Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Trochę się zaczynam stresować wizytą....Mój M powiedział, że pojedzie ze mną, czym mnie pozytywnie zaskoczył, ale poczeka w samochodzie
Jasminowa, majju, cinnamon cookie, Bratek, Edycik lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Trochę się zaczynam stresować wizytą....Mój M powiedział, że pojedzie ze mną, czym mnie pozytywnie zaskoczył, ale poczeka w samochodzie
i tak sobie prasuję cały dzień to będę miała się na czym wyżyć.
Męża ucałuj fajnie że pójdzie to dużo otuchy daje -
Ejrene wrote:Nie martw się na zapas. Ja owulację miałam z lewego a prawy też mnie pobolewa, nawet nie wiem czy nie bardziej
Jak Twoje plamienie? Ustało? -
Paryzetka83 wrote:Ejrene ten mój to w sumie nie wiem ile ma poza hasłem reklamowym, że wykrywa ciąże 6 dni po zapłodnieniu
Pink też mam ale to sobie raczej na termin @ lub dzień po zostawię
Widze ze zostal poruszony temat TSH. Zadzwonilam dzisiaj do lekarza po wynik: 1,2 ale ft4 mi nie podala
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Katiuszka humorek dziekuje lepszy niz ostatnio
zaczynam sie martwiec czemu imie rozy nie ma... Agatia u mnie dwie lup trzy temp po owu sa nisko dopiero potem skok wiec moze i u Ciebie tak samo? Wlasnie pieke mufinki taka moja zachciewajka
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
Mundek wrote:Katiuszka humorek dziekuje lepszy niz ostatnio
zaczynam sie martwiec czemu imie rozy nie ma... Agatia u mnie dwie lup trzy temp po owu sa nisko dopiero potem skok wiec moze i u Ciebie tak samo? Wlasnie pieke mufinki taka moja zachciewajka
Muffinki mniam mniam -
kas50 wrote:Ja właśnie owu zazwyczaj mam z prawego, dziś pulsuja mi obydwa:-/
Jak Twoje plamienie? Ustało?
Imię_Róży podejrzewam że dopiero jutro się odezwie, bo pamiętam jak kiedyś pisała że weekendy spędzają rodzinnie, wyłączają tel. itp. -
AgaL - kciuki za wizytę
))) Sprawdzę rezultaty później, bo o tej porze będziemy wsuwać obiadek u Teściów, ale myślami będę bliziutko :-*
Ejrene - nosek do góry!!!! Żadnych kiepskich humorkówMąż zaraz wróci, szybko zleci
Natalii, nie martw się, że nie masz testu 10. Dziewczyny, które już długo bujają się ze staraniami dość zgodnie pisały, że 10-tki bardzo często przekłamują.
agatia - nadal trzymam kciuki. Ovu zdarza się już po zakończeniu najlepszego śluzu.
A jak nie - dobry pomysł, też myślę o tym, by sobie sprezentować na Mikołajki monitoring
AgaL - zostawiłaś mnie z testowaniem? Ty małpiszonieJa grzecznie nasiuśkałam, skoro się zobowiązałam
Jest meeeega bledzioch, ale nie pojawił się w ciągu przepisowych 5 minut, więc nie ma co sobie robić nadziei. Już miałam bledziochy, a w ciąży, jak widać, nie jestem. Dziś niby 13-ty dzień po 5.000j Pregnylu (ściślej - mija wieczorem), więc teoretycznie nie powinien już fałszować, ale... wiadomo, jak to jest
No nic, niedługo spadamy na obiad do Teściów, to chociaż głowa czym innym się zajmie. Wczoraj niby dostałam wolne, a w ogóle nie odpoczęłam. Tak mnie robota wkurzyła, że szokWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 12:57
AgaL, Kjopa3, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Bratek wrote:AgaL - kciuki za wizytę
))) Sprawdzę rezultaty później, bo o tej porze będziemy wsuwać obiadek u Teściów, ale myślami będę bliziutko :-*
Ejrene - nosek do góry!!!! Żadnych kiepskich humorkówMąż zaraz wróci, szybko zleci
Natalii, nie martw się, że nie masz testu 10. Dziewczyny, które już długo bujają się ze staraniami dość zgodnie pisały, że 10-tki bardzo często przekłamują.
agatia - nadal trzymam kciuki. Ovu zdarza się już po zakończeniu najlepszego śluzu.
A jak nie - dobry pomysł, też myślę o tym, by sobie sprezentować na Mikołajki monitoring
AgaL - zostawiłaś mnie z testowaniem? Ty małpiszonieJa grzecznie nasiuśkałam, skoro się zobowiązałam
Jest meeeega bledzioch, ale nie pojawił się w ciągu przepisowych 5 minut, więc nie ma co sobie robić nadziei. Już miałam bledziochy, a w ciąży, jak widać, nie jestem. Dziś niby 13-ty dzień po 5.000j Pregnylu (ściślej - mija wieczorem), więc teoretycznie nie powinien już fałszować, ale... wiadomo, jak to jest
No nic, niedługo spadamy na obiad do Teściów, to chociaż głowa czym innym się zajmie. Wczoraj niby dostałam wolne, a w ogóle nie odpoczęłam. Tak mnie robota wkurzyła, że szok -
AgaL wrote:Trochę się zaczynam stresować wizytą....Mój M powiedział, że pojedzie ze mną, czym mnie pozytywnie zaskoczył, ale poczeka w samochodzie
Aguś nie stresuj się,będzie dobrze - czekamy na wieści i kciuki trzymam.
Hahha mój mąż ostatnio tak samo zrobił ,pojadę z Tobą, a poczekał w samochodzie...ojj faceciAgaL lubi tę wiadomość
-
Edycik wrote:Aguś nie stresuj się,będzie dobrze - czekamy na wieści i kciuki trzymam.
Hahha mój mąż ostatnio tak samo zrobił ,pojadę z Tobą, a poczekał w samochodzie...ojj faceci
Hahahano wiesz powoli powoli wejdą z kolejną wizytą do budynku, z następną do gabinetu
Paryzetka83, Edycik lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Aguś my się podenerwujemy za ciebie
A Ty spokojnie pójdziesz na wizytę
Ja sobie dziś zdałam sprawę, że w tym roku mamy nową choinkę i mam zdecydowanie za mało ozdób (poprzednia miała 50cm a ta 2m) i szukam inspiracji DIY w internecie - świetny sposób na oderwanie myśli od cionszyAgaL, Ejrene, majju, Edycik, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć?