X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • agatia Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL powodzenia na wizycie, tylko przyjdź i zdaj relacje :) nie trzymaj nas w niepewności :)

• Bratek Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś, rozumiem :-*

Ejrene - sikanko, to pewnie sobie machnę choćby jutro. Ważniejsze, że looknęłam do mojego kalendarza i wychodzi na to, że jutro powinnam iść na badanie krwi, żeby w razie czego nie ciągnąć niepotrzebnie Luteiny. Jak się zwlokę przed robotą, to pójdę - nie tylko ze względu na betę, bo tutaj cudu raczej nie będzie, ale co ważniejsze dla mnie - na progesteron (jestem ciekawa, jakie poziomy osiągam przy obecnej suplementacji Luteiną), hormony tarczycowe, może też PRL, bo już dawno nie robiłam, a ponoć jednak nie musi być wyłącznie na początku cyklu. Chociaż od wczoraj chodzę tak wkurzona, że mam nadzieję, iż mi ta PRL przekłamana nie wyjdzie.

agatia, ja do znudzenia już pewnie piszę, ale naprawdę uważam, że na razie za wcześnie, by zawyrokować, że u Ciebie ovu nie było. Skok może być o 0,2, ovu nie musi się pokrywać z dobrym śluzem, a cykle masz długie, w dodatku byłaś przeziębiona, więc wszystko się mogło poprzestawiać.
    Amen.
    B-)
    ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 13:37

agatia lubi tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Agatia:) postaram się w miarę szybko zdać relacje, ale zaraz po jedziemy do moich rodziców na obiad....jakoś teraz przed nie mogę nic przełknąć

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga nie martw się :* lekarz na pewno da Ci coś na poprawienie tych wyników co są nie bardzo i już droga do dwóch kresek będzie prosta. Ważne że trafilaś do dobrego fachowca Ja posprzatałam trochę, teraz gotuje kaszę do gulaszu na obiad :)

Agatia ciężko stwierdzić czy była czy nie. Też uważam że za wcześnie na to zobaczymy jaka będzie dalej temperatura :*

Paryzetka chwale za odciąganie myśli od cionrzy :)

My w pracy od kilku lat wybieramy choinkę ekologicznie w wysuszone plasterki cytryny i pomarańcza i ciastka świąteczne upieczone przez żonę mojego kierownika.

AgaL, Edycik, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL trzymaj się ciepło. I nic się nie przejmuj, no bo co może się stać? Idziesz do specjalisty, który zna się na swojej robocie, możesz go spokojnie o wszystko zapytać i się poradzić, więc wszystko musi być dobrze. Oczywiście będę oczekiwała na info po wizycie.

AgaL, Bratek lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL brokaty gotowe?

AgaL, Edycik, luna91 lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie się skończył brokat...a dziś Święto sklepy pozamykane ;)
    Znajdę jakiś zastępnik:D

Paryzetka83, katiuszaa, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL no jak to tak bez brokatu? ;) chociaż ufryzuj się ;)

katiuszaa, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    AgaL no jak to tak bez brokatu? ;) chociaż ufryzuj się ;)

Mały irokezik będzie ok :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 14:49

Ejrene, agatia, Edycik, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś to kciuki za wizytę :) czekamy na dobre wieści

ja oglądam właśnie czego pragną kobity bo leci w tv :) mąż poleciał do rodziców coś pomóc swojemu tacie więc odpoczywam z kotami na kanapie :) idę zaraz zrobić teścik owulacyjny

AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedzę w poczekalni,jedna pani przede mną jeszcze...i tak próbuje sobie przypomnieć o co chciałam pytać. Po pierwsze czy jestem w ciąży czy tez ta wredna @ jutro przyjdzie ;)
    Spytam o wiesiołka i posłucham jak odczyta te nasze wyniki badań -a trochę ich jest.

• Edycik Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś spokojnie popytaj o wszystko :)

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny . Dołączam do grupy starających się o malenstwo. Staram się drugi cykl dodam że biorę duphaston który przepisał mi gin po ostatniej wizycie czyli 2 tyg temu. Jestem po poronieniu samoistnym które miało miejsce w lutym. I fajnie byłoby by mieć jakieś wsparcie wiadomo facet to facet nikt tak mnie nie zrozumie jak druga kobieta

• Natalii00 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agal trzymam kciuki zeby dobre wiadomosci byly :) od razu po zdaj relacje :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś bardzo mocno trzymam kciuki. To pytanie o ciążę bardzo mi się podoba. Zapytaj go jeszcze kiedy ja będę mieć owulację ;) daj znać po wizycie

Natalii00, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga czekam na wiadomości... :*

Paryzetka ja również dołączam się do prośby Agi, jak znajdziesz jakiś ciekawy pomysł na ustrojenie choinki to wrzucaj :) może i ja w tym roku tak ozdobię, dałaś mi inspirację ;)

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawa jak tam Aga na wizycie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś żyjesz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie co właśnie zaczyna się na TVN?? Listy do M

Paryzetka83, Edycik, Ejrene lubią tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz AgaL nam buduje napięcie :) dobre wieści usłyszała i wcina obiadek u rodziców a my czekamy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 16:41

‹‹ 770 771 772 773 774 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ