start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
iza30 wrote:Kuruje sie ale lezenie w lozku mnie dobija jestem uziemiona na minimum 2 tygodnie dzis znowu ide do lekarza bo zamiast byc lepiej coraz bardziej mnie boli noga
kochana zdrówka ci życzę
jestem dziewczęta tez
mamy teraz troche spraw na głowie i całe dnie nas nie ma w domu wiec jestem rzadko tu i ogólnie na ovu
ale wszystkie pozdrawiam i kciukam za was kochaneiza30, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:oby wizyta była pozytywna i wszystko tam poznikało;) kurcze kochana w takim razie owulka mi sie zgra z ksiezycowa;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:jak bede w srode to go zapytam kiedy mniej wiecej bedzie owulka powinien mi powiedziec cos na ten temat bo to bedzie 11 dc a owulka ma byc 20 dc powie mi cos na ten temat jak myslicie ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jeśli chodzi o przepis z Lidla: Filet z łososia z kaszą jęczmienną i kremem z kalafiora to... zrobiłąm wszystko idealnie z przepisu (poza pesto)i wnioski są takie:
łosoś przepyszny; krem z kalafiora- super, tylko kasza- następnym razem nie dodam miodu- poza tym idealne. polecamEwelina23, iza30, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
mungo wrote:holoł
Izusia daj znać co lekarz powiedział!!!! a co z tym kierowcą co Cię potrącił, chociaż nie spierdzielił?? ja Ci radzę chodź teraz do lekarzy często- ja wiem, że się nie chce- narzekaj, że boli nawet jak już nie będzie i ściągnij jak największe odszkodowanie od frajera, co nie patrzy jak jeździ!!! no co za wieśniak!!!!
idę robić łosośka z piure kalafiorowym wg przepisu z lidla -
Ewelina23 wrote:a powiedzcie mi jak nie sprawdzam szyjki ani sluzu zmieni mi sie te swiatlo z czerwonego ?
tak- zmieni się jeśli np zrobisz test owu wystarczy mieć jeden z czynników spełniony:
śluz
szyjka
test owu
statystyka
temperatura
dzięi za sprawdzenie kalendarza księżycowego
moim zdaniem i zdaniem ovf owulka była w piąteczek więc średnio się pokrywa, a śluzu już płodnego nie mam -
nick nieaktualnyiza30 wrote:Sorki ze dopiero teraz odpisuje ale wrocilma od lekarza i musialam sie polozyc, lekarz skierowal mnie znowu na przeswietlenie powiedzial ze nie ciekawie wyglada ta noga, i ze po rengenie zobaczymy co wyjdzie ale ze napewno czeka mnie fizjoterapia na ta noge dal jakies silne talbletki przeciw bolowe i kazal lezec w lozku
iza30 lubi tę wiadomość