start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny wlasnie wrocilismy z knajpy bo bylismy ze znajomymi na pizzy i tam jak bylam w lazience zauwazylam na wkladce kropelke krwi, brzuch mnie bolal jak na okres do tego jajniki,oczywiscie spanikowalam i latalam co 5minut do lazienki i jeszcze pare kropel krwi ze mnie polecialo.. nie wiem co to moze byc? w zeszlym miesiacu tez tak mialam ale to bylo podraznienie bo mnie wtedy z zewnatrz bolalo, a teraz nie.. a mam dopiero 17 dc. nie wiem czy leciec jutro sie zapisywac do lekarza czy jescze poczekac i zobaczyc co sie dalej rozwinie?! a moze bete zrobic? ale to przeciez wrazie czego i tak za wczesnie...
cholera juz sie martwie -
nick nieaktualnykarmelek wrote:dziewczyny wlasnie wrocilismy z knajpy bo bylismy ze znajomymi na pizzy i tam jak bylam w lazience zauwazylam na wkladce kropelke krwi, brzuch mnie bolal jak na okres do tego jajniki,oczywiscie spanikowalam i latalam co 5minut do lazienki i jeszcze pare kropel krwi ze mnie polecialo.. nie wiem co to moze byc? w zeszlym miesiacu tez tak mialam ale to bylo podraznienie bo mnie wtedy z zewnatrz bolalo, a teraz nie.. a mam dopiero 17 dc. nie wiem czy leciec jutro sie zapisywac do lekarza czy jescze poczekac i zobaczyc co sie dalej rozwinie?! a moze bete zrobic? ale to przeciez wrazie czego i tak za wczesnie...
nick nieaktualnykarmelek wrote:dziewczyny wlasnie wrocilismy z knajpy bo bylismy ze znajomymi na pizzy i tam jak bylam w lazience zauwazylam na wkladce kropelke krwi, brzuch mnie bolal jak na okres do tego jajniki,oczywiscie spanikowalam i latalam co 5minut do lazienki i jeszcze pare kropel krwi ze mnie polecialo.. nie wiem co to moze byc? w zeszlym miesiacu tez tak mialam ale to bylo podraznienie bo mnie wtedy z zewnatrz bolalo, a teraz nie.. a mam dopiero 17 dc. nie wiem czy leciec jutro sie zapisywac do lekarza czy jescze poczekac i zobaczyc co sie dalej rozwinie?! a moze bete zrobic? ale to przeciez wrazie czego i tak za wczesnie...
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:no wlasnie ewelina a przed albo w trakcie owulki moze wystapic plamienie? bo ja tak nigdyz nie mialam..
a mozesz mi sprawdzic ten kalendarz ksiezycowy? tak z ciekawosci pytam .
urodzilam sie 02.05.86
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tylko ja nigdy w zyciu nie mialam czegos takiego i dlatego sie teraz martwie.. u lekarza bylam ostatnio w maju i przebadala mnie od a do z, a teraz sie boje ze moglo mi sie cos przyplatac... a moze tylko swiruje przez te starania? tylko skad te plamienia?!
-
karmelek wrote:tylko ja nigdy w zyciu nie mialam czegos takiego i dlatego sie teraz martwie.. u lekarza bylam ostatnio w maju i przebadala mnie od a do z, a teraz sie boje ze moglo mi sie cos przyplatac... a moze tylko swiruje przez te starania? tylko skad te plamienia?!
-
nick nieaktualnyczesc dziewczyny znalazłam kalkulator owulcyjny i obliczyłam i pokazalo mi ze dziś dzień plodny od 17-1.12 grudnia nie możliwe bo owu mi czerwone pokazuje swiatlo możecie sprawdzić jak wam pokazuje ?
http://www.ebrzuszek.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=447&Itemid=131 -
nick nieaktualny
-
ewelina to mi sie wogole nie pokrywa z niczym...
malinka sprawdz sobie kalkulator dni plodnych na 'netmama' ja ten najbardzoej lubie
no nic pozostaje mi tylko czekac...
dzisiaj zapisalismy sie na andrzejki . pobawimy sie troche i potanczymy . dobrze ze akurat bedze wiedziec juz wtedy na czym stoje -
nick nieaktualnykarmelek wrote:ewelina to mi sie wogole nie pokrywa z niczym...
malinka sprawdz sobie kalkulator dni plodnych na 'netmama' ja ten najbardzoej lubie
no nic pozostaje mi tylko czekac...
dzisiaj zapisalismy sie na andrzejki . pobawimy sie troche i potanczymy . dobrze ze akurat bedze wiedziec juz wtedy na czym stoje -
malinka19 wrote:czesc dziewczyny znalazłam kalkulator owulcyjny i obliczyłam i pokazalo mi ze dziś dzień plodny od 17-1.12 grudnia nie możliwe bo owu mi czerwone pokazuje swiatlo możecie sprawdzić jak wam pokazuje ?
http://www.ebrzuszek.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=447&Itemid=131 -
nick nieaktualnyewcia2337196 wrote:mi ten kalkulator pokazał dni płodne od 14 do 25 listopada.