X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2013, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia2337196 wrote:
    hej kochane jak tam u was ?

Nudno, nie ma z kim pogadać :)
    Ale cóż... Może jutro będzie lepiej
    A u ciebie kochana co słychać?

• ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dukan23 wrote:
    Nudno, nie ma z kim pogadać :)
    Ale cóż... Może jutro będzie lepiej
    A u ciebie kochana co słychać?
    tak samo nudy :) ale dzień był dosyć miły :)

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny wlasnie wrocilismy z knajpy bo bylismy ze znajomymi na pizzy i tam jak bylam w lazience zauwazylam na wkladce kropelke krwi, brzuch mnie bolal jak na okres do tego jajniki,oczywiscie spanikowalam i latalam co 5minut do lazienki i jeszcze pare kropel krwi ze mnie polecialo.. nie wiem co to moze byc? w zeszlym miesiacu tez tak mialam ale to bylo podraznienie bo mnie wtedy z zewnatrz bolalo, a teraz nie.. a mam dopiero 17 dc. nie wiem czy leciec jutro sie zapisywac do lekarza czy jescze poczekac i zobaczyc co sie dalej rozwinie?! a moze bete zrobic? ale to przeciez wrazie czego i tak za wczesnie...
    cholera juz sie martwie :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2013, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    dziewczyny wlasnie wrocilismy z knajpy bo bylismy ze znajomymi na pizzy i tam jak bylam w lazience zauwazylam na wkladce kropelke krwi, brzuch mnie bolal jak na okres do tego jajniki,oczywiscie spanikowalam i latalam co 5minut do lazienki i jeszcze pare kropel krwi ze mnie polecialo.. nie wiem co to moze byc? w zeszlym miesiacu tez tak mialam ale to bylo podraznienie bo mnie wtedy z zewnatrz bolalo, a teraz nie.. a mam dopiero 17 dc. nie wiem czy leciec jutro sie zapisywac do lekarza czy jescze poczekac i zobaczyc co sie dalej rozwinie?! a moze bete zrobic? ale to przeciez wrazie czego i tak za wczesnie...
    Kochana nie zaszkodzi isc do lekarza i sprawdzic dlaczego te plamienie jest :* Albo moze poczekaj i zobacz czy bedzie znow

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2013, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    albo to przed owulka ?

• karmelek Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie ewelina a przed albo w trakcie owulki moze wystapic plamienie? bo ja tak nigdyz nie mialam..
    a mozesz mi sprawdzic ten kalendarz ksiezycowy? tak z ciekawosci pytam :-).
    urodzilam sie 02.05.86 :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2013, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    no wlasnie ewelina a przed albo w trakcie owulki moze wystapic plamienie? bo ja tak nigdyz nie mialam..
    ok juz sprawdzam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2013, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    Ostatnia kwadra , półksiężyc masz tak samo jak ja od 25 listopada do 3 grudnia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2013, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi sie pokrywa z owulka

• ilonek Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza30 wrote:
    na weselu
    Izuś jak po weselu bo u mnie zabawa udana :)

63b363a823.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    mi sie pokrywa z owulka
    a mi wcale.. a mozesz mi sprawdzic jak wczesniejsza wypadala?
    nie wiem dalej mnie bola jajniki :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2013, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    kochana jest takie cos jak plamienie okoloowulacyjne czy cos takiego;)

• karmelek Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko ja nigdy w zyciu nie mialam czegos takiego i dlatego sie teraz martwie.. u lekarza bylam ostatnio w maju i przebadala mnie od a do z, a teraz sie boje ze moglo mi sie cos przyplatac... a moze tylko swiruje przez te starania? tylko skad te plamienia?!

• ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    tylko ja nigdy w zyciu nie mialam czegos takiego i dlatego sie teraz martwie.. u lekarza bylam ostatnio w maju i przebadala mnie od a do z, a teraz sie boje ze moglo mi sie cos przyplatac... a moze tylko swiruje przez te starania? tylko skad te plamienia?!
    Ja też nigdy nie miałam plamień więc nie znam się ale moim zdaniem powinnaś poczekać tak ok 3 dni i zobaczyć czy te plamienia się już nie pojawią

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2013, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny znalazłam kalkulator owulcyjny i obliczyłam i pokazalo mi ze dziś dzień plodny od 17-1.12 grudnia nie możliwe bo owu mi czerwone pokazuje swiatlo możecie sprawdzić jak wam pokazuje ?

http://www.ebrzuszek.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=447&Itemid=131

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2013, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    26 pazdziernika do 3 listopada

• karmelek Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina to mi sie wogole nie pokrywa z niczym...

malinka sprawdz sobie kalkulator dni plodnych na 'netmama' ja ten najbardzoej lubie :-)

no nic pozostaje mi tylko czekac...

dzisiaj zapisalismy sie na andrzejki :-). pobawimy sie troche i potanczymy :-). dobrze ze akurat bedze wiedziec juz wtedy na czym stoje :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2013, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    ewelina to mi sie wogole nie pokrywa z niczym...

malinka sprawdz sobie kalkulator dni plodnych na 'netmama' ja ten najbardzoej lubie :-)

no nic pozostaje mi tylko czekac...

dzisiaj zapisalismy sie na andrzejki :-). pobawimy sie troche i potanczymy :-). dobrze ze akurat bedze wiedziec juz wtedy na czym stoje :-)
    no wlasnei patrzyłam praktycznie każdy mi pokazuje owu 28 listopada

• ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    czesc dziewczyny znalazłam kalkulator owulcyjny i obliczyłam i pokazalo mi ze dziś dzień plodny od 17-1.12 grudnia nie możliwe bo owu mi czerwone pokazuje swiatlo możecie sprawdzić jak wam pokazuje ?

http://www.ebrzuszek.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=447&Itemid=131
    mi ten kalkulator pokazał dni płodne od 14 do 25 listopada.

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2013, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia2337196 wrote:
    mi ten kalkulator pokazał dni płodne od 14 do 25 listopada.
    ja od jutra chyba testy owu będę robic miałam ten cykl 31 teraz i prawdopodobnie wtedy kiedy mnie kul jajnik wtedy mogla być owulka odjelam od daty miesiączki 14dni i ten dzień mi wyszedł co mnie bolalo

‹‹ 347 348 349 350 351 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ