start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
holoł
Izusia daj znać co lekarz powiedział!!!! a co z tym kierowcą co Cię potrącił, chociaż nie spierdzielił?? ja Ci radzę chodź teraz do lekarzy często- ja wiem, że się nie chce- narzekaj, że boli nawet jak już nie będzie i ściągnij jak największe odszkodowanie od frajera, co nie patrzy jak jeździ!!! no co za wieśniak!!!!
idę robić łosośka z piure kalafiorowym wg przepisu z lidlaiza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysorry że to powiem ale jak dołaczyłam do tego forum zawsze wchodząc mogłam liczyć na pociesznie, zawsze po kilku godzinach nieobecności mogłam się naczytać sporo wpisów, teraz jakoś ta atmosfera znikła, nie ma tego co było kiedyś. Teraz jest tylko chaos, kłótnie z powodu wmawiania sobie objawów ciążowych (mimo że minęło kilka dni po owulacji) dziewczyny! nie poddawajcie się bo naprawde przyjdzie czas że te forum zostanie w takim stanie w jakim my go zostawiłyśmy
-
Dukan ja mogę Cię pocieszyć, ale patrząc na Twoją fotę to mi się wydaje, że Ty cały czas uśmiechnięta, więc...
ze swojej strony, to ja raczej zawsze na sekundę rano, a potem wieczorem się pojawiałam, bo pracuję tak się składa i generalnie wolnego czasu to ja za dużo nie mamDukan23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymungo wrote:Dukan ja mogę Cię pocieszyć, ale patrząc na Twoją fotę to mi się wydaje, że Ty cały czas uśmiechnięta, więc...
ze swojej strony, to ja raczej zawsze na sekundę rano, a potem wieczorem się pojawiałam, bo pracuję tak się składa i generalnie wolnego czasu to ja za dużo nie mam
nie no ja wszystko rozumiem