaL lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png