X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trochę się zaczynam stresować wizytą....Mój M powiedział, że pojedzie ze mną, czym mnie pozytywnie zaskoczył, ale poczeka w samochodzie ;)

Jasminowa, majju, cinnamon cookie, Bratek, Edycik lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobitki jak któraś lubi H&M to jest teraz 25% na jeden produkt, tam na głównej stronie jest info ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Trochę się zaczynam stresować wizytą....Mój M powiedział, że pojedzie ze mną, czym mnie pozytywnie zaskoczył, ale poczeka w samochodzie ;)
    Aguś to ty idź na spokojnie a ja się za ciebie po stresuję ;) i tak sobie prasuję cały dzień to będę miała się na czym wyżyć.
    Męża ucałuj fajnie że pójdzie to dużo otuchy daje ;)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Katiuszka:* meliskę sobie zapodam :)

• kas50 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Nie martw się na zapas. Ja owulację miałam z lewego a prawy też mnie pobolewa, nawet nie wiem czy nie bardziej ;)
    Ja właśnie owu zazwyczaj mam z prawego, dziś pulsuja mi obydwa:-/
    Jak Twoje plamienie? Ustało?

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• madzikk Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Ejrene ten mój to w sumie nie wiem ile ma poza hasłem reklamowym, że wykrywa ciąże 6 dni po zapłodnieniu ;)
    Pink też mam ale to sobie raczej na termin @ lub dzień po zostawię ;)
    Po zaplodnieniu czyli po polaczeniu komorki z plemnikiem? Ale sciema, jak mozna tak ludzi oszukiwac. Przeciez to wszystko zalezy od zagniezdzenia ktore najczesciej nastepuje 7 dni po lub pozniej. Chwyt marketingowy zeby na jak najwiecej testow nasikac wiec maja wieksze zyski. Przeciez wiadomobo ze hcg skoczy dopiero po zagniezdzaniu. Zlodzieje! Wlasnie skoczyla mi prolaktyna:)

Widze ze zostal poruszony temat TSH. Zadzwonilam dzisiaj do lekarza po wynik: 1,2 ale ft4 mi nie podala :/

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • agatia Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikk to ładne masz TSH :)

madzikk, Agusia81 lubią tę wiadomość

• Mundek Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka humorek dziekuje lepszy niz ostatnio :) zaczynam sie martwiec czemu imie rozy nie ma... Agatia u mnie dwie lup trzy temp po owu sa nisko dopiero potem skok wiec moze i u Ciebie tak samo? Wlasnie pieke mufinki taka moja zachciewajka

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • agatia Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek wrote:
    Katiuszka humorek dziekuje lepszy niz ostatnio :) zaczynam sie martwiec czemu imie rozy nie ma... Agatia u mnie dwie lup trzy temp po owu sa nisko dopiero potem skok wiec moze i u Ciebie tak samo? Wlasnie pieke mufinki taka moja zachciewajka
    Mundek dzięki za dobre słowa może u mnie też tak jest... Oby :)
    Muffinki mniam mniam :)

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    Ja właśnie owu zazwyczaj mam z prawego, dziś pulsuja mi obydwa:-/
    Jak Twoje plamienie? Ustało?
    Tak, na razie na szczęście spokój.

Imię_Róży podejrzewam że dopiero jutro się odezwie, bo pamiętam jak kiedyś pisała że weekendy spędzają rodzinnie, wyłączają tel. itp.

atdc15nmjt4tk663.png
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL - kciuki za wizytę :)))) Sprawdzę rezultaty później, bo o tej porze będziemy wsuwać obiadek u Teściów, ale myślami będę bliziutko :-* :)

Ejrene - nosek do góry!!!! Żadnych kiepskich humorków :) Mąż zaraz wróci, szybko zleci :)

Natalii, nie martw się, że nie masz testu 10. Dziewczyny, które już długo bujają się ze staraniami dość zgodnie pisały, że 10-tki bardzo często przekłamują.

agatia - nadal trzymam kciuki. Ovu zdarza się już po zakończeniu najlepszego śluzu.
    A jak nie - dobry pomysł, też myślę o tym, by sobie sprezentować na Mikołajki monitoring ;)

AgaL - zostawiłaś mnie z testowaniem? Ty małpiszonie :P Ja grzecznie nasiuśkałam, skoro się zobowiązałam :P Jest meeeega bledzioch, ale nie pojawił się w ciągu przepisowych 5 minut, więc nie ma co sobie robić nadziei. Już miałam bledziochy, a w ciąży, jak widać, nie jestem. Dziś niby 13-ty dzień po 5.000j Pregnylu (ściślej - mija wieczorem), więc teoretycznie nie powinien już fałszować, ale... wiadomo, jak to jest ;)
    No nic, niedługo spadamy na obiad do Teściów, to chociaż głowa czym innym się zajmie. Wczoraj niby dostałam wolne, a w ogóle nie odpoczęłam. Tak mnie robota wkurzyła, że szok :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 12:57

AgaL, Kjopa3, Jasminowa lubią tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • Natalii00 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek wrote:
    AgaL - kciuki za wizytę :)))) Sprawdzę rezultaty później, bo o tej porze będziemy wsuwać obiadek u Teściów, ale myślami będę bliziutko :-* :)

Ejrene - nosek do góry!!!! Żadnych kiepskich humorków :) Mąż zaraz wróci, szybko zleci :)

Natalii, nie martw się, że nie masz testu 10. Dziewczyny, które już długo bujają się ze staraniami dość zgodnie pisały, że 10-tki bardzo często przekłamują.

agatia - nadal trzymam kciuki. Ovu zdarza się już po zakończeniu najlepszego śluzu.
    A jak nie - dobry pomysł, też myślę o tym, by sobie sprezentować na Mikołajki monitoring ;)

AgaL - zostawiłaś mnie z testowaniem? Ty małpiszonie :P Ja grzecznie nasiuśkałam, skoro się zobowiązałam :P Jest meeeega bledzioch, ale nie pojawił się w ciągu przepisowych 5 minut, więc nie ma co sobie robić nadziei. Już miałam bledziochy, a w ciąży, jak widać, nie jestem. Dziś niby 13-ty dzień po 5.000j Pregnylu (ściślej - mija wieczorem), więc teoretycznie nie powinien już fałszować, ale... wiadomo, jak to jest ;)
    No nic, niedługo spadamy na obiad do Teściów, to chociaż głowa czym innym się zajmie. Wczoraj niby dostałam wolne, a w ogóle nie odpoczęłam. Tak mnie robota wkurzyła, że szok :(
    a to nawet nie wiedzialam :)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku wybacz moją dezercję ;) a te bladziochy oby ty razem zrobiły Ci psikusa i ściemniały z czasem przy kolejnych testach :*

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku to kiedy powtórka?

Aga meliska wypita?

atdc15nmjt4tk663.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:

Aguś nie stresuj się,będzie dobrze - czekamy na wieści i kciuki trzymam.
    Hahha mój mąż ostatnio tak samo zrobił ,pojadę z Tobą, a poczekał w samochodzie...ojj faceci :P

AgaL lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wypita :) już chciałabym być po....
    jak sobie czas wypełniasz dzisiaj?:) pisałaś że sama jesteś, oglądasz coś czytasz??

• AgaL Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Aguś nie stresuj się,będzie dobrze - czekamy na wieści i kciuki trzymam.
    Hahha mój mąż ostatnio tak samo zrobił ,pojadę z Tobą, a poczekał w samochodzie...ojj faceci :P

Hahaha :D no wiesz powoli powoli wejdą z kolejną wizytą do budynku, z następną do gabinetu ;)

Paryzetka83, Edycik lubią tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś my się podenerwujemy za ciebie :) A Ty spokojnie pójdziesz na wizytę ;)
    Ja sobie dziś zdałam sprawę, że w tym roku mamy nową choinkę i mam zdecydowanie za mało ozdób (poprzednia miała 50cm a ta 2m) i szukam inspiracji DIY w internecie - świetny sposób na oderwanie myśli od cionszy ;)

AgaL, Ejrene, majju, Edycik, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • agatia Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy możliwe, że ten niewielki skok tempki oznacza, że owulacją u mnie była? Ja zupełnie nie umiem interpretować tych wykresów ;)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka świetny pomysł :) podrzuć linka jak coś ciekawego znajdziesz:)
    Dzięki:*

Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

‹‹ 769 770 771 772 773 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ