X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    A wiecie co właśnie zaczyna się na TVN?? Listy do M

Już ogladam hihi dziękuję

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus jak po wizycie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem kobiety, też czekam na wieści od Agi...no i imię róży ...ale tak jak pisał ktoś pewnie juro dopiero da znać :)

Edycik nie wiem co jest grane u mnie wczoraj prawie pozytywny a dzisiaj znowu bledszy niż wczoraj ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 17:18

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Jestem kobiety, też czekam na wieści od Agi...no i imię róży ...ale tak jak pisał ktoś pewnie juro dopiero da znać :)

Edycik nie wiem co jest grane u mnie wczoraj prawie pozytywny a dzisiaj znowu bledszy niż wczoraj ....
    Luna pisała że też tak miała a potem mega pozytyw ;) a za 2 tygodnie też pozytyw

majju, Natalii00, luna91 lubią tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby ja tak miałam w poprzednim cyklu, przez kilka dni negatyw, potem negatywny ale kreska LH tylko ciut jaśniejsza, a następnego dnia już negatywny i tak do koca cyklu. Mam nadzieję, że u Ciebie jeszcze będzie pozytywny. Ja w tym cyklu zrezygnowała z testów LH po poprzednim bezowulacyjne.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś co z tobą? ja z tymi zaciśniętymi kciukami nie mogę nic w domu zrobić więc czekam a kolacja czeka nie zrobiona.

Ruby, agatia, majju lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Ruby ja tak miałam w poprzednim cyklu, przez kilka dni negatyw, potem negatywny ale kreska LH tylko ciut jaśniejsza, a następnego dnia już negatywny i tak do koca cyklu. Mam nadzieję, że u Ciebie jeszcze będzie pozytywny. Ja w tym cyklu zrezygnowała z testów LH po poprzednim bezowulacyjne.
    a bezowulacyjny miałaś przez lekarza stwierdzony czy tylko testy?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Luna pisała że też tak miała a potem mega pozytyw ;) a za 2 tygodnie też pozytyw

No to mam nadzieję , że historia się powtórzy :)

katiuszaa lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:

Ruby u mnie dziś bledszy niż wczoraj...

• agatia Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    a bezowulacyjny miałaś przez lekarza stwierdzony czy tylko testy?
    Przez lekarza tzn w 19 DC miałam USG, pęcherzyk był mały bo 18 mm, a cykl trwał 29 dni. Objawy owulki i prawie pozytywny test miałam 15-16 DC. Byłam pewną, że po owulacji, a na USG dupka zbita.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Ruby u mnie dziś bledszy niż wczoraj...

o kurka idziemy znowu tak samo :) mam nadzieję, że jeszcze będzie z tego pozytyw...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Przez lekarza tzn w 19 DC miałam USG, pęcherzyk był mały bo 18 mm, a cykl trwał 29 dni. Objawy owulki i prawie pozytywny test miałam 15-16 DC. Byłam pewną, że po owulacji, a na USG dupka zbita.

Mi powiedział że jak się utrzyma pęcherzyk do pt a hormony będą ok to mi da zastrzyk na pęknięcie więc może się uda, byle by te cholerne hormony jutro były ok bo jak nie to pewnie lipa:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    a miałaś w tym cyklu USG? Zastanawia mnie czy pęcherzyk pękł

• agatia Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby będzie ok, zostaniesz zastrzyk i bedzi fasolinka :)
    Katiuszka nie miałam w tym cyklu przez zapalenie oskrzeli, inaczej był poszła. Idę w grudniu i mam nadzieję, że moje jajniki nie wyglądają jak winogrona obrosniete niepeknietymi pęcherzykami.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Ruby będzie ok, zostaniesz zastrzyk i bedzi fasolinka :)
    Katiuszka nie miałam w tym cyklu przez zapalenie oskrzeli, inaczej był poszła. Idę w grudniu i mam nadzieję, że moje jajniki nie wyglądają jak winogrona obrosniete niepeknietymi pęcherzykami.
    Pomęczę. A dlaczego dopiero w grudniu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:

podbijam pytanie, możesz jeszcze zdążyć teraz skontrolować co się dzieje :)

• majju Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello, ja też czekam na wieści od Agi, aż mi kostki zbielały od zaciskania kciuków.
    Zakupiłam dwa teściory ale zrobiłam błąd ponieważ były tylko o czułości 10. Więc nie będę miała porównania z tymi co robiłam dziś i wczoraj. Pogadałam sobie też z Panem w aptece :) Życzył mi dwóch kresek ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 17:55

Natalii00, Jasminowa, Edycik lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny powiem tylko tyle bo ledwo znalazłam siły by tu wejść,pamiętacie historię koleżanki ktora dziś przytoczyłam z niskim AMH,przedwczesnej menopauzie,rozmowach o in vitro itp. To od dzis moja historia. Módlcie się prosze żebym teraz okresu nie dostala...to moja jedyna nadzieja.
    Jak się pozbieram wejde i napisze więcej. Teraz musze się wyłączyć,wylaczyc myślenie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 17:54

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • agatia Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    W tym cyklu już się nie dostanę do lekarki, a dzisiaj niestety wolne a ona zawsze w pn i środy przyjmuje. Na wizytę czekam ok 2 tyg. Więc zanim się dostanę to będę miała @ :)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje ze byłyście ze mną :*

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
‹‹ 771 772 773 774 775 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ