X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trochę się zaczynam stresować wizytą....Mój M powiedział, że pojedzie ze mną, czym mnie pozytywnie zaskoczył, ale poczeka w samochodzie ;)

Jasminowa, majju, cinnamon cookie, Bratek, Edycik lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobitki jak któraś lubi H&M to jest teraz 25% na jeden produkt, tam na głównej stronie jest info ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Trochę się zaczynam stresować wizytą....Mój M powiedział, że pojedzie ze mną, czym mnie pozytywnie zaskoczył, ale poczeka w samochodzie ;)
    Aguś to ty idź na spokojnie a ja się za ciebie po stresuję ;) i tak sobie prasuję cały dzień to będę miała się na czym wyżyć.
    Męża ucałuj fajnie że pójdzie to dużo otuchy daje ;)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Katiuszka:* meliskę sobie zapodam :)

• kas50 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Nie martw się na zapas. Ja owulację miałam z lewego a prawy też mnie pobolewa, nawet nie wiem czy nie bardziej ;)
    Ja właśnie owu zazwyczaj mam z prawego, dziś pulsuja mi obydwa:-/
    Jak Twoje plamienie? Ustało?

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• madzikk Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Ejrene ten mój to w sumie nie wiem ile ma poza hasłem reklamowym, że wykrywa ciąże 6 dni po zapłodnieniu ;)
    Pink też mam ale to sobie raczej na termin @ lub dzień po zostawię ;)
    Po zaplodnieniu czyli po polaczeniu komorki z plemnikiem? Ale sciema, jak mozna tak ludzi oszukiwac. Przeciez to wszystko zalezy od zagniezdzenia ktore najczesciej nastepuje 7 dni po lub pozniej. Chwyt marketingowy zeby na jak najwiecej testow nasikac wiec maja wieksze zyski. Przeciez wiadomobo ze hcg skoczy dopiero po zagniezdzaniu. Zlodzieje! Wlasnie skoczyla mi prolaktyna:)

Widze ze zostal poruszony temat TSH. Zadzwonilam dzisiaj do lekarza po wynik: 1,2 ale ft4 mi nie podala :/

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • agatia Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikk to ładne masz TSH :)

madzikk, Agusia81 lubią tę wiadomość

• Mundek Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka humorek dziekuje lepszy niz ostatnio :) zaczynam sie martwiec czemu imie rozy nie ma... Agatia u mnie dwie lup trzy temp po owu sa nisko dopiero potem skok wiec moze i u Ciebie tak samo? Wlasnie pieke mufinki taka moja zachciewajka

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • agatia Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek wrote:
    Katiuszka humorek dziekuje lepszy niz ostatnio :) zaczynam sie martwiec czemu imie rozy nie ma... Agatia u mnie dwie lup trzy temp po owu sa nisko dopiero potem skok wiec moze i u Ciebie tak samo? Wlasnie pieke mufinki taka moja zachciewajka
    Mundek dzięki za dobre słowa może u mnie też tak jest... Oby :)
    Muffinki mniam mniam :)

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    Ja właśnie owu zazwyczaj mam z prawego, dziś pulsuja mi obydwa:-/
    Jak Twoje plamienie? Ustało?
    Tak, na razie na szczęście spokój.

Imię_Róży podejrzewam że dopiero jutro się odezwie, bo pamiętam jak kiedyś pisała że weekendy spędzają rodzinnie, wyłączają tel. itp.

atdc15nmjt4tk663.png
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL - kciuki za wizytę :)))) Sprawdzę rezultaty później, bo o tej porze będziemy wsuwać obiadek u Teściów, ale myślami będę bliziutko :-* :)

Ejrene - nosek do góry!!!! Żadnych kiepskich humorków :) Mąż zaraz wróci, szybko zleci :)

Natalii, nie martw się, że nie masz testu 10. Dziewczyny, które już długo bujają się ze staraniami dość zgodnie pisały, że 10-tki bardzo często przekłamują.

agatia - nadal trzymam kciuki. Ovu zdarza się już po zakończeniu najlepszego śluzu.
    A jak nie - dobry pomysł, też myślę o tym, by sobie sprezentować na Mikołajki monitoring ;)

AgaL - zostawiłaś mnie z testowaniem? Ty małpiszonie :P Ja grzecznie nasiuśkałam, skoro się zobowiązałam :P Jest meeeega bledzioch, ale nie pojawił się w ciągu przepisowych 5 minut, więc nie ma co sobie robić nadziei. Już miałam bledziochy, a w ciąży, jak widać, nie jestem. Dziś niby 13-ty dzień po 5.000j Pregnylu (ściślej - mija wieczorem), więc teoretycznie nie powinien już fałszować, ale... wiadomo, jak to jest ;)
    No nic, niedługo spadamy na obiad do Teściów, to chociaż głowa czym innym się zajmie. Wczoraj niby dostałam wolne, a w ogóle nie odpoczęłam. Tak mnie robota wkurzyła, że szok :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 12:57

AgaL, Kjopa3, Jasminowa lubią tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • Natalii00 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek wrote:
    AgaL - kciuki za wizytę :)))) Sprawdzę rezultaty później, bo o tej porze będziemy wsuwać obiadek u Teściów, ale myślami będę bliziutko :-* :)

Ejrene - nosek do góry!!!! Żadnych kiepskich humorków :) Mąż zaraz wróci, szybko zleci :)

Natalii, nie martw się, że nie masz testu 10. Dziewczyny, które już długo bujają się ze staraniami dość zgodnie pisały, że 10-tki bardzo często przekłamują.

agatia - nadal trzymam kciuki. Ovu zdarza się już po zakończeniu najlepszego śluzu.
    A jak nie - dobry pomysł, też myślę o tym, by sobie sprezentować na Mikołajki monitoring ;)

AgaL - zostawiłaś mnie z testowaniem? Ty małpiszonie :P Ja grzecznie nasiuśkałam, skoro się zobowiązałam :P Jest meeeega bledzioch, ale nie pojawił się w ciągu przepisowych 5 minut, więc nie ma co sobie robić nadziei. Już miałam bledziochy, a w ciąży, jak widać, nie jestem. Dziś niby 13-ty dzień po 5.000j Pregnylu (ściślej - mija wieczorem), więc teoretycznie nie powinien już fałszować, ale... wiadomo, jak to jest ;)
    No nic, niedługo spadamy na obiad do Teściów, to chociaż głowa czym innym się zajmie. Wczoraj niby dostałam wolne, a w ogóle nie odpoczęłam. Tak mnie robota wkurzyła, że szok :(
    a to nawet nie wiedzialam :)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku wybacz moją dezercję ;) a te bladziochy oby ty razem zrobiły Ci psikusa i ściemniały z czasem przy kolejnych testach :*

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku to kiedy powtórka?

Aga meliska wypita?

atdc15nmjt4tk663.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:

Aguś nie stresuj się,będzie dobrze - czekamy na wieści i kciuki trzymam.
    Hahha mój mąż ostatnio tak samo zrobił ,pojadę z Tobą, a poczekał w samochodzie...ojj faceci :P

AgaL lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wypita :) już chciałabym być po....
    jak sobie czas wypełniasz dzisiaj?:) pisałaś że sama jesteś, oglądasz coś czytasz??

• AgaL Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Aguś nie stresuj się,będzie dobrze - czekamy na wieści i kciuki trzymam.
    Hahha mój mąż ostatnio tak samo zrobił ,pojadę z Tobą, a poczekał w samochodzie...ojj faceci :P

Hahaha :D no wiesz powoli powoli wejdą z kolejną wizytą do budynku, z następną do gabinetu ;)

Paryzetka83, Edycik lubią tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś my się podenerwujemy za ciebie :) A Ty spokojnie pójdziesz na wizytę ;)
    Ja sobie dziś zdałam sprawę, że w tym roku mamy nową choinkę i mam zdecydowanie za mało ozdób (poprzednia miała 50cm a ta 2m) i szukam inspiracji DIY w internecie - świetny sposób na oderwanie myśli od cionszy ;)

AgaL, Ejrene, majju, Edycik, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • agatia Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy możliwe, że ten niewielki skok tempki oznacza, że owulacją u mnie była? Ja zupełnie nie umiem interpretować tych wykresów ;)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka świetny pomysł :) podrzuć linka jak coś ciekawego znajdziesz:)
    Dzięki:*

Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

‹‹ 769 770 771 772 773 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ