Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguś, rozumiem :-*
Ejrene - sikanko, to pewnie sobie machnę choćby jutro. Ważniejsze, że looknęłam do mojego kalendarza i wychodzi na to, że jutro powinnam iść na badanie krwi, żeby w razie czego nie ciągnąć niepotrzebnie Luteiny. Jak się zwlokę przed robotą, to pójdę - nie tylko ze względu na betę, bo tutaj cudu raczej nie będzie, ale co ważniejsze dla mnie - na progesteron (jestem ciekawa, jakie poziomy osiągam przy obecnej suplementacji Luteiną), hormony tarczycowe, może też PRL, bo już dawno nie robiłam, a ponoć jednak nie musi być wyłącznie na początku cyklu. Chociaż od wczoraj chodzę tak wkurzona, że mam nadzieję, iż mi ta PRL przekłamana nie wyjdzie.
agatia, ja do znudzenia już pewnie piszę, ale naprawdę uważam, że na razie za wcześnie, by zawyrokować, że u Ciebie ovu nie było. Skok może być o 0,2, ovu nie musi się pokrywać z dobrym śluzem, a cykle masz długie, w dodatku byłaś przeziębiona, więc wszystko się mogło poprzestawiać.
Amen.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 13:37
agatia lubi tę wiadomość
-
Aga nie martw się :* lekarz na pewno da Ci coś na poprawienie tych wyników co są nie bardzo i już droga do dwóch kresek będzie prosta. Ważne że trafilaś do dobrego fachowca Ja posprzatałam trochę, teraz gotuje kaszę do gulaszu na obiad
Agatia ciężko stwierdzić czy była czy nie. Też uważam że za wcześnie na to zobaczymy jaka będzie dalej temperatura :*
Paryzetka chwale za odciąganie myśli od cionrzy
My w pracy od kilku lat wybieramy choinkę ekologicznie w wysuszone plasterki cytryny i pomarańcza i ciastka świąteczne upieczone przez żonę mojego kierownika.AgaL, Edycik, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
AgaL trzymaj się ciepło. I nic się nie przejmuj, no bo co może się stać? Idziesz do specjalisty, który zna się na swojej robocie, możesz go spokojnie o wszystko zapytać i się poradzić, więc wszystko musi być dobrze. Oczywiście będę oczekiwała na info po wizycie.
AgaL, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agatia wrote:AgaL no jak to tak bez brokatu?
chociaż ufryzuj się
Mały irokezik będzie okWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 14:49
Ejrene, agatia, Edycik, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Aguś to kciuki za wizytę
czekamy na dobre wieści
ja oglądam właśnie czego pragną kobity bo leci w tvmąż poleciał do rodziców coś pomóc swojemu tacie więc odpoczywam z kotami na kanapie
idę zaraz zrobić teścik owulacyjny
AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Siedzę w poczekalni,jedna pani przede mną jeszcze...i tak próbuje sobie przypomnieć o co chciałam pytać. Po pierwsze czy jestem w ciąży czy tez ta wredna @ jutro przyjdzie
Spytam o wiesiołka i posłucham jak odczyta te nasze wyniki badań -a trochę ich jest.Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny . Dołączam do grupy starających się o malenstwo. Staram się drugi cykl dodam że biorę duphaston który przepisał mi gin po ostatniej wizycie czyli 2 tyg temu. Jestem po poronieniu samoistnym które miało miejsce w lutym. I fajnie byłoby by mieć jakieś wsparcie wiadomo facet to facet nikt tak mnie nie zrozumie jak druga kobieta
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny