start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:ewelina to mi sie wogole nie pokrywa z niczym...
malinka sprawdz sobie kalkulator dni plodnych na 'netmama' ja ten najbardzoej lubie
no nic pozostaje mi tylko czekac...
dzisiaj zapisalismy sie na andrzejki . pobawimy sie troche i potanczymy . dobrze ze akurat bedze wiedziec juz wtedy na czym stoje
nie zawsze sie pokrywa z owulka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sieeeeema
w końcu jestem
ciężki weekend za mną w sobotę o 4:00 pobudka i 4 godziny w samochodzie, do 18 na zajęciach, potem do 2:30 impreza, pobudka co pół godziny- czyli można powiedzieć noc bez snu, a wczoraj znów zajęcia, zajęcia, zajęcia i 5 godzin w samochodzie i o 20:00 już spałam ale odespałam, dziś wolne- polecę do kosmetyczki, potem może do dermatologa się wybiorę, chociaż wcale mi się nie chce, chatę ogarnąć, bo zarosła przez weekend- mój mąż tak robił pranie, że białe rzeczy poprał z czarnymi i wszystko pofarbowane
no, ale najważniejsze, że owu wyznaczyło owulkę na piątek- mam tylko nadzieję, że faktycznie tak było, bo przecież 2 dni po można powiedzieć, że bez obserwacji byłyDukan23, Ewelina23, Martuśka, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dawno tutaj nie wchodziłam bo czasu ostatnio brak, tez zauważyłam że coraz mniej wpisów tutaj
planujemy z mężem i znajomkami w sobote potańcować i odstresować się troszeczkę ale najpierw w środe USG -
nick nieaktualnyMartuśka wrote:dawno tutaj nie wchodziłam bo czasu ostatnio brak, tez zauważyłam że coraz mniej wpisów tutaj
planujemy z mężem i znajomkami w sobote potańcować i odstresować się troszeczkę ale najpierw w środe USG
my też planujemy wybyć na jakąś impreze...
mamy wiele pomysłów ale wczoraj doszliśmy do wniosku że jednak pojedziemy do Katowic, do klubu gdzie się pierwszy raz poznaliśmy :)w sumie się cieszę bo znowu bedzie można powspominać czasy w których miało się 18 latiza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Dzien dobry.
Widze ze nasz watek spada coraz nizej .
Ania jak tempka dzis?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2013, 14:32
-
Heeeeeja! Jestem! Ciężki i bardzo zabiegany weekend miałam, odstresowywałam się na maksa Dzisiaj już po pracy, tylko muszę ogarnąć dom, bo aż przykro patrzeć i oczywiście jak zwykle prasowanie mnie woła. Niby miałam się przespać, bo wczoraj poszłam spać koło 2 a dziś o 7 wstałam, ale kurczę jak się zdrzemnę to nic mi się nie będzie chciało i do tego nie będę mogła zasnąć wieczorkiem.
Kobietki, właśnie też zauważyłam, że tak tu słabo piszecie Myślałam, że będę z 30 minut Was nadrabiać, a tu szybko poszło!
Może jakąś listę testową zrobimy na ten miesiąc al bo przynajmniej przyznawać się, kto kiedy testuje!
Buziaki dla Was wszystkich!:*mungo lubi tę wiadomość