Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJestem kobiety, też czekam na wieści od Agi...no i imię róży ...ale tak jak pisał ktoś pewnie juro dopiero da znać
Edycik nie wiem co jest grane u mnie wczoraj prawie pozytywny a dzisiaj znowu bledszy niż wczoraj ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 17:18
-
nick nieaktualnyRuby wrote:Jestem kobiety, też czekam na wieści od Agi...no i imię róży ...ale tak jak pisał ktoś pewnie juro dopiero da znać
Edycik nie wiem co jest grane u mnie wczoraj prawie pozytywny a dzisiaj znowu bledszy niż wczoraj ....a za 2 tygodnie też pozytyw
majju, Natalii00, luna91 lubią tę wiadomość
-
Ruby ja tak miałam w poprzednim cyklu, przez kilka dni negatyw, potem negatywny ale kreska LH tylko ciut jaśniejsza, a następnego dnia już negatywny i tak do koca cyklu. Mam nadzieję, że u Ciebie jeszcze będzie pozytywny. Ja w tym cyklu zrezygnowała z testów LH po poprzednim bezowulacyjne.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Ruby ja tak miałam w poprzednim cyklu, przez kilka dni negatyw, potem negatywny ale kreska LH tylko ciut jaśniejsza, a następnego dnia już negatywny i tak do koca cyklu. Mam nadzieję, że u Ciebie jeszcze będzie pozytywny. Ja w tym cyklu zrezygnowała z testów LH po poprzednim bezowulacyjne.
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:Jestem kobiety, też czekam na wieści od Agi...no i imię róży ...ale tak jak pisał ktoś pewnie juro dopiero da znać
Edycik nie wiem co jest grane u mnie wczoraj prawie pozytywny a dzisiaj znowu bledszy niż wczoraj ....
Ruby u mnie dziś bledszy niż wczoraj... -
katiuszaa wrote:a bezowulacyjny miałaś przez lekarza stwierdzony czy tylko testy?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Przez lekarza tzn w 19 DC miałam USG, pęcherzyk był mały bo 18 mm, a cykl trwał 29 dni. Objawy owulki i prawie pozytywny test miałam 15-16 DC. Byłam pewną, że po owulacji, a na USG dupka zbita.
Mi powiedział że jak się utrzyma pęcherzyk do pt a hormony będą ok to mi da zastrzyk na pęknięcie więc może się uda, byle by te cholerne hormony jutro były ok bo jak nie to pewnie lipa:/ -
nick nieaktualnyagatia wrote:Przez lekarza tzn w 19 DC miałam USG, pęcherzyk był mały bo 18 mm, a cykl trwał 29 dni. Objawy owulki i prawie pozytywny test miałam 15-16 DC. Byłam pewną, że po owulacji, a na USG dupka zbita.
-
Ruby będzie ok, zostaniesz zastrzyk i bedzi fasolinka
Katiuszka nie miałam w tym cyklu przez zapalenie oskrzeli, inaczej był poszła. Idę w grudniu i mam nadzieję, że moje jajniki nie wyglądają jak winogrona obrosniete niepeknietymi pęcherzykami. -
nick nieaktualnyagatia wrote:Ruby będzie ok, zostaniesz zastrzyk i bedzi fasolinka
Katiuszka nie miałam w tym cyklu przez zapalenie oskrzeli, inaczej był poszła. Idę w grudniu i mam nadzieję, że moje jajniki nie wyglądają jak winogrona obrosniete niepeknietymi pęcherzykami. -
nick nieaktualny
-
Hello, ja też czekam na wieści od Agi, aż mi kostki zbielały od zaciskania kciuków.
Zakupiłam dwa teściory ale zrobiłam błąd ponieważ były tylko o czułości 10. Więc nie będę miała porównania z tymi co robiłam dziś i wczoraj. Pogadałam sobie też z Panem w apteceŻyczył mi dwóch kresek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 17:55
Natalii00, Jasminowa, Edycik lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny powiem tylko tyle bo ledwo znalazłam siły by tu wejść,pamiętacie historię koleżanki ktora dziś przytoczyłam z niskim AMH,przedwczesnej menopauzie,rozmowach o in vitro itp. To od dzis moja historia. Módlcie się prosze żebym teraz okresu nie dostala...to moja jedyna nadzieja.
Jak się pozbieram wejde i napisze więcej. Teraz musze się wyłączyć,wylaczyc myślenie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 17:54
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę